User Tag List

Sayfa 179/326 İlkİlk ... 79129169177178179180181189229279 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.383 ile 3.401 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya beyler boşuna kafaya takıyosunuz alp yarışma öncesi elbette bu kreatin miktarını hesaplıycak adam yarışmacı ama normal kullanıcıların yarışma derdi olmuyan adamların yarışma sezonu harici hesap yapmasına kreatin kullanmasına gerek yok en iyi suplament kaliteli protwin tozu günde 2 sefer kalanıda yemek
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kreatin ciddi anlamda vücuda farklılık kazandıran bir madde olmuştu benim ilk kullandığım zaman. Kilo almak için uğraşan birisiyim diyet yada idman şeklinde bir değişiklik yapmadım ve yükleme yapmadan spor sonrası 5 gr şeklinde kullanarak ciddi fark görmüştüm. Ama iyi oranlarda su tutması da bu konuda en büyük etken. Kullandığım ürün genrise kreatin monohidrat ve oldukça memnun kalmıştım.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bad-Fast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 makale okuduktan sonra sormak istedim kullandığımdan dolayı değil , ilk hafta 20 gr dediği kreatin monohidrat , peki belli bir süre sonra ara verilmesi gerekli midir , günlük 5 gr alan biri için .
    3 hafta kullanip 1 hafta off yapmak en guvenlisi ben.oyle kullanmistim
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama 1 saat icinde 4 kere wcye gittigimi bilirim
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

ceratoniaorg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kreatini kullanırken ilk hafta yükleme evresinde en güzel miktar kullanıcı kilosuna bağlı olarak kilogram başına 280-300mg civarıdır. Sonraki hafta ise 100g optimum seviyedir. 1 ay kullandıktan sonra 1 ay ara vermek en güzeli. Bu şekilde vücut alışmaz ve güzel tepkiler verir. Alırken de monohidrat olmasına ve günlük dozu 2-3 part halinde almak sanırım en mantıklısı.
    "Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."

antverse.com

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ceratoniaorg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kreatini kullanırken ilk hafta yükleme evresinde en güzel miktar kullanıcı kilosuna bağlı olarak kilogram başına 280-300mg civarıdır. Sonraki hafta ise 100g optimum seviyedir. 1 ay kullandıktan sonra 1 ay ara vermek en güzeli. Bu şekilde vücut alışmaz ve güzel tepkiler verir. Alırken de monohidrat olmasına ve günlük dozu 2-3 part halinde almak sanırım en mantıklısı.
    bana da mantıklı gelen böle gibi , devamlı kullanmak sıkıntı verebilir belki bünye ye göre değişiklik gösteriyor da deniliyordu makalelerde deneyip görmek lazım .
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya beyler boşuna kafaya takıyosunuz alp yarışma öncesi elbette bu kreatin miktarını hesaplıycak adam yarışmacı ama normal kullanıcıların yarışma derdi olmuyan adamların yarışma sezonu harici hesap yapmasına kreatin kullanmasına gerek yok en iyi suplament kaliteli protwin tozu günde 2 sefer kalanıda yemek
    Güzel yazmışsın abi bencede protein tozu ek olarak glutamin ve bcaa en fazla kullanılıcak olan. Yediklerimiz ile yeterli oluyo. Diete dikkat etmedikçe supplement hiç faydası olucagını sanmıyorum.

Ama sorarsanız kan testleriniizn normal oldugunu var sayarak (ciddi böbrek için sıkıntı) 3 hafta ta 1hafta off
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işi yapanların ve bilenlerin bu konudaki yorumunu merak ediyorum ;

meter mevsimler hakkında görüş ve düşünceleriniz nelerdir ?

türkiyede meterin yaptığı yurtdışında ise farklı yabancı kişileri çok sayıda uyguladığı online personel trainer programları hakkıdaki görüşleriniz nelerdir .

örk ; jeff seid , lazer angelov vs vs ve meter mevsimler

internet üzerinden kendi kişisel programları çalışma şekillleri haraketi yapış taktikleri , ve kişiye özel program yapma gibi çalışmalar için internet üzerinden bir ödeme yapıp bu bilgileri almak sizce ne derece faydalı ve doğru

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni hardline 3matrix protein hakkında önerisi olan varmı ya da kullanan aranızda,değerleri çok iyi ve ön yargılı yklasmayın kullanın karar verin diyorlar ne dersiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işi yapanların ve bilenlerin bu konudaki yorumunu merak ediyorum ;

meter mevsimler hakkında görüş ve düşünceleriniz nelerdir ?

türkiyede meterin yaptığı yurtdışında ise farklı yabancı kişileri çok sayıda uyguladığı online personel trainer programları hakkıdaki görüşleriniz nelerdir .

