5 günde sadece yürüyüş ve yemeğe dikkat ederek 3.5kg vermişim. Normal mi Bende mi sorun var
5 günde sadece yürüyüş ve yemeğe dikkat ederek 3.5kg vermişim. Normal mi Bende mi sorun var
Bu sabahtan bir kare, olacak zamanla istediğim gibi :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...97467480_n.jpg
Back double biceps pozunda daha acman lazım. Açtığında çok güzel gozukecegine eminim.
205kg mu o 155kg yazılan yalnış mı yazılmış?
Yaptığınız şey, nos yerine hastahane tipi oksijen basmakla birebir....
Allah korusun, kol çıkar yen içinde kalır..
1 aylık emeğimin sonuçları;
Üst kol 3 cm ilerleme
Bacak ve omuz 2 cm ilerleme
Göğüsüm yağlıydı böyle baya 15 yaş genç kız memesi vardı :D 2 cm inceldi topladı
Belim aynı ( kardiyo eklenecek)
Protein tozu ve aminoasit kullandım, yiyeceğime çok dikkat ettim.. Ben mutluyum zaten ölçülere gerek yok kendim de görüyorum geliştiğimi.. Pazrtesi yeni şeyler eklenecek programao zaman foto atarım ölçülerle beraber..
Birazdan hilminin videolar gelir deadlift nasil olur :)
hilmi fazla uzattın.. eski foruma döneyim güzel nizami bir video çeker koyarım..
o zamanda söledim rahatça yaptım nizami yaptım demedim hiçbir zaman.
155kg ile en yakın zamanda kemer+ bileklik kullanarak nizami yapar koyarım. 155 likte de belirttim zaten kemer ve bileklik olmadan yaptım o şekilde diye.. (+ orda 75 kg mım)
çek bir tane o kilolarda nizami yaparak video da görelim öğrenelim nasıl yapılıyormuş.
o cüssenle çok rahat kaldırırsın sen.. video bekliyoruz.
burda kimse sidik yarıştırmıyor.
dediğim gibi çek öğretici bir video o kilolarda bakıp öğrenelim.
https://www.youtube.com/watch?v=tF9P...isz5IEvQ#t=152
diettekiler yapabilir.
Instagramda izle takip ediyorsun reklama ihtiyacim yok
Haftaya deadlift ile baslicam 170 kg nizami yapar onuda koyarim izlersin
Bana bilekliye gerek yok gardas iki adet havlu ile hallediyorum
Bugun 100 kg barbell rowing de koydum onada bakarsin
Instagram - hilminix
bence gereksiz hirs yapip sakatlanmamak lazim, 6 ay once kendi kendine gaza geldim deadlift calisirken ve sacma bir sekilde sakatlandim, 2 ayimi yedim agri, sizi, psikolojik cokus ve olusan bulging hicbir zaman tam iyilesmeyecek, en iyi senaryoda belim eskisinin yuzde 90 i kadar saglam olabilecek.
sonuc o kilo bu kilo sudur budur cok sacma isler ya, bence eger ovunulecek bir sey varsa , o da antreman duzenini bozmamak, dieti bozmamak vs vs olmali.
arkadaşlar kanat için en hızlı sonuç veren haraket hangisi
Maşallah Hilmi abi videoları izledim Allah beline koluna zeval vermesin :)
Tabi bi ates2000 değil :D