User Tag List

Sayfa 7/30 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
557 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Dolandiricilik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Swift ile para yolladığınızda nekadar ücret alınıyor veya kaç gün sürüyor bir araştırın lütfen. Ben diyorum parasını tekrar yolluyorum. Ama yine western unionla yollayacağım. Bana durduk yere niye bukadar para girsin. Benim tek sorunum TR telefonumun kapanması. Yoksa parasını şu saniye bile yollardım. Garanti hesabıma erişemiyorum. Pazartesi yine parasını yollayıp bütün evrakları buraya koyacağım.

Yine alamazsa sizde şahit olursunuz. Diyorum bari bilen biriyle git western uniondesin. Onada cahil diyorsun bana diyor. Birşey anlatılmıyor ki. Kafasına göre konuşmaları kesip kesip koyuyor. Günde kaç mesaj attığını niye söylemiyor. İstediği sorulara cevap veriyor.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi daha 1 kişiyle bile alışverişte sorunum olmadı. Okadar parça yolladım burdan. Ve söylesinler ne koymuşum parçaların üstüne ücret olarak ?
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

arkatcaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McS_R53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evraklar ortada olmayan jant diyip duruyorsun fotoğrafları neden koymuyorsun ?
    Sen kafami yapiyosun benimle senin yolladigin 2 jant gumrukte alamadim hatirliyosan sana 50 tane msj attim bunlari nasil alcaz faturami yollucan ne yapcan diye cevap yazmadin facedende engelledin neyin pesindesin o jantlar sana ait bana deil ben alabilsem alirdim ben gerizekalimiyim hersey ortada deilmi sen salakmiyim diosunda ben salahim ozaman sana para yollamakla sana guvenmekle ne derdin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi daha 1 kişiyle bile alışverişte sorunum olmadı. Okadar parça yolladım burdan. Ve söylesinler ne koymuşum parçaların üstüne ücret olarak ?
    Senin baskasinla yapmis oldugun alisveriz seni aklamaz mert can bayazitoglu insani keriz yerine koyma ne soylersen soyle haksizsin tamammi burdaki herkes goruyo neyin ne oldugunu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Swift ile para yolladığınızda nekadar ücret alınıyor veya kaç gün sürüyor bir araştırın lütfen. Ben diyorum parasını tekrar yolluyorum. Ama yine western unionla yollayacağım. Bana durduk yere niye bukadar para girsin. Benim tek sorunum TR telefonumun kapanması. Yoksa parasını şu saniye bile yollardım. Garanti hesabıma erişemiyorum. Pazartesi yine parasını yollayıp bütün evrakları buraya koyacağım.

Yine alamazsa sizde şahit olursunuz. Diyorum bari bilen biriyle git western uniondesin. Onada cahil diyorsun bana diyor. Birşey anlatılmıyor ki. Kafasına göre konuşmaları kesip kesip koyuyor. Günde kaç mesaj attığını niye söylemiyor. İstediği sorulara cevap veriyor.
    Mert can bayazitoglu diorum arkadasim demeye dilim varmiyor sana adam gibi yollucaksan paranin hepsini yolla jantlar diyip durma madem bu isi biliyosun ben kac kere gorustum gumrukcuyle kagit yolluyosun jantlarin sana geri donuyor anladinmi simdi isine geldimi anliyosun zaten alabilseydim 2 janti alirdim tamammi jeton dustumu simdi ruzgar yapma yollamicaksanda yollama ben yarin gerekeni zaten yapicam burdanda paylasicam birsey yapiyosan arkasinda dur delikanli gibi yeter artik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ya sen varya beni gerizekali yerine koyuyon ne yazdiginin farkindamisin bilmiyorum yolladim diosun ben mal miyim salak miyim sen yolladinda benmi almadim bu kadar yalana ne gerek var bi kendine gel bu kadar kuculme ya

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    mertcan kardeşim senide tanımam arkatıda tanımıyorum .. ilk mesajdan beri sabırla okuyorum bütün mesajları..

anladığımı söyliyim sen parayı western union ile yollamışsın ama bundan arkatın haberi olmamış yada söylenmemiş western union aracılığı ile alıcağını sanırım oda kendi banka hesabına havale edilmesini beklemiş.. ve haliyle para geri dönmüş..
    Eğer böyleyse burda birbirinizi suçlıycağınız bir şey yok sadece diyalog kopukluğu var oda biraz senin hatan sen telini kapamışsın netten engellemişsin herhalde haber yollatığın üçüncü şahıslarda doğru bilgi verememiş yada eksik vermiş..