örk ; jeff seid , lazer angelov vs vs ve meter mevsimler

internet üzerinden kendi kişisel programları çalışma şekillleri haraketi yapış taktikleri , ve kişiye özel program yapma gibi çalışmalar için internet üzerinden bir ödeme yapıp bu bilgileri almak sizce ne derece faydalı ve doğru
    hepsi yalan dolan kimse götünü sıkıp çalışmak istemiyor devamlı arayış içindeler diet antreman dinlenme bunları oturtursan herşey olur biri eksik olsa dünyanın en iyi programı iş yapmaz benim düşüncem budur onlardan alıcağın programlar mucize içerikler değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _cAgdAsH_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni hardline 3matrix protein hakkında önerisi olan varmı ya da kullanan aranızda,değerleri çok iyi ve ön yargılı yklasmayın kullanın karar verin diyorlar ne dersiniz
    fiyat nedir baktınızmı??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyat nedir baktınızmı??
    160tl
    2300 gr.

mart haziran arası inner armour bitirdim 2250 kg. unıversal gh max ile birlikte
    şimdi bcaa da eklemek istiyorum buna ama kilo alma konusunda sorun yasadıgım için biraz daha sağlam bir proteine geçmek istiyorum ya da gainer tarzı birşey önerirmisiniz karbonhidrat takviyesi için
    Teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    160tl
    2300 gr.

mart haziran arası inner armour bitirdim 2250 kg. unıversal gh max ile birlikte
    şimdi bcaa da eklemek istiyorum buna ama kilo alma konusunda sorun yasadıgım için biraz daha sağlam bir proteine geçmek istiyorum ya da gainer tarzı birşey önerirmisiniz karbonhidrat takviyesi için
    Teşekkürler
    gainer yerine öğün sayını arttırabilirmisin ? hepsinde saçmasapan şeker ve deli gibi yağ var yine proteine devam et yanında karbonhitratı arttır.bulgur pilav kepekli makarna gibi yine beyaz undan uzak dur çöp zaten bizim için..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gainer yerine öğün sayını arttırabilirmisin ? hepsinde saçmasapan şeker ve deli gibi yağ var yine proteine devam et yanında karbonhitratı arttır.bulgur pilav kepekli makarna gibi yine beyaz undan uzak dur çöp zaten bizim için..
    evet yine antreman moduna girdiğim de öğünlere dikkat ederim bu ara saldık kendimizi yaz ramazan derken. Protein 3matrix denenir o zaman diyorsunuz

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kullanıyorum çileklisinin tadı çok güzel ama daha yeni başladığım için iyi kötü yorum yapamam
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet yine antreman moduna girdiğim de öğünlere dikkat ederim bu ara saldık kendimizi yaz ramazan derken. Protein 3matrix denenir o zaman diyorsunuz
    valla yemek olayı sıkıntı nasıl anlar insan anladım diyen yalan söyler bence daha bilindik kaliteli markaya bakın

slave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsi yalan dolan kimse götünü sıkıp çalışmak istemiyor devamlı arayış içindeler diet antreman dinlenme bunları oturtursan herşey olur biri eksik olsa dünyanın en iyi programı iş yapmaz benim düşüncem budur onlardan alıcağın programlar mucize içerikler değil..
    cem abi bu konuda bilgi ve tecrübeni takdir ediyorum ki fotoları gördüm ne diyim ağzım açık kaldı öncelikle bunu söleme gerekir aslında senden bir cvp bekliyordum bu mesajı yazarken ve tahmin ettiğim sonuç abi haklısın ama etrafta bu işi çok iyi biliyorum diyende çok bilip bilmeden yönlendirende ve benim en çok korktuğum şey orantısız şekillenmek yani gösün altı dolu üstü boş gibi , bu korkular araştırmaya yöneltiyor .
    hareketin doğru yapılışı vs gibi konuları öğrendikten sonra istikrar ve azimle evet belki kendi başımızada bişeyler yapabiliriz ama mesele ben jeff seid in hocasına ve öğrencilerine baktım abi birimi yanlış gelişmez hepsi çok orantılı ve fitler , ben eskiden kilo almaya çalışırken bir hocanın protein fazla yüklemesinden karaciğerin enzim değerleri yükselmiş ve protein fazlalığı oluşmuş bana doktorun aktardığı bazı vücutlar bunu içeri hasar verirken bazıları sırta sivilce mor noktalar gibi dışa vurabiliyormuş dedi . sonra başka biri sırtımı gördü ve laboratuvara gidip enzim testi vs yaptırdık sonuç normal insanın 3 katı değer çıktı doktor bunu kim yaptı vs vs . tabiki benimde eksikliğim vardır ama o hocadan sonra başka biriyle bir süre dogal gittim ve çoğu iz geçti . şimdi bu bende yer etti gibi bir şey .

mesele jeff seid aylık 10 dolar onun hocası canlı camera ile kişye özel 140 dolar yada 69 dolar standart program ,
    lazer angelovun da 69 dolar vs bakınca insanın alası geliyor bir yandan da mantıklı olan almamak ??

izlediğimizde bazı haraketler ve besinlerde farklılıkları var yani görmediğim diyim en azından . ayrıca güven veren bir hoca yok gibi şuan beylikdüzü blue pasifik center dayım yeni başladım gerçi bu araştırmalar için erken ama bilgi edinmeye öğrenmeye çalııyorum senin tavsiyelerin neler olurdu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yapılıcak haraketler çok belli misal göğüse belirli hareketler var eğer genetiğinde anormal durum yoksa gelişimde problem olmaz ama her insanda zorluk çıkaran bölge var onun üzerine gitmen farklı hareketler farklı zorlamalı setler olabilir ama genel olarak eşit büyürsün çok hatalı bir şey yapmadıkça tabi bunda genetik çok önemli faktör emin ol beslenmesi iyi olan adama protein bcaa glutamin amino gerçekten gereksiz bu işi uzun süre yapan insanların çoğu bunları tüketmiyor bakmqyın nettekilere benim imkanım olsa asla tüketmem hiç birini ama günde 6 öğün gerçekten zor oluuyor.Natural başla kafana takarak acabalarla başlama burda bile sana çok güzel programlar yazabilir 69 dolarda almayız

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kilo vermem lzım göbek mack truck gibi oldu bir cardio programı verin abiler

specler 182 boy 110 kg
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)