Yaw getirin ben ücretsiz silerim arızaları:D 2 tık 1 enter a 35 tl fazla :D:D
Printable View
Yaw getirin ben ücretsiz silerim arızaları:D 2 tık 1 enter a 35 tl fazla :D:D
s3 ün dump valve makul olan değilmiydi?
TFSI'larda DV'lar küçüldü mü/güncellendi mi? Ben 2 gün evvel o yüzden sordum JCW parçalarını 2.0 TFSI'ınkini monte edemedim :S
TT'den söktüm ben acaba onda mı farklı :S
tt iş görür
gecen sene 80-90 tl idi bu parça..
ben iyice karıştım :S
sabah tufan nickli arkadasın yazdıgı 06H 145 710D no.lu 2.0TFSI valfi için 155tl fiyat almıstım.
Biraz önce baska bir bayiden 06A 145 710P kod.lu 2.0TFSI valfi için 90TL fiyat aldım.
Hangi kod dogru bilen arkadaslar bi yardım lütfen!!!
Arkadaşlar merhaba 2 gündür arabanın ön tarafından ıslık sesi gibi bir ses geliyor.Çok fazla takip edemiyorum ama galiba amartisör probleminden bahsetmişsiniz.Bu aralar düğün koşuşturmacasından servise gidemedim bazı arkadaşlar serviste yaşanan sıkıntılardan bahsetmiş.Önerilerinizi bekliyorum.Herkeze iyi günler
Arkadaşlar merhaba birde 207 rc için en iyi amartisör ve yay kombinasyonu sizce hangi markalar uygundur muhakkak konuşulmuştur forumda ama topic çok uzun olduğu için maşallah bulamadım.Tecrübe edenlerden tavsiyelerini rica ediyorum.Birde kule gergisi söylerseniz çok sevinirim.Düğün sebebiyle belimi doğrultamadım bir türlü artık bende başlıyorum yavaştan yürüyen aksamla.Herkeze saygılar görüşmek üzere
inanç nerden fiyat aldın
dv izmir fiyatı 135 tl isteyene yardımcı olabilirim az önce fiyat aldım ay sonu aracıma alıyorum
O-ring sıkıntısına çözüm bulmuyor yalnız.. Oringin Turbo tarafında denk geldiği satıh dümdüz acaba CNC müdahelesi yapan var mı bildiğiniz?
rc ciler tatilemi giridniz:)
kimseden ses seda yok.
özgür meth.kitin gelmedimi bro?
geldiyse bi kaç foto eklede görem bi dayı:D
Nasıl bir ıslık bu? Gaza basınca mı geliyor yoksa belli bir süratten sonra mı? Veya belli bir devir aralığında mı?
http://www.streetfire.net/video/1avi_2029873.htm
motora rölantide kuş kaçmış :D :D sinir bozucu durum!!!!!!!!!! rölantide geliyor sadece gaza dokununca geçiyor. sadece motor sıcakken geliyor işin ilginci SERVİS BUNA NORMAL DİYOR,ÇALIŞMA PRENSİBİ GEREĞİ BU SES GELMELİYMİŞ:D:D:D:D:D:D:D:D
Tizden ıslık gibi değil de şıkı şıkı şıkı bir ses geliyor onu diyorsun sanırım. Videonun sonlarına doğru kesilmiş.. Ayrıca gaza basınca da motorun sesi 2000 rpm e kadar filan bu sesle beraber artıyor değil mi? böyle sanki 2 metalin birbirine çarpması gibi bir ses..3-5 dakika sonra toklaşarak kesiliyor mu? ve bir sonraki soğuk marşa kadar da yapmıyor olması lazım. Doğru muyum?
O ses kesinlikle normal değil .Niye benimkinde yok memişinkinde yoktu mehmet in inde yoktu..
Nasıl yetkili servis anlamadım ben...
videonun ilk başında var evet. rölanti hariç hiç bir şekilde yapmıyor bu kuş sesini:D. 2metalin sürtünme sesi kurbo korumasından geliyor. onu 50kez söyledim ellemediler bile o ayrı mevzu:( cik cik öten ses kayıştan geliyor dostum. değiştiler. ses dahada arttı. sinirlerim bozuluyor. en son serviste benzin döküp kaskodan paramı alacam :D:D
Emrah direk peugeot.com.tr nin sayfasından bize ulaşın linkine sorunu anlatan mesajını ve telini bırak sonra bakalım ne olacak yuh arkadaş ya yuh..
Bana daha mekanik bir ses gibi geldi. Kayış değil sanki. Belki kayışa bağlı bir parçadır ama kayış değil gibi..
Normalde bazı koşullarda cold start ta sübap sesi gibi sesler gelebiliyor ilk 1-2 dakika.. Bu fabrika tarafından normal sayılıyor. Servisin o sesi bu ses gibi yorumlamış olabilir.
Bu arada kafama takıldı ses biraz araştırdım.. Bazı koşullarda buna benzer ama çok daha hafif bir ses bende de oluşuyor.. MCS'lerde çok daha yoğun olarak varmış bu sıkıntı. Replacement parçalara bakıyorum. Eğer senin için mahsuru yoksa şase no alabilir miyim özelden?
Kayış değil de onun gerginliğini ayarlayan bir yaylı ayarlı vida var.. O parça güncellenmiş.. MINI'cilerde de sorunu o parça çözmüş..
Bende çok nadir soğuk marşta oluyor videoda da ilk 30 sn de ses var sonra gidiyor gibi..