User Tag List

Sayfa 6/35 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
661 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Sigaraya Son - Champix Deneyimlerim

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu olay bana da oluyo hatta bu sabah oldu baya da korktum.. ama benimki heycanla korkuyla falan değil, gayet de diş fırçalarken ağzımı çalkalarken oluyo.. alakası var mıdır acaba? gözüm falan yaşarıyo zar zor kusmamayı başarıyorum.. 3 4 kere oldu bu güne kadar..
    banada oluyor diş fırçalarken ama benimki baya ilerlemiş gibi,hele sınav günü heyecandan çok fena oluyorum yemek yiyemiyorum o günler

bu sorunlar genelde faranjiti olanlardan duydum ben,ilaçla tedavide olmadım bir etkisi olacağını sanmıyorum tabi bunun psikolojik etkisi de var.
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

sLp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim de müzdarip olduğum ve dikkatle takip ettiğim bir konuydu bu. 23 yaşındayım, 2004 senesinden beri yani 15 yaşımdan beri içiyorum bu sigarayı. 2002 yazında babamı adrenaline bağlı kalp krizinden dolayı kaybettim. kendisi de benim yaşımda sigaraya başlamış ve 42 yaşında rahmetli olmuştu. bu içtiği sigara ona ilk önce ülserden midesinin 4'te 3^ünü kaybetmesine, sonra da kalp krizinden hayatını kaybetmesine sebep oldu.

gelelim bana, 2002'de babamın kaybı büyük sendelemeye yol açtı ve o sene girdiğim lise sınavında başarısız oldum düz liseye devam ettim. ablam ve annemin bana gösterdiği ilgi alakayı kesinlikle kusursuzdu onların bir suçu yok, ben sadece kendi salaklığımla lise 2'nin başında sigaraya başladım. sülalemizin sorunlu bir sağlığı vardır. halam 5-6 kez amcam 2 kez kalp krizi geçirdi ve hala hayattalar, dedem babaannem vs onlar da kanser ve kalpten dolayı rahmetli oldular.

ben bunu bile bile hala içmeye devam ettim ve bundan 3 sene önce çok sağlam bi sille yedim ve ben de kalp krizi geçirdim. kalp kapakçıklarımın gevşekliği olsun kalp yapısı olsun bu krizi tetiklemiş. eforu ekosu derken bi çok test yapıldı ve kesinlikle sigara bitecek dediler. çok erken bi şok oldu benim için ve sigarayı ilk bırakışım bu oldu. 6 ay geçti tekrar başladım.

bundan da 4-5 ay önce kış zamanlarında ikinci sigarayı bırakma deneyimimi gerçekleştirdim, 1 ay süre bıraktım ve kız arkadaşımla ayrıldık tekrar başladım.

iradem çok iyidir, ben sadece ahmaklığımdan sebep 2. kez sigaraya başladım. 2 hafta önce 4 haftalık Champix setini aldım. ikinci 4 haftalık seti almak istemiyorum, onu eğer isteğim devam ederse yetersiz gelirse alacağım. şu anda tüm şartların elverişli olması için 2 haftalık bi sürem var. 2 hafta sonra umarım sigaraya son diyebileceğim. bu ilacın referansı çok oldu ve ben de başarılı olacağıma inanıyorum. şu ilaç sayesinde 1 ay sigara içmesem bile en azından ilaca gitti sigaraya gitmedi denir, şansınızı denemekte yarar var.
    1-) '93 Honda Civic Ex
    2-) '96 Renault 19 RTi
    3-) '91 Honda Integra LS
    4-) '97 Renault Clio RSi
    5-) '00 Peugeot 106 Quiksilver
    6-) '01 Renault Megane Coupe 2.0 idE

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evren rüyalar ne durumda

bunun ilaçla alakası yok ulen evli barklı adamız rezalet diz boyu valla bi iki rüya daha görürsem başlayacam sigaraya tekrar
    +18'ler pek yok. Toplamda 2 defa gördüm. Onun harici her akşam bir action var.. sakarya fırat'ın dizi seti mi dersin, kovboy filminin içi mi dersin, buz hokeyi takımı mı dersin.. Eğlenceli oluyor

