User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
165 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Artık telefonlara taksit yapılamıyor

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bason Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kredi kartınla 458 alabiliyorsan al tabi ki. Taksit konusun da sıkıntısı yok telefonlar için geçerli. Haklısın. Bla bla... Entellektüel olmak için farklı modellere ilgini arttırmalısın. Tesla coupe filan da bakabilirsin teşfik vardır belki.

Daha ulaşılabilir kaidelerden bahsetsen oturup konuşacağız ama ben diyorum HTC ONE, sen diyorsun 458. Biri 500 euro civarın da yanılmıyorsam, diğeri 400.000. He öyle öyle. Nasıl anlamak istersen anlayabilirsin bu da senin kredi kartı ile alabileceğin bir şey değil.

İnsanlar ilgisine göre standartını belirliyor işte bütçesine göre değil. Deminden beri herkes ne diyor? Adamın elinde olmayan parası ile gidip telefon alıyor demiyor muyuz? Ve ben de burada bilinçli tüketim var mı? Hayır dememiş miyim? Ben gittim aldım telefon kredi kartım ile ne yapacaksın? Beni yargılayan sen misin? Borcumu ödüyor muyum? Ödüyorum. Belki başka bir şeyden kıstım bütçemi ayarladım, istedim ve aldım. Ödeyemezsem cezamı çekerim. Şu anda ki durum keyfine göre harcama yapmak ve gelinen sonuç ile ilgili. Öyle bir toplum yok henüz. Bütçesine göre harcama yapabilmek zaten bankaları gerektirmez. Bankalar da bunu istemez adamlar para kazanamaz. Kredi kartı alt ve orta gelirli insanlara imkanlarının dışına çıkmasını teklif eder. Bu telefon ise gider alır adam, fakat sen ferrariden bahsediyordun pardon... Bir sonra ki postu hayal eder gibiyim. Sana iyi günler.
    İnsanlar ilgisine göre standartını belirliyormuş sen sanırım istanbulda değil beverly hills de yaşıyorsun ya da yaşadığını hayal eder gibisin heralde.

He çok merak ediyosan söyleyim kredi sadece kartla alınmıyor istersem gider bankadan 3-4 tane 458 parasını çekerim bi günde. kucağa oturtacak adam arıyorlar zaten ister telefon al ister ferrari. Biz paramız kadar entellektüeliz maalesef, senin dediğin kendi entellektüelitemizi kendimiz belirleyemiyoruz.

highpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertan Ömür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çıktığı günden bu yana cep telefonu kullanmıyorum ve gayet mutluyum .
    ciddimisn abi nasıl direndin sigarayı bırakmak gibi birşey bu
    high power tuning [ subaru -honda]

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ertan Ömür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vallahi kim olduğunu çıkartamadım .
    Abi biz seni ilgin tasarımlarından ve şu eski forumda paylaştığın videolardan tanıyoruz
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kriz teget gecerken slogan neydi "alin verin ekonomiye can verin " simdi hem faizi hemde tuketimi engelliyosun ;
    bu para politikasini anlayan varmi?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı coastguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya abi şu fakir bir şey sahibi olmasın anlayışına tilt oluyorum !

He veriyorsa'da kendi ödüyor/ödüyemiyor sizene ?

Madem taksitle telefon almıyorsunuz , bu yasa da size giren çıkan yok ? Neden o değerli parmaklarınızı yorup post kasıyorsunuz!

Bırakın adamın cebinde 5 kredi kartı olsun maaşının 10 katı olsun adam ödeyemeyince abeyy ne olur yardım et mi diyor?

