User Tag List

Sayfa 276/1195 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
22691 sonuçtan 5.226 ile 5.244 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

Eyup Duygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direk yazılımdan ziyade test cıhazının surumlerıde var buradan musterı opsyionlarını peugeot o surumde aktif hale getirdi ise acık kapatabilirsiniz.Bundan bahsetmiş olabilir ama tam emin degilim.Örnek cogu peugeot aracda cihazdan yüksek hız alarmı aktif edilebilir mesela ama degildir
    DynoDynamics in Ecutuned

Naman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güncel BSI derken güncel yazılımlamı bu özellik aktif halemi geliyor yahutta yeni nesil BSI de mi bu özellik mevcut ?

bir de en güncel yazılım versiyonu nedir yada ne zaman çıkmıştır
    en son 2008 ağustosta yazılım güncellenmesi yapılmıştı aracıma geçtiğimiz ekim ayında sorduğumda en günceli aracınızda mevcut dediler fakat bana pek inandırıcı gelmedi
    çünkü üstünden 2 sene geçti ve yeni bir yazılım çıkmamışmıdırki?
    ECU gibi araçta elektronik olan tüm birimlerin kendi içlerinde bir işletim sistemleri var. BSI de araç içinde tüm CAN dan sorumlu tesisatı, yol bilgisayarı, km sayacı, immobilizer, vs. bir sürü ekipman ve bunların birbirleriyle haberleşmelerini sağlayan beyindir bu.
    Bunu zırt diye söyleyemezler. Immoblizer den dolayı yeni versiyon kontrolü için aracın şifresini ister onu da SB'tan bakmak gerekir. 2 dk lık mesele değil.
    Versiyon tarihine bakmak aklıma gelmedi ne zaman çıkmış..

Alıntı Eyup Duygun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Direk yazılımdan ziyade test cıhazının surumlerıde var buradan musterı opsyionlarını peugeot o surumde aktif hale getirdi ise acık kapatabilirsiniz.Bundan bahsetmiş olabilir ama tam emin degilim.Örnek cogu peugeot aracda cihazdan yüksek hız alarmı aktif edilebilir mesela ama degildir
    Sizin dedikleriniz müşteri opsiyonları.. Kemer ikazları, gündüz farı gibi ayarlar da yapılıyor oradan. Bu direk Tele Yükleme adı altında geçen mevzu. Yani mesela atıyorum bluetooth KML'nin yazılımını güncelliyorsunuz, en son çıkan cep tellerle de anlaşmaya başlıyor gibi..
    BSI'de de güncelleme olmuş, bir versiyon history yok.. Ama ilk farkettiğim impulse signal olayı oldu işte.. Kola dokunuyorsun 3 kere çakıyor. Peugeot da eksikliğini hissettiğim temel özelliklerdendir bu.. Daha ilk kez 308 le eklediler bunu. 207'lerin de yeni kasalarında stnd. geliyor ama eski kasalara da uygulanabildiğini, en azından RC'lere uygulanabildiğini güncelleme sonrasında öğrenmiş olduk.

Ama uzaktan cam kapama olayı(yeni kasalarda bazılarında var) hala yok.

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama uzaktan cam kapama olayı(yeni kasalarda bazılarında var) hala yok.
    bu çokmu zor?
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

