User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
174 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Scirocco DSGmi Manuel mi?

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden otomatik arabaya hayatta binmem derdim, simdi de otomatikten inmiyorum.

A3 de Jetta da DSG ve inanılmaz memnunum.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    35 e geldin evleniyosun, mutlusun, ileride Allah nasip ederse çocuk falan filan

bu şartlar altında benmi kullanıyım otomatiği sayın dragger Yavuz Bey
    1881 - 193

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istanbul gibi trafiğin felç olduğu ilerlemediği yeri gelip saatlerce dur kalk yapıp ancak 20 metre ilerlediğin şehirde otomatik yaşın ister 20 olsun ister 50 ilaç derde derman..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

BerkinAKCAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dragger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskiden otomatik arabaya hayatta binmem derdim, simdi de otomatikten inmiyorum.

A3 de Jetta da DSG ve inanılmaz memnunum.
    Belkide yaşından dolayıdır abicim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    35 e geldin evleniyosun, mutlusun, ileride Allah nasip ederse çocuk falan filan

bu şartlar altında benmi kullanıyım otomatiği sayın dragger Yavuz Bey
    Bende öyle düşünüyorum

Silvia17
    Misafir
    Bu dediğine kendin inanıyor musun acaba ? Elinde duran saatli bir bomba ile yolculuk yapmak ne kadar mantıklı bence kendine bi sor bunu abi.

Manuel viteste aşırı derecede yol kat edildigini düşünüyorum 4 ten 5 e ve en sonunda 6. vitesin çıkışı ardından uzun kısa sanzıman olusu ve daha da ekleyince spor sanzımanların ortayı cıkısı bence gayet mantıklı ve aşıkar duruma geldigini düşünüyorum.Suan kullandıgım arac manuel gene alıcak olsam gene manuel alıcam.Dip gaz 7000 devirde iken birden debriyajı bırakıp 3.vitese kadar yan vererek kalkmak mı ? yoksa cat cat vites atarak kontrolün onda oldugu bir aracı kullanmak mı zevk bir birine ? Ben tamamı ile bu olaya karsıyım kimsenin fikrine tezatlık olusturmuyorum ama eski kafalıyım ve MANUEL diyorum.Turbolu bir araçta da debriyaj da blow off ötürüp sürekli turbodan ses getirmekte ayrı bi zevk olarak görüyorum.

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar teknolojiden korkmayın .. çok zaten geç bile kaldık bu konularda..

edc dsg cvt smg dct g-tronic v.b bu tür şanzımanlar hem manuelden çok daha performanslı hemde çok daha ekonomik manuel vede eski tip konvertorlü otomatiklere göre..

otomatiklerde artık 7 ileriye geçildi bırakın 5'i 6'yı adamlar 7 ileri 8 ileri gidiyor..
    hala bu devirde 1950 li yıllardan beri en ufak bir ilerleme bile kayıt etmemiş manuel şanzıman diyen varsa bir şey demiyorum..

klasik yada keyiflik bir araç alıcak olsanız ikinci el ucuz bir şey manuel hem nostaljik hemde keyiflik olabilirde 2014 yılında sıfır araçda bana garip geliyor..

11 yıl falan manuel kullandım son bir kaç yıldır toplasan 3-4 ü geçmemişdir otomatik kullanıyorum önceden almadığıma pişmanım büyük keyif büyük rahatlık büyük konfor..

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence Dsg'nin en büyün eksisi maalesef aracın kesiciye girmemesi. Yani bunu ses için vs söylemiyorum,hiçbir şeyi sürücüye bırakmıyor.
    Dsg'yi en azından manuel kullanırken vites atmayı kulakcıkları kullanarak sürücüye bıraksa çok daha keyifli olucağını düşünüyorum. Ben Dsg kullanırken en çok istediğim şey buydu.
    Sırf bunu yaptığı için Edc şanzıman kullanmasından ötürü eleştirilen yeni Clio Rs'i azda olsa övdüler

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Silvia17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu dediğine kendin inanıyor musun acaba ? Elinde duran saatli bir bomba ile yolculuk yapmak ne kadar mantıklı bence kendine bi sor bunu abi.

