"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Merhabalar TT ailesi yaklaşık 10 aydır diyet ve spor ile birlikte 45 kilo vermiş bulunmaktayım ve 95kg 1.76 boy ve şu 3 aydır suplement almaya başladım bir kardeşimin tavsiyesi üzerine (xtend ve glutamin) bugün iso 100 ve ghmax siparişi verdim. Tavsiyeleriniz ve yorumlarınız neler teşekkürler.. Bu arada bu işin %70 e dayalı yeme içme ve %30 spor ağırlıklı olduğunu anca öğrenebildim.
Arif Gökdemir(R-Turbo)
indiirim var yakisikli
Sporcu Ürünleri
Experience is what you get when you don't get what you want.
Yahu şu tv karşısında yenılenılecek hersey yaglı ve saglıksız mı arkadas, su an maçı izlerken cok zorlanıyorumaklıma saglıklı hıc bsy de gelmedı sız boyle ufak atıstırmalık neler yıyorsnz?
What Goes Around,Goes Around
Hepsi meyva şekeri![]()
Hydroxcut elite tecrübe eden var mı?muscleparhm aldım hiç memnun değilim.kas kütle agırlıgım hiç fena değil.artık biraz parçalı görünmek istiyorum.sıkıntı yaşyan var mı acaba?
Ben kullandım sıkı bir diyet ile epey memnun aldım 2. kullanışımdı. "yeni seri"
Deri ve yağ altı beton gibi oldu ama eritemiyorum.çok dikkat ediorum ekmek 0 şu an.arada tatlı kaçırıyorum ama yiceklerim full yağsız.makarna pilav yok.ya yaşım ilerledi ondan yada bi gariplik var 6 gün idmanım.elimden geldiğince cardio da yapıorun ama sıkıntı haline geldi.onuda denicem 1 ay.gercekten mrk ediorum işe yarıcak mı.cla kullansam daha mı iyi olur acaba?daha önce çok kiloluydum çünkü.
Yaklaşık on ayda 100 kilodan 75'e düşmeme rağmen göbek bir türlü gitmiyor,boyumda ortalama sayılır 183 ve artık kiloda vermek istemiyorum.İki üç aydır spor yapmıyorum göbek gitmiyor diye fakat yeniden başlamayı düşünüyorum.Önerebileceğiniz bir ürün varsa çok sevinirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)