abi şimdi şöyle izah edeyim. fabrikadan ürünler tırlar ile sevkiyatı yapılıyor. ikitellide dağıtıcı firmaya gittim merak ettiğimden. baktım keskin bir koku var ama onlar alışmış tabii.
neyse bu adamlarda kasaplara marketlere veriyorlar ve bu adamlarda etin içine dışına su basıyorlar şahit oldum gramajı artsın diye özelliklede bütün tavuklara.
kasap satamadığını dondurucuya atıyor bakıyor iş var tezgaha koyuyor sende alıyorsun bir daha difrize atıyorsun evine misafir gelir diye 2 defa bir ürün difrizlenir mi?
ilk dükkanım aksarayda idi. bana yazın bi adam geldi 4 liraya tavuk alır mısın diye bende yaz fiyatı 8.5 liradan alıyorum. imkansız dedim adam geldi götürdü mekanına yolda yürürken ise lokantlara selam veriyor bunada mal veriyorum şunuda diye bende bi keriz benmiyim diye düşünüyordum.
adamın mekanına gittim ki girmez olaydım sanki şantiye etler hava uçuyor ama bir koku anlatamam

adam ile biraz kanka olayım dedim aslını öğrenmek için meğersem piyasadan kırılmış tavukları yok pahasına topluyor nasıl olsa bozuldu diye bu adamda sirkeliyor bir güzel sonrada hoppp piyasaya
1.5 liraya tavuk döner satıcısının karını size hesaplayayım;
- 40 gr et pişirilmeden önce 55 gr ortalama 0,20 kuruştur
- merdicen altı ekmek yarım 0,20 kuruş
- yardımcı mazleme yeşillik domates filan bu arada halde çıkma alıyorlar

0,10 kuruş
- ucuza satanlar en az 80 kilo takıyor
- işçi ve dükkan gideri ile birlikte 0,25 liradır
buda 0,75 kuruş yapıyor
bide damping yapar ayranda verirse 0,18 kuruş
alın size 0,93 kuruş adamın karına bakın bi