soldaki kutu yurtdisindan geldi ,sagolsun alp arkadasimiz yardimci oldu
sagdaki kutu ise farmatek tarafindan turkiyede satisa sunulan hydro elite
iceriklere bakicak olursak ulkemizdeki altin hologramli olan kafein orani dusurulmus soft ve l-carnitine destekli hale gelmis
not: kardiyo olarak denemedim henuz
![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
Seneler önce amerikada ilk çıktığında almıştım elite'i, tavsiye edilen porsiyon miktarını hiç alamadım. çok güçlüydü, kaldıki bünyem kafeine çok dayanıklıdır. Yarım kutudan sonra bırakmıştım. Şu an içeriği değiştimi bilmiyorum ama türkiyedeki versiyonu lcarnitin destekli ve cafeini düşmüşse bence birazdaha kullanımı rahatlamıştır.
Yeni cikan hikaye eskisiyle.alakasi yok 6 tane birden aldim ihhh eski seriden 2 tane aldimmi 200 shot nos basmis gibi oluyosun yeniyi almak bosa bence daha dogrusu bu cok cok hafif ilk cikanin dahada efsane oldugunu soyluyorlar efedrin filan varmis karari sen ver ben olsam eski seriyi kullanirim
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Hydroxycut çok baba bi ürün değil. Yan etki manyaa yapar. Eski versiyon oxyelite bulun. Çatır çatır yağ yakın.
セルカン+レーラ=愛
Savaş Cebeci bilen var mı ?
https://www.youtube.com/channel/UCrZ...LYgXPQxh2Sa-kw
oxyelite goren oldu mu , gecen senede bakmistim sadece yeni versiyon dolaniyor![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
kapak beyaz ama içerik aynı eski seri
Oxyelite Pro Ultra Intense Thermo Advanced Formula 90 Diet Pills Best Fat Burner | eBay
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Kardeşlerim Kullanmayın bunu artık gerçekten sıkıntılı günler gelir ummadığınız bir anda ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)