User Tag List

Sayfa 227/326 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.295 ile 4.313 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bari sen yapma yaa )) sen icmene bak, gerisini takma. Zaten yasin gelmis 36 ya testo zaten azalmis. Yapistir gec ��������
    allah uzun ömür versin ben 2 çocuğu yaptım kenara koydum. bundan sonra testo mesto lazım değil zaten, allah ne verdiyse çakayım ben artık

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah uzun ömür versin ben 2 çocuğu yaptım kenara koydum. bundan sonra testo mesto lazım değil zaten, allah ne verdiyse çakayım ben artık
    Ben de cocuk yaptiktan sonra testoya girer miyim diye dusunuyordum. Ama cocuk isteyenlerin kesinlikle uzak durmasi lazim. Yurtdisindaki forumlari bloglari ve siteleri okudukca gozum cok korktu. Bizim Turkiyede cok yanlis bir algi var. Kür gıren bır adamın kür sonrası PCT sini 4 hafta yapmasinin yeterli olacagi soyenir hep. Malesef bu hic de dogru degil. Simdi birileri cikip ee ben yaptim duzeldi diyecek. Klasik bir Turk yaklasimi. Arkadaslar PCT malesef en az 3 ay ortalama 6 ay suren bir surecmis. Tam anlami ile degerlerinizin eski haline donmesinin %100 garantisi yok ancak 3 ila 6 aylik bir PCT ile kurtarabiliyormussunuz durumu. Buradaki olay da tekrar testo seviyesini normale cekmek degil aslinda. Onu cok kisa surede cekebilirsiniz. Buradaki sorun kür giren bir erkegin sperm sayisi ve kalitesindeki azalis yavaslama ve bozulmaymis. Asil bunun duzelmesi lazimmis.

Neyse bu konulara fazla girmeyelim. Forumda sanirim yasaklandi bu tur konulari tartismak.

Neyse Whey Protein demisken yeni bir mal aldim. Combat. 0 seker 0 yag 0 carb. Ayrica Msucle Tech' teki gibi icinde kasa suyu pompalayip vay anasini ne guzel sistim super tozmus dedirten o sentetik kimyasallar da yok. Tavsiye ederim.

Mpower94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı slave Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayni tavsiyeyi bnde aldim zamaninda bilmeden hareket etmistim yanliz alkali kreatin diye birsey varmis az su tutan cinsi o olabilir demislerdi :?
    Açıkcası benim arkadaşlarımdan diyette de kullanan var.karbonhidrati kestiklerinde enerji icin kullaniyorlar ve cok sikinti yaratmiyor onlarda ama sporla cok içli dışlı olmayan biri salona kilo vermek icin basladiginda fix olarak cla lcarnitin onerilir yada termojenik yağ yakicilar... Kreatini sadece kilo verme amaciyla kullanmayi düşünen bence kullanmasa daha iyi tabiki tercih meselesi

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Neyse Whey Protein demisken yeni bir mal aldim. Combat. 0 seker 0 yag 0 carb. Ayrica Msucle Tech' teki gibi icinde kasa suyu pompalayip vay anasini ne guzel sistim super tozmus dedirten o sentetik kimyasallar da yok. Tavsiye ederim.

MusclePharm Combat dimi?
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ben de cocuk yaptiktan sonra testoya girer miyim diye dusunuyordum. Ama cocuk isteyenlerin kesinlikle uzak durmasi lazim. Yurtdisindaki forumlari bloglari ve siteleri okudukca gozum cok korktu. Bizim Turkiyede cok yanlis bir algi var. Kür gıren bır adamın kür sonrası PCT sini 4 hafta yapmasinin yeterli olacagi soyenir hep. Malesef bu hic de dogru degil. Simdi birileri cikip ee ben yaptim duzeldi diyecek. Klasik bir Turk yaklasimi. Arkadaslar PCT malesef en az 3 ay ortalama 6 ay suren bir surecmis. Tam anlami ile degerlerinizin eski haline donmesinin %100 garantisi yok ancak 3 ila 6 aylik bir PCT ile kurtarabiliyormussunuz durumu. Buradaki olay da tekrar testo seviyesini normale cekmek degil aslinda. Onu cok kisa surede cekebilirsiniz. Buradaki sorun kür giren bir erkegin sperm sayisi ve kalitesindeki azalis yavaslama ve bozulmaymis. Asil bunun duzelmesi lazimmis.

