sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
2015 passat 1.4 tsi
Bu araba nasıl trendline ya çok ilginç geldi bana. Opsiyon listesinde ne varsa baştan sona işaretlemiş ama trendline. Birde o kadar doldurmuşun bari dsg alaydın.
Temizi bulunmak kaydıyla , 3 serisi bile 250 liralara ulaşmışken fiyat/fayda olarak mantıklı araçlar
RR Sport ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
RR Sport ; sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
yaaa reis yapma korkuyoruz@MK8800
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
06 MJU 06 400HP+ GÜÇ DRAG ARABASI İLK SAHİBİNDEN
İlan No: 481428908
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Efsane satılık ...
Bu kasa 1.8 T 160'lık. Boyasız ve değişensiz 65 bin km, beyaz renk, iç siyah, cam tavan, iç dış S-line güzel opsiyonları olan bir aracı 78 yazıp 70'e zor verdik. 2. Eli yok. 2 ay ilanda kaldı 3k görüntülenme aldı.
Ben ilana f30 koydum sabah 9'da koydum öğleyin 3'te satış verdim 3k görüntülenme vardı![]()
Bmw E36 M3 Sedan 321
İlan No: 488141290
Çok değerlenecek..
91' E34 M50B30 Avus blue
98' E36Cp Cosmosschwarz
05' E46Touring Titan silver
08' E90 335D Sapphire black
02' E46 M3 Individual Cabriolet
Bizde maalesef gösteriş her şeyden önce gelirŞu an Skoda Octavia kullanıyorum. Bazen soruyorlar ne araba var sende diye. Octavia var deyince hıııı Skoda mı, onlar da güzel araba ya falan diyorlar
İç hacmi ve anormal bagaj hacminden dolayı satmak istemiyorum.
Eşim ben de kullanırım dese hiç düşünmeden wagonlara yanaşasım var aslında![]()
Boş geçmeyelim. 2013 Audi A4 Allroad quattro 2.0 TDI
vw passat 1.4 tsi
bu kasa passatlar mantıklı mıdır ? Biz de aynı kasanın 1.6 trendline vardı memnunduk yakıt dışında.
inşallah seneye evlilik yoluna gireceğim bunlardan düşünüyorum.
imzasız..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)