Naman Nickli Üyeden Alıntı
Neden güncelleme var onu bulmak lazım önce..
:) İzmir taraflarında iken mutlaka bekliyorum bir de biz bakalım.
Popaş'ta(peugeot'nun tr ayağı) Baylas'la ilgili sürekli bu tip konuşmalar oluyor. Hatta bunun yanında Romanya ve civarı ülkeler ile Orta Doğu ülkeleri de Popaş'a bağlanacak diyorlardı ama olmadı :)
Baylas'ın durumu kötü değil, bayi ağı Peugeot'nunkine nazaran çok daha üst kalitede. Müşteri profili de aynı şekilde. İşlerini iyi yapıyorlar. Evet, aynı muhabbetleri ben de sıkça işitiyorum ama neredeyse 5 senedir seneye gidiyorlar şeklinde konuşuluyor lakin hareket yok, olmaz da, olmasın da.. Popaş şu an maalesef Türkiye Oto Dist.leri arasında en başarısızı olarak görülüyor. Bunu Türkiye'de tüm markaların tüm bayileriyle yapılan anketler de söylüyor. O yüzden Citroen'in kendilerine bağlanması hepten batırır birşeyleri.
Öte yandan AB'de 2011 blok muafiyet yasası iptal oluyor. Dolayısıyla tek tabela altında çok marka satma dönemi bitiyor. Türkiye'ye de 2012 de yansır bu..
508, daha testlik aşamaya gelmedi. iç ve mühendisliki tasarımı ve teknolojisi bile tam olarak tamamlanmadı. Yani aracın motorlu yürüyeni yok. Sadece teaser çekimleri için içinde 30bg'lik 25-30 kms sürat yaptırabilen sac kasa+koltuktan oluşan görsel bir body var.
508 demişken fikir vermesi amacıyla ultra yüksek çözünürlüklü son hallerini kısmen gerçek foto kısmen ilüstrasyon olarak paylaşacağım..
607 de tamamen kalkmayacak bu da Popaş'takiler tarafından yanlış yorumlanıyor. 607'nin devamı bir üst segmentine(MB S-Klasse, BMW 7, Audi A8) de hitap edecek cinsten daha çok VW Phaeton'a rakip bir araç üretilecek. 400 serisini PSA artık daha çok Doğu bloğu ve PAN amerika ülkeleri için kullanacak. 408 mesela bunun bir örneği sadece Çin üretimi. Brezilyada da üretilecek yakında ve Arjantin e de pazarlanacak. Çinli olanları da İran Irak gibi ülkelere de gidecek :)
508 de hem Çin hem Fransa olacak.. Bize gelecek olanlar Fransa üretimi olacak..
Diyorum ya kaynağınızında bir takım eksiklikler yanlışlıklar var.. Ama bu Popaş'ın iç yapısından kaynaklanıyor maalesef, kaynağınızdan değil :(