Tam beslenmeni yazarmisin genelde karbonhitrati cok kestiginde sarkmalar olur bu isin anahtari beslenme tuzuda tamamen kesmeyin tuzda lazim yagda lazim.proteinde sade balans![]()
Tam beslenmeni yazarmisin genelde karbonhitrati cok kestiginde sarkmalar olur bu isin anahtari beslenme tuzuda tamamen kesmeyin tuzda lazim yagda lazim.proteinde sade balans![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
abi bende buldum biyerde hic bakmadan zipladim aldim 1 kutu. megerse yeni seriymis hic bise yaptigi yok. 2 tane ictim 1 2 gun tik yok. simdi 3e ciktim anca biraz etki etti. eski seride 2 tane ictimmi cok guzel etki ediyodu. 3 tane ictigim gunlerde tum gun suruyodu etkisi. yeni seris tam FIS..
bcaa ile glutamini bir arada kullanmak uygunmudur yoksa birisini alsak kafi mi?
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
bende uzun zamandır kilo alamıyordum boyum 1.86 kilom 68 di.. şuan boyum 1.86 kilom 78 olmak üzere ama ben göbek harici bi farklılık goremiyorum. birde omuzlarım çok dar genişletme şansım nedir?
Sayfayı ara sıra takip edenlerdenim
Aykut mesajların gözüme çarptı diye alıntı yaptım, ve bir kaç postuna baktım
bence verdiğin kilo harika vücut artık bir aşamaya geldi ve bundan sonrası tamamıyla sabrına kalmış bir şey,
bende yaklaşık 2.5 ay önce sevgilimden ayrılıp spora başladım tekrardan 91 kilo ile ilk 1.5 ay ayaklarım çıkana kadar koşu bandında kardio ve yüzdüm bu süre zarfında 80 kilo ya düştüm aynı zamanda diyetisyene de gittim afedersin verdiğim tüm para boşa gittiğini anca anladım bırakmakla en iyisini yapmışsın.
Şuan düzenli olarak haftada 5 günü 20dk cardio,ağırlık ve 20dk kardio yüzme şeklinde değerlendiriyorum.
Eskiye nazaran göbek bel gittiğini anlıyorum sıkılaşmaya başladım fakat kilo sabit kalmaya başladı benim de .
sorun bence kısa zamanda fazla kilo verdiğimizden vucuttan beklenti hat safaya ulaşması,
bence hiç şevkini kırma yardırmaya devam bro![]()
![]()
![]()
valla anlamsiz sekilde 3 gunde 2kg verdim suan 88 ile 89 arasi duruyorum. fakat son 3 gundur
60dk interval kosu
40dk eliptik
30dk bisiklet yapiyorum toplam 1250 kalori ediyor nerdeyse. yemegide azalttim haslanmis tavuk fln yiorum sadece. suan cok guzel gitti bakalm hedefim 85 temmuz basinda 85 olursam zevkten gobek aticam![]()
Biraz amatörce bir soru olacak
190 boy 95kg civarı kilom var, göbekte var baya. Göbeği eritirken kolları çalıştırıp zayıflayabilmenin yöntemi var mıdır![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)