User Tag List

Sayfa 15/18 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
332 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Ufak sermaye ile yapılacak işler ?

TolgaUs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gkhn55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi konuda ben açayımmı derken gerek kalmadı sanırım 100-120 bn gibi fiyatlara ticari merco kamyon alıp market malı çeken güvenilir lojistik bir firmaya aracımı kiralayıp aynı zamanda kendi aracımda kendim çalışıcam.çok yakın bi aile dostumuz bu işin içinde ve bu firmada 3.aracını aldı geçenlerde 3 kardeş çalışıyolar 100 bın gibi bi kredi çekip bu işe girilirmi?faizlerin çok uçuk olması vede vadelerın az olması benı caydırıyor işin içinde olan abi 2.500e kadar aylık ödeme yapabilirsin dedi.firmanın aylık sana kestiği fatura 4250+yüzde28 mazot bu işin içinde olan veya bilgisi olan varmıdır?
    bu işi biraz daha açabilirmisin acaba ?

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askerde vakit bol olunca bende bunlara sardim kafayi. Gece santralcisi olumca bos vakit cok kaliyor bende kitap okuyorum bol bol. Dun 3. Kisisel gelisim kitabini bitirdim ve icimde cesaret edemedigim bazi fikirlerin canlanmasina vesile oldular. Askerlik donusu eski isimin durumuna gore istanbuldan ayrilip bursaya yerlesip donas veya katik gibi soslu doner sabah tost menemen uzerine yer acasim var.
    Bu buyuk is adamlarinin hayatini ve basarilarini anlatan bi kitap var hepai sifirdan baslamis. Cesareti toplayip girmek lazim varsin bi araba parasi yansin. En azindan aklimizda kalmaz denedik olmadi deriz.
    Rizkim 10 da 9u ticaretteymis. Bakalim gunumuz turkiyesinde bizim ne kadar rizkimz var.
    En olmadi maasina vs katlanip sevmedigim isi yapmaya dewam etmicem. Azda olsa parasi sevdigim bi girip oradan kariyer planliyacgm. Gec oldu ama boylesi daha iyi olacak sanki.
    tane 2.5 tl lokasyonda ünv veya işlek cadde varsa,moto kurye ile ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu takipte kalalım bizde..

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tane 2.5 tl lokasyonda ünv veya işlek cadde varsa,moto kurye ile ...

bu madde bana dokunuyor gres yağındanmı yapıyor anlamadım
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman tek adres, Hocapaşa Pidecisi - Hoca Paşa - Fatih, İstanbul

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hardisk kiralama diye bir olay varmış hiç inanmadım kesin tokatçılar ama şu an tanıdığım para kazananlar var,muhtemelen büyük vurgun zamanını bekliyor şirket.

şinasinin zinciri gibi birşey herkes tutup getirdiğinden komisyon alıyor falan filan..

bilgisi olan var mı ?

SADECE BİLGİSAYARIN ACIK OLDUĞU İCİN PARA KAZAN – Ben bilgisayarımı hergun sadece 10 saat acık tutuyorum ve para kazanıyorum,sende bilgisayarını acık tut bir bilgisayar ile aylık 1,750 Turk Lirası,iki bilgisayarın ile aylık 3,500,uc bilgisayarın ile aylık 5,250 Turk Lirası kazan.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ikuybu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hardisk kiralama diye bir olay varmış hiç inanmadım kesin tokatçılar ama şu an tanıdığım para kazananlar var,muhtemelen büyük vurgun zamanını bekliyor şirket.

şinasinin zinciri gibi birşey herkes tutup getirdiğinden komisyon alıyor falan filan..

bilgisi olan var mı ?

SADECE BİLGİSAYARIN ACIK OLDUĞU İCİN PARA KAZAN – Ben bilgisayarımı hergun sadece 10 saat acık tutuyorum ve para kazanıyorum,sende bilgisayarını acık tut bir bilgisayar ile aylık 1,750 Turk Lirası,iki bilgisayarın ile aylık 3,500,uc bilgisayarın ile aylık 5,250 Turk Lirası kazan.
    Kairos'ta bir çeşit N.Marketing. Ne kadar kazançlı nekadar işe yarar bilemiyorum Oturarak para kazanma işini ben göremedim duymadım bilmiyorum açıkçası. Holding patronları bile sabahtan akşama kadar iş koşturuyor

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi konuda ben açayımmı derken gerek kalmadı sanırım 100-120 bn gibi fiyatlara ticari merco kamyon alıp market malı çeken güvenilir lojistik bir firmaya aracımı kiralayıp aynı zamanda kendi aracımda kendim çalışıcam.çok yakın bi aile dostumuz bu işin içinde ve bu firmada 3.aracını aldı geçenlerde 3 kardeş çalışıyolar 100 bın gibi bi kredi çekip bu işe girilirmi?faizlerin çok uçuk olması vede vadelerın az olması benı caydırıyor işin içinde olan abi 2.500e kadar aylık ödeme yapabilirsin dedi.firmanın aylık sana kestiği fatura 4250+yüzde28 mazot bu işin içinde olan veya bilgisi olan varmıdır?
    Detay verebilirsen cok iyi olur hocam

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben handikaplarını yazayım ona göre fikir paylaşımında bulunalım bence.

1-) En büyük gider kalemi lastik.

6 Tekerli olsa aldığın araç Min 1200 TL X 6 = 7200 2 takım (Yaz - kış) 14.400 TL

2-) Kasko - Sigorta Mits. Canter için 6.000 TL civarı sigorta ödedik. Kasko için fikrim yok. Ama 4.000 Den aşağı değildir sanırım.