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sLp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim de müzdarip olduğum ve dikkatle takip ettiğim bir konuydu bu. 23 yaşındayım, 2004 senesinden beri yani 15 yaşımdan beri içiyorum bu sigarayı. 2002 yazında babamı adrenaline bağlı kalp krizinden dolayı kaybettim. kendisi de benim yaşımda sigaraya başlamış ve 42 yaşında rahmetli olmuştu. bu içtiği sigara ona ilk önce ülserden midesinin 4'te 3^ünü kaybetmesine, sonra da kalp krizinden hayatını kaybetmesine sebep oldu.

gelelim bana, 2002'de babamın kaybı büyük sendelemeye yol açtı ve o sene girdiğim lise sınavında başarısız oldum düz liseye devam ettim. ablam ve annemin bana gösterdiği ilgi alakayı kesinlikle kusursuzdu onların bir suçu yok, ben sadece kendi salaklığımla lise 2'nin başında sigaraya başladım. sülalemizin sorunlu bir sağlığı vardır. halam 5-6 kez amcam 2 kez kalp krizi geçirdi ve hala hayattalar, dedem babaannem vs onlar da kanser ve kalpten dolayı rahmetli oldular.

ben bunu bile bile hala içmeye devam ettim ve bundan 3 sene önce çok sağlam bi sille yedim ve ben de kalp krizi geçirdim. kalp kapakçıklarımın gevşekliği olsun kalp yapısı olsun bu krizi tetiklemiş. eforu ekosu derken bi çok test yapıldı ve kesinlikle sigara bitecek dediler. çok erken bi şok oldu benim için ve sigarayı ilk bırakışım bu oldu. 6 ay geçti tekrar başladım.

bundan da 4-5 ay önce kış zamanlarında ikinci sigarayı bırakma deneyimimi gerçekleştirdim, 1 ay süre bıraktım ve kız arkadaşımla ayrıldık tekrar başladım.

iradem çok iyidir, ben sadece ahmaklığımdan sebep 2. kez sigaraya başladım. 2 hafta önce 4 haftalık Champix setini aldım. ikinci 4 haftalık seti almak istemiyorum, onu eğer isteğim devam ederse yetersiz gelirse alacağım. şu anda tüm şartların elverişli olması için 2 haftalık bi sürem var. 2 hafta sonra umarım sigaraya son diyebileceğim. bu ilacın referansı çok oldu ve ben de başarılı olacağıma inanıyorum. şu ilaç sayesinde 1 ay sigara içmesem bile en azından ilaca gitti sigaraya gitmedi denir, şansınızı denemekte yarar var.
    kayıpların için çok üzüldüm dostum..
    bence ikinci 4 haftalık seti almani tavsiye ediyorum.
    annemde ilk 4 haftalik setin sonunda ben bu sigara olayini kafamda bitirdim dedi ve devam etmedi.. tekrardan sigaraya başlamasi 10 gün sürdü=(
    sen daha azimlisindir fln ama bence sen yine de ikinci kürü de tamamla derim.

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evren abi sayesinde başka sigarayı bırakan oldumu?
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok fazla süredir içmiyorum bu yaz iki sene oluyor. Lakin nasıl başladığımı hatırlamıyorum. Birden bir şey oldu ve elimde bir paket mavi winston ve kibritle buldum kendimi.Sonra tapagaz içmeye devam ettim birkaç ay sonra günde 1bucuk pakete bile çıkmıştım bırakmayı hiç düşünmedim.İnsan hiç kankasını terk eder mi. Bakalım finallerden sonra eve dönüp ağır idmanlı bir dövüş sporuna yazılıp bu meredi bırakacağım ama asıl korkum zaten kilolu olan benim resmen obez olma tehlikesi.

tumayk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    20 yıldır sigara içiyorum, hemde keyif alarak içiyorum. birkaç kez bırakmaya çalıştım, ama olmadı. Tek birşey söyleyeceğim, iş kafada bitiyor.....
    Şehir içi aşırı hız yapıp, başkalarının hayatını tehlikeye atmaya HAYIR arkadaşlar.

