User Tag List

Sayfa 913/1195 İlkİlk ... 4138138639039119129139149159239631013 ... SonSon
22691 sonuçtan 17.329 ile 17.347 arası

Konu: 207 RC Cadde kullanımı için modifiye yardım?

can_ank - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın millet bu nedir ya herkes takmış boost borularına okadar detaya gerek yok arkadaşlar krom yapılır birde sargı mis gibi olur. en güzel filtre sistemi bana göre kapalı kutu içi.veya v2 şekli, oda herzaman dikkat etmek gerek en ufak bir gölete düşerseniz veya suyu çekerseniz, gömleklerin içinde japon balığı beslersiniz
    Ayni sikinti benim de kafamda var. Asagidaki linkteki sistemi kullanan oldu mu hic. Kullanici yorumlari cok olumlu ve ucuz da bir parca

AEM Pre-Filters - Air Filter Wraps

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trky_GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bunu diyorsanız 51 orjinal hortum o gt'de
    Hortumun 2 tarafi da mi 51. Bi reduction var gibi hortumda

trky_GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki tarafıda aynı biz biraz kasarak soktuk zar zor girdi dediğim gibi değiştiricem orayıda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı trky_GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iki tarafıda aynı biz biraz kasarak soktuk zar zor girdi dediğim gibi değiştiricem orayıda
    Tamamdir cok tesekkurler bilgi icin

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Günaydın millet bu nedir ya herkes takmış boost borularına okadar detaya gerek yok arkadaşlar krom yapılır birde sargı mis gibi olur. en güzel filtre sistemi bana göre kapalı kutu içi.veya v2 şekli, oda herzaman dikkat etmek gerek en ufak bir gölete düşerseniz veya suyu çekerseniz, gömleklerin içinde japon balığı beslersiniz
    japon balığı beslememek için araya şu filtreden monte ediosun bro

AEM BYPASS VALVE diye geçiyor, normal filtre suya falan filana girerse yada tıkanırsa burdan emmeye devam ediyor...
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GT lerde turbo ağzı 45 lik RC lerde 51 lik arkadaşlar.

Göktan ın turboyu RC turbosu yaparken üstünden çıkan silikon olmamıştı..
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

ErK_aY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten bu turbo boost borularına nekadar takıldınız. Bence intercooler yapmadan bu borulara girismeyin. intercoolerinizi baglayın sonra boost borularına ne yapıyorsanız yapın.

Benim fikrim turbo girişine gelen boruyu soguk tutmanız yeterli. Diğer üst boruya ne yaparsanız yapın ısınacaktır...
    Emmeye giden boruya mudahaleye gerek yok herzaman soguk oluyor. özellıkle yaz geceleri bile soguk oluyor bu havalarda nasıl oldugunu söylemeyim

Slikon borulara gelince orjınal ebat dışında öyle 51 miş 56 mış bulamazsınız kolay kolay.renklı yapacagınız slikonlar 45- 50- 55-60mm şekılde gidiyor.

anlayacagız boost borularla slikon borulara fazla kafa yormayın.

meSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gercekten bu turbo boost borularına nekadar takıldınız. Bence intercooler yapmadan bu borulara girismeyin. intercoolerinizi baglayın sonra boost borularına ne yapıyorsanız yapın.

Benim fikrim turbo girişine gelen boruyu soguk tutmanız yeterli. Diğer üst boruya ne yaparsanız yapın ısınacaktır...
    Emmeye giden boruya mudahaleye gerek yok herzaman soguk oluyor. özellıkle yaz geceleri bile soguk oluyor bu havalarda nasıl oldugunu söylemeyim

Slikon borulara gelince orjınal ebat dışında öyle 51 miş 56 mış bulamazsınız kolay kolay.renklı yapacagınız slikonlar 45- 50- 55-60mm şekılde gidiyor.

anlayacagız boost borularla slikon borulara fazla kafa yormayın.
    brom catch can in hortumlar ne oldu benim!!!!
    Born to Drive... (E-TUNERS Türkiye)

E-Tuners Stage4+/SeatSport Intercooler/TD05H-big16g-8/Hard Boost Pipes/ITG Maxogen CAI/70mm Down+63mm Straight+Varex/AEM WideBand/Greddy NewProfec BC+EGT/WMI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meSs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    brom catch can in hortumlar ne oldu benim!!!!
    İyi hatırlattın brom unuttuydum.
    Musait olunca almaya giderim yogunum bu aralar fazla dısarı kacamıorum

serti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdilik aracın karoserine yabancı olduğum için bişe sormak istiyorum..eski araçımdan kalan müzik tesisatını bağlıycam..indash cihazım araça uymadığı için (yer bakımından) double din kullanıcam mecburen.montajınıda her arabamda olduğu gibi kendim yapıcam..

şuan aklımdaki tek sorun akü den güç kablosunu nerden gecireyim.gözünüze çarpan rahat bi geçiş varmıdır acaba parmak kalınlığında kablo için ? yada daha önce sök tak yapmış bi arkadaş varsa karşılaştığı engelleri söylerse boşuna zaman kaybı yaşamamış olurum.

bu arada filtreyide düz mantık hks mantar takıcam.tampon içi vs bana göre değil.yada kazan içi kalsın hiç ellemeyim diyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdilik aracın karoserine yabancı olduğum için bişe sormak istiyorum..eski araçımdan kalan müzik tesisatını bağlıycam..indash cihazım araça uymadığı için (yer bakımından) double din kullanıcam mecburen.montajınıda her arabamda olduğu gibi kendim yapıcam..

