User Tag List

Sayfa 6/9 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
159 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Kıl Dönmesi ameliyatı olan varmı :)

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazılanları okudum bide üstüne görsel gelince, bilgisayar başında bayılıcam galiba, tansiyonum düştü herkese geçmiş olsun valla...
    Aynısı bende de oldu... Kara kara düşünüyorum şu anda...

SLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanırım kuyruk sokumumu hissetmiyorum böyle bir olay yok önlemleri en acilinden yazarsak bari bizler kurtlulalım çok fena tırstım şuanda bide bu sonda olayı beni iyice yusuflara bindirdi sabah olmaz artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temizlik şart aga,temiz tutacaksın başını kıçını.

ve genel bir hata yapılıyor.o arkadaki kısacası g.tünüzdeki kılları jiletler filan temizleyeyim demeyin.çünkü dikkat ederseniz yüzdeki kıl dönmeleri her zaman traş olduktan sonra olur-ki birde çamaşır giyiyoruz zorla kıl döndürmeyin kasada....

ve kuyruk sokumundaki acının 10 misli göbek deliğinde kıl dönmesi olması.çünkü girip büyümesi daha kolay.göbek deliğindeki kıllara dikkat edin.

gfb01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bndede gecen sene yuruyemicek derecede agri oldu bayagi iltihap toplamisti gece patladi iltihap 2 gun daha agirdi sonra tekrar agirmadi biliyorum tekrar olacak ama got korkusu iste ameliyat olamiyorum sanci varken doktora gittigimde bi agridaha oldu oda basurmus nedir bu g**umden cektigim anlamadimki

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olanlardaoldumu bilmiyorum bende poponun formunda bozukluk oldu.
    zaten lise 1 de başladı ağrım ve ben kuyruk sokumum ağrıyor zannediyordum hiç aklımada gelmiyordu kıl dönmesi olacağı. bir gün duşta elle kontrol ettim çatal bölgesini ve bi gariplik hissettim ve elimle o bölgeyi gererek yırttım içinden sümüksü bir kıvamda iltahap çıktı ve baya aktı ondan sonra ameliyat oldum zaten tabi lise 1 den üniversite hazırlık zamanı oldu iltahap akması 4 sene onunla yaşamışım ve baya büyük bir bölgeyi sarmıştı.
    Ben ameliyatta komple narkoz aldım. ve çıkan parçanın derinliği 3 parmak kalınlığındaydı sonra zaten formda bozukluk oldu.
    Asıl merak ettiğim herkezde oldumu
    tuvalete çıktığımda daha farklı oluyor iğrençleşmeden de sormaya çalışıyorum anlatabilirim umarım
    Çok ufak parçalı dağılarak tuvaletimi yapabiliyorum heralde o gerginlik makatın gerilmesine neden olduğunu düşünüyorum. Sadece bendemi oldu yoksa tribemi girdim ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @-ER-
    Geçmiş olsun.

Duydukça tırsıyorum. Bende de lise 2de oldu şuan o yukardaki fotolarda ufak siyah deliğin olduğunu da biliyorum.Hatta kız arkadaşıma baktırdığımda cımbızla 5-6 birbirine sarmal olmuş kıl topağı çekmişti o delikten.Liseli zekasıyla gitmedim zamanında 6 sene geçti.Galiba seninkinden farklı bir durum da olmuyacak benimki. Yaza gereğni yapmak şart oldu.Ne güzel unutmuştum

O zamanlar 15 tatilde kuyruk sokumu üzerine yayılarak saatlerce bilgisayar başında oturmamdan dolayı olduğunu düşünüyorum. Hattrick belamı s...tin..
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Tnrylsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı osimen34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,size bir yer tavsiye edicem...bu konuda uzman ve bizzat ben kendim gittim oldum..işyerinden 3-4 arkadaşta gitti , abim ide oraya gönderdim ve herkes çok çoook memnun...isterseniz internetten araştırabilirsiniz doktorun adı NİHAT BENGİSU...fatih te yeri var...kıl dönmesi operasyonundan sonra 1 veya maksimum 2 gün sonra işe gitmeye başlıyorsunuz...yalnız hiç bir yerle sağlık anlaşması yok...parayı nakit alıyor...şu an belki durum değişmiştir bilemiyorum...defalarca kıl dönmesi hemeroid ameliyatı olupta iyileşmiyenlerin bile gelip iyi oldukları birisi bu amcam...çakma doktor filen değil tv lerde yurtdışlarında bile eğitim ve seminerler veren bi doktor...gidipte kestirip 1-2 ay yatağa bağımlı kalmayın arkadaşlar...yeri FATİH te...istiyene geçirdiğim operasyon hakkında bilgi verebilirim...bizim müdür bey in oğlundan 3-4 tane kıl dönmesini temizledi , ertesi gün çocuk okula gitti...kezaa bende öyle
    Kesinlikle Allah razı olsun ondan ... Benden çok korkuyodum 1 senelikti benimki operasyon 45 saniye sürdü toplamda pansuman falan 5 dakika ertsi gün okuldaydım işinde bir numara bence
    K20Z4 FN2 TYPE'R
    R - 15655

hLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakın arkadaşlar çok ilerlemesi ve yayılması heleki aşağı doğru yani makata doğru yayılması çok kötü.benimki bayağı yukardaydı.ameliyat sonrası cokta sıkıntı yok.
    Ama çok ilerlemiş olanlarda diğer arkadaşların dediği gibi bozukluklar oluyor.O yüzden hiç ihmal etmeyin sıkıntıyı birkere çekin kurtulun derim ben.

