Aha kimse bilmiyo galiba. :D
Printable View
kamuya yardır :D vize en yuksek onda
Aynen içlerinde en kolayı kamu maliyesi en yüksek vizede onda az çalışmayla rahat geçersin abi kolay ders :)
Evet son bir hafta :D Kitap kapağı açmayanlar elbet vardır bir sene daha geçirmeyin :)
şemsiye çağırıyor yine :D:D
beyler benim g*t tutuşmaya başladı,3.sınıfta 2 kez üst üste kaldım bu senede kalırsam 3 olcak,askere alırlar mı yahu,29'a çıktı tecil ama halen endişelerim var,ders çalışmayada başlamadım heryerimden sivilce çıktı stresten :(
4.sınıf Türkiye Ekonomisine çalışan varmı beyler?
bu sınawdan sonramı yenı kayıt yaptırıp para yatırcaz gencler..?:)
Benimde bir sorum olacak. Suan 2 yıllık myo okuyorum fakat bırakıp , 4 yıllık acıkögretime kayıt olmak istiyorum. Bugün gittim büroya , bu sene ÖSS sınavına girdim dedim böle böle durumu anlattım. Bana öss ek yerlestirme tercihlerinde acıkögretimi yazacaksın denildi. Kız pek emin konusmadı. Varmıdır bi bileniniz ?
abi ben anlamıyorum kaç senedir kalıyorum bi türlü geçemedim ben gerizekalıyım anlamadım. yatırdığım paraylarla arabaya turbo yapardım:D
murat yayınları bana yaramıyor başka önerilere açığım ne kitap alayım yardımcı olunn:D
Var var olmazmı ilk sınava öylesine 2 ünite okuyup girdim 53 geldi finalden 40 alıca kaldım 44 ortalamayla :)
Ben 4.sınıfım 1 den beri sürekli murat yayınları çalışıyorum başka birkaç kitabıda denedim ama murattan başkası yalan geldi bana 4.sınıf derslerinde biraz sıkıntılı olduğu noktalar var ama :)
Panpa o vatandaş seni yanlış anlamış sanırım. sen baska bir örgün istemiyorsunki direkt açık istiyorsun değilmi. biraz kendin karar vericeksin. ha okuldan memnun değilsin başka bölüm olursa örgün yaparım dersen. o zaman hatunun dediği gibi yapıcaksın.
Ben karacan dan çalışıyorum. 6 dersim vardı ilk senemdi bu 3. sınıftan başladım direkt. 1 tane büt kaldı oda nasıl kaldı anlamadım :D en yüksek vizesi olan ders kaldı :)
2012-2013 Açıköğretim Kayıt Takvimi - Anadolu Üniversitesi
Bu linkte bütün tarihler yazıyor. 2012 2013 ün. :)
Yavaştan çıkmış sorulara kassakmı ? :)
bende korkmaya başladım sinir sitres oluyorum ya resmen çalışıyorum ama askerlik korkusuna içimde inanılmaz bi endişe var bu sene geçmem lazım
Beyler işletme 1. sınıfta tüm derslerden kaldım. Ne yapmam lazım??
ogrenci.anadolu.edu.tr adresinden giriş yaptığım zaman "Dönemlik-Kredili Programlarda kaydınız bulunamadı. Yıllık Programlarda kayıtlı iseniz aofburo.anadolu.edu.tr adresini kullanınız." diye hata veriyor.
Ben işletme okuyorum. bütünleme ilede geçebileceğimi sanmıyorum. çünkü 2. vize ve finallere giremedim. kaydımın silinmesi gibi bir şey sözkonusu olabilir mi?