User Tag List

Sayfa 238/1195 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
22691 sonuçtan 4.504 ile 4.522 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1330 dan sonra daha iyi olur.. Kampanya dönemi ctesi sabahtan yığılma olur..

Lastik W hız endeksi olarak 321TL bende.. Tam takım alırsan yakıt çeki geliyor 100TL
    bana uyar c.tesi kaca kadar calısıyorsunuz yada pazar olabılır calısacaksanız
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

demircan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resımlerı bi görelim abicim 5 cm bende düşünüyorum. eibach olarak
    kardeşim resimler için işini bitiremedim her şey bitsin şov yaparız...

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşımın 207 GT'si için soruyorum sorun varmış da.Chip falan yok araçda Dump valve bozulmuş sanırım içinde metal bi parçamı ne gitmiş mi kırılmış mı yamulmuş mu tam da bilemiyorum şuan her neyse araç tabi gitmemeye başlamış turbonun sesi falan da değişmiş.Araştırmış netten ve audi s3 dump valve'i de oluyomuş sanırım(?) takmışlar onu bu sefer tekrar aynı sorun oluşmuş araba iki üç sıkıştırmadan sonra gitmemeye başlıyormuş ve bir de motor arıza ışıgı yanmış.Turbo değişimi falan 4000 lira civarı
    olduğundan(öyle dendi bana) tam olarak ne yapılabilinir ?
    EMC

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımın 207 GT'si için soruyorum sorun varmış da.Chip falan yok araçda Dump valve bozulmuş sanırım içinde metal bi parçamı ne gitmiş mi kırılmış mı yamulmuş mu tam da bilemiyorum şuan her neyse araç tabi gitmemeye başlamış turbonun sesi falan da değişmiş.Araştırmış netten ve audi s3 dump valve'i de oluyomuş sanırım(?) takmışlar onu bu sefer tekrar aynı sorun oluşmuş araba iki üç sıkıştırmadan sonra gitmemeye başlıyormuş ve bir de motor arıza ışıgı yanmış.Turbo değişimi falan 4000 lira civarı
    Denizzzzzzzzzzzzzzzzz ??? Yetişşşşşşşşşşşşş
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

hasan salar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde arkadaşlar depo arızası veriyor gitmiyor ne yaparız p 2263 diye arıza verdi bilgisi olan varmı?

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana uyar c.tesi kaca kadar calısıyorsunuz yada pazar olabılır calısacaksanız
    Pazar henüz belli değil. Peugeot kampanya reklamında gecikti SMS yağdırdık ama geri dönüş şu an için zayıf. Yazarım yarın buradan. Pazar açarsak daha iyi olur tabi..
    Alıntı Gokhan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam,

Dump Valve bozulmuş ve içine metal parça kaçmış derken, bu bilgi ne kadar doğru? Çünkü Dump Valve'in merkezindeki yayın turboya bakan tarafında Dump Valve'in diğer yarısı duruyor.. Komple turbonun içine boşaltmış olması lazım. Bu da turbonun sesinin değişikliğinden ziyade turbonun oldukça ürkütücü sesler vermesine ve kızarmasına yol açar en iyimser ihtimalle.. Kaldıki yayın kendi metal olduğundan turbonun içinde direk parçalanmalara yol açacaktır.
    Böyle birşey yaşandıysa o aracı kesinlikle kullanmamanız gerekir.
    S3 Valve'i tamamen 207 valfine nazaran daha iyi ve stabil performans verdiği için tercih ediliyor.
    Stock valve durup dururken parçalandıysa bu garantisel bir arızadır bana göre ve garantiden turbonun değişmesi gerekir. Ancak bu pek rastlanılan bir durum olmadığından aracın incelenmesi için merkezden servise 'Çok Teknik Adam' yollayacaklardır. Bu adamlar genelde çok şey bilirler(gerçek) ve sıkıntıyı tespit edip garantilik olup olmadığını tespit edebilirler..
    SB'ta bir arıza var sanırım GT turbosu fiyatını göremiyorum ancak RC Turbo'su KDV dahil 5000TL..

Size tavsiyem öncelikle arızanın tam olarak ne olduğunu öğrenin. Turbosunun içine parça kaçmış bir araç için genelde bu kadar rahat olunmuyor Benim tahminim basit bir güçten düşüş söz konusu sadece.

Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denizzzzzzzzzzzzzzzzz ??? Yetişşşşşşşşşşşşş

Alıntı hasan salar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde arkadaşlar depo arızası veriyor gitmiyor ne yaparız p 2263 diye arıza verdi bilgisi olan varmı?
    P2263:Turbo Performans hatası bu.. Alçak Basınç hatası(P0299) ile karıştırılmaması lazım. Ancak Depo arızasından neyi kastettiğinizi anlayamadım.
    P2263'ün çoklu sebepleri olabilir.. Katalizöründen Intake borularına kadar olabilir. Genelde turbo sağlamdır durup dururken tırtlamaz, ayarsız yazılımla uçuk specler verilmediği sürece.. Gözle yapabileceğiniz kontroller olarak, Turbonuzun dump valve altına giren Y şeklindeki hava ve yağ buharı emiş borusunu iyice kontrol edin. Turboyla sabitleyen kelepçesi gevşemiş ve hortum çıkmış veya çıkıyor/giriyor olabilir. Hortumun diğer iki ucunda yırtılmalar başlamış olabilir, gerçi bu gaza basıldığında sürekli tsss şeklinde sese sebep olur aynı zamanda..

