User Tag List

Sayfa 306/1195 İlkİlk ... 206256296304305306307308316356406806 ... SonSon
22691 sonuçtan 5.796 ile 5.814 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün sabah kalktigimda ariza falan yoktu. Servise gittim bilgisayara baglattim fren müşiri mi ne o arizalanmis korklck bse yokmus nasi rahatladim.. 17tl ye hallettik Birde emrah abinin arabasinda gordugum antenden istettim (807 anteni) ilk defa servisten mutlu ciktim
    30.000 bakımına oraya gelmeyi düşünüyorum. birde orayı deneyelim...
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Şu resimdeki parça RT4 için GPS, TV felan filan cart curt için anten parçası. Yani dip kısmı bu işlevler için. Siz sadece ucundaki çubuğu alıyorsunuz kısa olsun diye. O yüzden GPS felan ile alakası yok.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anladım teşekkürler.. Zaten görüntü için alınmıştı.. Çok şık duruyor kısa anten
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı Naman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında benim teşekkür etmem lazım. Sabırla bekledi Kaldı ki bi de son dk. b..ku yedik şahane down pipe ı dururken yanlış anlama veya doğru anlaşılamama sonucu katını boşalttık response olarak sağlık olsun dedi Sıfır farları da su aldı 2si birden.. Hala sabırlı ama sigaraya başlattık

O lastik işi bana bayi marifeti gibi geldi. Çünkü PremiumContact'ın takılı olduğu jant ta aslında dolma lastik jantı. Üstünde aman ha 50 yi geçme 80 km den uzun gitme uyarıları filan var. Lastik te eski üretim..
    Muhtemelen bu araba sıfırken bir yerde dolma lastik lazım oldu aldılar yerine de bunu taktılar.

Ben o motoru ne zorladım ne zorladım Ve şimdi gerçekten zevk vere vere hızlanıyor. Oluşan ısıdan kaputu açamıyorduk Yanında ayrıca çok ta konforlu oldu. Yokuş yukarı tozlu rampada 9 sn olmadan 100 görüyor üstelik 2 kişi. Egsozu da sessizleşti mi iyi olacak. Gerçi o zaman bi miktar yavaşlayacaktır.
    sigaraya başlamamın sebebi araba değil, inan Naman. ben sigarayı bıraktığımda arabaya benzin döküp yakma safhalarındaydım. uzun yıllar yoğun bir şekilde sigara tüketmemden dolayı vücudun nikotin regülasyonu iptal olduğu için hızla kilo alıyordum. evet, kilo vermek için en aptal yöntem, kabul ediyorum, ama 1 ayda 7-8 kilo, fena skor sayılmaz.
    kat mevzusuna gelince, yağ yakan motorun üzerinde 50k yapmış kat bugün değilse yarın tıkanacaktı zaten. asıl *** yemek, kalkıp bu küçük yanlış anlama için arıza lambası yakmak olurdu.

Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olur öyle şeyler. Önemli olan niyet. Onun sigaraya başlamasının sebebi başka da buradan yazılmaz. Arabayla falan ilgisi yok..
    lastikler için, en azından dördü için teşekkürler Merruse. hakikaten araba acaip konforlu oldu şimdi.
    sigaraya başlama mevzusu ise tahmin ettiğin sebepten değilmiş sanırım? (yersen)

RCZ bujilerini taktım.
    Hala IC düşünmüyorum
    Kat ışığını söndüren yazılım gayet başarılı.. Sadece kat arızasını içeri yansıtmıyor. xplod ile DV soketini söküp çalıştırdık ona uyarıyı aynen verdi.

Bu arada xplod'un arabası da gün geçtikçe zevk vermeye başladı. 16 jant taktık. Gayet sessiz ve konforlu gidiyor. Kesintisiz de hızlanıyor. Ayrıca facelift yaptık arabaya . Ön tampon sisler farlar vs komple 2011 RC ile aynı oldu
    xplod un kendisine söylemeyi unuttum ama sanırım jantlar hafifleyince fren performansı da oldukça arttı.
    eski lastikler odun gibi olduklarından, ısınmadan tövbe tutmuyorlardı yolu. lastiklerin çapı biraz küçüldü, yumuşak hamurlu lastik takıldı... eh, arabanın değil de benim frenlerim mi iyileşseydi?

Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evek.. Ziyadesi ile memnun performans konusunda.. Umarım daha fazla aksilik olmaz. Tekrar teşekkürler..

Bu arada yavşak fordu ayrıca tebrik ederim. O 5 lastik ve jantlar aynı arabadan çıkma. 2011 mondeodan söktüm onları. Alaşım jantlardaki dördünün PremiumContact-II olup stepnedekinin PremiumContact olması benim anlayabilme kapasitemi aşıyor..

Bence o arabaya IC gereksiz. Egzost tıkalı olduğu ve deli gibi EGT olduğu halde o motora birşey olmuyorsa daha da birşey olmaz..
    performanstan kat iptal + komple orjinal susturucu ile de gayet memnunum. ve motorun sağlamlığıyla ilgili dediğine katılıyorum. o araba o şartlarda bana mısın demediyse, benim altımda kırılırsa işte o zaman kötü şansa inanırım!

Dediğim gibi eğer ses için söylenmişse öyle çok güzel bir ses almayacaksınız. Daha çok düdüklü tencereyi ilk açtığınızda oluşan sese benzer bir ses veriyor bence sevimsiz.
    Ayrıca şiddetle tavsiye edilen Audi DV sonucunda mevcut ciyuff sesini de kaybedersiniz. Aracınız sanki atmosferikmiş gibi ses verir.
    Performans odaklı düşünüyorsanız, evet, DV değişimi faydalı olacaktır. Hem ucuz hem de sağlam DV için Audi'nin yukarıda referansı da yazan parçası en doğru hareket.

