Evet bir gün dinleniyorum.bölge bölge çalışıyorum.şu an ki beslenme çok iyi et ve sebze açısından.ama son dönem kas kütlesi açısındanda bi duraklama var.çözemediğim bi durum var ama ne bilmiorum.ne yağ kütlesinde ne kas kütlesinde bi değişim var durdu resmen.benm zaten şu aşamada sorun karın bölgesindeki yağ kütlem.onu halltsem çözülcek gibi![]()
Benim sırt kısmındaki kas kütlesi çok az, neredeyse dümdüz iniyor yani. Kilo sorunum yok haftada 2-3 kere dağ bisikletiyle 15-16 km yol yapıyorum baya terletiyor, öyle ki şu son 1 ayda 5 kilo vermişim, şu an 62 kiloyum. Ama yandan bakınca vücut orantısız duruyor, sırt neredeyse omuzlarımla birleşecek. Böyle olunca da kalça büyük gözüküyorYazın bulaağım işe göre spora başlayacağım tekrar ama bu süre içinde ne gibi hareketler yapabilirim, en azından o bölgeyi biraz olsun açmak için?
Türkiye versiyonu hiç denemedim ama cafein oranının az oldugu duydum. Bana kalırsa yine fazla cafein var içinde ve kişinin cafein dirençinin etkiliycegini düşünüyorum. Amerika versiyonunada "tü kaka" diyen var.![]()
abi öncelikle hem idmandaki performansın hem günlük hayattaki enerjin hemde kas gelişimin için de karbo almalısın.Bu son donem dedıgın donem ne kadarlık bı sure bılmıyorum abı ama bünye bazen senın su an yasadıgın gıbı durur tam da burada bırakmamak devam etmek lazım zaten.Kardiyolarını idmanlardan sonra interval şekilde yapmayı deneyebilirsin.
What Goes Around,Goes Around
Spor yapıcaksanız eger kullanın derim, ama diette yapmanız gerekicek. (yagsız ve şekersiz) sizin yerinizde olsam,
bcca, glutamine ve hyrdroxycut alırdım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)