User Tag List

Sayfa 8/30 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
557 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Dolandiricilik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eğer burda herkes önünde sözünü veriyorsan paranın tamamı yatması halinde jantları geri yollayacağına 2 gün içinde paranın hepsini yatırırım. Uluslararası para yollanıyorken belli bir paranın üstüne çıkamıyorsun. Ama eğer Paranı aldıktan sonra beni ilgilendirmez dersen ozaman işler farklı olur. Herkes de burda şahit olsun. Benim tek derdim paranı yolladığım zaman jantlarımı gümrüğe terketmen en azından 2000 doların 1000 dolarını benim kurtaramamam.

Bak yine diyorum ailem tek kalemde verirdi parayı. Ben kendimi ve sana yolladığım parayı bildiğim için yollamalarını istemedim.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer burda herkes önünde sözünü veriyorsan paranın tamamı yatması halinde jantları geri yollayacağına 2 gün içinde paranın hepsini yatırırım. Uluslararası para yollanıyorken belli bir paranın üstüne çıkamıyorsun. Ama eğer Paranı aldıktan sonra beni ilgilendirmez dersen ozaman işler farklı olur. Herkes de burda şahit olsun. Benim tek derdim paranı yolladığım zaman jantlarımı gümrüğe terketmen en azından 2000 doların 1000 dolarını benim kurtaramamam.

Bak yine diyorum ailem tek kalemde verirdi parayı. Ben kendimi ve sana yolladığım parayı bildiğim için yollamalarını istemedim.
    Mertcan sen beni tanimamissin sen paranin hepsini yatir ben ne gerekiyorsa yaparim ama hangi bankaya yatirdiginida soyle yada westernden yolluyacaksan sifrenide ver ben ne yapilmasi gerekiyosa gider yaparim o jantlar zaten senin himayen altinda bana vermiyolar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne gerekiyorsa yaparım ne demek. Bunu tam olarak açıkla jantlarımı geri yollayacakmısın bunu söyle bana.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    arkat sen jantları gümrükten geri yollıycağının sözünü ver herkesde şahit olsun burda mertcanda mağdur olmasın.. mertcanda paranın bütününü yollasın bu mevzuda sorunda burda kapanıp gitsin.. ama jantlarıda gümrükten bir şekilde geri yollatki sanırım mertcan geri iade edip parasını alıcak oda mağduriyet yaşamasın.. olayda tatlıya bağlansın gitsin..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne gerekiyorsa yaparım ne demek. Bunu tam olarak açıkla jantlarımı geri yollayacakmısın bunu söyle bana.
    bende ne gerekiyorsa yaparım GUMRUHEMI gıtmem gerekecek soz namustur burdada herkes sahıt olsun ne yapıcam onu soyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkat sen jantları gümrükten geri yollıycağının sözünü ver herkesde şahit olsun burda mertcanda mağdur olmasın.. mertcanda paranın bütününü yollasın bu mevzuda sorunda burda kapanıp gitsin.. ama jantlarıda gümrükten bir şekilde geri yollatki sanırım mertcan geri iade edip parasını alıcak oda mağduriyet yaşamasın.. olayda tatlıya bağlansın gitsin..
    ben kımseyı magdur bırakmak ıstemem ne yapılması gerekıyosa yaparım ben bu olaydan oturu artık konu kapansın uzamasın ıstıyorum

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hayırlısı olsun umarım uzlaşır anlaşırsınız..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok lütfen konu kitlenmesin açık kalsın.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arkatcaglar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herseye tamam bi konuyu atlamayalim buna ne demeli ben antalyada tatildeyken evimin adresine 2 jant takilmadan gelmis geri donmus birde bana uzerine dusme abi geri gelsin 250 dolar daha alicaz diyor inandiricimi sizce peki bu kadar bi insan enayi yerine koyulurmu ben sabrettim sonuna kadar ama sabrinda bi siniri var ayip yaa
    Benim anladığım 4 adet jant abd den türkiyeye kargolanmış,
    2 tanesi gümrükten çıkmış adrese gelmiş, siz alamadığınız için depoya dönmüş.

Diğer 2 tanede gümrüğe takılmış sizin çekim işlerini yapmanız gerekiyordu, gümrük masrafları çok çıktı vs yapılmadı, bunlarda devlete kaldı.

Gönderen adam orada Türkiye gümrüğüne hiçbirşey yapamaz, eger siz buradan işlem yapmazsanız geri gitmez devlete kalır,
    Şuan gelen jatlar tam olarak nerede bunun bir kanıtı var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca lütfen sana yolladığım jantların fotoğraflarınıda koy. Ayrıca son bir soru eğer ki sana 200 dolarlık fatura yollayıp bütün jantları herşeyi çekseydin ozamanda kul hakkından bahsedicekmiydin.