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende champix düşünüyorum ve en kısa zamanda alacağım.sürekli aklımda olan bişey sigarayı bırakmak.haftanın en az 3 gününü spor ile geçiriyorum herhangi bir sağlık sorunumda yok çok şükür ama sigaraya verilecek paraya acıyorum bende deneyimlerimi burada paylaşacağım.

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allen Carr in pdf linki ya da kitap adini alabilir miyim acaba?

Bu arada bi PM attim

coder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu tür olaylara inanmıyorum açıkçası tamam etkisi olabilir ama iş kişi de biter.Benim babam 33 sene sigara içti ve "BİR DAHA İÇMİYORUM" diyerek sigarayı kırdı ve bir daha içmedi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende sigarayı bırakmaya çalışıyorum bu ara ..

orta 1 den beri bil fiil içiyorum 9 sene falan oldu..
    hiç otlak huyum falaan olmadı taa oyaşlardan paket almaya başladım ..
    günde en az 1 paket içiyordum çalışırken nedense daha bi çok içiyordum 2 2.5 paket içtiğimi biliyorum..
    babam astım hastası ve ailemizde kronik astım var biliyorumki birgün benimde astım krizlerim tutmaya başlıyacak yakındır muhtemelen ayrıca meslek hastalığımızda astım illaki olucak ama bunu sigara içerek daha da erken getirmek istemiyorum...
    babam bundan 6 7 ay önce artık gece uykuda nefes alamama gibi durumlar yasamaya baslamıstı bu illet yüzünden aralıksız 3 4 dakika öksürüyordu çok fazla horluyordu vs. vs..
    bir gün bi işten dönerken birlikte herzaman gittiğimiz lokantaya yemeğe gittik..
    yemek yerken masamıza bir amca oturdu lokantada başka yer yoktu rica etti buyur dedik ..
    amca müsadenizle dedi ve çantasından insülini çıkartıp koluna harttadanak sapladı bi kötü oldum..
    ordan sonra muhabbet açıldı sigara yüzünden başına gelen hastalıklar falan babama anlatmaya başladı bu arada benimde aklımdan geçenler daha kaç yıl oldu başlayalı onların yaşına gelince bırakırım düşüncesiydi son bi kaç aydırda aynı düşünceler hakim fakat son zamanlarda içimde bir bırakma isteği mevcut kız arkadaşımın isteği ile doğru orantılı olarak..
    neyse konuyu dagıtmıyım amca anlattı anlattı babama..
    babamda ne var ne yok döküldü amcaya ve amca gayet azarlar bi tavırla sen ne yaptığını biliyormusun kendini öldürürsün bu gidişle dedi..
    babama dokundu baya ve babam pakedi büküp masada bıraktı.
    o gün itibarı ile hiç sigara içmiyor 6 7 ayı geçti belkide günde 3 paket uzun 2001 gibi iğrenç bir sigarayı içen adam ve bunun haricinde diğer katkılı illegal tütün mamüllerinden de tüketirdi ama artık hiç içmiyor 1 seferde bıraktı hayranım ona bu konuda ...
    fakat ben beceremiyorum.. 2 haftadır cebelleşiyorum ilk bırakma kararı değil azaltma kararı verdim ve 3 gün 5 6 şar adet flaan içtim çünki hatun 5 i geçersen beni unut demişti tutuştumm...
    ama sonraları konu güncelliğini kaybetti ve ben aynı tas aynı hamam ..
    dün akşam sularında 1 paket açtım ve şuan 1 adet var pakette..
    ama evren abinin bu yazısı banada bazı kararlar verdirdi yarın itibari ile bende bırakıyorum hemde günde 1 tane bile içmemek kaydı ile..

