User Tag List

Sayfa 157/326 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257 ... SonSon
6190 sonuçtan 2.965 ile 2.983 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Absyrtos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stayfun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık on ayda 100 kilodan 75'e düşmeme rağmen göbek bir türlü gitmiyor,boyumda ortalama sayılır 183 ve artık kiloda vermek istemiyorum.İki üç aydır spor yapmıyorum göbek gitmiyor diye fakat yeniden başlamayı düşünüyorum.Önerebileceğiniz bir ürün varsa çok sevinirim.
    Göbek en zor eritilen bölgelerden biri, yapmanız gereken ise yağ oranını bir ölçtürün ve ona göre diyet ve kardiyo.
    Hayat akrep yelkovan otobanında yanına yolluk almadan çıktığın yoldur.

hak_on - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haftada sadece 1 gün mü dinleniyorsunuz? bu arada cardiolarınızı nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama interval şekilde yapmayı denediniz mi ?
    Evet bir gün dinleniyorum.bölge bölge çalışıyorum.şu an ki beslenme çok iyi et ve sebze açısından.ama son dönem kas kütlesi açısındanda bi duraklama var.çözemediğim bi durum var ama ne bilmiorum.ne yağ kütlesinde ne kas kütlesinde bi değişim var durdu resmen.benm zaten şu aşamada sorun karın bölgesindeki yağ kütlem.onu halltsem çözülcek gibi

edemirbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim sırt kısmındaki kas kütlesi çok az, neredeyse dümdüz iniyor yani. Kilo sorunum yok haftada 2-3 kere dağ bisikletiyle 15-16 km yol yapıyorum baya terletiyor, öyle ki şu son 1 ayda 5 kilo vermişim, şu an 62 kiloyum. Ama yandan bakınca vücut orantısız duruyor, sırt neredeyse omuzlarımla birleşecek. Böyle olunca da kalça büyük gözüküyor Yazın bulaağım işe göre spora başlayacağım tekrar ama bu süre içinde ne gibi hareketler yapabilirim, en azından o bölgeyi biraz olsun açmak için?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edemirbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim sırt kısmındaki kas kütlesi çok az, neredeyse dümdüz iniyor yani. Kilo sorunum yok haftada 2-3 kere dağ bisikletiyle 15-16 km yol yapıyorum baya terletiyor, öyle ki şu son 1 ayda 5 kilo vermişim, şu an 62 kiloyum. Ama yandan bakınca vücut orantısız duruyor, sırt neredeyse omuzlarımla birleşecek. Böyle olunca da kalça büyük gözüküyor Yazın bulaağım işe göre spora başlayacağım tekrar ama bu süre içinde ne gibi hareketler yapabilirim, en azından o bölgeyi biraz olsun açmak için?
    Evde yapicaksaniz en garanti hareket barfikstir. Genis tutun
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bazıları türkiye versiyonunda pek etki alamamış yurt dısı versiyonunun içerigi daha farklıymış siz hangisini kullandınız ?
    Amerika versiyonu kullandım,

Alıntı hak_on Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deri ve yağ altı beton gibi oldu ama eritemiyorum.çok dikkat ediorum ekmek 0 şu an.arada tatlı kaçırıyorum ama yiceklerim full yağsız.makarna pilav yok.ya yaşım ilerledi ondan yada bi gariplik var 6 gün idmanım.elimden geldiğince cardio da yapıorun ama sıkıntı haline geldi.onuda denicem 1 ay.gercekten mrk ediorum işe yarıcak mı.cla kullansam daha mı iyi olur acaba?daha önce çok kiloluydum çünkü.
    Pirinç yemediginizi söylemişsiniz karb. nerden alıyosunuz? Vücud diyet döneminde kas kütlesi artırımı biraz zor olur zaten onu biraz göz ardı etmen gerek. Cardio nasıl yapıyosun?

6gün idmanda neler yapıyosun?
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Turkiye versiyonunu tavsiye edermisiniz ? Yorumlari okudumda *** diyende var iyi diyende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye versiyonu hiç denemedim ama cafein oranının az oldugu duydum. Bana kalırsa yine fazla cafein var içinde ve kişinin cafein dirençinin etkiliycegini düşünüyorum. Amerika versiyonunada "tü kaka" diyen var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerika versiyonu kullandım,

Pirinç yemediginizi söylemişsiniz karb. nerden alıyosunuz? Vücud diyet döneminde kas kütlesi artırımı biraz zor olur zaten onu biraz göz ardı etmen gerek. Cardio nasıl yapıyosun?

