bende yulafı severek yiyenlerdenim.iki çeşit yeme şeklim var ilki üzerine yarım avuç kuru ceviz ufalayıp yemek ( tavsiye olunur ) ikinciside kuru üzümle karıştırarak.![]()
bende yulafı severek yiyenlerdenim.iki çeşit yeme şeklim var ilki üzerine yarım avuç kuru ceviz ufalayıp yemek ( tavsiye olunur ) ikinciside kuru üzümle karıştırarak.![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Tok tutma ozellıgı dolayısı ıle kg vermeye yardımcı oldugu ıçın sanırım.Bır donem yedım ama illa tüketilcek diye birşey yok.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
yulaf aslında içinde bir miktar protein ve karbonhidrat barındırmasından ve kolay hazmından dolayı , enzim rahatlığı da yapar karaciğere , bu sebeplerden tercih edilen bir yiyecek içindeki yulaf lifleri kas yapımında yardımcı olucak bir protein kaynağınıda taşımaktadır . tok tuta özelliğide cabası ama tavsiye definasyon yapan kişiler fazla abanmasın yulafa çünkü bir miktar yağ oranıda mevcut, ben yağsız süt ile sabahları 1 su bardağı civarı yiyorum , çok tok tutuyor ve ciddi enerjikde bir etkisi var spor öncesi alınabilir . eti markasını tavsiye ederim yada aktar gibi yerlerden temin edileblir .
buna farklı bir şey kinao tohumu deneyin derim
şuanki diyet şeklim ya sabah yumurta ve kahvaltı ufak tefek yada yulaf ve yağsız süt , arada apretif meyve olabilir ama fazla değil 1 elma max . ,
öğlen salata ve tavuk '' alternatif sebze haşlama , kinao tohumu , haşlama patates yenilicekler arasında , yağsız imkan varsa çok az zeytinyağ ekleyebilirsiniz .
akşam saat 18:00da en geç yemek 8 gibi spor akşam da aslında öğlen tekrarı oluyor ama bu sfer biraz daha karbonhidrat alıyorum sporda kendime gelim diye , spor sonrası 1 adet muz , aslında açık söylim 2 aydır ciddi araştırma içindeyim besin değerleri etkileri , inanın o kadar o sağlam sebze ve bilmediğimiz yiyecek varki faydalı anlatamam
kilo verme durumum ise bu noktada 94.7 gibi çıkıyordum aynı tartıda şimdi 84.5 -85 dolayındayım yaklaşık 45 gün oldu şuan kilo vermem yavaşladı doğal olarak bende biraz yavaşlatıyorum bünyeye zarar vermesin diye ama sebzeye abanın derim tavuk yumurta falan bir yere kadar
BB sevenler için güzel bir film/belgesel Generation Iron 2013
ELMANIN FAYDALARI
elimde bir adet varken yazayım dedim yiyin gari![]()
What Goes Around,Goes Around
Ben kullandım çok zayıftım , yardımcı oldu kilo aldırdı ama biraz göbek yaptı. Bir daha kullanmadım çünkü içindeki şeker miktarını yazmamışlar . Büyük ihtimalle yüksek miktarda şeker var. İlla gainer alcaksan muscletech masstech incele , şeker ve yağ oranı düşük sayılır. Genelde kimse gainer kullanmayı tavsiye etmiyor bu arada.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)