yoh artık lebraaaamm![]()
kafa bildiğin fotoşop gibi duruyor hahaha
maşallah reisssss
beyler ramazanda programı aksatmamak mı, yoksa hiç kasmayıp 1 ay ara verip ramazandan sonra devam etmek mi daha iyidir?
sahurdan önce çalışmaya niyetim var ama bilemedim. spordan sonraki 17 saat beslenme olamayacağı için.
Maşallah büyük degişim, bir çok kişiye şu fotograf ilham olur.Tam gaz devam abi maşallah
bu da benim durum. 1 ayda 103.5 kg'dan 97'ye düştüm. spor hiç yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim. sadece beyaz ekmeği ve pirinci kestim. sabahları 2 dilim kepekli ekmek ile kahvaltımı yiyorum. diğer öğünlerde doyana kadar ne varsa yiyorum fakat ekmek kesinlikle yemiyorum. ne varsa derken sarma, dolma, et kavurma falan işte. yağ içinde yüzen şeyler değil. fastfood vb yiyecekleri kesmek zaten direk farkettiriyor.
1 ayda 6.5 kilo verdim şuanda durdu. sanırım spora başlama vaktim geldi.
![]()
M. The most powerful letter in the world.
maşallah Cem aynen devam
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ortaya konulan güzel emekleri gördükçe benim de bir iki fotoğraf koyma isteğim uyandı nedense. Deneyimli üstadların objektif yorumlara açığım .
Not : Omuz da genetik olduğunu düşündüğüm bir durum söz konusu malesef o bölgede pek verim elde edemiyorum .
Ramazan dolayısıyla şu an biraz hacim kaybediyor gibiyim ama yapacak da birşey yok ne yazık ki bu konu da etkili çözümleri olan ( beslenmedir , antrenman hakkında önerileridir ) vb. öneride bulunanlar olursa da çok sevinirim iyi antrenmanlar![]()
kardeşim genetik diye bir şey bir yere kadar senin sikletinde genetik özellikler o kadar ortaya çıkmaz bence çalışmaya devam et omuz inatçı olabilirki bir çok insanın ben omuz basıcam dediğini duymazsın genelde göğüs biceps birazdaha ilgilin değişik şeyler dene omuzda birleşik setleri dene hafif gir ağır gir illa cevap vericek.beslenmede sağurda en son casein al uzun süre besler seni ..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Vay vay vay adam evrim geçirmiş
Maşallah abi
Ben de balayı tatil falan derken verdigim 11 kilonun 3 kilosunu geri aldım tekrar baslamam lazım yürüyüşlere![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)