muştu abeyy ben karacandan calısmıstım sımdı gene elımdekı cıkmıs sorular kıtapcıgından calıscam. kısmet olursa. unitelerin hepsi diye biliyorum. kimisi finalin aynısı diyo.. kısmet artık![]()
muştu abeyy ben karacandan calısmıstım sımdı gene elımdekı cıkmıs sorular kıtapcıgından calıscam. kısmet olursa. unitelerin hepsi diye biliyorum. kimisi finalin aynısı diyo.. kısmet artık![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Bu açıköğretim harçları kalktı ama ikinci üniversite statüsunde okuyanlar içinde geçerli mi yoksa sadece Öss üzerinden girenleri mi kapsayacak acaba bilgisi olan var mı?
diyemedim ya la
Davranış bilimlerinden kalan varsa çok güzel özet çıkardım.
İsteyen olursa mail adresinizi yazın yollayayım.
hukuka giriş = kanun yayınlandık sonra geçerli olur diye cvp vericeklerdir![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Yeni kayıt dönemi hakkında tarih bellimi arkadaşlar?en son 28 eylül diye duydum.birde bu harç kalkıyor iniyor deniliyor.yeni kayıt yaptırırken kitapları nasıl alicaz.anlamadimki a.q
GOLF MK-III
2063 - KAMU MALİYESİ 60 30 - 39 K
2064 - İSTATİSTİK 46 35 - 38 K
2250 - İKTİSAT TEORİSİ 30 37 - 35 K
Şimdi büte bu 3 dersim kaldı. Ben şimdi hangisine çalışsam karar veremedim.Daha başlamadım da çalışmaya.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
şimdi harçlarda kalktı ya ben bu sene 2.taksidi ödememiştim ödiycez mi acaba napacazmezun olamıcam galiba 3 ders var benimde kitap açamadım bu sene gezmekten
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)