şuan aklımdaki tek sorun akü den güç kablosunu nerden gecireyim.gözünüze çarpan rahat bi geçiş varmıdır acaba parmak kalınlığında kablo için ? yada daha önce sök tak yapmış bi arkadaş varsa karşılaştığı engelleri söylerse boşuna zaman kaybı yaşamamış olurum.

bu arada filtreyide düz mantık hks mantar takıcam.tampon içi vs bana göre değil.yada kazan içi kalsın hiç ellemeyim diyorum..
    HKSmantarın çapı tamponla akü kutusu arasında kalan yerden daha büyük olabilir.
    AEM ara araya sığıyor galiba.
    Almadan önce kontrol ederseniz daha iyi olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı can_ank Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HKSmantarın çapı tamponla akü kutusu arasında kalan yerden daha büyük olabilir.
    AEM ara araya sığıyor galiba.
    Almadan önce kontrol ederseniz daha iyi olabilir.
    aynen doğrudur.uzunlamasına filtre secmek gerekicek..mantar çap olarak geniş uzunluk olarak kısa.tam emin olmadan şimdilik elimi sürmüyorum..

peki akü önüne konan filtre hem motordan azda olsa uzak oluyor ve direk hava akışına maruz kalıyor orjinal hava girişine denk geldiği için..böyle yapmamız boruyu tampon içine kadar uzatıp suyla tozla birleştirmemizden daha mantıklı değilmi ?

mantar filtre takıldığında akü kapağının birini çarpıyor diye cıkarmışlar sanırım.

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GOKTAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet brolar ben tampon inmisken intercol boruları yapilirken forge filtre kitinide yaptiricam...dedigim gibi herkes ne istiyorsa ona gore yaptiririm...
    hacım mutlaka forge kiti bende istyorum. beni de al listeye , filtre kitini aşşagıya dogru biraz daha uzat sana zahmet tam alt davlumbaza kadar degsin. günlük güneşlik havalarda biniyorum sadece araca. yagmurda karda kesinlikle cıkarmam aracı o yuzden sıkıntı yok kardeşim.

speclerim şöyle olcak.

ıntercool , 70 dp , 70 lik kople boru , 76 varex , sesli tip forge dv , methalol , yazılım.

hacım bunlara en uygun filtre kiti boost mm çapı ne olmalı ???
    Alcatraz GTI-6

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Ucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı sen çok fast and the furious izliyon herhalde . İlla istiyosan sanayide gaz satan yerler var karbondioksit al küçük bir tüp yarışmadan önce intercoolerın üstüne sık elinle dokunamıcağın kadar soğuk olur mesela
    hacı sende bunu çok izledin herhalde.

BORKED
    Alcatraz GTI-6

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    aynen doğrudur.uzunlamasına filtre secmek gerekicek..mantar çap olarak geniş uzunluk olarak kısa.tam emin olmadan şimdilik elimi sürmüyorum..

peki akü önüne konan filtre hem motordan azda olsa uzak oluyor ve direk hava akışına maruz kalıyor orjinal hava girişine denk geldiği için..böyle yapmamız boruyu tampon içine kadar uzatıp suyla tozla birleştirmemizden daha mantıklı değilmi ?

mantar filtre takıldığında akü kapağının birini çarpıyor diye cıkarmışlar sanırım.
    Neden illa mantar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Allah kolaylık versin dostum işin cok zor bn kndi aracımda boost gostergesinîn kablosunu dısarı vermer için sagı solu delmeden. Ana tesisatın ordan cıkarmk için komple sigorta tablosuna kadar söktürdüm. Daha kolay yer istersn vitesin ordan cıkar ama sıcaklık olurmu olmaz mı bilmem.

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Akunun arkasinda az yukarida plastik bir kapak var oradan girip sileceklerin altindan diger tarafa ilerleyip oradan iceri girersiniz bendeki 0awg kablo başparmak kalinliginda vardir.
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ErK_aY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah kolaylık versin dostum işin cok zor bn kndi aracımda boost gostergesinîn kablosunu dısarı vermer için sagı solu delmeden. Ana tesisatın ordan cıkarmk için komple sigorta tablosuna kadar söktürdüm. Daha kolay yer istersn vitesin ordan cıkar ama sıcaklık olurmu olmaz mı bilmem.
    valla gözüm korktu

Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Akunun arkasinda az yukarida plastik bir kapak var oradan girip sileceklerin altindan diger tarafa ilerleyip oradan iceri girersiniz bendeki 0awg kablo başparmak kalinliginda vardir.
    bide debriyaj pedalının üstünde kalan bi delik var..ama önce dediğin yere bi bakayım.

Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neden illa mantar
    bilemiyorum belki marka ve görüntü..ama akü önüne sığmayacağı kesin.en azından akü kapağını sökmeden..her türlü fikre açığım..ama tampon içi uzun iş bence..filtre temizliği vs.ki i/c değiştirmek ve boost borularıyla uğraşmak gibi bir niyetim yok en azından şimdilik.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    yani bugün hks mantar alayım desen orjinal yerine çakmasını alabilirsin bilmeden

benimki gibi bir montajı aem dryflow ile rahatça yaparsın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)