ıslık sesi içi boş dpf de oluyor.
Printable View
Dpfnin içi boş olması,yada krom dp olması farketmiyor hertürlü iptal yapılmış arabada o ses var. Bende dp varkende son susturucu üzerindeyken o ince üfleme sesi vardı. Sadece rölanti devrinde tamponun yanında dikilince duyuluyor. Biraz gaz verince hemen ses toklaşıyor.
Yardımınıza ihtiyacım var bütçem dahilinde 2010 2011 arası polo bakıyorum max 37 bin hasar kayıtlı olması çok önemli değil ancak bu araç beni üzermi çok sorun çıkartırmı dumanlı yazılım egsoz yapıyım biniyim diyorum beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim
Beyler 1.6 TDI polo aracimda turbo büyütmek istiyorum gtx1549vz temiz çıkma feka turbodan alicam birde intercooler düşünüyorum. Daha önce yazılım dp egr dpf iptali vardı tavsiyelerinizi daha önce bu işe girisenlerin tecrübelerini ve maliyet hesabı ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum.
arkadaşlar enjektör adaptasyonu için servise gideceğim. aracımda yazılım var enjektör adaptasyonu yapıldığında yazılımın silinme ihtimali var mı? dpf içi boş aynı zamanda yazılımla da iptal edildi. eğer araç adaptasyon sonucunda orjinal yazılıma dönerse dpf den dolayı sıkıntı yaşar mıyım? yani aracın beyni dpf var gibi çalışırsa bi problem olur mu?
https://resmim.net/f/wPvNKn.jpg
Merhaba arkadaslar bu arizayi aliyorum arac isitma isigini yakip sonduruyor sonradan motor isigi surekli yanik kaliyor, yarim kontak yapinca isitma isigo sonuyor sonradam tekrar yaniyor. Arac korumaya aldigi icin 2.500 devrj gecmiyor basinc vermiyor
Bu arada arac 1.6 tdi polo
evet wg den basınc açmaya çalışılmış sanırım wg deki civata oynanmış çünkü, sensörü de sordum 900 küsür lira fiyat verdiler onun yerine 1549 almak mantıklı geldi araştırıyorum bakalım olmadı bi 1549 alacağım
Arkadasim 1.0 tsi fabia almis. Sanirim 110 beygir. Soft yazilimli 1.6 Tdi aracimla herifi zorla iki yuz uzerinde gecebildim. Benim arabanin artik debriyaj falan mi kaciriyor, 117 bine geldi yoksa bu 1.0 Tsi mi iyi gidiyor :D
1,6 tdi larda ( 90 hp olanları) büyük turboya geçildiğinde 100-200 ölçen var mı obd ? 13-14 saniye çıkarabiliyor mu ?
Iyı bı turbocuya gıdıp wg kalıbrasyonunu yaptırmanız gereklı
elektornk wg oldugu ıcın oradan basıncı açamazsınız
programsal acılması gerek basıncın
wg bozuldu ıse yenı bır wg almanız gereklı
turbocu kalıbrasyon cıhazını baglayıp dogru voltj degerlerını ayarlıyor
Ya bizim bu polo 1.6 tdi nin kaç tane debriyaj seti var arkadaş? Tekirdağ'da parçacılara soruyorum adamlar sanki beyin ameliyatı yapıyor 15 dakikada fiyat veremedi geçen gün sonra Luk bir yüksek baskı varmış bir alçak baskı? Bunlar ne demek :D
biri 1000 dedi biri 1100
İstanbul aradım sachs 700 dedi, aldığımızda uyumsuz olma ihtimali var mıdır acaba araba 2012 model
2012 sabit volan değil mi ?
Oynar volan diye biliyorum