User Tag List

Sayfa 203/326 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.839 ile 3.857 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

ferhatcam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar okudukca şaşırıyorum ne enteresan ürünlere yöneliyorsunuz paranıza yazık ediyorsunuz Multipower alman malı diye kaliteli olacak diye birşey yok ham whey kalitelidir ama vücudunuzda emilimi kaliteli olmayabilir.açın araştırın az okuyun.Hardline çok kötü bir markadır mesela ama bcaa ve glutamine i saftır.öküz gibi faydası olur.atomuna kadar yarar vücuda.he whey i cla sı beş para etmez boşuna alınmaz..nacizane alınacak ürünleri tecrübeyle sabit yazıyorum.

whey / optimum, ultimate, weider. / muscletech nitrotech(kişiden kişiye değişiyor taurin i fazla kimini coşturuyor kimisinde fıs)ilk üçünde fayda kaçınılmaz.

bcaa / gaspari bcaa 6000, olimp bcaaxplod, /scitec nutrition(buda göreceli kimine fazla fayda kimine fos)

glutamine / hardline alın korkmayın.saftır fayda verir.fazladan para bayılmayın.

amino / hepsi hemen hemen aynı. aminomax 8000 f/p iyidir.iyi ağırlık bastırır.

likit protein / twinlab iyidir. ama pahalıya gelir toza göre.

nisana doğru parçalama dönemi başlar.bu aralar diyet yapar kilo kaybeder ve kasta kaybedersiniz.hem dahada hatlanıp kaslarınızı korumak istiyorsanızda Ghmax kullanabilirsiniz.normalde diyet dönemine girenler küçülürler ama ghmax bunu engeller.

hepsini kullandım. ben optimum whey ve gaspari bcaa kullanıyorum.bcaa dediğimiz 3 aminoasidimiz kas ağrını alır yağların kasa çevrilmesinde yardımcı olur tam bir nimettir.bunların yanında fazladan glutamine almanız hayvani olmanıza neden olacak doğallıktan çıkacaksınız gerek yok.büyük ihtimalde bol bol sivilcelenirsiniz.zaten saydığım wheylerin içerisinde size yararlı olan çoğu aminoasit ve yeterli miktarda protein mevcut.

he son olarak illede ben carnitine kullanıcam diyenler.wheyfix shotlardan alın.boşuna fazladan para bırakmayın.15 dk önceden için.idman bitene kadar kütleden 600 700 gr ter atarsınız.şunuda unutmayın mide ve bel çalışanlar için.vücut idmandan 35 40 dakika sonra kadar yağ yakmaya tamamiyle başlar.mide ve bel çalışmalarınızı idmanın en sonuna bırakın.

multipowerın ürününü sorguladıktan sonra cevap gelmeyince aldım 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum. Bariz giremediğim ağrılığıda giriyorum. Antrenman öncesi, sonrasıda yıpranmıyorum kütle olarakta hiç de fena değil etkisi. Önerdiğiniz whey ultimate i de kullandım hiçbir faydasını görmedim. Güzel bilgiler paylaşmışsınız ama açıyoruz araştırıyoruz az değil baya baya da okuyoruz merak etmeyin
    Seatclubturkey - Ibıza Loading...

01ayk01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar abiler bi sorunum var yardimci olursaniz sevinirim.

Protein tozu : Muscle tech , bca : aminocore , hydroxycut turevi bi ilac ( spyder 25 ) , glutamin , amino asit : amino flex ve creatin kullaniyorum. gunluk 500 gr haslanmis tavuk , 200 gr kepekli princ ve yesilik tuketiyorum. Ve 7 gunde 5 gun en az spordayim gunde tek bolge 8 hareket calisiyorum. Haftadinin hafif 3 gununde cardio yapiyorum.. 10 gun kadar once bacagimin ust kisminda ( kasiga dogru ) olan kisimda yumruk buyuklugunde kizariklik olustu kendi kendine. Sonra cok az karnimda cikti buyumedi gecti karnimdaki. 4 5 gundur ilac kullanmiyorum spora'da gidemedim. Gecmeye basladi. Acaba bu ilaclardan oturu olusan bi kizariklikmidir bu ? Doktora gittim stres vs klasik cevaplari verdi. Suan Amerika'dayim tahlil yaptiramadim. Subat sonu gelicem full check up yaptiricam. O zamana kadar ilaclari kullanmaya devam etmelimiyim ? Biraz uzun oldu kusura bakmayin.. Simdiden tesekkurler herkese..
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 01ayk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar abiler bi sorunum var yardimci olursaniz sevinirim.