Burda hakkımda söylenenler içinde yarın avukatımla görüşüp bakıcam. Bu hakaret edenler en azından nasıl bir terbiyesizlik ettiklerini görecekler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır gürkan 2 jant tr ye giderken kaybolmuş. diğer 2 taneside gümrüğe takılmış Arkat abi faturayı düşük yazalım dedi bende 2 tane yazmak yerine kolilere 1 çift yazdım ve 100 dolar fatura koydum.

Gümrük masrafları eğer orjinal faturayla yapılsaydı 1000 dolar üzerinden yapılacaktı. Bunuda Arkat abi istemedi.

Neyse ben yine parasını iade edicem. Bundan sonra eğer jantlarım geri gelmezse bi konuda ben açarım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca lütfen sana yolladığım jantların fotoğraflarınıda koy. Ayrıca son bir soru eğer ki sana 200 dolarlık fatura yollayıp bütün jantları herşeyi çekseydin ozamanda kul hakkından bahsedicekmiydin.

Burda hakkımda söylenenler içinde yarın avukatımla görüşüp bakıcam. Bu hakaret edenler en azından nasıl bir terbiyesizlik ettiklerini görecekler.
    Konu yine sapiyor mert can ben sana en basindan sordugumda ben bu islerden anlama dedigimde abi sen bana birak en fazla takilirsa su kadar oder janti alirsin demedinmi dedin 1 takim jant icin anlastik seninle 2 adet geldi tarihten 2 ay sonra dogrumu dogru ben jantlari almaya calistim ugrastim buda dogru simdi burda konuyu kapatmaya calisirken neden en basa donuyoruz peki mert can

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet en fazla nekadar ödeyeceğini söyledim. Ne kadar dedim ? Adamlar sana biz rayiç bedeli belirleyelim dediler. Neyse abi ben sana paranı yollayacağım.

Merak etme.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır gürkan 2 jant tr ye giderken kaybolmuş. diğer 2 taneside gümrüğe takılmış Arkat abi faturayı düşük yazalım dedi bende 2 tane yazmak yerine kolilere 1 çift yazdım ve 100 dolar fatura koydum.

Gümrük masrafları eğer orjinal faturayla yapılsaydı 1000 dolar üzerinden yapılacaktı. Bunuda Arkat abi istemedi.

Neyse ben yine parasını iade edicem. Bundan sonra eğer jantlarım geri gelmezse bi konuda ben açarım.
    Ya mertcan bak yine yanlis soyluyorsun sen 1 bun dolar yazarim demedin tanesine 100 dolar yazicam sen bana birak rahat ol demedinmi ben ne anlarim bu islerden neden hala uzatiyosun helallescezmi devammi edelim mert can benim uzerime gumrugemi gitmek gerekiyo geri yollamak icin sen onu soyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilmiyorum araştırıcam gümrüğe gitmen gerekiyor mu diye. Rahat ol dedim o konuşmayı lütfen koy. En fazla 200 dolar vergi ödersin dedim. Neyse abi benim sende hakkım varsa helal olsun. Bunun dışında paranıda alınca sende eğer varsa edersin.

Ben sadece tam olarak ne olduğunu yazıyorum.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başıma gelen 1. Olay abd den bir ürün aldım ve yasa değişikliği nedeniyle gümrüğe takıldı ve malın geri gitmesi için ordinonun tekrar kesilip faturası ödenmesi gerekiyordu bu masraf fazla olduğu için ödemedim ve paypal gönderen adamı haklı buldu para iadesi olmadı.
    Malda piç oldu devlete kaldı.

2. Olay gonderici kutuya yanlış fatura koydu orjinali mail attı, mal çekilemez dendi ama konsoloslukta düzgün faturayı onaylatıp, antrepoda fatura değişikliği yapıldı ve masrafları çekerek malımı aldım.

Her iki sonuçtada gönderen hiçbir şeye karışmadı, istede yapabileceği birşey yoktu.

Masrafları ödendiği taktirde zamanı içerisinde jantlar çekilebilirde geride gidebilir bu masrafı kim ödeyecek?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet en fazla nekadar ödeyeceğini söyledim. Ne kadar dedim ? Adamlar sana biz rayiç bedeli belirleyelim dediler. Neyse abi ben sana paranı yollayacağım.

Merak etme.
    Ya hem soz ver burda diyosun herkes gorsun diyosun hem basa donuyosun ben yoruldum artik mert can birseye karar ver yollucakmisin yaz burda alirsamda yazarim buraya mert can paranin tamamini yolladi bende ne gerekiyosa yapicam diye

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyla ilgili yorum yapamayacağım ama mahkemeye verdiğiniz bir kişiye hırsız, şerefsiz vb laflarla burdan hakaret ederseniz o da size dava açabilir aklınızda olsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)