orta susturucuyu cıkardım dun gece bakdım 200 den sonra yavasladı sankı araba yoksa banamı oyle geldi anlamadım.
DRİLL
Dr.Ecu
200 den sonra yavaslamasi normal bence 228 de kesiyo zaten 200 den sonra resmen duvar cikiyo arabanin onune. Yavaslayamaz , hizlanma yavaslar yani
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Puhahahaha.. antalyanin agir silahisaka makenesi ozgur
massallah massaallaahh..
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
günaydın millet
herkeze iyi haftalar olsun![]()
Gunaydin hayirli isler bol kazanclar stressiz sendromsuz bir pazartesi sizlerle olsun
Women are like Buddhist , They're worship ox.
3 haftadır aralıksız izinsiz çalışıyorum yıl sonuna kadarda devam edecek, o yüzden hafta başı hafta sonu fark etmiyor benim için herkese hayırlı işler sanada 5 boy![]()
DRİLL
Dr.Ecu
Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)
E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI
bende aynı sekilde çalısıyorum haftasonları pazar günleri bile çalısıyorum derdimden kederimden ölecegim.
dn millet arabaları yıkadı ben yıkatamadım bile arabayı birde, 120hedef verdiler ayın olmuş 15i daha 15 araba satmısız![]()
daha öncede yazmışdım , beyler bana bir eksoz lazım ne önerirsiniz ben varex tipleri sevmem aracı tutduguna inanırım hep okadarda para vermem eksoza , tavisyeniz nelerdir 60 veya 63 lük düşünüyorum.
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)