Protein tozu : Muscle tech , bca : aminocore , hydroxycut turevi bi ilac ( spyder 25 ) , glutamin , amino asit : amino flex ve creatin kullaniyorum. gunluk 500 gr haslanmis tavuk , 200 gr kepekli princ ve yesilik tuketiyorum. Ve 7 gunde 5 gun en az spordayim gunde tek bolge 8 hareket calisiyorum. Haftadinin hafif 3 gununde cardio yapiyorum.. 10 gun kadar once bacagimin ust kisminda ( kasiga dogru ) olan kisimda yumruk buyuklugunde kizariklik olustu kendi kendine. Sonra cok az karnimda cikti buyumedi gecti karnimdaki. 4 5 gundur ilac kullanmiyorum spora'da gidemedim. Gecmeye basladi. Acaba bu ilaclardan oturu olusan bi kizariklikmidir bu ? Doktora gittim stres vs klasik cevaplari verdi. Suan Amerika'dayim tahlil yaptiramadim. Subat sonu gelicem full check up yaptiricam. O zamana kadar ilaclari kullanmaya devam etmelimiyim ? Biraz uzun oldu kusura bakmayin.. Simdiden tesekkurler herkese..
    200 gr pirinç le halsiz kalmiyormusun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ers10weys91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    200 gr pirinç le halsiz kalmiyormusun
    Kaliyorum abi. 132 kg'den 85e dustum vucut tepki vermedigi icin fat beslendim 10 gun kadar. Suan 90a ciktim yine bilincli olarak bunun cogu su zaten , hedef 81 82 suan sert diyete basladim tekrardan.

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes devam ediyor kardeşim;

ben kendi adıma konusayım, konuya ne zaman girsem hep supp. soruluyor öhhh geldi, ben ilk vg konusunda 600 sayfa okudum, okul hayatımda o kadar sayfa okumadım, evet sorular sorulacak ama aynı şeyler 2 sayfada bir sorulmaz. adam beslenmesine dikkat etmez, sabır göstermez, iki dambıl kaldırınca ben oldum der akıl vermeye kalkar. bugun bana ne yapmalıyım diyeni bir bilene yönlendiririm, bu sporda egonu bir kenara bırakmazsan bir yol olmaz. ben ve diğer arkadaşlar olsun o yüzden yazmayız, nasılsa özelden sürekli konusuyoruz bilgi alışverişi devam ediyor. bi stlegal cem abi yok aramızda alim mi abi gruba çıkmak yok ama ses kayıtlarını özledik ahuahuaha

onat agzıma tatlı sürmüyorum lan, 90 ı buldugumda noslıcam hedef sabit kg 95 kg
    Göki abim sensiz olmaz zaten Onat abimsizde tabi bir çok bilgiyi ondan aldım ben supplement olarak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baslicak olanlara motivasyon amacli yukluyorum. -47 kg. %33 yag oranindan %11.4e. ( Telefondan yukluyorum imla hatasi vs olursa kusura bakmayin )

EserBodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baslicak olanlara motivasyon amacli yukluyorum. -47 kg. %33 yag oranindan %11.4e. ( Telefondan yukluyorum imla hatasi vs olursa kusura bakmayin )

Link bende görünmüyor.

Benimde gaza gelip başlamam lazım sürekli başlayıp bırakıyorum sporu. 14-15 kilo civarı fazlam var yaza kadar nasıl verebilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EserBodrum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Link bende görünmüyor.

Benimde gaza gelip başlamam lazım sürekli başlayıp bırakıyorum sporu. 14-15 kilo civarı fazlam var yaza kadar nasıl verebilirim
    Aslinda klasik seyler. Seker'i unutmasi lazim vucudun ben ilk 8 9 ay hic seker tuketmedim. sabahlari peynir , 1 dilim kepek ekmegi , ve 5 6 yumurtali melemen ( sadece beyazi) , biraz sucuk. oglen 1 veya 1,5 tavuk kebabi ogleden sonra yarim kepekli biskuvi , aksama yine tavuk. haftanin 1 gunu kofte 1 gunu siyah et yedim. ilk 8 ayda 32 33 kg verdim haftada 4 gun cardio ile. Sonrasi cok zorladi. sonra ogunlerim azaldi spor duzeyim artti vs vs.

