User Tag List

Sayfa 41/56 İlkİlk ... 31394041424351 ... SonSon
1061 sonuçtan 761 ile 779 arası

Konu: Kimlerin Akvaryumu var ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok çok güzel gerçekteen...
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dıger ufak tankımız ıkolalardanda 5 yavru bugun aldık

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dıger ufak tankımız ıkolalardanda 5 yavru bugun aldık
    pm attım telefonun yok bende akvaryumcu için

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Anıl Atabey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok iyi olmuş maşallah yerim olsa bende bukadar büyütücem akvaryumu ama koyucak yerim sınırlı

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iyi olmuş maşallah yerim olsa bende bukadar büyütücem akvaryumu ama koyucak yerim sınırlı
    Valla yer ayrı dert elektrik gideri ayrı dert
    Anıl Atabey

cyclonee16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Naçizane 80 liğim renk olsun diye 2 yunus iki sarı 2 beyaz prenses almıştım beyazın biri mefta diğerinin bir ayağı cukurda yakında hepsini yunus yapıcam

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En büyük hastalığım deniz akvaryumu ve sistemleri.
    Buda nacizane baş ucumdaki pasifik nano resifim.

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlarda bızım F1 kantalambalarımız , F1 lerımızden aldıgımız F2 yavrularımızda ıcerdeler ama gorunmuyolar 5 tane

BORKED
    Masallah bende trophcuyum 2 yil ikola besleidm f1 iyi bir kolonim vardi surekli yavru aliyordum artik akvaryum sayisi 5e cikti sikildim ve sattim discusa gectim ki hayatimin hatasidir 2 ay sonra bozdum tanki simdi LD akvaryum kayseriden alidigm f0 red rainbow kolonim var 14 yavrumu baska bir tankta buyutup bugun ana tanka ekledim hemen yavru aldim bunlardanda . Tropheus ayri bir dunya
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fikir almam iyi olacak galiba. arkadaşlar 35*35*35 ölçülerde bir atman nano tank sahibiyim. Akvarum iş yerimde duruyor. İçerisinde 1 adet discus bakıyorum. ancak bunu bir yada iki tane small boyutlarda palyaço balığı bakabilecek duruma getirmek istiyorum. Filtrasyon nasıl olmalı ne tip ürünler kullanılmalı kısa bir bilgi verebilir misiniz?
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah bende trophcuyum 2 yil ikola besleidm f1 iyi bir kolonim vardi surekli yavru aliyordum artik akvaryum sayisi 5e cikti sikildim ve sattim discusa gectim ki hayatimin hatasidir 2 ay sonra bozdum tanki simdi LD akvaryum kayseriden alidigm f0 red rainbow kolonim var 14 yavrumu baska bir tankta buyutup bugun ana tanka ekledim hemen yavru aldim bunlardanda . Tropheus ayri bir dunya
    Ikola tropheusun ılkokul 1 ı kantalambada neredeyse unıversıtesı. Kantalamba cok keyıflı kalıtelı ve zevklı bı tur. Sagolsun bır dostumuz f1 kolonı buldu bıze ve aldık, f0 almak ıstemedık yabanı oldukları ıcın zorlanırdık yavru almaya bakmaya.ıkolalarımız var ılk onları almıstık onlardanda aylar sonra yavru aldık sonunda kantalar geldıklerı gıbı yavru verdıler ve yavrular ınanılmaz buyuyor

G.S.İ_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baya bi tuzlu sucu resif ağırlıklı hobici varmış maşallah.Biz bu hobiye ciddi emekler ve paralar harcadık harcıyoruz gerçekten ,mercan frag değiş tokuşu yapabiliriz isteyenlerle ayrıca tuzlu su sitemiz de var isteyenler üye olup bilgi paylaşımında bulunabilirler.

Başar TURHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bi reef de benden

Çok güzel tanklar var maşallah. Herkese sağlıklı hobiler.

