User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
159 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Kıl Dönmesi ameliyatı olan varmı :)

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramo35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yemin ederim elim ayagım uyuştu görsellere 1 tanesine baktım tahmin ediyordum daha önce ama böle birşey beklemiyordum offf allah kimseye vermesin

sanırım bendede var ama son 1.5 yıldır sıkıntı yaşamıyorum o bölgede ne iltihap ne birşey kapandı gibi birşey
    daha önce orda iltihap vardı ilk anlayınca hayattan soğumuştum sonradan kıl dönmesi oldgunu ayıktım gazlı bezler pamuklar doktor bi tanıdıgımız yardımcı olmuştu o zaman geçmişti 2 yaz önce olmuştu yazın sıcaktan galiba sonra bidaha tekrarladı çıtırdan geçti o gün bugündür orda bişey yok daha önce ufak bi delik vardı 1 cm bile değil orda artık kızarıklıkta bişeyde yok çok şükür inşallah tekrarlamaz

İnşallah dedigim yanlıştır ama kıl içerde dönmeye başladıysa başına sorun çıkartabilir,çünkü arkadaşında iltihap akıntısı kesildi ama doktora ikinci kez gittiginde içerideki kıl büyümüş ve 2.delik oluşmuştu

ben de 3 delik vardı hesap et

Doktora görünmende fayda var
    imzasız..

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı StiFLeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnşallah dedigim yanlıştır ama kıl içerde dönmeye başladıysa başına sorun çıkartabilir,çünkü arkadaşında iltihap akıntısı kesildi ama doktora ikinci kez gittiginde içerideki kıl büyümüş ve 2.delik oluşmuştu

ben de 3 delik vardı hesap et

Doktora görünmende fayda var
    yok 1.5 yıldır orda hiçbir şey yok çok şükür gözüm hep orda temiz bakıyorum terlemeye bile izin vermiyorum orda oturmamda kalkmamda hatta 9 saat araba kullanıyorum gene sıkıntı olmuyor ne bileyim çok çok kötü oldum bu konuyu görüp okuyunca yaaa tek tesellim orası kapandı ve sıkıntı yok çok şükür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İltihap olayi su sekilde arkadaşlar, bu illet kıl deri altinda kuyruk yagi gibi dokuya defalarca girip cikiyor.Sanki igne ile dikmisler gibi. O bolge de ki iltihaplanma disari atilabilirse atiliyor. Atilamazsa agrili bir sekilde devam ediyor bu hastalik.

iltihap akintilari eger disari vuruyorsa bu zamana yayiliyor yani kil cikmaya calistikca icerdeki iltihapi disari atiyor arada 3-5 gun 1 hafta suruyor bu akintilar.Bazen kucuk bazen ise buyuk miktarda. Yani bende 3 gun akinti geldi ama simdi agrim gecti benimki bitti diye dusunmek yanlis olur.

Mutlaka bir doktora gozukmekte fayda var. .Ameliyat olmayipta 10 sene boyunca zamanla agrilara akintilara katlananlarda var. Kisinin tercihine bagli.
    iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.

hLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 4 sene önce askerdeyken ameliyat oldum 30 gun hava degişimi .ameliyat sonrası çok önemli dikkat edilmeli.çünkü kapanmama ihtimali var bendeki gibi
    bir ay pansumana gittim geldim hala kapanmadı.igne ucu kadar bir delik kaldı dikişlerin sonunda.sonra pederin arkadaşı genel cerrah prof var o çagırmış gelsin bakalım demiş.gittim adam baktı dedi her gun banyo iyi temizlik daha sonra teramisin kremler vardır bilirmisiniz onun göz için olanından al sür.3 güne kapandı adam işi biliyomuş halleti çok şükür.
    şu an sıkıntı yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fenol tedavisi uygulanıyor kıl yuvada yakılıyor şansınız var ise
    Ameliyat varsa Allah yardımcınız olsun Gerçi durumunuza göre işlem yaparlar
    Şimdiden geçmiş olsun
    Coğrafya kaderdir