Ben bu parçayı xplod'un aracında tecrübe ettim. Araç GT stock yazılım, kutu K&N, neredeyse komple düz boru egsoz kat iptali dahil.. Bu gürültüye rağmen duyuluyor ama bence hoş bir ses vermiyor. Ani su buharlaşması gibi abuk bir ses veriyor bana göre ben sevmedim.
    Aynı ürünü aynı araçta kat varken ve orta susturucu tıkalıyken de denedim fikrim aynı.
    Şimdi stock egsoz yapıcaz onda daha da sessizleşecek ve blow off daha da dominant olacak o zaman xplod ta sökelim diyecektir diye tahmin ediyorum
    terbiyesizliğim için herkesten özür diliyorum peşinen fakat çıkan sesi başka türlü anlatmama imkan yok. folafoş olmuş makatın gaz çıkarması gibi bir ses çıkarıyor bu cihaz. ha söker miyim? kutu içi filtre, orjinal egosttan sonra geriye sadece o ses kaldığı için sanırım çıkarmam bir süre. ses iyi olduğundan mı? Namanla hemfikirim, hayır!

Arabama tam 1 sene sonra tekrar kavuştum dün nihayet. durduğu yerden rutin giderlerine(mtv, kasko, trf. sig. vs) mi, sorun çözülene kadar çıkan masraflara(yaklaşık 6k) mı, yoksa 2. arabayı almak zorunda kalmama mı yansam bilmiyorum ama sonunda canını çıkarana kadar yol yapacağım, sıfır motorlu, konforlu, göreceli güçlü, yakışıklı bir arabam oldu. hadi biz buna hobby car diyelim de kendimi biraz avutmuş olayım.

Naman, JBL upgrade için en kısa zamanda tekrar geliyorum, bütün parçalar oradaysa muhtemelen önümüzdeki hafta olacak gelişim.
    Tekrar emeği geçenlere çok teşekkürler, ellere sağlık.

Tanımayanlar ya da az tanıyanlar için not:
    10a yakın farklı markalarda arabam oldu. hepsinin yetkili servislerinden hizmet aldım. diğer markalar ve diğer pug yetkili servisleri dahil, hiçbirinden, Naman'ın ve altındaki teknik ekibin gösterdiği ilgi, sabır ve maddi (indirim ve ödeme kolaylığı) destek görmedim. bir daha fransız almam bu tecrübeden sonra, fakat bu son 1 seneyi yaşamamış olsmaydım benim GT ile ve ilk arabam bir pug olsaydı ve ilk IRDE servisi tanısaydım, pugdan başka bir arabaya binmezdim, buna eminim.
    izmir'de olup da IRDEyi denemeyen arkadaşlar varsa muhakkak denemelerini tavsiye ederim. fark gün gibi ortada, ilk seferde farkına varılacaktır eminim.
    tekrar bolca teşekkürler Naman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı xplod Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    terbiyesizliğim için herkesten özür diliyorum peşinen
    Özürle kurtaramazsın. Gelirken tatlı getir.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aloooo ses seda yok yine kimsede..

Big turbo kit & 207 GT dyno VE video..bana çok ciddi hızlanmıyor geldi bakalım siz ne diyeceksiniz..

http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=285
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aloooo ses seda yok yine kimsede..

Big turbo kit & 207 GT dyno video..bana çok ciddi hızlanmıyor geldi bakalım siz ne diyeceksiniz..

etuners : Tuning
    abi aynen bence de iyi hızlanmadı gibi ama gt şanzıman uzun ondan mı bayılmış acaba?
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

yusufaltintepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    red için ufak tefek değişikliklere başladık arkadaşlar amaç 200+ hp kısmetse yaza hazır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yusufaltintepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    red için ufak tefek değişikliklere başladık arkadaşlar amaç 200+ hp kısmetse yaza hazır
    Neler dusunuyosunuz mod olarak?
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Takipteyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    montaj yapıldıkça listeyi yazıcam arkadaşlar şimdilik iskender headers-düz boru ve hks son susturucu

zekky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    montaj yapıldıkça listeyi yazıcam arkadaşlar şimdilik iskender headers-düz boru ve hks son susturucu
    :O headers? fiyatı banada yazsan abi belki bende yaptırabilirim.
    Borular ve son susturucu kaçlık?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    headers'a bence riskli. orj headers bir takım hesaplamalar sonucu üretiliyor. el yapımı headers randımanlı olurmu tartışılır. iskender ustanın işçiliği çok iyiymiş. sonucu burda resimlerle paylaşırsanız seviniriz.
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada bizim pompa ve enjektörler kaç hp'ye kadar destekliyor/yetiyor ?
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah yolunuzu acik etsin, kulaga hos geliyor

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada bizim pompa ve enjektörler kaç hp'ye kadar destekliyor/yetiyor ?
    Buyrun...

etuners : Technical File
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zekky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    :O headers? fiyatı banada yazsan abi belki bende yaptırabilirim.
    Borular ve son susturucu kaçlık?
    boru ve son susuturucu 90lık olacak zeki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 207rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    headers'a bence riskli. orj headers bir takım hesaplamalar sonucu üretiliyor. el yapımı headers randımanlı olurmu tartışılır. iskender ustanın işçiliği çok iyiymiş. sonucu burda resimlerle paylaşırsanız seviniriz.
    mekanik olarak yükleme bittiğinde dyno ya sokacağım sonrada yazılım attırıp tekrar dynoya çıkacam beyinli ve beyinsiz farkı burda paylaşırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah yolunuzu acik etsin, kulaga hos geliyor
    sağol tarık yapacaz bişeyler işte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)