Neyse bu konulara fazla girmeyelim. Forumda sanirim yasaklandi bu tur konulari tartismak.

3-6 ay yapilan PCT tam tersini yapar.PCT 4-6 hafta arasi degisir.

3-6 ay yapilan sey HRT'dir.

Turkiye'de dozajlama ve HCG nasil kullaniliyor bilinmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3-6 ay yapilan PCT tam tersini yapar.PCT 4-6 hafta arasi degisir.

3-6 ay yapilan sey HRT'dir.

Turkiye'de dozajlama ve HCG nasil kullaniliyor bilinmiyor.
    Ya doğrudur ismini karıştırıyor olabilirim haklısın. Yani diyeceğim o ki Kür girenler kafasına göre duyumlarla PCT yapmasın.

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nassi yanii??? Onat hemen kafani duvara vur ceza olarak 3 defa

Olm bunun daha 46 si var 56 si var bu yasta testo azalir mi
    hahahahahah abi takılıyorum ama protein tozu billurlarda sızlama yaratıyorsa, bi baktır derim. yaştan olmasn
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    farklı bikaç posttada yazmıştım.Vücut , kas vs deilde kilo vermek derdim.Max 123(geçen yıl) , geçenlerde 108(bir buçuk ay önce) , min 97 (geçtiğimiz yaz) , şuanda da 101.2 yim.Ama diet+ günde 1 saat yürüyüş yapmama ramen 101.2 de çakılıp kaldım.Metabolizma mı yavaşladı acaba.Hızlandırmak için ne yapabilirim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    farklı bikaç posttada yazmıştım.Vücut , kas vs deilde kilo vermek derdim.Max 123(geçen yıl) , geçenlerde 108(bir buçuk ay önce) , min 97 (geçtiğimiz yaz) , şuanda da 101.2 yim.Ama diet+ günde 1 saat yürüyüş yapmama ramen 101.2 de çakılıp kaldım.Metabolizma mı yavaşladı acaba.Hızlandırmak için ne yapabilirim?
    Günde 1 saat yürüyüş az değil.Metabolizmanın hızlı çalışması gerek. Diyet mi hatalı acaba?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu hafta denediğim ort. 1000 kalori olduunu tahmin ettiğim ,

sabah 1 dilim ekmek , peynir , domates , salatalık

ara - 1 activia

öğlen - 4 köfte veya tavuk göğüsü

ara - activia veya 3-4 die bisküvi

akşam - ton balıklı salata veya tavuklu mantar veya sebze yemeği

gece - vanilyalı activia veya birkaç kuru kayısı şeklinde bi dietim var ama pek bi işe yaramadı.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diyeti yazarmısın ?

sabah yumurta peynir zeytin salata domates ye yeşil çay iç

öğlen sebze yemeği yada yağsız tavuk ye yanına su

akşamda öğlenin aynısı sebze yemeği yada et yemeği yada balık ama ekmeksiz yağsız..salata olarak roka limon maydonoz

1 hafta içinde tartı üstünde değişim olcakmı bak bakalım.
    2000 A3 8L

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hacı onlar tamamen bünye ile alakalı. 1 kere pct yapanda var 1 ay yapanda 6 ay yapanda.

Ben 1 sene önce full aralıksız kür yaptım. Haftada 1 gr a yakın testo aldım. Bitiminde 1 ay kür yaptım. Düşüş olmadı değil aradan 1 sene geçti şuan.

Kür yapmadan önce testom 3.8 idi. Şuan 6.4 civarı. Doğal testomda feci arttı. Bişey kaybetmek yerine kazandım resmen.

Ama herkesde bu olacak diye bişey yok. İnsandan insana herşey değişir.

