son 7-8 ayda 4 adet araç kullandım ve sıfır araçlar sırasıyla: jetta,octavia,ford focus,toyota corolla
Jetta kullanımı ve yol tutuşu efsane zevkli ama direksiyon ve dsg den başka birşey yoktu araçta boşline idi
Octavia geldi sıfır 1.6 tdi optimal paket jettadan tek eksisi yol tutuş çünkü araç yüksek amortisör yapısı olarak,ama ben bu kadar rahat kullanımı olan ses sistemi olsun,renkli ve dokunmatik ekranı olsun,bluetooth olsun,hızlanma,elektronik kilidin verdiği zevk ve araca alıştıktan sonraki yol tutuş tek kelimeyle müthiş
Octavia yı dokundurup servise bırakınca 2016 ford focus 1.5 tdi powershift verdiler.Araç vites güzel ama DSG kadar iyi ve hızlı değil,hızlanma ve yol tutuş totalde skoda dan kötü ama ilk binen kişi ani direksiyon hareketlerinde bu araba ne yol tutuo amk vs diyebilir ama octavia ile girdiğin süratlerde viraja girince kendinş kaybediyor focus
Gel gelelim 2016 model Toyota Corolla sıfır aracı kompresyona bırak bayır aşağı inerden tavan lambası zırıldıyor

şanzıma efsane 2000 li yılların başlarına beni geri döndürdü.Çukura bir düşüyorsun 2005 model beton gibi Minim daha az ses çıkarıyordu ön takımdan ama en çok etkileyini ne kadar basarsan bas araba ben gitmiycem diyor 140-150 oda anasını bellersen geçiyor 160 a ama oda kelle koltuk direksiyonu kırsan takla atarsın
He birde geçen egea kiraladım oda sıfır denk geldi o arabaya o parayı verene helal olsun harbi zengin
Sonuç olarak Octavia ağır ezer hepsini,onun bir tık üstü comfortline golf 7 dsg tadından yenmez ondan sonrada a3 diye gider
Sanırım almanlar iyi