arkadaşlar ders özetleri ve çıkmış soruları indirebileceğim güvenilir bir site var mı bildiğiniz ?
Türk vergi sistemi - maliyet muhasebesi ve iş sosyal güvenlik hukuku lazım bana.
Printable View
arkadaşlar ders özetleri ve çıkmış soruları indirebileceğim güvenilir bir site var mı bildiğiniz ?
Türk vergi sistemi - maliyet muhasebesi ve iş sosyal güvenlik hukuku lazım bana.
arkadaşlar bende bişey sorucam.vizenin yüzde kaçı ve finalin yüzde kaçı etkiliyo ? ayrıca kaçla geçiliyo
vize %30,final %70
ortalama 50 olmalı.
Birde diyelim ki vizeye girdik finale girmedik bute girince vizenin etkisi oluyomu yoksa sadece butun puanimi gecerli ? Cok onemli arkadaslar bi yardimci olalim =)
Haftaya bugün alkol alan arkadaşlar,güzel bi alem yapar herhalde rahatlama alemi :))
Merak ettigim bir konu var 2 yillik okuldan mezun oldum 2 sene once 3. Uncu sinifa direk gectik gecen sene 2 ders verdim bu sene 4 dersten tekrar ediyorum. Bu sene gecemezsem seneye tekrar etme durumum oluyo mu?? Birde but sinavlari ne zaman ve girme hakki nasil oluyo??
8 ders var benimde son sinif yarin basliycam calismaya vallaha :) isimiz zor allah kolaylik versin herkeze
evet genjler :D totolarımız tutuşuyormu durumlar nasıl ? :D
hacı tvs'den 2005 sonrası çıkmış sorulara bak sadece :) geçen sene boşuna dersini aldım ben finalde pek derse gitmedim son gün çıkmış soruları okudum 2 kez 67 aldım.:D
iş sosyalden 63 aldım ama nasıl aldım vizeden ?
tüm konuları bir kez körü körüne okudum konu sonu testlerini çözdüm
en son geldim çıkmış soruları elime aldım bi *** yapamadım. :D
ama diğer yılların çözdükçe nasıl olduysa yükselmeye başladı netler çünkü sorular aynı neredeyse :D çıkmışlara baka baka yanlışları öğrene öğrene koyarsın çocuğu başgan. :cool:
inş bakalım dediğin gibi yapayım ama sadece çıkmış sorulara bakayım çünkü sadece tic huk konusuna kasıcam pek zaman kalmadı :D