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla bu hafta denediğim ort. 1000 kalori olduunu tahmin ettiğim ,

sabah 1 dilim ekmek , peynir , domates , salatalık

ara - 1 activia

öğlen - 4 köfte veya tavuk göğüsü

ara - activia veya 3-4 die bisküvi

akşam - ton balıklı salata veya tavuklu mantar veya sebze yemeği

gece - vanilyalı activia veya birkaç kuru kayısı şeklinde bi dietim var ama pek bi işe yaramadı.
    Diyet biskuviler ve activia yersen olmaz zaten onun yerine sebze tuketmelisin hem fiber alirsin hemde kalori olarak az saglikli olur daha da cok doyarsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ara öğün amaçlı onları tüketiyodum ama hazıra girmeden başka alternatiflere yönelebilirim.Yada arayı komple kessem , kahvaltı , öğle , akşam , bide akşam yoğurt şeklinde bişey yapsam daha mı faydalı olur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nor 19 türevi ilaçlarda çok ciddi değişim oluyor hormonel yapıda. üretim tamamen duruyor. ağır ilaçlar. mesela bu ilaçlarda pct yapmak zorundasın. bazı ilaçlar varki onlarda yapmasanda zamanla toparlıyor cihaz kendini ama nor 19 türevleri özellikle trenler çok ciddi ağır ilaçlar. hem psikolojik hem fiziksel etkileri bela. sağlıklı bi psikolojik yapınız yoksa asla kullanılmayın.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nor 19 türevi ilaçlarda çok ciddi değişim oluyor hormonel yapıda. üretim tamamen duruyor. ağır ilaçlar. mesela bu ilaçlarda pct yapmak zorundasın. bazı ilaçlar varki onlarda yapmasanda zamanla toparlıyor cihaz kendini ama nor 19 türevleri özellikle trenler çok ciddi ağır ilaçlar. hem psikolojik hem fiziksel etkileri bela. sağlıklı bi psikolojik yapınız yoksa asla kullanılmayın.
    Onat tren dedigin sinifa yani nor 19 sinifina testo da giriyor mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hacı onlar tamamen bünye ile alakalı. 1 kere pct yapanda var 1 ay yapanda 6 ay yapanda.

Ben 1 sene önce full aralıksız kür yaptım. Haftada 1 gr a yakın testo aldım. Bitiminde 1 ay kür yaptım. Düşüş olmadı değil aradan 1 sene geçti şuan.

Kür yapmadan önce testom 3.8 idi. Şuan 6.4 civarı. Doğal testomda feci arttı. Bişey kaybetmek yerine kazandım resmen.

Ama herkesde bu olacak diye bişey yok. İnsandan insana herşey değişir.
    Aynen haci sogru soyluyorsun. Insandan insana cok farkli tepkiler oluyor. Cok yerde okumustum yurtdisi forumlarinda ve aslinda testo seviyesindeki dusus cabuk toparlanabiliyormus ancak sperm kalitesindeki dusus kolay kolay duzelmiyormus. Yani asil sorun oradaymis. Tabii PCT yapan adam alet duzelince ben de duzeldim saniyor ancak asil hadise dedigim gibi fertility dedigimiz olayin ciddi kalitesinin dusmesi veya kaybolmasiymis. O nedenle sperm kalitesi eski formuna donene kadar 3 ila 6 ay PCT yapilmasini doktorlar ozellikle oneriyormus.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onat tren dedigin sinifa yani nor 19 sinifina testo da giriyor mu?
    yok abi trenbolone enentat ve acetat, deca bunlar nor19. testo girmiyor bu sınıfa.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni başlayacak biri olarak nelere dikkat etmem gerekiyor yada ne ile başlamam gerekiyor? 191 cm/ 90kg durumundayım ama sanırım erkek vücudunda şeker göğüste birikiyormuş, Öncelikle hedefim göğüsü yok etmek, göbek sıkıntım fazla yok ama biraz daha düzleşse daha düzgün olacak gibi.

MacFit başlayacağım ama tahminimce aşırı kalabalık olacağından hocaların düzgün şekilde ilgileneceğine inanmıyorum. Burada hocalardan kat kat daha bilgili sporcular var, en azından bi fikir alayım ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)