Dikkatli çalışın ozaman çok büyük bir risk fazla kilo açma germe veya 4 kg likle bir 10 kere falan arka arkaya çalıp sonra 26 kg yi deneyin soğuk birden yüklenirseniz sakatlık kaçınılmaz olur yay için bilemicem gelişme konusunu ama kanat için dambıla yapılabilcek hareketler mevcut yaydan daha etkili olur dambıla çalışmak kanat için![]()
eyvallah arkadaşım xpro markasının noxpro ürününü sorcaktım kullanan varmı diye
100 gr 1 servis (12g için)
Creatine 42 g 5000 mg
L-Arjinin 17 g 2000 mg
L-Glutamin 8.3 g 500 mg
L-İzolösin 2.1 g 250 mg
L-Valin 2.1 g 250 mg
L-Taurin 4.2 g 500 mg
Kafein 1.25 g 150 mg
içerik bu şekilde bide amino tavsiyeniz varmı marka model ?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ben bırkac gun once , 2 gun ust uste pump dıye bırsey denedım.Suya karıstırınca mavı oluyor.Toz halınde.
Degısık bır alet psikolojıkmı harbıden ıse yarıyormu bilemedim.Aksam uyutmuyor
Kesınlıkle ıse yarıyor.Koşu , dıger makınalar dambıl vs.. hepsını cok daha fazla ve agırlıgı artmıs sekılde yapıyorum.Programım 3 gun bırde ıcmeden denıcem hafta ıcı bakalım ne kadar yorulacagım veya yapamıyacakmıyım.
DynoDynamics in Ecutuned
dambıl almak istiyorum, salonda sporu bıraktım evde devam etmek için kol ve göğüs çalışmak için toplamda 20 25 kilo civarı. internetten alabileceğim uygun fiyatlı önerebileceğiniz bi site varmıdır?
Barış
Call for prayer
Instagram hesabımız
arkadaşlar idman sırasında kullanabileceğim kas tamiri özelliği olan bir supplement arıyorum. daha önce 3 kutu scivation xtend kullandım. fakat şu an stok problemi var. xtend dışında intra-workout ürün tavsiyeniz var mı ?
Call for prayer
Instagram hesabımız
Evde çalışmak isteyen arkadaşlarıma iron gym kapı barfiksi tavsiye ederim ucuz ama kapınıza uyarsa alın bende yeni başladım.
IRON GYM COMMERCIAL - YouTube
113 kilo idim 4 ay gibi sürede 92 ye indim hiç bir anterman yapmadim sadece diet
ve günde 30 dk yürüyüş yazında tabii yüzme 1 2 saat şuan da bilegimde burkma durumundan kemikte zedelenme var ama kas kaybi muhabbetinden cekiniyorum yaklasık 1 aydır ugrastırmakta bu bilek ne önerirsiniz kayip yaşamamak icin birde bunun dışında normal haraketlerde gündelik harekette l carnitin vs gibi ürünlerin faydası olurmu
teşekkürler bu ürünü inceledim. tanıtımında antreman öncesi veya sonrasında direk içilmesi veya meyve suyu ile karıştırılması tavsiye ediliyor. xtend gibi antreman sırasında su ile karıştırsak yanlış bişi yapmış olur muyuz ? yoksa antreman öncesi bunu çakıp anremanda su ile davam mı etmeliyiz ?
Kış ayı geldi diette yapsak kg vermeler durma seviyesine geldi.
Farklı bişiler yapmak lazım.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Vücut yağ oranım %4.2 çıktı ama hiç de kuru değilim.. Antrenör vücudun su tutuyor dedi ne yapmak gerek?? Kreatinle alakası var mıdır? daha kutunun yarısına ancak geldim günde 2 ölçek kullanıyorum..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)