Sallayın ayrıntılara takılmayın siz yinede peşin paranızla bile olsa şu aralar hiç açılmayın dursun kenarda sonuçta bu aralar her an hüloooooooo olabilir.
    sahip olmasın diyen yok ayagını yorganına gore uzatsın diyoruz

lafı sacma sapan anlamaktan vazgecin edebiyat yapma surda cok degerli klavyenden cıkanlara iyi bak kimler geldi gecti senin gibi 2005 aralıkdan beri burdayım ben post kaygımda olmadı.

agzımı actırcaksınz illa .alsın neresine sokuyosa soksun 1 degil 10 tane alsın allah daha cok versin gözümüz yok çok sukur ama onların odemsi gelince nolcak e5 ya da sahile cıkartır kendini artık..yada bitane daha kredi kartı alır onla öder dimi sonra evine haciz gelincede kurtar beni mehmet ali bey.
    1881 - 193

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahip olmasın diyen yok ayagını yorganına gore uzatsın diyoruz

lafı sacma sapan anlamaktan vazgecin edebiyat yapma surda cok degerli klavyenden cıkanlara iyi bak kimler geldi gecti senin gibi 2005 aralıkdan beri burdayım ben post kaygımda olmadı.

agzımı actırcaksınz illa .alsın neresine sokuyosa soksun 1 degil 10 tane alsın allah daha cok versin gözümüz yok çok sukur ama onların odemsi gelince nolcak e5 ya da sahile cıkartır kendini artık..yada bitane daha kredi kartı alır onla öder dimi sonra evine haciz gelincede kurtar beni mehmet ali bey.
    Arkadaş dama köprüye çıkıp bağıranları atlayanları görmüyor heralde. Olayı basite indirgeyip şahsi algılamakta bizim milletin üstüne yok. İşimiz gücümüz yok milletin cebindeki paranın derdine düşücez burda oturup.

Ertan Ömür
    Misafir

Talking

Alıntı highpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ciddimisn abi nasıl direndin sigarayı bırakmak gibi birşey bu
    Ciddiyim tabi ben sigara ve içki de kullanmam. Hatta vücudumda alyansım hariç hiç bir ağırlık taşımam. Kol saati, kolye, bileklik ve bu gibi .

Alıntı GökhanAkdeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi biz seni ilgin tasarımlarından ve şu eski forumda paylaştığın videolardan tanıyoruz
    Memnun oldum Gökhan kardeşim .

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaş dama köprüye çıkıp bağıranları atlayanları görmüyor heralde. Olayı basite indirgeyip şahsi algılamakta bizim milletin üstüne yok. İşimiz gücümüz yok milletin cebindeki paranın derdine düşücez burda oturup.
    öle deme

ben sen falan aklımın/bütcemin degil baska bişeyimin dogrultusunda hareket ediyo oyuzdende herşeyden once gelir paramı oda neymiş koyver gitsin oderiz taksitle

ayfon 5 demi almayaaaaaaaaaağ
    1881 - 193

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senet sistemi geri gelir artık yada evkur tarzı yerler artar
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yabancı televizyon kanallarında sürekli reklamlar çıkıyor gsm oparötörlerinin bizi seçene telefon hediye laptop hediyo şu kadar nakit hediye bizde neden hala 3000 tl ye telefon alıyoruz anlamadım taksit konusunda ise taksitin güzelliği var ama taki bütün kartların limiti sona dayanana kadar orası kısır döngünün tıkandığı nokta ardından bir tüketici kredisi patlat kartları sıfırla artık o adam bankanın kölesidir vatana millete esnafa kazandırdıkları sınırlıdır ki şuanda ülkenin yarısı böyle

Akın-S2K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle katılıyorum. Konuyu başından beri takip ediyorum ve okadar garip yorumlar varki , "Fakir iphone 5s almasın mı yani" noktasına bile gelmiş olay. Arkadaş , ödeyecek durumu yok ise almasın. Çünkü bankaların noktası bu zaten , onlarda bekliyorki bir gerizekalı gelsin , kredi kartı ile ödeyemiyeceği şeyi alsın bende artık ömrü boyunca ona suni tenefüs yapayım. Bu tarz tuzaklara zaten bir biz düşüyoruz bende anlam veremiyorum.

Yurtdışına bir gidip bakın ben telefonu çıkarttığımda adam ufo görmüş gibi oluyor. 5-6 yıllık blackberry kullanıyor. Diyorum neden almıyorsun , ne gerek var abi şirket vermiş işte gittiği yere kadar kullanırız diyor. Ki bu adam çok rahat çıkıp istediği telefonu alacak bir adam.

