User Tag List

Sayfa 143/498 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243 ... SonSon
9446 sonuçtan 2.699 ile 2.717 arası

Konu: 2015 Typer

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Japonyadan 1 ayda gelir.
    Tse vs daha isi var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçların tamamı ingilterede üretiliyor. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bi tweet atılmıştı type-r japonyaya ingiltereden gidicek diye.
    İngiltere de bile ay sonunda bayiilerdeki yerini alacağına göre 1 ay beklemek iyimser yaklaşım olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    https://www.youtube.com/watch?v=k4i-72xLFT4
    https://www.youtube.com/watch?v=ROyEA-AYnh0

iki araç arasında hızlanmada çok büyük bir fark var
    bence honda nın videosunda bir gariplik var type r bu kadar yavaş olamaz eğer gerçekse bu araba alınmaz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Type-r yürümüyor dediğimde taşa tutulmuştum
    Bu arada ayık olun biri 280hp biri 310hp.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac gelmeden videolara bakıp yorum yapmak bıraz yersız gıbı bence. O videolar da her ıkı arac aynı sartlar altında mı ? egim ne durumda? atmosfer basıncı ne alemde ? hava sıcaklıgı ne ?

sonucta bu işin reklam kısmı var ? REklam da avrupalılar her zeman ondedır. O videoların hepsı aynı yolda aynı sartlarda yapılıyorsa yavas dıyebılırz tabıkıde

Varmı elınde sağlam kaynagı olan link ? inceleyebılrım ıngılızcede olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çek cumhuriyetinde autoforum ekibi için defalarca dava açılmıştı. ben çekte 2 yıl kadar kaldım onların avrupa araç sempatisini hemen herkes bilir. hatta bir keresinde bu corolla TS in testlerini yokuş yukarı 0.3mm civarı aralığa düşürülmüş buji ve ağzını tıkadıkları bir hava filtresiyle yaptıkları için test ekibinden birisi bunları deşifre ve dava etmiş ve davayı kazanmıştı. çekte yaşayan arkadaşlar varsa olaydan kesinlikle haberleri vardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilemıyorum dostum ben muhendısım. Bana bıraz matematık fızıklı verıler lazım. cok cok ta ıncelemedım hızlanma testlelrınde bır verı varmıydı , belkıde vardı acıkçası , sahsen ben o testı yapan bagımsız bır fırma olsam
    Videonun basına o gunluk

1. Atmosfer Basıncını
    2. Hava Sıcaklıgını
    3. Egiminı
    4. Ruzgar siddetını
    5. Havdakı nem oranına varana kadar en az 10 parametleyle bilgilendırme yapardım kı. İzleyen ınsanlar matematıge dayalı bır fikirlerı olsun.

oğlumun tabancası tak tak ediyo abısı mantığıylan su forum kırelenmese keşke.

Az cok dunya pazarına bakıldıgında durum zaten acık ve net.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum bende mühendisim. Zaten bu sistemler tamamen matematiğe dayalı işlediği için ve ***** otomobillerde gayet komplike sistemler olduğu için performansı etkileyen birçok parametre var. İstanbulluymuşsun bolu dağına çıkmışsındır. ben aracım ile bolu dağında ürettiğim gücün yarısını bile alabildiğimi düşünmüyorum. Otomobil geçmişi olmayan biriside değilim fakat bu tarz testler o bahsettiğin tarzda kesime hitap ettiği için bir gerçekçiliği olduğunu düşünmüyorum. bana hitap ediyor olsa idi şayet o parametrelerden haberdar olmak isterdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tlgbnc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum bende mühendisim. Zaten bu sistemler tamamen matematiğe dayalı işlediği için ve ***** otomobillerde gayet komplike sistemler olduğu için performansı etkileyen birçok parametre var. İstanbulluymuşsun bolu dağına çıkmışsındır. ben aracım ile bolu dağında ürettiğim gücün yarısını bile alabildiğimi düşünmüyorum. Otomobil geçmişi olmayan biriside değilim fakat bu tarz testler o bahsettiğin tarzda kesime hitap ettiği için bir gerçekçiliği olduğunu düşünmüyorum. bana hitap ediyor olsa idi şayet o parametrelerden haberdar olmak isterdim.
    Sende haklısın dostum Bolu dagı orenegın gayet yerınde. Genellıklen ınsan rampanın dikliğinden sıkayet ederler. Rakım ve atm basıncını goz ardı tutarlar. Soyle bır ornek te ben verım erzurum trabzon yolu arası kop dagı geciti vardır. rakım 3000 metreye yakın. Inanılmaz otesı bır guc farkı olusuyor. En azından benı anlayan ınsanların cıkması sevındırıcı.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde mühendisiz nolmuş yani ?

