User Tag List

Sayfa 14/17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
313 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: samsung note II

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birşey olmuyor. direk üstüne güncelliyor. ama her ihtimale karşı yedek almak iyi olur.

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu güncellemeyi yapıyorken telefonun içindekiler 0 lanıyormu _?

emirarslan34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar yarın note 2 alıcam.

nelere dikkat etmem gerekiyor.

kayıtınamı + garantisinemi + birde nerenin malı olması gerekiyor chın malları varmı piyasada. şu fiyatlar nasıl bagzı linkler bundum. şunu al dersenız onu alıcam şimdiden cok teşekkürler.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...8623337/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...5631257/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...6157907/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...9587477/detay/

yardımcı olun arkadaslar hangsini alım. anlamıyorum bu işlerden. cok teşekkürler.
    Alcatraz GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilandan bakip yorum yapmak dogru degil. Siyede mustu reis var onunla iletisime gecerseniz yardimci olacaktir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acil bilgi lazım arkadaslar.

nelere dikkat etmem lazım tamam ilanları boşverelim. nelere bakım alırken chın malları varmı piyasada.
    Alcatraz GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illa sıfır olmak zorunda mı? turkcell genpa veya samsung çıkışlı yeni alınmış cihazların 2. eli de uygun fiyatlı alınabilir. ben geçen hafta satayım dedim kısmet olmadı ihtiyaç kalmadı iptal ettim.

ben eşime s3 alırken akmerkez samsung mazasından aldım. piyasada 1700 civarıyken ben 1400 e hemde taksitle almıştım. netten maza telefonuna ulaşıp arayın sorun bence.

Alıntı emirarslan34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

nelere dikkat etmem lazım tamam ilanları boşverelim. nelere bakım alırken chın malları varmı piyasada.

oGuZ555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bende arıyorum max:1100 lira verebilirim bu fiyatlara satan olursa bana ulaşsın
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc zaten 220-230lara zor çıkıyo bide kısaltırsan şanzımanı 200 anca yapar şahine binelim daha iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    illa sıfır olmak zorunda mı? turkcell genpa veya samsung çıkışlı yeni alınmış cihazların 2. eli de uygun fiyatlı alınabilir. ben geçen hafta satayım dedim kısmet olmadı ihtiyaç kalmadı iptal ettim.

ben eşime s3 alırken akmerkez samsung mazasından aldım. piyasada 1700 civarıyken ben 1400 e hemde taksitle almıştım. netten maza telefonuna ulaşıp arayın sorun bence.
    sıfır alım diyorum panpa şimdi adam dusurmustur falan filan istemiyorum o şupeye girmek istemiyorum. ve katsitli alıcam hepsi aynımı bunların orj lermi 1200 lere buldum sıfır onu almak istyorum eyer makına orjse basıma ne gibi sorunlar gelebilir. mesela kayıtsızmı olur veya 6 ay sonra kapanırmı nolur??? garantisi olmasın kendime güveniyorum XD anladınmı ne demek istedigimi. abi allah aşkına alırken nelere dikkat edim onu sole bana yavv
    Alcatraz GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya hiç incelemedin mi bu telefonu sen? öyle çakma makma satıyorlar ama eline aldımmı biraz bızıkladınmı belli olur ne mal olduğu. bire bir bir çakma telefon duymadım daha. pasaport sıkıntın yoksa kayıtsız al kendin kaydet başın ağrımasın. imei sorgulamasını yap netten bak marka model ne diye kayıtlı çakma imai olmasın. bir de fatura al aldığın yerden yeter. ekranına bak resim çek vs.

sıfır alım diyorum panpa şimdi adam dusurmustur falan filan istemiyorum o şupeye girmek istemiyorum. ve katsitli alıcam hepsi aynımı bunların orj lermi 1200 lere buldum sıfır onu almak istyorum eyer makına orjse basıma ne gibi sorunlar gelebilir. mesela kayıtsızmı olur veya 6 ay sonra kapanırmı nolur??? garantisi olmasın kendime güveniyorum XD anladınmı ne demek istedigimi. abi allah aşkına alırken nelere dikkat edim onu sole bana yavv

likedead - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4.1.2 türkiye güncellemesinde bildirim çubuğunu gri veya siyah renk olarak değiştirme görünüyor.fakat ayarlarda ben öyle bi seçenek göremedim yapan var mı acaba
    Sfi...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dip 1400-1500 bandında netde bu rakam altı sıkıntılıdır bence patlar imei bir kaç ay içinde

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakala.co'da güzel indirim ile satılıyor , bilginize
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildirim çubuğu hangisi oluyor acaba? bende 2 gün oldu indireli çok fazla kurcalamadım ama hiç değişiklik çarpmadı gözüme.

Alıntı likedead Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.1.2 türkiye güncellemesinde bildirim çubuğunu gri veya siyah renk olarak değiştirme görünüyor.fakat ayarlarda ben öyle bi seçenek göremedim yapan var mı acaba

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakala.co'da güzel indirim ile satılıyor , bilginize
    Paralel ith. sanırım o telefonda, o yüzden uygun fiyat.

