ahhhhhh ahhhhhh yaktı beni bu peugeot... benimde baskının şemsiyeleri ölmüş. baskı yeni balata yeni volan yeni ama değişiyor set olarak

garanti dışı bilginiz olsun aracım 10000km de.(2000km şehir dışı) nekadar kız gibi kullandığımı bütün çevrem çok iyi bilir. teşke basıpta bitirseydim. içim yanmazdı. size yemin olsun şehir içi çok düşük devirde kullanıyorum. sıfırdan ise 4kere kalktım. esp hiç off değil

şehir içi 2000devirde sürüyorum.
2 BASKIYI YAN YANA KOYUNCA FARK BELLİ OLUYORMU? EĞER BELLİ OLACAK NOKTASI VARSA YENİ BALATA GELDİĞİ GİBİ ESKİYSE,GERİ GÖNDEREYİM
aracımı aldıktan sonra tespitlerimi yazarım
aynen dostum bende baskı balata mağduruyum, bu yazıları önceden okusam ilk aldığım andan itibaren bitirirdim balatamı.
baskı yüzeyi temiz, balata yüzeyi volan yüzeyi tertemiz. anlamadım gitti şu olayı. yeri geliyor, rolle çıkıyoruz arkadaşlarla ama nadiren. asla üzmedim. 205 gti aracımın balatasını bitirememiştim hiç bir şekilde... servisin açıklaması eski balatalar daha sağlammış ki yayları sert olsun diye partner baskı balata takmıştım
bence normal değil, bu baskının bana en az 80.000 gitmesi lazımdı. her 10.000de baskımı beğişir
aynen abi, ayrıca ek bilgi: şu anda peugeot türkiye'nin elinde yok 30gün beklemek zorundasınız. ben istanbul bayinin birinden getirtiyorum ellerinde varmış. inşallah eski seri değildir
baskı şemsiyesinin eğilmesi ayağı debriyajda tutmak, sıfırdan çok sert kalkış yapıp sürekli hızlı vites atmakmış ki hiç biri bende yok,yada tek tük var.... moralim bozuldu. yeni projelerim vardı hepsi yattı şimdilik...aracımı pazartesi alacağım.
ayrıca sağ ön amartisörde sorun çıktı. en son ona bakılacak. jantımda çizik yok, amartisöre kusur buldular. ses yapıyor bozuk yolda lık lık lık ses çıkartıyor...
2. KEZ ANLADIM Kİ PEUGEOT'TA GARANTİ DENEN OLAY YOK, YAPIN YAPACAĞINIZI BOŞVERİN GARANTİYİ