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada mühendisten başka biri yok mu
    always AT by AT

olivera7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi an kendimi cahil hissettim muhendisler ise el atmis

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kime dokunsan mühendis çıkıyor maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bymurat___61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sende haklısın dostum Bolu dagı orenegın gayet yerınde. Genellıklen ınsan rampanın dikliğinden sıkayet ederler. Rakım ve atm basıncını goz ardı tutarlar. Soyle bır ornek te ben verım erzurum trabzon yolu arası kop dagı geciti vardır. rakım 3000 metreye yakın. Inanılmaz otesı bır guc farkı olusuyor. En azından benı anlayan ınsanların cıkması sevındırıcı.
    Somut bir örnek vereyim birisi 1.6 atmosferik diğeri 1.6 turbo dizel iki aracı bir kaç defa Alanyada bir kaç defa da Ankarada denedik.Bütün şartlar aynıydı çünkü Alanyada araçları deneyip arkalı önlü Ankaraya geldik yolda da deneme şansımız oldu.İkimizde birer kişiydik araçlarda.Alanyada iki araç 150-160 a kadar yan yana yürürken Ankara'da turbodizel olan araç atmosferik olana 4 boy kadar fark atıyor.Bir fark oluşacağına inanıyordum ama bu kadarı beni de şaşırttı.Sonuç şu ki Ankara gibi rakımın çok yüksek olmadığı bir yerde bile atmosferik araç için deniz seviyesine nazaran en az %10 güç kaybı var.Daha yüksek rakımlardaki durumu hayal bile edemiyorum.Turbo araç halihazırda zaten basınç bastığı için pek iplemiyor atmosfer basıncını ama atmosferik araç için kayıp hayati.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    @levent sende möhendistin gel temsil et bizi, cahil kaldık hor görülüyoruz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rx-7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Somut bir örnek vereyim birisi 1.6 atmosferik diğeri 1.6 turbo dizel iki aracı bir kaç defa Alanyada bir kaç defa da Ankarada denedik.Bütün şartlar aynıydı çünkü Alanyada araçları deneyip arkalı önlü Ankaraya geldik yolda da deneme şansımız oldu.İkimizde birer kişiydik araçlarda.Alanyada iki araç 150-160 a kadar yan yana yürürken Ankara'da turbodizel olan araç atmosferik olana 4 boy kadar fark atıyor.Bir fark oluşacağına inanıyordum ama bu kadarı beni de şaşırttı.Sonuç şu ki Ankara gibi rakımın çok yüksek olmadığı bir yerde bile atmosferik araç için deniz seviyesine nazaran en az %10 güç kaybı var.Daha yüksek rakımlardaki durumu hayal bile edemiyorum.Turbo araç halihazırda zaten basınç bastığı için pek iplemiyor atmosfer basıncını ama atmosferik araç için kayıp hayati.
    ERzurum ataturk unısınde 1 yaz okulu gecırdım atmosferık 1.6 iesimle sızı cok cok ıyı anlıyorum. ornek olarak hatırlayamıyorum ama turbo makınelerın ne denlı verımlı oldugunu bilirim. DEnız seviyesınde yuruyebıldıgım turbo beslemelı araclardan zaten uzak duruyordum.

Atmosferık ıcın saglam fark yaratıyor. Konu sapmasın arkadaşlar. konuyu farklı bır kulvara tasıdıgım ıcınde. Ozur dılıyorum. Ama ***** tayper konusu 143 sayfaya ulastıgına gore mazhur gorulur dıye dusunuyorum.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @levent sende möhendistin gel temsil et bizi, cahil kaldık hor görülüyoruz.
    Öyle yapınca bildirim mi gidiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öyle yapınca bildirim mi gidiyor
    hayırdır sende bilgisayar mühendisi mi oldun?
    @fthdrn

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)