Bu foto 132'den 85'e dustugumun fotosu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal olsun

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=01ayk01;7709123]Aslinda klasik seyler. Seker'i unutmasi lazim vucudun ben ilk 8 9 ay hic seker tuketmedim. sabahlari peynir , 1 dilim kepek ekmegi , ve 5 6 yumurtali melemen ( sadece beyazi) , biraz sucuk. oglen 1 veya 1,5 tavuk kebabi ogleden sonra yarim kepekli biskuvi , aksama yine tavuk. haftanin 1 gunu kofte 1 gunu siyah et yedim. ilk 8 ayda 32 33 kg verdim haftada 4 gun cardio ile. Sonrasi cok zorladi. sonra ogunlerim azaldi spor duzeyim artti vs vs.

Hocam azmine helal olsun.Kilo verirken belde göbekte çatlaklar oluştumu?

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evrim geçirmişsin resmen hemşerim helal olsun farklı kişi desen inanırdım
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Protein tozlarında düşük yağ oranlı olanlar var mıdır ? Yoksa hepsinde aşşağı yukarı yağ oranı aynı mıdır ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Suleyman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Helal olsun
    Abi sagolasin.

[QUOTE=makif84;7709347]
    Aslinda klasik seyler. Seker'i unutmasi lazim vucudun ben ilk 8 9 ay hic seker tuketmedim. sabahlari peynir , 1 dilim kepek ekmegi , ve 5 6 yumurtali melemen ( sadece beyazi) , biraz sucuk. oglen 1 veya 1,5 tavuk kebabi ogleden sonra yarim kepekli biskuvi , aksama yine tavuk. haftanin 1 gunu kofte 1 gunu siyah et yedim. ilk 8 ayda 32 33 kg verdim haftada 4 gun cardio ile. Sonrasi cok zorladi. sonra ogunlerim azaldi spor duzeyim artti vs vs.

Hocam azmine helal olsun.Kilo verirken belde göbekte çatlaklar oluştumu?
    Abi ilk zayifladigimda cok fazla vardi spor yaparak azaldi catlaklar. Yada kendiliginden gecti emin degilim. Ama cok fazla karin agirlik calisiyorum haftanin 3 gunu..

Alıntı TigeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evrim geçirmişsin resmen hemşerim helal olsun farklı kişi desen inanırdım
    Sagolasin topragim , Biraz daha beklesem evrim bana geciricekti. Bende harekete gectim

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bravo süper olmuşsun
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferhatcam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    multipowerın ürününü sorguladıktan sonra cevap gelmeyince aldım 1 haftadır kullanıyorum gayet memnunum. Bariz giremediğim ağrılığıda giriyorum. Antrenman öncesi, sonrasıda yıpranmıyorum kütle olarakta hiç de fena değil etkisi. Önerdiğiniz whey ultimate i de kullandım hiçbir faydasını görmedim. Güzel bilgiler paylaşmışsınız ama açıyoruz araştırıyoruz az değil baya baya da okuyoruz merak etmeyin
    arkadaşım satırlarca millet bıkmış cevap vermemiş iyiliğniz için yazdım muhalefet olucağna anlatmak istediğimi anlamaya çalış 239 onun wheyine veriyosun madem git weider al yada 170 onun gainerını alıcağna optimum serious mass al 130'a genel olarak yazımda anlatmak istediğim f/p en iyiler idi.ben senin yazını gördüğümde yahu o kadar paraya ne gerek var deyip sonra yazmaya başladım da algı anlamak işte önemli.zaten bazı ürünlere kimine yarıyor kimine yaramıyor diye'de belirtmişim.hadi selametle
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zayıflamak isteyenlere tavsiye ederim acı cehre tohumunu deneyin günde 1 tane yutuyorsunuz 1 günde 2kg garanti zayıflatıyor 4kg'ye kadar veren oldu.
    yalnız akşam kullanmakta fayda var devamlı tuvalete gitmek zorunda kalıyorsunuz büyük tuvaletinizi su gibi çıkartıyor bitkisel olduğu için yan etkiside yok

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok artık sıçarak gunde 2-4 kg..

OK.
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaliyorum abi. 132 kg'den 85e dustum vucut tepki vermedigi icin fat beslendim 10 gun kadar. Suan 90a ciktim yine bilincli olarak bunun cogu su zaten , hedef 81 82 suan sert diyete basladim tekrardan.
    400 gr karbonhidrat almanı tavsiye ederim.uygulamaya başla daha sonra oynama yaparsın 5-6 öğün ye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok artık sıçarak gunde 2-4 kg..

OK.
    ilk kullanımda 2kg civarı veriyorsun nevar neyok boşaltıyorsun isal ediyor bağırsakları çalıştırıyor internette kullananların tavsiyeleri var inanmadıysanız onları okuyun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)