3-) Bakım Maliyeti Aylık 500 TL den yıllık 6.000 TL

4-) Fatura keseceksin muhasebe ücreti + vergi vs. 5.000 TL de bu tutsa.

31.000 Küsür daha başlamadan gitti. Arada çıkacak masraflar / kaza vs. derken İyimser olalım. 35.000 TL giderin var.

Firmanın sana ödeyeceği 51.000 + kdv (KDV yi yok say)

51.000 - 35.000 = 16.000 TL Yıllık kazancın.

Böl 12 ye aylık 1.333 TL

Bence değmez.

Bunları neden yazdım ? Baba emekli olduktan sonra şehir içi minibüs hattı kiraladık. 2. senenin sonunda ciddi zarar ettik.

Nakliye işleri dışarıdan göründüğü gibi kolay değil. Hele ki arabayı al şoföre ver büyük sıkıntı.

Mazot çalar / lastiğini söker satar. Düzgün kullanmaz vs vs.

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güveç :P Nasıl sana dokunuyor abi sen her gün yiyormuşsun galiba karadeniz pide güveçte

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güveç :P Nasıl sana dokunuyor abi sen her gün yiyormuşsun galiba karadeniz pide güveçte
    Dükkan karşımda bizim arkadaşlar geliyor baZen yiyelim filan diye

Valla öldürüyor beni
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar beceririm derseniz pilav-tavuk işine girin 2 saat önce istanbul da seyyar olarak bu işi yapan adama 2015 juke verdim adam eşine aldı kendınde de 2016 insignıa varmıs tabağı 5 tl den 500 tabak gidiyor dedi . 2 tane elemanı varmıs gece kendısiyle bi eleman gündüz tek eleman çalısıyormus araba da
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

marikan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lavanta yetiştiriciliği yapan var mı? Yada araştıran?

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tır kamyon işine gireceksen şoför tercih etmeyeceksin kendin kullancaksın derdi tırcı rahmetli bir kardeşim kendisinde 3 tır vardı meşe v.b işler yapardı bursada. Allah mekanını cennet eylesin mecit kardeşimin.

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cnr expo da 13-16 ekim arası franchise fuarı var. Ben internetten bileti aldım 16 ekimde oradayım bir aksilik olmazsa. Aklında bu tarz düşünce olan arkadaşlara faydası dokunabilir. Link aşağıda mevcut.

Bayim Olur musun? Turkiye'nin Bayilik ve Franchising Portalı

arda35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ikuybu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bilgisi olan var mı ?
    Çevresi ve de mezhebi geniş arkadaşlar için bir hayli kârlı iş. Etrafını sat, komisyonu cebe indir

Ayrıntısını falan boşverin. Uzak durun ve hatta sevdiklerinizi de uzak tutun, kafi. Herkes köşedönücü olmuş memlekette. Öyle bi dünya yok. Ama bu dünyanın öte tarafı da var.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cagataayk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler bi öğrenci günceli çekeyim.Erzurumda okuyorum.İşportacılık gibi mobil bi iş yapmak istiyorum.Caddede yağmurlu havalarda şemsiye sarmak gibi.300-400 cebimize harçlık girsin diye.Toptan alıp perakende mobil bi şekilde neler satabilirim en çok ne satılır tavsiyelerinizi bekliyorum..
    Ben Erzurum'da okuduğum dönemde dediğin gibi adamlar vardı eldiven, bere, şemsiye, iclik vs o tarz şeyler satabilirsin
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Askerde vakit bol olunca bende bunlara sardim kafayi. Gece santralcisi olumca bos vakit cok kaliyor bende kitap okuyorum bol bol. Dun 3. Kisisel gelisim kitabini bitirdim ve icimde cesaret edemedigim bazi fikirlerin canlanmasina vesile oldular. Askerlik donusu eski isimin durumuna gore istanbuldan ayrilip bursaya yerlesip donas veya katik gibi soslu doner sabah tost menemen uzerine yer acasim var.
    Bu buyuk is adamlarinin hayatini ve basarilarini anlatan bi kitap var hepai sifirdan baslamis. Cesareti toplayip girmek lazim varsin bi araba parasi yansin. En azindan aklimizda kalmaz denedik olmadi deriz.
    Rizkim 10 da 9u ticaretteymis. Bakalim gunumuz turkiyesinde bizim ne kadar rizkimz var.
    En olmadi maasina vs katlanip sevmedigim isi yapmaya dewam etmicem. Azda olsa parasi sevdigim bi girip oradan kariyer planliyacgm. Gec oldu ama boylesi daha iyi olacak sanki.
    Bende santralciyim bi tafix alayım
    kuruyemişçi kuruyemiş satana, ayakkabıcı ayakkabı satana deniyorsa arabacı da araba satana denir, denmeli..

edit: pompacının konuyla alakası yoktur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Midye kültürü olan bi yerde , rakibinde olmadığı bi sokak cadde işlek yerde midyede çok iyi para kazandırıyor. Tanesini 15-20 kuruş arasında alıp büyüklüğüne göre 50 krş veya 1 tlye satabiliyorsun. minumum 30 kuruş kar ediyorsun bi midyede . 250 Midyeyi 2 saatte bitiren arkadaşım var. Cebine 75 tl gibi bi para kalıyor 250 tane sattığında. Akşam saat 19.00dan sonra çıkıyor. Düşünen olursa diye yazayım dedim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)