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boşuna dememiş atalarımız kılda keramet olsa dötte çıkmazdı diye,

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 2 ay önce oldum. Erkenden olursanız çok rahat yırtarsınız hiç korkulcak yanı yok. Ama çok uzun müddet beklemişseniz işiniz zor.
    En kötüsü lokal anestesi. Ucuz diye yapıolar galiba ama sakın sakın lokal anestezi yaptırmayın. Etkisi geçtikten sonra bile işeyemiyosunuz ve 30 cm lik sondayı malzemenin ucundan sokuyolar içeri. Ve bu acı felan değil tarifi olmayan acıdan katbe kat daha fazla birşeyki ben az daha bayılıyodum. Çıkardıktan sonra bile 1 hafta ağlayarak bağırarark ufak su döktüm. Yani amelıyattan yana ne ağrı ne sızı hiçbir sıkıntım olmadı ve 15 gün yattım yüzüstü, eğer lokal anestesi olmasaydı çok mutlu mesut bi 15 gün olacaktı.

tunceR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    niye hep aynı yerde oluyo ki imalat hatası felan mı var bizde kronik heralde.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kuzenim olmuştu öyle 60gün filanda yatmadı 1hafta yada 10gündü yattı ama çok zor değilmiş yani korkulacak bişe yok ama bir an önce yaptırın derim çünkü büyürse kemikleri filan sarma çatlatma durumu varmış sonra durum vahim
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

tLq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halk arasında çok basit olarak görülüyor olabilir ama tedavi olnumazsa eğer o bölgede dokunun enfeksiyon kapıyor ve gün geçtikçe alan daha çok büyüyor bi an önce ameliyatınızı olun pansuman ve temizlik konusunda daha çok titiz olun çalıştığım hastaneye pansumana gelen öyle hastalar gördümki temizliğe dikkat etmemiş yara tamamen açık+ üzerine pudra döküp sıcak su torbası koyanı bile biliyorum...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlk iki eklediğim fotoğraflarda görüldüğü gibi baya bi yukarıdan dikilmiş

http://img694.imageshack.us/img694/116/pict2587.jpg

http://img683.imageshack.us/img683/3604/pict2588.jpg

------------------------------------------------------------------------------
    Bu aşağıdaki fotoğraflarda kesilen parçanın fotoğrafları

http://img705.imageshack.us/img705/2604/pict2571.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/9749/pict2570.jpg

http://img839.imageshack.us/img839/231/pict2572.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/7004/pict2569.jpg

Son fotoğraftada görüldüğü gibi baya bi derine inmiş çürütmüşüm etimi

burak35- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde bi arkadaşım kıl dönmesi ameliyatı oldu, zorlu bir ameliyatmış allah yardımcın olsun.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -ER- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk iki eklediğim fotoğraflarda görüldüğü gibi baya bi yukarıdan dikilmiş

http://img694.imageshack.us/img694/116/pict2587.jpg

http://img683.imageshack.us/img683/3604/pict2588.jpg

------------------------------------------------------------------------------
    Bu aşağıdaki fotoğraflarda kesilen parçanın fotoğrafları

http://img705.imageshack.us/img705/2604/pict2571.jpg

http://img824.imageshack.us/img824/9749/pict2570.jpg

http://img839.imageshack.us/img839/231/pict2572.jpg

http://img17.imageshack.us/img17/7004/pict2569.jpg

Son fotoğraftada görüldüğü gibi baya bi derine inmiş çürütmüşüm etimi
    Aga geçmiş olsun (4 yıl olmuş gerçi), Hep uyak bir şey olarak görürdüm bu kıl dönmesini ama şimdi ciddiyetini anladım. Belirtisi falan varmı bu işin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla belirtisi şu şekilde oldu ağrı yada sancı varmış gibi oluor. Bu şekilde anlaşılabilir.
    Ve birde kıl dönmesi o bölgede çıkan kılla ilgili değil. Terleme halinde o bölgede açılan gözenekler açık hederf oluyor Saçtan dökülen kıllar enseden aşağıya direk çatal a dökülüyor ve açık gözeneklerden içeri giriyor gözenekler kapandığında dışarı çıkamıyor hareket ettikçe içeri ilerliyor.
    En güzel örnek pisi otudur bu ot tek yönlü ilerler kıllarda mikroskop altında tıpatıp aynıdır.
    Hep oturmaktanda aynı şey oluşur, devamlı oturulduğunda popoda terleme ve gözeneklerin açık oluşu dökülen kılların içeri girmesiyle yine aynı şey oluşur.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum ben oldum. 2 tip dikiş atıyorlar ameliyat esnasında. Ya komple açık bırakıyorlar kendi kendine kapatıyor yada komple dikiyorlar. Benim doktorum yarısını dikti. Açık kalan kısmı tekrar olursa diyerek bıraktı. Ameliyat 30 dakika sürdü. Ameliyat bitiminde üzerinde oturabiliyordum. Tam 10 gün sonra benim dikişler alındı. 12. Gün arabayı kendim kullanarak Ankara'ya gittim. Korkacak hiçbir şey yok. Bu ameliyatı çok sik olarak yapan doktorlar var. binlerce kez tecrübe kazanmış iyi bir doktora gidersen korkacak hiçbir şey yok. Sadece 2 gün ağrı çektim. Her gün pansuman temizledik. Onun dısında birde antibiyotik kullandım. Korkacak veya abartacak hicbirsey yok

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu konuyu acan arkadasa hep ıs yerınde gulerdım ama sımdı benım de basıma geldı
    Guluyorum ama sınırden dıyelım.Tum konuyu okudum zaten benı kan tutar suan tansıyon dustu zaten bulanık gozlerle yazıyorum.Suan bende sıskınlık yok ama barız oturunca ufak bı agrı olusuyor dunde bı sıvı tarzı bırsey geldı.
    Ankara da amelıyat ıcın onerebılecegız doktor hastane var mıdır?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)