6gün idmanda neler yapıyosun?
    Mesajla detaylı yazıyım en iyisi uzun bi cvp olucak çünkü...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiye versiyonu hiç denemedim ama cafein oranının az oldugu duydum. Bana kalırsa yine fazla cafein var içinde ve kişinin cafein dirençinin etkiliycegini düşünüyorum. Amerika versiyonunada "tü kaka" diyen var.
    Almalimiyim sizce turkiye versiyonunu ? Universal amino beef veya bu urunu alicam ama.kararsiz kaldim

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet bir gün dinleniyorum.bölge bölge çalışıyorum.şu an ki beslenme çok iyi et ve sebze açısından.ama son dönem kas kütlesi açısındanda bi duraklama var.çözemediğim bi durum var ama ne bilmiorum.ne yağ kütlesinde ne kas kütlesinde bi değişim var durdu resmen.benm zaten şu aşamada sorun karın bölgesindeki yağ kütlem.onu halltsem çözülcek gibi
    abi öncelikle hem idmandaki performansın hem günlük hayattaki enerjin hemde kas gelişimin için de karbo almalısın.Bu son donem dedıgın donem ne kadarlık bı sure bılmıyorum abı ama bünye bazen senın su an yasadıgın gıbı durur tam da burada bırakmamak devam etmek lazım zaten.Kardiyolarını idmanlardan sonra interval şekilde yapmayı deneyebilirsin.
    What Goes Around,Goes Around

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almalimiyim sizce turkiye versiyonunu ? Universal amino beef veya bu urunu alicam ama.kararsiz kaldim
    Bilmiyorum ki sizin dirençinizi nasıl, öneride bulunmam garip olur siz ikilemde kalmışsınız.

Söylediginiz iki üründe birbirinden farklı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum ki sizin dirençinizi nasıl, öneride bulunmam garip olur siz ikilemde kalmışsınız.

Söylediginiz iki üründe birbirinden farklı.
    Kafeine direncim baya var yani gece yatarken kahve falan icerek uyurum bazen. Aminoyu kaslarimi daha iyi beslemek icin dusunuyodum ama son zamanlarda ciddi sekilde.yaglandim ***** yazda geliyo yag kutlemden kurtulmak icin dusunuyodm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor yapıcaksanız eger kullanın derim, ama diette yapmanız gerekicek. (yagsız ve şekersiz) sizin yerinizde olsam,

bcca, glutamine ve hyrdroxycut alırdım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor yapıcaksanız eger kullanın derim, ama diette yapmanız gerekicek. (yagsız ve şekersiz) sizin yerinizde olsam,

bcca, glutamine ve hyrdroxycut alırdım.
    Spor zaten yapiyorm 2 3 senedir ama duzence anca bu sene.oturtabildim. 1.88cm 86kiloyum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi öncelikle hem idmandaki performansın hem günlük hayattaki enerjin hemde kas gelişimin için de karbo almalısın.Bu son donem dedıgın donem ne kadarlık bı sure bılmıyorum abı ama bünye bazen senın su an yasadıgın gıbı durur tam da burada bırakmamak devam etmek lazım zaten.Kardiyolarını idmanlardan sonra interval şekilde yapmayı deneyebilirsin.
    Saolsın kardeşim önerilerini göz önünde tutucam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spor zaten yapiyorm 2 3 senedir ama duzence anca bu sene.oturtabildim. 1.88cm 86kiloyum
    İnşallah sonuç alırsın, kilo boy endeksi degişkenlik gösteriyo 185cm arkadaşım 78kg ama göbek var mesela degişik bi bünye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah sonuç alırsın, kilo boy endeksi degişkenlik gösteriyo 185cm arkadaşım 78kg ama göbek var mesela degişik bi bünye
    Ben 73 kiloyken bende yine.gobek vardi 1 senede 10 kilo aldim bu sekilde devam.ediyorum artik ama gobegi yaza halletmem lazim bakalim. Sirt bolgemdede yagmanla.mecvut. hydrox alicam.gibi

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bırebır aynı sorun bendede var bosuna ugrasıyormusum gıbı gelıyor.hep çalıştıgım agırlıklar benı pert eder oldu bıldıgın.canım sıkılmaya başladı.gerçi 3 gun gıdıyorum yedıgme de cok dıkkat ettıgım soylenemezde var gene bı garıplık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bırebır aynı sorun bendede var bosuna ugrasıyormusum gıbı gelıyor.hep çalıştıgım agırlıklar benı pert eder oldu bıldıgın.canım sıkılmaya başladı.gerçi 3 gun gıdıyorum yedıgme de cok dıkkat ettıgım soylenemezde var gene bı garıplık
    Sanırım bu nokta yılma anı devam etmek şart.alp1903 saolsun çok güzel bilgiler verdi yeni bilgilerle tam gaz devam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)