Arkadaslar 1 hafta boyunca izmitte olucam antremanlardan eksik kalmak istemiyorum bana onerebilceginiz bir salon varmidir 1 haftalik
Arkadaslar 1 hafta boyunca izmitte olucam antremanlardan eksik kalmak istemiyorum bana onerebilceginiz bir salon varmidir 1 haftalik
kusura bakmayın belki sık sorulmuş bir soruyu soracağım ama çok fazla bilgi kirliliği oluştu kafamda..
76 kiloyum boyum 1.77 kilo vermeden yağ yakmak istiyorum çünkü sadece alt karın bölgesinde yağ birikimim var ve çirkin bir görüntü oluşturuyor
3 aydır hafif tempo 6-12 km arası haftada 2 defa koşuyorum
ama kilo kaybı olmasını istemediğim için yediğime çok dikkat etmiyorum aynı tempoda devam ediyorum
sanki şu an yağ erimesi durmuş gibi geliyor
sorum şu bu şekilde devam etmelimiyim?
yoksa uzun hızlı tempo yürüyüşemi çevirmeliyim?
yediklerime dikkat etmeye başlasam kilo kaybını nasıl engellerim?
teşekkür ederim(yağ yakıcı madde kullanmak istemiyorum ama protein tozu alımına başlayabilirim)
"gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."
kilo kaybini neden istemiyosn anlamadim. aslinda protein tozunu kullanmana gerek yok. tavuk fln yesen spor yaptigin gunler kafi benim gorusum. gun icerisinde karbonhidrat yersen eger sonrasinda yuruyus yaptim diyip protein alirsan kilo bile alabilirsinikisi birlesince kilo yapar cunki
Maşallah tebrik ederim
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Arkadaşlar elinde sağlam, faydalı göğüs programı olan varsa verebilir mi? 1.5 ay önce yazıldım (daha öncedende gidiyordum ama bu kadar sık değil) ve ısınma turlarını geçtim. Artık gögüslere şekil vermek için sağlam program arıyorum
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
spor hocam sürekli yag yakıcı birşeyler varmış ondan kullanırsan daha hızlı kilo verirsin diyo,bende şimdiye kadar normal ilac bile kullanmadım.biraz soguk bakıyorum.fakat cok da anladıgım bir konu degil.sizce bu yag yakıcı kullanmalımıyım? yararı yada zararı nedir bu ilaçların.
boy 74.kilo 75
kilo aslında normal değil mi ?
174 61 kiloyum.doktor 10 kilo alırsan normale gelirsin dedi mesela bana
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)