Teşekkür ederim burak kardesim anlasılan dayancaz yumurtayla tavuğa ( ;
benımde bır sorunum var baya bır suredır evde calısmaktayım kendı ımkanlarımda hacım kazanmak ıstıyorum nasıl bır program onerırsınız kol 34-35 cm arasında gıdıp gelıyor bu normalmıdır sızce yasa gore teşekkürler
Tesekkürler arkadaslar. Gün içinde 10 km yürüme ve tempolu yürüyüş karışık şekilde kardiyo yapıyorum eksta olarak evdede dambılla bi kaç göğüs hareketi yapıyorum 10 km yeterli bi mesafemidir ? birde spordan sonra acıktığımı hissediyorum ve mecbur 1 tane elma yiyorum hatamı yapıyorum ? veya ne yemem gerekir
Hacim kazanmak için öncelikle uygun beslenme koşullarını yerine getirmelisin , Evde tabiki çalışabilirsin ama yemek kepçesiyle kürek çekmeye benzer , yani ön kol arka kol çalışırsın hadi göğüsde çalışırsın ama sırt , bacak , omuz gibi bölgelerin için uygun ekipman gerekir.
Sana tavsiyem eğer bunu gerçekten spor olarak yapmak istiyosan , amatörde olsa bi salona yazılman hem daha iyi motive olursun hem daha iyi yol katedersin
vucudnzdaki yağ miktarını bilmiyorum ama 10 km bence gayet yeterli hatta fazla bile bir mesafe.Eğer bu mesafeyle verim alamadığınızı düşünüyorsanız temponuzu biraz arttırın derim.Spordan cıkınca acıkma hissetmeniz normal,spor sonrası glikojen depolarını hızlı bir şekilde doldurmak önemlidir bu yüzden basit şeker almanızda fayda var zengin potasyum içererek kas toparlanmasında yardımcı olması bir de içerisindeki basit şeker yapısı nedeniyle benim favorim olan ''muz'' tercih edebilirsiniz![]()
What Goes Around,Goes Around
Selam Arkadaslar,
Benchpressde 3-4 aydir hep ayni yerdeyim 120kilodan fazla basamiyorum,
Beslenmeme cok dikkat ediyorum 3 senedir bodybuilding calisiyorum.
Sizce bu neden kaynaklana bilir? Suana kadar hic böyle birsey yasamamistim hedefim 160kilo yaza kadar, ama biraz zor gibi geliyo.
Ürünü temin ettim arkadaşlar,ilk kullanımda (yarım ölçek aldım) belki psikolojik ama kilolarda artış,motivasyona yardımcı oldu.Ürünü satan yer ve satış yapan bazı sitelerin açıkllamalarında 350 ml litre suda içmeyi ve açla tok arası kullanmamı tavsiye etmişti.kutu üzerinde 750 ml suya karıştırın diyor.Bende 500 ml suya karıştırıp içiyorum.Almak denemek isteyen arkadaşlara belki faydası olur.Herkese iyi sporlar
Benchte eger guc kazanmak istiyorsan son 2 set tekrari dusurecegin kilolara cik misal 130 kilo 4 tekrar 135 kilo 2 tekrar arkanda biri olsun seve seve gucun articak ama birde insanda limit vardir oraya geldikten sonra calisma teknigini degistirmen lazim 120 kg natural biri icin gayet guzel..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Arkadaşlar Merhabalar
Meslek gereği sürekli oturduğum için göbek artık otomatik açılan kapılarda tanınacak kadar büyük hale geldi spor salonuna kaydımı başlatıyorum daha öncede 6 ay kadar salonda calıstım .
Şimdi merak ettiğim karnitinleri en kalitelisi hangisidir bu göbek kısa sürede başka bir türlü erimez çünkü![]()
Tesekkür ederim abi,
Zaten 120kiloyu en fazla 5kere basa biliyorum, ilk önce 8-9a kadar cikardiktan sonrami 5er kilo arttirayim yoksa simdidenmi?
