hks blow off taktırmayı düşünüyorum fakat internette videolarda farklı yerlere takıyorlar doğru yer neresidir ? ayrıca dump valve orjinal dv'yi değiştirmem gerekir mi yada herhangi başka bir parçayı güncellemek gereklimi ?
Printable View
hks blow off taktırmayı düşünüyorum fakat internette videolarda farklı yerlere takıyorlar doğru yer neresidir ? ayrıca dump valve orjinal dv'yi değiştirmem gerekir mi yada herhangi başka bir parçayı güncellemek gereklimi ?
Millet nerelerdesiniz ?
Yalin kardesim akil danismam gerekiyor coil konusunda markasi ne coilin?onceki sayfalarda belki yazmissinizdir ama bulamadim ben.goktan abininkiyle aynimi coiller?bende fena sardim coil konusuna?:)yaz gelmeden takmayi istiyorum once muayene tabiki sonrada sonuna kadar basmak gayet guzel olur:)fiyat ve goruslerini belirtirsen sewinirim..simdiden tesekkur ederim..
Apo Seninkinin basıklıgı güzel kardeşim benimkini bassakya yere :)) Hani begenmiyorsan ver ben takayım takozdaymış bizim araç ya
Yalın kolay gelsin yardım edebilecegim bişey olursa ara kardeşim muane işi dedigim gibi geçer sıkıntı yok düz boru olsn yeterki cut out olmasın :)
Antalya bi ara buluşma yapalım kaynaşalım görüşleim sıcaklar başladı günlük güneşli cıvıl cıvıl bi hafta sonu yapalım nargile filan keyfi ....
Cümleten hayırlı cumalar...
kardesim, tufan arkadasımızın sattığı ap marka coilover setini aldım ondan, daha taktırmak nasip olmadı, yarın sabahtan göktanla beraber gidicez satış koymazsa yine :P :D netten cok arastırdım iyi marka alman bildigim kadarı ile, tufan arkadasımızda almanyadan getirtmişti diye biliyorum. sadece yükseklik ayarlı sabit sertlikte olan bir coil.. tufan'ın yazdığı yorumlara dayanarak yazıyorum, coil dünyası çok farklı :D standarttan daha sert bi sertlikteymiş ama lap lup zıplamalı dünyaya son :D
ibo, yarın yanına ugramaya calısırım dostum.....
208 GTi'ın specleri onaylanmış:
6-ileri manuel
200bg@5800, 275Nm@1700 max
Son hız: 230 km/s
0-100: 6,8 sn
0-1000: 26,9 sn
80-120@5: 8,4 sn
80-120@6: 6,8 sn
Ş.dışı: 4,7 (207RC: 5,4 idi galiba, net hatırlayamadım)
Ş.içi: 8,2 (207RC: 9,9)
1160kg
205/45 17 88V (marka model bilgisi yok)
Frenler:
ön: 302mm
arka: 249mm
Fiyat bilgisi yok. Donanım bilgisi de yok. Belki vardır ama bende yok.
Doğru bir kıyaslama olmaz ama 50 tane üretilecek limited edition Fransa bayraklı versiyonun 27bin €. Abuk subuk kaplamalar filan var ama bu arabada.
Teknik detayları Servicebox'a düşmüş.
Edit: 6 renk seçeneği olcakmış. Türkiye'ye hepsi gelir mi bilemem. RCZ teki gibi olursa(sadece siyah) komik olur. Bir de jantlar karbonmuş. Ön farların da aydınlatma tasarımı konseptindeki gibiymiş, sinyaller gündüz farları vb. bilinen 208'lerden farklı.
Lastik iz aralıkları da farklıymış. Normal 208'den 2 cm daha genişmiş. Bir de yanlış anlamadıysam ön ve arka lastik açıklıkları farklıymış.
27bin € 'nun Türkiye'ye geliş ve satışı ne kadar olucak cok merak ediyorum