karsiyakaliozi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deniz sınyal olayı oluyorsa yapalım bende cok kullanırdım eskı aracımda fonksıyonel bı özellik
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şİMDİ 2009 rc ye yazılımsal olarak güncelleme ile ekstra bir özellik yüklenebiliyormu çakar sinyal,uzaktan kumanda ile kapanan cam vs?
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şİMDİ 2009 rc ye yazılımsal olarak güncelleme ile ekstra bir özellik yüklenebiliyormu çakar sinyal,uzaktan kumanda ile kapanan cam vs?
    tabi istersen konuşabiliyo rc başlangıc olarak 3 dil seceneği var ilerde tüm diller olacak
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu çokmu zor?
    Bence değil. Ama güvenlikle ilgili bir takım kısıtlamalardan ötürü eklenmemiş olabilir..
    Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deniz sınyal olayı oluyorsa yapalım bende cok kullanırdım eskı aracımda fonksıyonel bı özellik
    Ok yapalım. Ama BSI güncelleme biraz daha kompleks. Ben tek başıma yapmaya cesaret edemedim. Birşeyler resetleniyor filan.
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normalde mümkün evet. Güncelleme ile de mümkün kapalı olan özellikler de açılabiliyor yazılımın izin verdiği ölçüde..Veya açıklar kapanabiliyor. İşte kemer ikazı gibi mesela.. He ben bir de kurcalarken yanlışlıkla CD Changer'ı sildim sistemden sonra geri getirmesi silmesinden daha uzun sürdü hem ekrana hem teybe tekrar tanıtmak gerekti. Kurcalama huyum rahatsızlık seviyesinde

En azından bnm aracımda oldu. Çakar sinyal var şu an kullanıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bro ucret sorun deyılde kurban olmuyalım sonra sınyal verıcez derken turbodan olmuyalım ben sınyal hareketını elımle yapıyom tutuyom sınyalı sonra bırakıyom 3 kere yanıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xplod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hazır bu kadar yazmışken, şunu da eklemek istiyorum:
    başından bu yana, bizzat kendi arabasının sorununu çözmeye çalışırcasına ilgilenen naman'a ve izmir peugeot yetkili bayisi İrde Motorlu Araçlar Servis Tic. A.Ş. servis teknik sorumlusu sadık bey'e teşekkür, borcumu ödemeye yetmez. çok yaşayın ikiniz de.
    Biz teşekkür ederiz, işimizi yapıyoruz sadece Umarım gerçekten yardımcı olabilmişizdir.

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bro ucret sorun deyılde kurban olmuyalım sonra sınyal verıcez derken turbodan olmuyalım ben sınyal hareketını elımle yapıyom tutuyom sınyalı sonra bırakıyom 3 kere yanıyo
    aynen abi kurcalamaya gerek yok araca turbo timer baglatmadıgımdan cam modulunede gerek duymuyorum arabayı stop ederken bekledigim için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oo ben 1 sol 1 sağ protokol çakarı efekti bile yapıom bazen soldan kapatmışken kışkışlamak daha kolay oluyo

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207 sportium'un fiyat listesi kalkmış.tr ye giriş yokmu artık rc gibi? gt istesek alabiliyormuyuz?
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen abi kurcalamaya gerek yok araca turbo timer baglatmadıgımdan cam modulunede gerek duymuyorum arabayı stop ederken bekledigim için.
    Bu bir tür hack değil. Orjinal diag cihazına şase giriyorsunuz, cihaz fransaya bağlanıp o şase için ve içinde o anda bulunan BSI için bir güncelleme olup olmadığına bakıyor. Zaten hacklenmesi imkansız çünkü her BSI şaseye özel çıkıyor, immobilizerden dolayı. Herhangi bir riski yok yani. Kaldı ki aslında yetkili servislerde yapılan rutin bir işlem Atıyorum ABS'den şikayetçisiniz, ilk önce ABSnin günceli yüklenip sorun hala var mı ona bakılır

Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 sportium'un fiyat listesi kalkmış.tr ye giriş yokmu artık rc gibi? gt istesek alabiliyormuyuz?
    Sportium öyle paket bir modeldi.. Geldi ve bitti.. Varsa bayi stoklarında vardır. Peugeot stoğunda gözükmüyor. Envy var biraz alternatifi.. Ama görsel olarak daha zayıf..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu bir tür hack değil. Orjinal diag cihazına şase giriyorsunuz, cihaz fransaya bağlanıp o şase için ve içinde o anda bulunan BSI için bir güncelleme olup olmadığına bakıyor. Zaten hacklenmesi imkansız çünkü her BSI şaseye özel çıkıyor, immobilizerden dolayı. Herhangi bir riski yok yani. Kaldı ki aslında yetkili servislerde yapılan rutin bir işlem Atıyorum ABS'den şikayetçisiniz, ilk önce ABSnin günceli yüklenip sorun hala var mı ona bakılır