Jantlara gelince benide bilen arkadaşlar bilir bu forumda çok arkadaşa hayrına ebaydan aliexpressden onlar adına ürün aldım.. parada almadım onlardan ürün bana geldi ürünü ona kargoladım gene para almadım dedimki çalıştır tak kullan çalışmıyorsa para yollama at çöpe gitsin çalışırsa yollarsın para hatta üç beş dolarlık şeyler için misal üç dört arkadaşa xenon ampülü falan aldım 3000k sarı türkiyede çok çok az var kolay kolay bulunmuyor.. onlardan para bile almadım..

sen tabiki 4000 dolarlık şeyden para alma demiyorum sana dediğim sen demişsinki gümrük ayağı bende abi adamda sana güvenmiş tamam ok demiş.. ama gümrükde takılmış ... takılmasıda Allahın emri hiç bir gümrük memuru o jantların replika dahi olsa 50 dolar olduğuna inanmaz .. kaldıki bizim gümrük memurlarımız artık bu konuda çok profesyönel Drl aldım 180 dolara gümrük memuru bana aldığım ilanı göster dedi ebaydan sayfayı açdım gösterdim baktı muadillerinin fiyatına baktı hatta benim aldığımdan daha ucuzu varmış güldü bak 170 dolarada varmış keşke onu alsaydın dedi gülüştük ödedim gümrüğünü aldım.. Kısaca gümrük memurlarıda işi biliyor..

Burda senin mevzutı hafife almandan ötürü hani yazarım 50 dolar geçer gümrükten tarzı düşünmenden ötürü jantlar gümrükte takılmış bence.
    bence burda hata sende kardeşim kusura bakma..

ara bulunmazmı bulunur o jantı beklemekle o jant geri gelmez kalır orda.. o jantı arkat kardeşim bir şekilde gitsin geri yollatsın sana artık nasıl olucak bilmiyorum benim başıma hiç gelmedi.. gümrük işleri ile uğraşan birini bulsun ondan bilgi alır.. sende parasını geri yollarsın.. diğer türlü açttığı icra devası rücu ederse bu sefer dosya masrafları avukat ücreti v.b normalde jantlara ödediğinden fazlası gider... genelde avukatlarda bu tip durumlarda senin üstüne taşınmazın varsa ona haciz yollatırlar direk..

Bence ikinizde efendi adaplı edepli insanlarsınız belli bir eğitim seviyeniz kültürünüz var bakın hala birbirinize seviyenizi koruyorsunuz bu işi tatlıya bağlayın olsun bitsin şahsi fikrim.. anlaşılmıycak uzlaşılmıycak bir konu değil..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Kadir EMİSTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okudugum kadariyla paranin yarisini yolluycm sonra jantlar bana ulastikdan sonra gerisini yolluycm diyor arkadas farkeden ne oluck parayi yolladikdan sonra arkat gidip jantlarimi alicak ustunemi yaticak...

Kadir EMİSTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ole bisey yapmaz yapmak istesede 50$ faturayla o jantlari cikartamaz zaten

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gümrük işi bende ben hallederm diyen adam o jantlarn ordan 50 dolarla geçmeyeceğini bilir ki ben bile hiç yurt dışından alışveriş yapmamama rağmen biliyorum. akıl var mantık var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım neden Arkat abinin gümrüçüler ona normal fatura vern dediğinde kabul etmediği. Ben normal faturasını fedexe yolladım. Ayrıca 50 dolar yazmıyor faturada gördüğünüz gibi. Fotoğraflara bakarsanız nekadar yazdığını görürsünüz. Benim dediğim Normal faturasınına göre çeksin jantları bende parasının geri kalanını yollayım. Ama eğer ki işi uzatıp yok benim jantlarım falan değil diyorsa ortada evraklar var.

Ayrıca benim dediğim parasını yolladığımda gidip jantları alması değil benim ürünüme hiç dokunmaması ve paranını tamamının bana girmesi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca merak ettiğim PTT adamımız var derken neyi kastetdiği. Lütfen o konuşmaları koy Arkat abi. Sen demedin mi ben her türlü çekerim diye. Veya adamlar sana normal rayiçten çekin dediklerinde neden kabul etmedin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim anlamadığım neden Arkat abinin gümrüçüler ona normal fatura vern dediğinde kabul etmediği. Ben normal faturasını fedexe yolladım. Ayrıca 50 dolar yazmıyor faturada gördüğünüz gibi. Fotoğraflara bakarsanız nekadar yazdığını görürsünüz. Benim dediğim Normal faturasınına göre çeksin jantları bende parasının geri kalanını yollayım. Ama eğer ki işi uzatıp yok benim jantlarım falan değil diyorsa ortada evraklar var.

