Neye dayanarak böyle bir şey söyleyip ortamı geriyorsunuz? Forumun tüm sayfalarını okudum, fakat imkan olmayınca insan seçenek arıyor. Ağır olucak ama kimseyle t*ş*k geçicek değilim. Burda herkese saygım var, sizinde insanlara saygınız olsun. Kimsenin hevesini kırmayın! Bir sürü işim gücüm var ara ara vakit buldukça girip bakıyorum foruma sizin gibi insanlar sağ olsun soğutuyor forumdan. Heves edip bir şeye niyet ediyoruz, insanın hevesinin içine sıçıyorsunuz. Cevap vermek zor geliyorsa kimse yazmak zorunda değil. Burada kimseye "Cevap yazın" diye şart koşmuyor, aksine "RİCA" ediyorum. Sıkılan, daralan vardır cevap yazmaz, yazmak içinden gelmez, belkide bıkmıştır artık. Ama kimse gelipte beni tanımadan etmeden "bir şey yapmaya niyetin yok" diyip hakkımda itamda bulunup laf söyleyemez. İşim olmazsa, niyetim olmazsa girmem.
Motosiklet sitelerinin hepsine girip bakın kim olduğumu görürsünüz. Nick: Twinn
Hadi sağlıcakla...
Kısa bir video:
https://www.youtube.com/watch?v=D8CW0Azmy6c
Tek teker giden benim. 7 senedir motor kullanıyor ve artık bu ölüm oyununu oynamaktan korkuyorum. Sebebi çok arkadaşımı kaybettim ve kim olursa olsun basmam etmem diyip motosiklet üzerine binince işler değişiyor. 100 km yolu 14 dk'da gittiğimi biliyorum. Kaldı ki, ist'da seyehat ediyorum ve İST-SİLİVRİ 14 dk sürdü. Arabayla 5-5,30 saat süren yolu, motosikletle 1 saat 17 dk'da gittim. Allah'a şükür kazam olmadı. Sizin rolling'i bıraktığınız 180-200 km hızlarda ben tek teker gidiyorum. Bu marifet mi? Asla, marifet olarak mı söylüyorum? Asla. Sadece insan sevdiklerini kaybedince yaptığı işin ne kadar tehlikeli olduğunu fakat başına gelmediği sürece ne kadar yapmicam, ben efendi gidicem desem de gidemediğimi gördüm. Bu sebeple motosikleti bırakıp araba alma düşüncesine kapıldım. 20-35 yaş aralığında çok arkadaşımı abi, kardeşlerimi kaybettim. Bindiğim motosiklet ufak değil, insana bir adrenalin duygusu yaşatıyor kaldı ki bu araba da cam arkasında, kapalı kutu içerisinde yaşanan adrenalinden daha fazla. Fakat artık bu korkuyla yaşamak istemiyor, ailemi diken üstünde bekletmek istemiyorum. Ben bu duyguyu tatmin etmek için araba almayı düşünüyorum ve tabi ki daha güvenli olduğu için.
Kim olursanız olun ama sizden ricam ileri geri konuşup kimselerin hevesini kırmayın. Söylediğiniz belki basit bir cümle ama düşünün benim bile ne kadar çok sinirimi bozdu ki, size böylesine bir açıklama yapma gereği duydum. Bu kadar uzun yazdım, kısaca yaptığınız yanlış anlatmak istediğim bu.