kanka bu zack ne diye geldi acaba dibimize kadar geldi pussyboii :D
Tam pussyboi... Hatta pussymouth :D :D
Her hangi biyerde de yazmadı gezmeye gelmiş belli. Seviyorlar İstanbul'u :)
Komedi adam ama benim ingilizcem buna tam yeterli değil. GH'tan dil papuç gibi olmuş konuşması çok peltek :)
Zaman ve sabir her iste oldugu gibi
Sonrasinda sirasiyla siki antreman. Beslenme vucudu sasirtma ve dinlenme. Sasirtma kismi isin zor kisimlarindan biri..
l carnitin hakkkında bilgi verirmisiniz ?
yağ yakıcı olan creatin mi carnitin mi?
çeşitleri var nasıldır neler kullanılmalı , kullananlar marka tespitlerini paylaşabilirmi ?
ve salonda l carnitin di sanırım yağ yakıcı önerdiler 120 tl ? mantıklımı kullanan bikaç kişi ile konuştum sonuç başarılı before after gördüm ciddi yağ yakma var bilen kullanan abilerimden cvp bekliyorum
cem abi suppliment kullanmamı tavsiye etmediğini biliyorum ama kafama yer etti bu konuda bilgilerini yazarmısın abi
bi pazar srn gel bana salaonuma herseyi acikliycam sana
Fazla kilolarım var kurtulmak ve şekle sokmak istiyorum ortalama 2 yıldır aralıklarla spor yapıyorum.
115 kg dan 88 kiloya düştüm.
Amacım 80 kilo yapmak boyum 1.79*1.80 falan 75-80 arası bir kiloya sabitleyip vücut çalışmak istiyorum önceden cahil cesareti vücut çalıştım ve 5 kilo almıştım. Fakat sarkmalar var vücutta hızlı kilo verdim 3 ayda 20 kilo verdim diyet ile fakat ben sadece diyet ve kardiyo yapardım.
Sizce şimdi 10 kilo verirken sadece kardio mu yapayım yoksa ağırlığa gireyim mi ?
Kullandığım ürünler l-carnitine ve CLA...
Diet yapacak spora yeni başlayanlar ne tarz yemekler yemelerini
Instagram/ers10weys91 adresinden takip edebilirler
Mümkün oldukça guzel seyler paylaşmaya çalışıyorum
merhaba doğru yere yazıyorumdur umarım ama benım göbek aldı başını gıdıyor
aksamları 5km filan dışarıda yürüsem etki eder mi ?
ayrıca bisiklet kullansam ?
göbeğimi eritebilirmiyim bu durumdan artık cok rahatsız olmaya başladım
mrb arkadaslar bende kılo vermek ıstıyorum ve daha onceden shaun t aerobık tarzı vıdeolu sporla ve salona gıderek yemeğimede dıkkaet ederek 12 kılo vermıstım 101 kılodan 90 a dusmustum ve sımdılerde bır üşengeclık basladı ve kıloyu gerı aldım burdakı abılerımden kardeslerımden bır yemek lıstesı veya sunu ye su hareketlerı yap gıbı tavsyılere beklyıorum bu arada 1.75 95 kıloyum suan