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Naptın yaa..:S
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Murat Özcan
    Misafir
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya işte o kıllar yer yapıyor kendine böyle salak saçma şekillere giriyor benim ameliyattada ufak cilale şeklinde bir şey çıkarmışlardı etrafı kıl doluydu :S

gsz35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 112 de calısıyorum saglıkcıyım korkulacak pek birsey yok ameliyatı cok basit ama ameliyattan sonra iltihap kaptırmamak lazım dikkat etmek gerekir eger iltihap kaparsa ozaman sıkıntı işte :S
    I Love " GSZ " 106
    Berat Kıran

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de oldum 2 sene önce ama erken müdahale etmişiz ki sıkıntı olmadı. sabah ameliyat ertesi gün taburcu 1 hafta kıçında kuyruk gibi direnle gezdim sonra 10 gün kadar da kıçımda 20 tane dikişle gezdim. Neyseki geçti gitti. Allah bi daha yaşatmasın.

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben olm uştum ameliyat fotolarıdas mevcut alınan parçanın
    Sıkıntılı olomuştu ameliyat sonrası simitle takıldım ve popo yanaklarını birbirine dikmişlerdi içeriden byük parça alındıı için sıkıntılı oluyordu ve acısıdas aynı şekilde.
    fotoları göstrerbilişrim isterrsen ama sadece kesilan parçanın var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben olm uştum ameliyat fotolarıdas mevcut alınan parçanın
    Sıkıntılı olomuştu ameliyat sonrası simitle takıldım ve popo yanaklarını birbirine dikmişlerdi içeriden byük parça alındıı için sıkıntılı oluyordu ve acısıdas aynı şekilde.
    fotoları göstrerbilişrim isterrsen ama sadece kesilan parçanın var
    ameliyat sırasında belden aşağı narkozlu haldeyken doktor parçayı çıkarıp bana göstermişti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya işte o kıllar yer yapıyor kendine böyle salak saçma şekillere giriyor benim ameliyattada ufak cilale şeklinde bir şey çıkarmışlardı etrafı kıl doluydu :S
    Valla böyle bi kötü oldum araştırmalara başladım bunu engellemek için ne yapmamız gerekir diye.
    ya kabarırsa

phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayatın gerçekleri bunlar hocam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım konuyu üşenmeden sonuna kadar okudum.
    ben bu ameliyatı olalı 6-7 ay oldu. özel hastanede oldum.bu illetle belki 7-8 sene uğraştım. askerde olacaktım(askere geç gittim) benim tertip oldu. hava değişimi vermediler, tugay içinde revirde oldu ve çocuk çok çekti. o an tabiri caizse inanılmaz tırstım.
    hanım zorla götürdü. muayene oldum ve ameliyat dedi doktor.
    sabah yattım. 10 gibi ameliyathaneye aldılar. içeride 4-5 kişi vardı. ameliyathaneye girdiğimde korktum ne yalan söyleyeyim. sedyede çıplak sadece önlük vardı üzerimde. içeri girdiğimde radyoda ankara havası çalıyor, doktor, hemşire, asistanlar çok keyifliydiler. asistan sedyede oturmamı istedi. önüme geçerek sağ elimle sol omuzumu, sol elimle sağ omuzumu tutmamı istedi ve ben tutunca beni sıkıca kucakladı. aha dedim ne oluyor. o an hemşire bel kemiğimin oradan 2 iğne yaptı. o an anladımki adam beni kucaklamada haklıymış. çok canım yandı çok. ama hepsi o. başka acı yok.yüz üstü yattım, sırtıma bir çadır açtılar, popomu göremiyordum. ara ara ayak parmaklarıma dokundular. ben hissetmeyince tamamdır dediler. arka fonda "bas bas paraları leyla' ya" diyor, millet keyifli, doktor habire birşeyler yapıyor. ne görebiliyorum ne de hissediyorum. 10 dakika sonra işlem bitti ve dikiş attılar. çıkan parça küçük parmağım kadar yağ kitlesi idi.
    oda ya aldılar. ayaklarımı hissetmiyordum. akşam 4 gibi doktor geldi. "işedin mi" dedi. yoksa sonda yapacaklardı. hemşire geldi elinde sonda. işte o an koyu vermişim. ama hissetmiyorum hiç birşey.
    hemşire çıkınca hanıma "hemşirenin e......... verseydim ne yapardın" dedim gülüştük. gece saat 22 de ayağa kalktım. kantine gittim sigara içtim. sabah arabaya bindim "oturarak" eve gittim. akşamları hanım pansumanları yaptı. banyo işini de yaranın üzerine koli bandı yapıştırdım ve öyle hallettim.
    4 hafta sonra direksiyona geçtim ankara-konya yollarına yine döndüm.
    yni kısaca korkacak hiç bir şey yok.
    işte herşeyi detaylı anlattım.
    ha sadece son dikişi çok aşağı atmışlar sadece o biraz oturup kalkmada zorladı. dikişler alınınca herşey yoluna girdi.
    tuvalet işinide klozet kullanarak çözdüm.
    sıkıntı yok korkacak bir şey yok. olmazsan eğer her geçen zaman zor oluyormuş.
    ben 3 dikişle kurtardım. bir abim olmuş, adama belki 15 dikiş atmışlar. sağdan sola komple açmışlar.
    gecikmeyin arkadaşlar, ilerledikce daha zor oluyor.
    geçmiş olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu dertten muzadarip amma çok kişi varmış yahu
    geçmiş olsun... benim arkadaşımda da var, korktuğu için yaptırmıyor.. sanırım vücudu kıllı kişilerde görülme olasılığı daha yüksek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı phoenixs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayatın gerçekleri bunlar hocam