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim bir sorum olacak yeni konu açmaktansa burda sormak mantıklı geldi kirlilik olmaması açısından , cok kararsız kaldım S3 mü, Note2'mi ,iphone 5'mi yakın zamanda kuzenim gelecek yurtdışından ve 4 yıldır aralıksız iphone kullandıktan sonra samsung ve androide alışmakta zorlanırmıyım? tek zor gelen kısmı iphone basitliği andorid biraz karışık geliyor gözümde büyüyor. yoksa note2 çok hoşuma gidiyor. bir akıl, bir çıkış yolu önerilerinizi bekliyorum.
    feel is everything

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

3 cesıt cihaz var.
    1 telpa kvk genpa dora gıbı fırmaların sattıgı cıhazlar 2 sene garantılı samsung guvencesınde.
    2 teknosa saturn vs gıbı fırmaların sattıgı kendı garantılerınde olan kendı garantılerı olan cıhazları zaten samsung evrensel garantıye sokuyor yanı telefon zımbabvedende alınsa bu garantı var ama teknık sorunda en hızlı cozum uretebılen secılebılınır.
    3. bıreysel yurtdısı telefonlar
    bunlardada jkayıt var ıse eger. 1 sene yıne samsung servıslerınden garantı ıle yararlanabılıyorsunuz.

cıhaz ıstedıgı kadar garantılı olsun bırazda sans meselesı sıkıntılıysa cozulmesı can sıkabılır.

ekran kırılırsa 600-700 tl fıyatı var garantıye gırmesı zor ıhtımal mısal ama tuşu basmaz bu garantılık ıstır.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 cesıt cihaz var.
    1 telpa kvk genpa dora gıbı fırmaların sattıgı cıhazlar 2 sene garantılı samsung guvencesınde.
    2 teknosa saturn vs gıbı fırmaların sattıgı kendı garantılerınde olan kendı garantılerı olan cıhazları zaten samsung evrensel garantıye sokuyor yanı telefon zımbabvedende alınsa bu garantı var ama teknık sorunda en hızlı cozum uretebılen secılebılınır.
    3. bıreysel yurtdısı telefonlar
    bunlardada jkayıt var ıse eger. 1 sene yıne samsung servıslerınden garantı ıle yararlanabılıyorsunuz.

cıhaz ıstedıgı kadar garantılı olsun bırazda sans meselesı sıkıntılıysa cozulmesı can sıkabılır.

ekran kırılırsa 600-700 tl fıyatı var garantıye gırmesı zor ıhtımal mısal ama tuşu basmaz bu garantılık ıstır.
    eline saglık kardeşim cok sagol
    Alcatraz GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence s3 ü eleyip i5 ve note 2 üzerinde düşünün. ben 4 ay iphone kullandım sonra hep android telefon kullandım ama geçenlerde bir i5 alıp kurcalayayım dedim hiç yabancılık çekmedim. telefonların özellikleri belli ve bunları biliyorsanız kısa bir bocalama süresinden sonra alışır gidersiniz. ios ve android yakın zamanda yaygınlaştı bunlardan önce kullandıklarımızı unutmamak lazım.

Alıntı CinAli_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bir sorum olacak yeni konu açmaktansa burda sormak mantıklı geldi kirlilik olmaması açısından , cok kararsız kaldım S3 mü, Note2'mi ,iphone 5'mi yakın zamanda kuzenim gelecek yurtdışından ve 4 yıldır aralıksız iphone kullandıktan sonra samsung ve androide alışmakta zorlanırmıyım? tek zor gelen kısmı iphone basitliği andorid biraz karışık geliyor gözümde büyüyor. yoksa note2 çok hoşuma gidiyor. bir akıl, bir çıkış yolu önerilerinizi bekliyorum.

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CinAli_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence artilari ve eksileri yan yana koyup degerlendirin gerci d3 veya note2 nin iphone 5 den nasil bir eksisi var bulamadim , ayrica gozunuzde buyumesin 1 gunde adapte olabilirsiniz

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence s3 ü eleyip i5 ve note 2 üzerinde düşünün. ben 4 ay iphone kullandım sonra hep android telefon kullandım ama geçenlerde bir i5 alıp kurcalayayım dedim hiç yabancılık çekmedim. telefonların özellikleri belli ve bunları biliyorsanız kısa bir bocalama süresinden sonra alışır gidersiniz. ios ve android yakın zamanda yaygınlaştı bunlardan önce kullandıklarımızı unutmamak lazım.

Alıntı Ramiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence artilari ve eksileri yan yana koyup degerlendirin gerci d3 veya note2 nin iphone 5 den nasil bir eksisi var bulamadim , ayrica gozunuzde buyumesin 1 gunde adapte olabilirsiniz

teşekkür ederim yorumlar için note2 dedik bakalım sonuç nolacak.
    feel is everything

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)