Manuel viteste aşırı derecede yol kat edildigini düşünüyorum 4 ten 5 e ve en sonunda 6. vitesin çıkışı ardından uzun kısa sanzıman olusu ve daha da ekleyince spor sanzımanların ortayı cıkısı bence gayet mantıklı ve aşıkar duruma geldigini düşünüyorum.Suan kullandıgım arac manuel gene alıcak olsam gene manuel alıcam.Dip gaz 7000 devirde iken birden debriyajı bırakıp 3.vitese kadar yan vererek kalkmak mı ? yoksa cat cat vites atarak kontrolün onda oldugu bir aracı kullanmak mı zevk bir birine ? Ben tamamı ile bu olaya karsıyım kimsenin fikrine tezatlık olusturmuyorum ama eski kafalıyım ve MANUEL diyorum.Turbolu bir araçta da debriyaj da blow off ötürüp sürekli turbodan ses getirmekte ayrı bi zevk olarak görüyorum.
    Sende haklısın
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence Dsg'nin en büyün eksisi maalesef aracın kesiciye girmemesi. Yani bunu ses için vs söylemiyorum,hiçbir şeyi sürücüye bırakmıyor.
    Dsg'yi en azından manuel kullanırken vites atmayı kulakcıkları kullanarak sürücüye bıraksa çok daha keyifli olucağını düşünüyorum. Ben Dsg kullanırken en çok istediğim şey buydu.
    Sırf bunu yaptığı için Edc şanzıman kullanmasından ötürü eleştirilen yeni Clio Rs'i azda olsa övdüler
    Kesicii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg Sorunları hakkında kafamda pek soru işaretleri kalmadı Ama gönlüm manuelden yana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman düz vites tercihim olmuştur ama dün anneme dsg vitesli bi araç baktım kullandım dsg harika bi şey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kişinin kullanım yerine ve tarzına göre degişir bu tercih. kimisi anlık herşeyi kendisi yapmak ister kimisi elektronik olarak olsun ben karışmayayım ister. her ikisininde artıları eksileri var. fakat ben hala daha elektronik bir otomatik sanzuman yerine mekanik çalışan şanzımanı tercih ederim. çünkü benim istegim dışında kendi kendisine işlem yapması sürüşe eksi katkısı olur ve bi sorunu olsa manuele oranla çok daha fazla masraf çıkartır. otomatikte yolda kalma oranınız daha yüksek...

herşeyin üstünde otomatik mi manuel mi sorusuna cevabım manuel olurdu...
    Gökhan ÇAPRAZ

34 BYC 099 civic sport plus

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her zaman düz vites tercihim olmuştur ama dün anneme dsg vitesli bi araç baktım kullandım dsg harika bi şey
    bende kullandım passat dsg evet gercekten cok zevklı ama sıkıyo bı zamandan sonra ınsan vıteslerı kendı atmak ıstıyo

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BerkinAKCAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesicii
    Başka nası açıklıcağımı bilemediğin için kesici dedim
    Yani demek istediğim sürücü kendi istediği devirde vites atmalı.

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DSG Konusunda yanlışınız var. Hala kuru tip kavrama kullanılıyor. He ne oldu 3. kez revizyon gördü. Eskisi gibi sorunlar olsa bile yaptırması ucuzladı çünkü tanınan bir şanzıman oldu ankarada ve stanbulda çok güzel dsg ustaları var

YasinTEMUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    utkunun dediği gibi artık tanınan ve problemleri olsa bile artık doğuş tarafından benimsenmiş bi durumda şuan aracımın kavraması değişiyor şuanda 30k kmde 2010 daki Sciroccomda aynı kmlerde değişmişti Garantili dsg candır

hellchaosdead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baska soru?
    Peki yargıcları kim yargılayacak?

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DSG çok güzel bir şanzıman ama çıakrttığı sorunlar gerçekten adamı bezdiriyor. Otomatik hiç sevmedim bu zamana kadar her zaman Manuel
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

kutaskullar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dsg derim, 2005 de arabayı alırken 3bin Tl fark verip almadığımız için çok pişmanız yeni alınacak araba %100 otomatik olacak trafikte sol ayak uyuşuyor artık...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)