Ayrıca benim dediğim parasını yolladığımda gidip jantları alması değil benim ürünüme hiç dokunmaması ve paranını tamamının bana girmesi.
    Ya arkadas sen normal deilsin ben o 2 janti alip biyerimemi sokucam mert can bi kendine gel sen denedinmi abi ben fatura yi halletcem okuldayim en son lafin hatirla hatirladinmi sonrada engelledin ayrica fedex demedim madem sen okadar biliyosun bu isleride devamli parca yolluyosun bu iste profsunda beni niye bu durumlara soktun hani abi sen rahat ol bana birak bana guven laflarin nerde mert can ya sen benimle. Kafami buluyosun ALLAH askina o yuzdenmi engelledin beni ben ne sana ne ailene kotu bir soz soylemedim ispatinida gosterdim

Akın Sarıkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim anlamadığım nokta şu, alışveriş yaptığın insanı niye engellersin. hem telefonun bozuk, hemde facebooktan engellemişsin. e ortada da böyle bi sıkıntı var. nasıl ulaşacak bu adam muhattabına...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca merak ettiğim PTT adamımız var derken neyi kastetdiği. Lütfen o konuşmaları koy Arkat abi. Sen demedin mi ben her türlü çekerim diye. Veya adamlar sana normal rayiçten çekin dediklerinde neden kabul etmedin.
    Ne gerekiyosa ne soylediysem ben arkasindayim sana kesinliklikle fedex le yollama dedim ptt yle yolla dedim sen hep sen bana birak dedin buyur biraktim sana 17.06.2014 bugun 21.09,2014 ortada ne jant var ne para var nede iletisim var adamsan soyle birde hakliymis gibi engelliyosun ben ne yapcam armuutmu toplucam sen beni cok cahil sandin heralde adamlar k 20 motor getiriyolar 1 haftada ne olcak simdi soylermisin burda magdur olan ugrasan benim ordan yazmak kolat tabi dime

ersandeniz
    Misafir
    bence olayı büyütmeden uzlaşın, yoksa iki taraf da ciddi şekilde sıkıntı yaşayacak, çünkü ortada vergi ödemeden bir ticaret var(gelecek jantın türkiyede başkasına satılması)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrica senin bu yalanlarin yok evde yoktun geldi geri dondu laflarini hatirla ben 2 jantin yine pesinden kostum ama malasef belki alsaydim obur 2 jant olmadan bu 2 jantta elimde mi patlicakti mert can madem kendini savunuyosun yeter artik tamammi cahil degilim ben beni daha fazla ugrastirma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sana zaten USPS le yolladım. Fatura onları gösteriyor. Benim bildiğim sadece ülkeler arasını fedex taşıyor sonra PTT ye aktarıyor olduğuydu. Neyse ben fazla uzatmıycam madem dava açtın hepsi ortada. Ben yine pazartesi sana paranı birkez daha yollayacağım. Abimsin büyüğümsün vardır bildiğin diyorum.

Ben sana hep dedim jantlarda sıkıntı çıkarsa paranı kesinlikle iade edicem diye. Ama diğer 2 jantın paranın tamamını iade etmem için elime ulaşması gerekiyor.

Ayrıca engelledim evet. Nedenini sende çok iyi biliyorsun. Herşeyin altına garip garip yorum yapmaya başladın. Tek sebebi buydu. Ayrıca sende hep konuşmaya sorunu iletmeye çalıştığımda tek birşeye kitlenmiş şekilde hep aynısını söyledin. Senle konuşmak gerçekten zor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sana zaten USPS le yolladım. Fatura onları gösteriyor. Benim bildiğim sadece ülkeler arasını fedex taşıyor sonra PTT ye aktarıyor olduğuydu. Neyse ben fazla uzatmıycam madem dava açtın hepsi ortada. Ben yine pazartesi sana paranı birkez daha yollayacağım. Abimsin büyüğümsün vardır bildiğin diyorum.

Ben sana hep dedim jantlarda sıkıntı çıkarsa paranı kesinlikle iade edicem diye. Ama diğer 2 jantın paranın tamamını iade etmem için elime ulaşması gerekiyor.

Ayrıca engelledim evet. Nedenini sende çok iyi biliyorsun. Herşeyin altına garip garip yorum yapmaya başladın. Tek sebebi buydu. Ayrıca sende hep konuşmaya sorunu iletmeye çalıştığımda tek birşeye kitlenmiş şekilde hep aynısını söyledin. Senle konuşmak gerçekten zor.
    Ya mert can bende hata varsa ben burda herkesin onunde ozur dilemesinide bilirim ama uzatma daha bence ben bu davaya gerekirse hayatimi koyarim neden biliyomusun sana vermis oldugum deger yuzunden hee sen yarin para yatircaksan adam gibi hepsini yatir bu konuyu kapatalim burda helallesrlim ben ne gerekiyosa yaparim kacmam saklanmam engellemem bak sirac abin gel dedi kalktim gece 24:00 te oglumu esimi aldim gittim ben ne soylediysem arkasindayim canimla basimla ben paradan cok seninle olan dostlugumuza arkadasligima uzuldugum icin sonuna kadar pesindeyim bu isin diorum 1 bun dolar filan yollucaksanda paran cebinde kalsin ben senin bir kelimene cikardim 4.650 tl yatirdim ben sozumu soyledim herkeste ALLAH ta sahit olsun gerisi sana kalmis

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)