güncel şarkı listesi olan arkadaşlar paylaşsa ne iyi olur idmanda dinleriz.
tercihen rob bailey, manowar, marilyn manson, rammstein parçaları gibi.
güncel şarkı listesi olan arkadaşlar paylaşsa ne iyi olur idmanda dinleriz.
tercihen rob bailey, manowar, marilyn manson, rammstein parçaları gibi.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Bu tarz besin desteklerini kullanmak zorunda değilsin tabi ki. Hatta kullanmaman daha iyi. Öncelikle spora yeni başlamışssın kilo fazlan var. Böbreğin, kalbin ne durumda bilmiyorsun.
Benim tavsiye ve yorumlarım;
1. Detaylı bir Check up yaptırman. Bu hem vücudunu görmen hemde varsa sorunlar önlem alman için iyi olacaktır.
2. Spora ağırlık vermen daha ağır çalışman. Bu konu biraz genişçe ancak protein ağırlıklı beslenmeye devam edip ağırlık çalışmalarına başlaman sana daha fazla kalori yaktıracaktır. hem vücudun toparlayacak hemde daha fazla motive olabileceksin. Bu arada nefes alışverişlerine ve kalp sağlığını sakın es geçme.
3. Sabırla devam etmen. Bu kadar dayanmışsın belli ki sabırlısın. Biraz daha sık dişini kas oranın arttıkça motivasyonun tavan yapacak. Öyle yağ yakıcı supplement lere fln gerek yok. Yukarıda yorumlarda alternatif yağ yakıcılardan bahsedildi. Onları dene paran da cebinde kalsın.
4. Deri çatlakları çok zor onarılır. Onlar için çok umutlanma derim. Değişim ve ilerlemeni buradan bizlerle paylaşırsan süper olur.
instagram.com/omersaglm
Mecidiyeköy de oturuyorum.
Etrafımda oldukça çok salon var ama fiyatları faiş durumda ve mail order ile çalışan yok..
önereceğiniz, yakın vs salon var mıdır. MacFit demeyin eski çalışanıyım - istemiyorum..
Arkadaşlar bu ilk günlerin ağrısını dindircek birşey yokmuüç gündür eve gelir gelmez yatıyorum
) çok ağır kaldırmıyorum 35dk kardiyo ve agırlıklarıda hep 3. 4. Plakada kaldırıyorum genelde
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
Ben antreman ağrılarını yeni yeni atlattım, en önemli mevzu abi çıkar çıkmaz teri bile soğutmadan ılık duş.6-7 gün önce telefonu kulağıma kaldırıp konuşamıyordum hoparlörde konuşuyordum o derece feciydi durum.Şimdi sadece antreman sonrası bi yorgunluk ağrı oluyor sabahına bi sıkıntı kalmıyor, sendede 4-5 güne geçer yani muhtemelen abi
Elite Labs Mass Muscle Gainer 4608 Gr
Arkadaslar yurt dışından hediye geldi kullanan var mı
Üzerinde 255 gr kullanın diyor eğer böyle ise 18 günde biter![]()
Bende dün gaza geldim işleri biraz rahatlattım yazdım Fitness'e bakalımŞarkıları indirmeye başladım. Teşekkürler paylaşanlara
evet bugün spora yazılalı tam 1 ay olmuş . 94.5 kilodan şuan 89.x li kilolara düştüm, ortalama 4-5 kg arası bir zayıflamam oldu 1 ay içinde çok şükür.fakat değişik bir durum söz konusu sizlere danışmak istedim.sporumu hafta içi hergün yapıyorum bazen çarşambaları dinleniyorum.ve hafta sonları gitmiyorum bu şekilde tamamlıyorum ,aynı anda l karnitin ve cla kullanıyorum,l karnitin günde 2400mg 600lük haptan 4 tane spor öncesi alıyorum, cla da hard line spora gittiğim günler düzenli yemeklerden yardım saat önce ve beslenmeme aşırı dikkat ediyorum ekmek şeker vs kestim.ama son 1.5 2 haftadır bağırsaklarım aşırı çalışıyor ne yesem direk tuvalete çıkıyorumbu normalmi ? ilaçların yan etkisi olabilirmi ? bir zararı olurmu ? günde 4-5 defa tuvalete çıkıyorum ayıptır söylemesi
![]()
Hakkı Can Eryüzlü...
3 ila 6 ay önceden önce protein tozu önermem . Zaten gelişim çok rahat olacak.
Bir de protein seçimi başlı başına yanlış. Senin izole protein alman gerekiyor. Yani spor sonrası kana hızlı karışsın (Whey isolate protein)
Önerim Optimum Gold Standard'tır.
Bilmediğin domalan veya herhangi birşey kullanma.
Beyler sayfaları şöyle bir gezdim ama pek iç açıcı değil.
1 ayda 5-6 kilo veren mi dersin. Spora başlar başlamaz supplement kullanan mı dersin daha nicesi.
L-Karnitin bunlar plasebo etkisi hiç bi şekilde faydası yok. Yağ yakımını hızlandırmak için ve minumum seviyeye çekmek için eczanelerde astım hastalarının kullandığı "ventolin" (ismi yanlış yazmış olabilirim.) gibi şeyler kullananlarda gördüm.
6 Ay öncesi hiç bir şekilde supplement kullanılmaz. Kullanılır diyen varsa cebine doldurmaya çalışanlardır.
Düzenli beslenme olmazsa hiç bir şekilde gelişim olmaz.
Zorlamadan acı çekmeden gelişim olmaz. ( Derken hayvani ağırlık değil son 2-3 tekrarı zorla yapma mahiyetinde)
çok duzenlı olmasa da yapıyoruz uzun suredır son 3 aydır kaldırdıgım agırlıklarda ılerleme yok anlamadım gıttı
Sorum ıse hacım kaybetmeden yag oranını nasıl dusurururz?
spora başlayalı 1 ay oldu cidden 5 kilo verdim elimde spora başladığım gün ölçtürdüğüm vücut yağ oranı kitlesi vs kağıtları var istersen gösterebilirim.l karnitin plasebo felan değil ben sana şöyle söylüyüm l karnitin kullandığım günler kullanmadığım günlere oranla spor esnasında çok ama çok fazla fark oluyor.kafamdan aşşağı oluk oluk ter akıyor.bence etkisi var yok diyemem.ilaç almadığım günler okadar terleyemiyorum.bana zaten kimse tavsye etmedi kendim aldım lise yıllarımdada kullanmıştım bi yan etkisi olmadı.
Hakkı Can Eryüzlü...
Karbonhidrat olarak günde ne kadar makarna yiyorsunuz yada tam buğday ekmeği, sınırlamanız var mı
2 sene önce 1 pakete yakın yemeyi önermişti biri, bugün ise günde tek öğün bir tabak max. diyor antrenör
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)