güncel halini resim atsana
Peki en verilmi ayrı iki bölgeyi tek günde mi çalıştırmak daha yararlı tek bir bölgeyi mi ?
büyük kas grubuna küçük kas grubu çalışmak
fakat mesela sırt çalışırken bicepsler aşırı yorulur ogün biceps çalışmak over training
gögüsde triceps çalışır o günde triceps çalışılmaz
ben idmanları şu şekilde yapıyorum
gögüs biceps
sırt ön kol
omuz triceps
mide
bacak trapez
Forearms kast etmiştir Alp
http://athlete.io/wp-content/uploads...arms001008.jpg
Tamamdır, dogru anlamışım. Sagolasın Serkan abi ;)
bıCEPsle on kol aynı gun calıstırılabılır zaten.. spıder curl-alternate bıceps curl supersetını tavsıye ederım. ustunede rope curl cıla gibi mis olur:D
Bu program meselesi herkeste değişir diye düşünüyorum.bence deneyerek bulunmalı.hangsinde gelişim hissediliyorsa onla devam edilmeli.ben mesela göğüs-ön kol 1 gün omuz-sırt-arka kol 1 gün çalışıyorum.böylece haftada 2 gün aynı bölge çalışmış oluyor.bir çok prgramı denedim en ii gelişimi bunda buldum.bu tabi ağır bir idman.protein amino ve glutaminle bu idmanı destekliorum...
Flex abı ıdolumsun
abı sen sureklı aynı pzou verecegıne bı gecen yıl koydugun bu foto ıle bu sene kı fotoyu yanyana koysan gelısımı daha guzel goruruz dıye dusunuyorum.
sırf senın ıcın degıl herkes ıcın aynı sey gecerlı. sureklı guncel halınızı koymaktansa 3-5 ay oncekı ve suan kı halınızı yanyana koymanız daha guzel olur. bıze de motıvasyon olur.
AHMET
Ensure diye bişi duyuyorum bu sıralar, kilo almaya fydası oluyormuş, var mı bilgisi olan ?