Sportium öyle paket bir modeldi.. Geldi ve bitti.. Varsa bayi stoklarında vardır. Peugeot stoğunda gözükmüyor. Envy var biraz alternatifi.. Ama görsel olarak daha zayıf..
    nedir bu işin malıyetı ne kadar sürer güncellerken internet koparsa ne olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Internet kopması değil de, arabanın aküsü biterse veya laptop kapanırsa veya kablo çıkarsa tam yüklenirken o zaman BSI'ye bugüne kadar olan emekleri için teşekkür edip tören düzenliyoruz
    Şaka tabi Bugüne kadar böyle birşey yaşanmadı. Yaşanırsa da BSI'ye sıfırdan yazılım yüklenebiliyor diyelimki laptop yandı bitti kül oldu, içerdeki her hatamız sigorta kapsamında..

Yükleme işlemi 5 dk kadar sürüyor.. Yükledikten sonra resetlenmesi tekrar kendine gelmesi anahtar senkronu filan 10 dk filan sürüyor.. Ha bu arada Yol bilgisayarındaki 1 ve 2. bölümlerdeki yakıt sarfiyat kayıtları da sıfırlanıyor.

Maliyeti yok abi, beni keklemişler burda sağolsun arkadaşlar, gel hallederiz ama işemri açarım yine bedelsiz..

Ha şunu da söyleyeyim yalnız. Bu Euro5'ten dolayı yakıt ışığı yandığında belli km'lerde periyodik olarak uyarmaya devam ediyor. Direk ölçmedim ama 5 km de bir yakıt az diyip duruyor. Sürekli az benzinle dolaşan arkadaşlara tavsiye etmem bu BSI'yi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşeye rağmen yazmak durumundayım: Benim aracıma bu özellik eklenebildi, ama sizinkine eklenebilir garantisi veremem. Eylül 2008 üretimi aracım. Daha farklı tarihlerde üretilmiş araçlara olmayabilir bir güncelleme. Zannetmiyorum ama yine de yazmak durumundayım, sonra şikayet olarak bana geri dönüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Internet kopması değil de, arabanın aküsü biterse veya laptop kapanırsa veya kablo çıkarsa tam yüklenirken o zaman BSI'ye bugüne kadar olan emekleri için teşekkür edip tören düzenliyoruz
    Şaka tabi Bugüne kadar böyle birşey yaşanmadı. Yaşanırsa da BSI'ye sıfırdan yazılım yüklenebiliyor diyelimki laptop yandı bitti kül oldu, içerdeki her hatamız sigorta kapsamında..

Yükleme işlemi 5 dk kadar sürüyor.. Yükledikten sonra resetlenmesi tekrar kendine gelmesi anahtar senkronu filan 10 dk filan sürüyor.. Ha bu arada Yol bilgisayarındaki 1 ve 2. bölümlerdeki yakıt sarfiyat kayıtları da sıfırlanıyor.

Maliyeti yok abi, beni keklemişler burda sağolsun arkadaşlar, gel hallederiz ama işemri açarım yine bedelsiz..

Ha şunu da söyleyeyim yalnız. Bu Euro5'ten dolayı yakıt ışığı yandığında belli km'lerde periyodik olarak uyarmaya devam ediyor. Direk ölçmedim ama 5 km de bir yakıt az diyip duruyor. Sürekli az benzinle dolaşan arkadaşlara tavsiye etmem bu BSI'yi.

ne zaman geleyim bu c.tesi olurmu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ParrotOEM - Parrot OEM Solutions - CK 4xxx Stand alone bu linkde bizim araçlara uygun olan cihazlar CK 4100/4200 nasıl uygulanır acaba bu tur cihaz kullanan oldumu hiç bakın bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne zaman geleyim bu c.tesi olurmu
    Bu ctesi olursa iyi olur.

Sadık Usta bir hsonu var bir hsonu yok.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)