Hayatın gerçekleri çok yanlış yerlerde o zaman.

Şaka falan dalga geçilecek bi konu değil aslında. Allah bu hastalıkla olan herkese acil şifa versin ve düşmanıma bile vermesin bu hastalığı konuyu okuduğumdan beri totomu hissetmiyorum.
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de oldum 2 sene önce ama erken müdahale etmişiz ki sıkıntı olmadı. sabah ameliyat ertesi gün taburcu 1 hafta kıçında kuyruk gibi direnle gezdim sonra 10 gün kadar da kıçımda 20 tane dikişle gezdim. Neyseki geçti gitti. Allah bi daha yaşatmasın.
    Ekleyeyim. hiç korkacak bişey yok. En büyük sıkıntım sabah narkozu yedikten sonra öğleden sonra 2 ünite serum yiyip çiş yapamamamdı. Aneztezisyen iğneyi vururken öğleden sonra bana iyi söveceksin dediydi. Bende yok abi olur mu öyle şey dediydim

plekumat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim de kuyrk sokumunda hissettiğim birşeyler var.Bi aralar da şişti. Oldu bi 5-6 sene ağrı sızı akma yok o nedenle açıkcası korkudan da doktora gitmedim.Okulu bitirip sonrasında gerekeni yaptırıcam.Ama bu konu hiç iyi olmadı durduk yere yusuflara giricez
    Abi girdim bile ben yusuflara ya. benimki de 6 yıllık. açtılar temizlediler ilk ama ameliyat olacaksın dediler.
    Olmadım daha.. İlk fırsatta gideyim..

Birkaç sene önce Abim boşaltmıştı.. buzla pres yapıp uyuşturdu orayı sonra kesip açmıştı.
    İçinden yüzeysel olarak görünenleri çıkartıp gazlı bezle kapatmıştı.
    sonraki gün duş aldım vs..

Ama derin olan durumlarda ameliyat şart..
    Astra CDTi

Alıntı DrNoyan Nickli Üyeden Alıntı
    Your car is actually a kind of bumblebee my friend They'r both GM

Vlkn-fb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VALLA bende tırstım hee bu ne arkadas ya resmen makatı delmısler pıcasso resmetmısler valla allah yardımcımız olsun allah kımseye vermesın kılda keramet olsa g...tte cıkmazmıs bosuna dememısler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)