bende gelişmeleri elimden geldiğince yazıcam pakette kalan son sigaramı 1 2 saat içinde içip bu işi bitirmeyi düşünüyorum..
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırakıcaksan o sigarayı yakmaman gerek
    www.vava.cars
    Lapiztes mk7R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırakıcaksan o sigarayı yakmaman gerek
    hacı yaktım o son kalan sigarayı son dumanı falan zaten agzımı b.k etti resmen tiksindim .. bugün hiç içmedim saat 10.36 normalde 3 4 tane içmiştim şimdiye kahve bile içmiyorum canım sigara istiyecek diye ama iyi sayılırım genel olarak öyle tepinmiyo insan sigara diye azcık başım dönüyor sadece o kadar
    ER teknik ısıtma sistemleri

Kat kaloriferi&brülör&hidrafor

sistemleri montaj tamir bakım..

7/24 servis hizmeti..

ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
    0553 227 39 55

ardacngns - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım 3 tanıdıgım bıraktı bu ılacla ve gunde 2 paket rahat ıcen kısılerdi .eczanelerden alabılırsınız bırde bıldıgım kadarıyla receteyle alabılıyorsunuz devlet karsılıyor dıye bılıyorum sıgara bırakmak ıcın yardım yani
    S2000 turbo

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    10 yaşından beri sigara içen dedem (şuan 62 yaşında) bıraktı sigarayı bu ilaç sayesinde 6 sene önce.Kendisi astım hastası bu illet yüzünden 33 gün yoğun bakımda yattı.. 50 günde taburcu oldu hastahaneden.. hastahaneden çıktıktan 3 ay sonra yine sigara içmeye başladı , Sonra gittiği başka bi doktor bu ilacı önerdi ama o zamanlar bu ilacın Türkiye'de satışı dahi yoktu. Almanyadan getirdik ilacı 20 gün gibi bi sürede bırakmıştı.. Şuan Maşallah 6 yıldır hiç canı bile çekmiyor..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ardacngns Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benım 3 tanıdıgım bıraktı bu ılacla ve gunde 2 paket rahat ıcen kısılerdi .eczanelerden alabılırsınız bırde bıldıgım kadarıyla receteyle alabılıyorsunuz devlet karsılıyor dıye bılıyorum sıgara bırakmak ıcın yardım yani
    Devlet karşılamıyor, eskiden bir süreliğine karşılamış lâkin şu an öyle bir durum söz konusu değil..

Ayrıca ilaç eczanalerden reçetesiz alınabiliyor.

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cammpıx'i kesinlikle bende tavsiye ederim.sigaraya ara vermeyi düşünenler için iyi bir seçim.
    ayrıca, yapılan araştırmalarda bırakma girişiminde bulunanlar başarılı olamasalarda bir sonraki denemelerinde hiç denemeyenlere oranla daha başarılı oluyorlarmış, denemekten çekinmeyin!.
    sizide tebrik ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    champix i bilmiyorum fakat bende ZYBAN adli bir ilac ile biraktim 5-6 sene günde 1-2 paket içtikten sonra bu ilaç sayesinde 1.5 senedir ağzıma sürmedim...

akarags1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok fazla süredir içmiyorum bu yaz iki sene oluyor. Lakin nasıl başladığımı hatırlamıyorum. Birden bir şey oldu ve elimde bir paket mavi winston ve kibritle buldum kendimi.Sonra tapagaz içmeye devam ettim birkaç ay sonra günde 1bucuk pakete bile çıkmıştım bırakmayı hiç düşünmedim.İnsan hiç kankasını terk eder mi. Bakalım finallerden sonra eve dönüp ağır idmanlı bir dövüş sporuna yazılıp bu meredi bırakacağım ama asıl korkum zaten kilolu olan benim resmen obez olma tehlikesi.
    bu kısım bence atlanmamalı,çünkü aynı korku bende de var, 22 yaşındayım boyum 1.80 kilom ise 110 civarı, sigaradan sonra daha da artarsa diye endişeleniyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)