offff bu konuyu görmek istemiyorum ben. psikolojik olarak 15gün mıçamamak ne demek arkadaş ya... o değil bide 30gün yüz üstü yatıosun oturma etme yokvalla düşmanımın başına vermesin. hiç utanılcak bi konu değil ama çok zor hemde çok.
offff bu konuyu görmek istemiyorum ben. psikolojik olarak 15gün mıçamamak ne demek arkadaş ya... o değil bide 30gün yüz üstü yatıosun oturma etme yokvalla düşmanımın başına vermesin. hiç utanılcak bi konu değil ama çok zor hemde çok.
Sakin güç...
Nisan ayında olmuştum,benim tavsiyem kapalı ameliyat yaptırmayın yani dikiş atmasınlar.Benim doktorum tekrarlama ihtimali çok düşük diye yarayı açık bıraktı,ilk 2 hafta her gün pansumana gittim zorlandım ama yara kendiliginden kapandı ve şimdi hiçbir sıkıntım yok
Ameliyat 10 dakika ama ceremesi 1 ay sürüyor zor yani![]()
imzasız..
2 kere oldum
ilk sefer açık bırakıldı ameliyatlı bölge, aman aman... uğraşılmaz hiç...
2. seferde flap yöntemiyle oldum, en ufak sıkıntı yaşamadım... doktor da iyiydi. nüksetmedi Allahıma bin şükür
bu arada benım 3 4 sened,r vardı bayağı geç gittim doktora, tavsiyem sakın ertelemeyin. ne kadar ertelerseniz , o kadar büyük bela oluyor![]()
Makat oldu amilyat çok ciddi problem yasamış yanımda suan o dedi dikkat etsin 2 hafta oturamamis üstüne![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
arkadaşlar,size bir yer tavsiye edicem...bu konuda uzman ve bizzat ben kendim gittim oldum..işyerinden 3-4 arkadaşta gitti , abim ide oraya gönderdim ve herkes çok çoook memnun...isterseniz internetten araştırabilirsiniz doktorun adı NİHAT BENGİSU...fatih te yeri var...kıl dönmesi operasyonundan sonra 1 veya maksimum 2 gün sonra işe gitmeye başlıyorsunuz...yalnız hiç bir yerle sağlık anlaşması yok...parayı nakit alıyor...şu an belki durum değişmiştir bilemiyorum...defalarca kıl dönmesi hemeroid ameliyatı olupta iyileşmiyenlerin bile gelip iyi oldukları birisi bu amcam...çakma doktor filen değil tv lerde yurtdışlarında bile eğitim ve seminerler veren bi doktor...gidipte kestirip 1-2 ay yatağa bağımlı kalmayın arkadaşlar...yeri FATİH te...istiyene geçirdiğim operasyon hakkında bilgi verebilirim...bizim müdür bey in oğlundan 3-4 tane kıl dönmesini temizledi , ertesi gün çocuk okula gitti...kezaa bende öyle![]()
Ben Ankarada Başkent hastanesinde oldum 4 sene önce falan galiba nerden çıktı böyle bir şey zaten şok olmuştumnese olan oldu yattık masaya gayet belden aşağı uyuşturdular hemşireyle gayet güzel muhabbet falan ameliyat kolay 10 15dk sürdü istiyerek 2 gün hastaneden çıkmadım ben zaten ayağa kalkmak falan hikaye nasıl bir bayıltma şekliyse 1 hafta üşendim yürümeye zaten tuvalet falan derdi hepten sıkıntı o yüzden sıvı beslenmek lazım paso çorba falan ben 8 kilo vermiştim yata yata bana yaradı
2 hafta sonrada ağrı sızı kalmıyor pek geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun..
![]()
Kıl Dönmesi Ameliyat Görüntüleri
şunlara bakın![]()
bende 2 sene önce olmustum 2 gün falan yattım hastanede ama sanırım doktor ıyı yapamadı tekrar etti diye düşünüyorum biraz zaman sonra tekrar olucam galiba ameliyattan önce hersey guzel yatırosun masaya belden asagı uyusuyor hıssetmıyorsun bırsey ama amaelıyattan sonrakı gece tam bır kabustu benım ıcın yuz ustu yattım uyuyamadım,küçük tuvaletımı yapamadım patlıycaktım kı sonda takmak zorunda kaldılar ondan sonra 2 3 gun sondayla dolastım daha sonra cıkardılar sondayı bu seferde tuvaletı yaparken yanma ve batmalar oluyordu bunlar benım ıcın tam bır ezıyet olmustu :S
korkulacak bırsey yok kardesım 1-2 gun agrıların olacaktır tabıkı kesik oldugu ıcın.Ama sonradan hafıf hafıf agrı hıssedersın.Korkulacak bırsey yok kımseye kulak asma zordur falan sonuc olarak bu amelıyat olacaksa olacak.Sureyı uzatmak daha kotu sonuca koturur senı erkenden ol kurtul allah sıfanı versın
Mesele orayı temiz tutmak mı yani ? İyi ama kıl dönmesi zaten kılın kendini dışarıya atamayıp içeride dönerek geriye doğru uzaması olayı değilmi ? O bölgeyi sürekli ağda yapsak ne olur zaten kıl dışarıya çıkamıyor ki ağda içeriden çekip alamaz herhalde kılı yanılıyormuyum ? Böyle bir şikayetim yok şükürler olsun ama tırsmadım değil yarın olmayacağı ne ***** önlemini almak iyidir.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Yazmistim ama sanirim okumadan atlamissin, orda cikan killar geri donmuyor. O bolgede çıkan kıllar, enseden, kafadan, sırttan, belden dokulen killar çamaşırında tam o kuyruk sokumunda toplandıgın da o bolge islak yada nemli yani terlemisken ordaki gozeneklerden iceri derinin altina vida gibi delerek giriyor.Çoğunlukla saclarin kokleriyle beraber sırtından iceri aşşağıya tam o çatala dusmesiyle gerceklesiyor.
Mesela dirseklerinde diz kapaginda killar cikarken gomlege kazaga pantolana surtunmekten ters doner igneyle vs ucunu sokup cikarirsin bu kuyruk sokumunda donen kil tam olarak oyle degil. Ordaki et tabakasi cok yumusak doku gozenekler cok fazla sıkıntı burdan kaynaklanıyor.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Yok hemşerim bende kötü bişey demedim zaten.
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Konuyu okuduktan sonra önlemlerini araştırdım en azından tehlikeyi azaltırız;
Kıl Dönmesini Engellemek İçin Ne Yapmak Gerekir? - Bakımlıyız.Com
KIL DÖNMESİ HASTALIĞINDAN KORUNMA YOLLARI | Kıl Dönmesi
yemin ederim elim ayagım uyuştu görsellere 1 tanesine baktım tahmin ediyordum daha önce ama böle birşey beklemiyordum offf allah kimseye vermesin
sanırım bendede var ama son 1.5 yıldır sıkıntı yaşamıyorum o bölgede ne iltihap ne birşey kapandı gibi birşey
daha önce orda iltihap vardı ilk anlayınca hayattan soğumuştum sonradan kıl dönmesi oldgunu ayıktım gazlı bezler pamuklar doktor bi tanıdıgımız yardımcı olmuştu o zaman geçmişti 2 yaz önce olmuştu yazın sıcaktan galiba sonra bidaha tekrarladı çıtırdan geçti o gün bugündür orda bişey yok daha önce ufak bi delik vardı 1 cm bile değil orda artık kızarıklıkta bişeyde yok çok şükür inşallah tekrarlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)