Bir bizde var bu limitine kadar en iyisine sahip olma isteği.
    TTS'11

ido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi yandan evet iyi olcak ama senet sistemine gecılcek fıyat baya yukselcek , ben sahsen su an
    5s nakıt 2100 - kk 2150 10 taksit - 2300/24 taksitte satıyorum. senetlı hesapta 2700/12 diyorum subat ıtıbarııyle dahad yukselcek bu fiyat heryerde ama mutlaka yıne bıseyler bulunurr ..

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim takildigim nokta ortalama 1000 tl civari maas alan adam neden 1000 liralik tel kullaniyor gorusu var cogunlukta.simdi bu insan 1000 liralik yerine. 300 liralikta alsa maasinin 3 de 1 gidiyor.zengin kullanir ama fakir kullanamaz degil mi arkadasim.teknolojiden herkesin yararlanma hakki var.bu ulkeyi ayakta tutan asgari ucrete 12 saat calisan insanlardir.
    Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
    Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.

Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse yanlıs anlamasın bana göre iyi oldu adamın g.tüne giyecek donu yok cebinde son model telefon. Piyasa'ya arkadasına eşine dostuna her yere borcu var ama o telefonun yenisi cıkınca hemen alıyor. Artık kimse borcunu iplemiyor. Adam sabahlara kadar alemde patlatıyo kredi kartını sabah oluyor cepte simit alacak para yok. Ay sonunu getiremiyor. Bence çok geç kalındı daha öncesinde yapılmalıydı.
    ☻/
    /▌
    / \

SerkanYazgan. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan 3 sene önce hayatımın hatasını yaparak bir iphone 4 aldım ve telefon 1 ayın içinde paramparça oldu. Nakit almıştım masraf çok çıkınca yaptırmadım. Şuan bb var ve çok memnunum. Almayı düşündüğüm bir telefon var oda gm discovery. Çünkü hem ucuz hem de gayet kullanışlı Fiyat/performans telefonu. Gm2 nin çıkmasını bekliyorum.

Ülkemizin insanları malesef F/P ye değil sadece fiyata odaklı, gösteriş amaçlı telefon alıyorlar. Sırf telefon modasına uymak için kredi kartı alan tanıdıklarım var, adamın hiçbir geliri yok ama telefon alıyor. Geçenlerde sordum neden bu kadar pahalı telefon aldın diye ve verdiği cevap çok manidardı.
    -"Eskisi kadar gezmem, içmem, yemem yine de öderim bu taksitleri" dedi.
    Resmen sistemin kölesi olmuşsun bsg dedim!
    "Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Abi yanlış anlamayın da köprüye çıkıp atlayanlar yine olucak bir şey değişmiceki senet sistemi geri gelicek eski sisteme geri dönülcek ve şimdikinden daha kötüye dönülcek kısıtlama getirince o adam almıcak diye bir şey yoki yine alıcak bu sefer ödeyemezse ya hacizle alıcaklar yada şimdi yazmak istemiyorum ama eskiden bu işi yapanlar vardı ödeyemezsen canını almaya kadar gidiyolardı onlara düşücek tahsil etmek benim tüm korkumda bunlar
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ev araba bilgisayar televizyon gibi şeylerde taksiti pek yadırgamıyorum ama bir cep telefonunu bile ki çok ekstrem birşey değil sadece ucuzu ile pahalısı arasındaki fark interneti v.s özelliği var 12 taksit olmazsa alamayacak durumda insanlar varsa gelir dağılımında ciddi sorun var demektir
    kişi başı hesaplanan milli gelire göre tek maaşıyla zorlanmadan alması gerekiyor insanların bu telefonu nakit almaya gücü yetse kimse taksite girmez diye düşünüyorum zenginide fakiride yanlışmı düşünüyorum?

Emre Akçay
    Misafir
    Reklam gibi olmasın ama internetten satmaya başlamışlar bile. 1.000 lira üstüne koymuş adam.

Connecting site...

aTaBeY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem değil çoğu telefoncu eş dost post makinası alır ordan taksitli çeker yan dükkandan başka bir iş yapan arkadaşından çeker vs. vs. bizim türk milleti her türlü o telefonu satar taksitli. Yöntemini bulur
    S!nek Performance Race Parts & Aftermarket

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)