Zaten o limite geldikten sonra testosteron kürüne baslamak istiyorum, tanidigim profesyonel kisiler var avrupa sampiyon vs. onlarla konusmusdum onlar bana yardimci ola biliriz demislerdi. Sizce mantiklimi ? amacim yarismalara katilmak. Burdaki bütün natural bodybuilderim diyen hepsi testo kullaniyorlar. Ve o kürü baslamadan hayatta onlara karsi yarisamam.
merak etme abi carnitinlede biseye yaramaz beslenmeni degistirmedikten sürece. Inan bana 2bucuk ay icerisinde 7kilo vermisdim bu yaz. vücut yagimi 8in altina indirmek icin. Sabah 60% karbonhidrat ile 30% proteyin ve 10% yag yiceksin. Öglende tavuk ve sebze. Aksamda aynisini. Her ikinci günü kosmaya cik yarim saat 1 saat falan. Ozaman kendin görüceksin zaten nasil kilo verdigini...
Bu konuda ben de yardım istiyorum, cardio olarak yüzme yapıyorum (bel düzleşmem olduğu için yapmak zorundayım, kardiyo için de gayet yeterli faydalı olduğunu okudum) fakat asıl sormak istediğim şey beslenme düzeni. Abartı olmadan uyabileceğimiz bi diyet programı varsa, bilmek isterim.
sabah şunları akşam şunları yeme vs. tarzı ufak listeye razıyım![]()
beyler ofis çalışanayım haftada en az 3 gün gidiyorum gym yapıyorum kas geliştirme bazlı çalışıyorum. ama kg vermede en ufak ilerleme yok neden acaba? şekeri filanda kestim ekmek hiç yok. buna rağmen sıkıntı var.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Arkadaşlar diyeT kilo verme göbekten kurtulma fit olma gibi baya bi yazı okudum ve kısaca bıseyler cıkardım. Sabah uyandığımızda ılık su içmemiz lazımmış iç organlarımız için. Daha sonra kahvaltı kahvaltıdan sonra işe giderken yada çalışmıyor isek yürüyüş, asansörü kullanmamak damlaya damlaya göl olurbenim dahil bir çoğumuzun mide raporu şöyle %90 gıda %10 su sonuş doyum aşırı yüklenme rahatsızlık. Olması gereken %33 gıda %33 su %34 hava bu orantı araştırmalar sonucu çıkmış. Yemekleri yavaş yememiz lazım beyin 20 dk da bir açlık durumunu kontrol eder yani biz yemeğe başladığımız andan 20 dk içinde yemeğimizi bitiremeyiz büyük ihtimalle beynımız 20 dakıkanın sonunda aclık sınyalını kesecektır mesela cok ac sekılde oturdugumuz sofradan cok de yememıze ragmen kalktıktan sonra halen aclık hıssedebılırız fakat 5-10 dk sonra tokluk hissi gelir.Nedeni ise bahsettiğimiz sinyalin kesılmesınden.Yavas yemek yeme kılo alımını etkıler buyuzden yavas yavas sındıre sındıre yemegın keyfını cıkararak yemelıyız. Salonda 30-35 dk kardiyo yapmalıyız.Ve mutlaka bol bol su ıcmelıyız. Spor yapıyorsak yaptıgımız sporun bı ıse yaraması ıcın bunlarada dıkkat etmemız lazım.Arkadaşlar bu bılgılerı nette arastrırken beslenme uzmanı bırınden ogrendım bırımızın ısıne yarar dıye aklımda olacağına yazıda olsun ıstedım.
Sana dar gelmiyecek makberi kimler kazsın?
'Gömelim gel seni tarihe' desem, sığmazsın.
250 ml su yeterli olur 500 ml ye koyup karnını şişirme derim aç karnına içmen etkisini dahada artıracaktır.idmandan 30 dk önce son yemeğinden 2 saat sonra (protein tozu içtiysen 1 saat sonra) alman uygundur bide yanına cellmass ve protein tozu temin edersen güzel sonuçlar alırsın
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)