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pazar henüz belli değil. Peugeot kampanya reklamında gecikti SMS yağdırdık ama geri dönüş şu an için zayıf. Yazarım yarın buradan. Pazar açarsak daha iyi olur tabi..

Selam,

Dump Valve bozulmuş ve içine metal parça kaçmış derken, bu bilgi ne kadar doğru? Çünkü Dump Valve'in merkezindeki yayın turboya bakan tarafında Dump Valve'in diğer yarısı duruyor.. Komple turbonun içine boşaltmış olması lazım. Bu da turbonun sesinin değişikliğinden ziyade turbonun oldukça ürkütücü sesler vermesine ve kızarmasına yol açar en iyimser ihtimalle.. Kaldıki yayın kendi metal olduğundan turbonun içinde direk parçalanmalara yol açacaktır.
    Böyle birşey yaşandıysa o aracı kesinlikle kullanmamanız gerekir.
    S3 Valve'i tamamen 207 valfine nazaran daha iyi ve stabil performans verdiği için tercih ediliyor.
    Stock valve durup dururken parçalandıysa bu garantisel bir arızadır bana göre ve garantiden turbonun değişmesi gerekir. Ancak bu pek rastlanılan bir durum olmadığından aracın incelenmesi için merkezden servise 'Çok Teknik Adam' yollayacaklardır. Bu adamlar genelde çok şey bilirler(gerçek) ve sıkıntıyı tespit edip garantilik olup olmadığını tespit edebilirler..
    SB'ta bir arıza var sanırım GT turbosu fiyatını göremiyorum ancak RC Turbo'su KDV dahil 5000TL..

Size tavsiyem öncelikle arızanın tam olarak ne olduğunu öğrenin. Turbosunun içine parça kaçmış bir araç için genelde bu kadar rahat olunmuyor Benim tahminim basit bir güçten düşüş söz konusu sadece.

P2263:Turbo Performans hatası bu.. Alçak Basınç hatası(P0299) ile karıştırılmaması lazım. Ancak Depo arızasından neyi kastettiğinizi anlayamadım.
    P2263'ün çoklu sebepleri olabilir.. Katalizöründen Intake borularına kadar olabilir. Genelde turbo sağlamdır durup dururken tırtlamaz, ayarsız yazılımla uçuk specler verilmediği sürece.. Gözle yapabileceğiniz kontroller olarak, Turbonuzun dump valve altına giren Y şeklindeki hava ve yağ buharı emiş borusunu iyice kontrol edin. Turboyla sabitleyen kelepçesi gevşemiş ve hortum çıkmış veya çıkıyor/giriyor olabilir. Hortumun diğer iki ucunda yırtılmalar başlamış olabilir, gerçi bu gaza basıldığında sürekli tsss şeklinde sese sebep olur aynı zamanda..
    bendede 2263 hatası veriyor.yazılım var kaçak yok. s3 dv takarsam yada qtp yaparsak lamba tekrar yanarmı? tsslama yok bende bu arada
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tsslama zaten kaçakla oluşuyor.. Kaçak yoksa tıslama da duyulmuyor.

Bence ilk etapta Turbo neden bu hatayı veriyor ona bakılması lazım.

Bu hata Turbo Performans Referans değerleri ile gerçekleşen değerlerin arası - veya + olarak belli bir miktardan fazla açılırsa oluşuyor. Buna sebep olanı bulmak lazım gelir önce bana göre.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada GT Turbosu da 4844TL imiş..

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar 5 cm lik yay kullanan varsa resim eklesin. ona göre bende 5cm yapacagım 3.5 dan sıkıldım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tsslama zaten kaçakla oluşuyor.. Kaçak yoksa tıslama da duyulmuyor.

Bence ilk etapta Turbo neden bu hatayı veriyor ona bakılması lazım.

Bu hata Turbo Performans Referans değerleri ile gerçekleşen değerlerin arası - veya + olarak belli bir miktardan fazla açılırsa oluşuyor. Buna sebep olanı bulmak lazım gelir önce bana göre.
    hks mantar filtre kullanıyorum araba paso tıslıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar 5 cm lik yay kullanan varsa resim eklesin. ona göre bende 5cm yapacagım 3.5 dan sıkıldım
    Memiş de var ..Ben çekeyim de ekliyeyim şimdi beceremez o

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Memiş de var ..Ben çekeyim de ekliyeyim şimdi beceremez o
    valla on numara olur kanka

207KITCAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayıpsın kanka koniler senin arabayı satarken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökhan o araç kırmızı araç dimi?araç sıkıştırdıktan sonra kaputu açılınca turbosu nar gibi kızarıyor diye biliyorum ben ayrıca.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ali arkadaşımıza 2009 model Kırmızı RC si hayırlı olsun...Önümüzdeki hafta Antalya ya getirir biz de 3 kırmızı RC bir photo night yaparız artık...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hks mantar filtre kullanıyorum araba paso tıslıyor
    hehe yok bu biraz daha farklı bir tıslama sanki sıvı varmış gibi ıslak efektiyle beraber

Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gökhan o araç kırmızı araç dimi?araç sıkıştırdıktan sonra kaputu açılınca turbosu nar gibi kızarıyor diye biliyorum ben ayrıca.
    Geneli kızarır zaten fincan kadar olduğuna bakmamak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lastikler ne civarda fiyat olarak selamlar
    Ben Pirelli Genel Müdürlük'te yöneticiyim arkadaşlar, bana uygun fiyata geliyor yani ihtiyacınız varsa yardımcı olurum Türkiye'nin her yerine hatta yurtdışına bile...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi sen istanbula mı tasındın ankaradaydın sanıırm
    Istanbuldayım ben...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)