Bu acizane nano reef de benden olsun. Artık ilgilenemediğim için istemeye istemeye yakında dağıtıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nano güzel dağıtmak kötü olacak fakat tang ve foxface için iyi olacak, çok küçük hacim balıklar için
    Anıl Atabey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılıyorum. Keyifleri yerinde şu an için ama çok büyüdüler. Tank Tekirdağ'da, ben genelde İstanbul'da olduğum için sahiplendirmeye ayrıca vakit ayırmam gerekiyor, o da yazdan beri pek mümkün olmadı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fikir almam iyi olacak galiba. arkadaşlar 35*35*35 ölçülerde bir atman nano tank sahibiyim. Akvarum iş yerimde duruyor. İçerisinde 1 adet discus bakıyorum. ancak bunu bir yada iki tane small boyutlarda palyaço balığı bakabilecek duruma getirmek istiyorum. Filtrasyon nasıl olmalı ne tip ürünler kullanılmalı kısa bir bilgi verebilir misiniz?
    Ben sorularımı yenileyim destek olabilecek arkadaşlar var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sorularımı yenileyim destek olabilecek arkadaşlar var mı?
    Basitçe tabanda aragonit kum, üzerine aşırıya kaçmayacak ama az da olmayacak şekilde canlı kaya, güzel bir protein skimmer (ki o boyutlara sanıyorum olacağı sadece harici çalışan bir skimmer) ve bir de tank boyutuna uygun sirkülasyon motoru. Hangi modeller diye sorarsanız sıfırdan araştırmak gerekli. Genelde o tarz marine yapanlar yine harici şelale filtre veya direkt dış filtre de kullanıyorlar hem partikülleri temizlemek, hem de ek biyolojik filtrasyon malzemeleri ile azot döngüsüne destek sağlamak açısından. Kullanılacak filtre cihazı sirkülasyon motoruna olan ihtiyacı da ortadan kaldırabilir.

Ben sump kullandığım için direkt olarak şunları şunları kullanırsanız en ideal çözüm olur diyemem, dersem yalan söylerim. Yabancı siteler aslında bu iş için en iyi kaynaklar. Ne kadar çok kurulup denenmiş tankı incelerseniz o kadar başarılı bir tank kurarsınız. Sadece bir fikir olsun diye yazayım dedim. Direkt cevap alamamanızın sebebi insanların sizi yanıltmak istememesi olabilir.

Discus ne durumda peki o tankta tek başına? Ben bir dönem discus da besledim, açıkçası geçici olarak karantinaya almayacaksam o tanka discus koymaya cesaret edemezdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan frontoza bakıyorum yeni akvaryum siparişi vericem acaba baştan tuzlu suya goremi yaptırsam geçmeyi düşünmüyor değilim bakımı urkutuyor biraz beni

sump yaptırmak niyetimde var ama bazı forumlarda koku vs yapma gibi bir dezavantaj okudum kullanıcı yorumları alırsam super olur açıkcası

135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Başar TURHAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Basitçe tabanda aragonit kum, üzerine aşırıya kaçmayacak ama az da olmayacak şekilde canlı kaya, güzel bir protein skimmer (ki o boyutlara sanıyorum olacağı sadece harici çalışan bir skimmer) ve bir de tank boyutuna uygun sirkülasyon motoru. Hangi modeller diye sorarsanız sıfırdan araştırmak gerekli. Genelde o tarz marine yapanlar yine harici şelale filtre veya direkt dış filtre de kullanıyorlar hem partikülleri temizlemek, hem de ek biyolojik filtrasyon malzemeleri ile azot döngüsüne destek sağlamak açısından. Kullanılacak filtre cihazı sirkülasyon motoruna olan ihtiyacı da ortadan kaldırabilir.

Ben sump kullandığım için direkt olarak şunları şunları kullanırsanız en ideal çözüm olur diyemem, dersem yalan söylerim. Yabancı siteler aslında bu iş için en iyi kaynaklar. Ne kadar çok kurulup denenmiş tankı incelerseniz o kadar başarılı bir tank kurarsınız. Sadece bir fikir olsun diye yazayım dedim. Direkt cevap alamamanızın sebebi insanların sizi yanıltmak istememesi olabilir.

Discus ne durumda peki o tankta tek başına? Ben bir dönem discus da besledim, açıkçası geçici olarak karantinaya almayacaksam o tanka discus koymaya cesaret edemezdim.
    Ifak ebatlı dış filtre işimi görecekse temin kolay. Ancak nasıl protein skimmer gerekli o konuda sorular çok.. demekki daha bol bol okumam gerekli.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)