User Tag List

Sayfa 21/26 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
486 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: NG 106 DN Golf R--- Percussionali--

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda denemeye araba bulamayacagiz yada arabalarin fiyatlarina gore denemeler yapilacak .Yani Levent arabanin fiyatina baksa gece 1 de kalkip deneme yaparmiydi?Oyle yorumlar geliyorki en sabirli anlayisli adamlari bile cileden cikarir.
    Leventin araba sorunluyken denenmis acik net sorunlu denemedede 106 gecmis tebrik edilmis daha neyin pesindeyiz?106 nin uygun oldugu aralikda basilmis bu sizcede bir iyi niyet gostergesi degilmi?Bu kadar ustune gitmenin bir faydasi varmi?Levent kac senedir buraya uye kac tane yalanini yanlisini gordunuz?El insaf...
    R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

kayiptan bahsettigimi buradaki herkes anlamistir herhalde

yaysiz megan rebound onlar neki, hatlar karismis...
    Yukarida ki konunun altindaki yorumu sen koymussun pasam ben degil.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yaw biz adama yalanci demiyoruz adam mamiye yalanci dior bunu da mi anlayamiosunuz arkadas. Konuyu sahiplendim cunku selcukla maminin hakki yeniyor yalanci denilerek. Adam arabadan inmis farkli konusmus burada farkli konusuyor. Yasindan bana ne ben kaldiramam kardesim boyle olaylari. Istedigi video konuyor digerleri konmuyor burada otekileri koyun dio. Yanina geldim dio yanina geldigi yok. Arabam kesiklik yapti ok sorun varsa denemeye neden cikiosun. Zorla evinden mi aldılar deneme için.
    IN BOOST WE TRUST

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okadar yuksek suratte oldgugunu sanmiyrum 70-75 arasi basladilar benim bildgm
    90- 100 de sarmaz sanmiyorum 106 belki bitik lastikle kaymak asfaltta sarar
    golf r da kayip olmasin diye bu sistemleri niye cikarmislar ozmaan olsa bile minimumdadir bahsi gececek kadar oldugunu sanmiyorm son teknoloji bi aractan bahsediyoruz
    Benim bahsettiğm Gen 4 modül Leventin aracında yok bildiğim kadarıyla bu yüzden kayıbı fazla demek istedim.
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    NG ye bursadayken de hayrandık orjinalliği ve temizliğiyle , şimdi daha da hayran oluyoruz

Maşallah

34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    NG ye bursadayken de hayrandık orjinalliği ve temizliğiyle , şimdi daha da hayran oluyoruz

Maşallah

Şimdide biri çıkmış arabanın tavanı boyalı diyomuş

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eRken gec 400 hp arac 106 dan hizli olsaydi yakalar tepesinden atlardi bilmem kacyuz nm torkuda vardir ama 106 avantajli ve basarili
    Once 106 ya sonra golfe masallah
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genel olarak durumla ilgili bi post yazmak istedim;
    Öncelikle Alper Bey, siz beni tanıyomusunuz? Benim hakkımda herhangi bi bilginiz var mı? Kısaca kendimden bahsedeyim size, Avusturya Lisesini bitirmiş, iki yabancı dil bilen, çift anadal olmak üzere üniversite de okuyan biriyim. Haliyle ultra zeki bi insan olmasam da salak da değilim. Bu yüzden emin olun ki ben bi öyle bi böyle konuşmam, lafımı tartar söylerim...
    Önce yaştan girmişsiniz konuya, ordan para mevzusu açılmış, birazdan eminim ki başka birşeye gelir konu. Yaşım sizden küçük evet on beş yaş hemde. Herhangi bi terbiyesizliğimi gördünüz mü 20 sayfadır tartısıyoruz, birine de ters birşey söylemiş miyim? Birşey derim birine ters gelir, o farklı düşünür ben farklı düşünürüm o ayrı ama dikkat ettiyseniz kimseye terbiyesizce birşey demedim. Açıkcası zaten bu durum benim hosuma gitmiyo, bilgisayar basında bi insanla ne kadar anlaşılabilir ki? Sağlıklı bi dialog kuralamadıgından bende mümkün oldugunca edepli yazıyorum. Bu demek değildir ki ben sizden ve ya bi başkasından cekiniyorum, sadece böyle alışmışım böyle yazıyorum.
    Evet 100 bin liralık bi spor aracım var, ve hatta daha da pahalı araclarım var? Burda ki sorun ne anlamadım? Ben 106 yı hor mu gordum, onla ilgili birşey mi yazdım? Durduk yerde kafanızdan böyle birşey uretmeniz bana oldukca garip geldi acıkcası...
    Denemelere gelicek olursak: Laflarımı lütfen herkes dikkatli okusun ben hiç bir yerde aracım sorunluydu demedim. Methanol basmamış, üflememiş demedim. Methanol kapalıymıs dedim. Daha sonra olucakları bildiğim icin, denedikten 20 dakika sonra muhtemelen muammer beyler cay icerken, denemeden sonra benide davet ettiler ordan biliyorum, kendisini aradım hemen yanına geleyim bir daha deneyelim bahane olmasın dedim. Bunu diyen biri sizce yalan soyluyo olabilir mi? Ruh hastası olması lazım ya da oldukca geri zekalı...
    Orda ayrı burda ayrı konusuyo demissiniz; denedik gördük 200 e kadar yakalayamadım bende dedim ki 100-200 de 106 yı yakalamama imkan yok. E sonra haliyle methanolun kapalı oldugunu görünce tabiki farklı yazdım. Hatta Muamer beyle konustugumuzda acık acık soyledım ben gecerdım diye, kendisine sorabilirsiniz...
    Baska bir konu olan yalan soylenıyo dememe gelicek olursak; bana sabaha kadar da anlatsanız, bin kisi de aynı seyı yazsa ben gozumle gordum benım ıcın tartısılmaz bir gercek; kapısına dogru yaklastıgımda arabasının yarısı benim seridimdeydi. Ben kamyona değil, muammer beye selektor yaptım. Videodan sonra hala muammer bey orda tumsek oldugunu soyluyo, bende i-nan-mı-yor-um. Sabaha kadar da bunu savunsanız yine inanmam cunku dogru değil.
    Methanolun 2.0 TFSI üzerinde ki etkisi, siyah la beyaz gibidir. Bambaşka boyutlar kazanır olay.. İnsanlar methanol 15 beygir veriyo yazmıs, e orası iyi güzel hoşta, methanol olmayınca avansın kısılması nolucak? O sayılmıyo sizin görüşünüzle sanırsam... Demir bey yazmıs melih resit abi yazmıs bu adamların araclarının hepsi stage 4 yani hepsi bu aracları uzun suredir kullanıyolar ve farkı oldukca iyi biliyolar...
    Üşenmedim gittim iki tane video cektim; Basınc 1,25 redline yanı asırı derecede soft. Resim altta 7 binde 1,30 oldugu gözüküyo, inanmayanı istediği zaman arabama bindiririm kendim gösteririm.

75-225
    Golf R Revo Stage 2+ 75-225 km/h - YouTube
    100-200
    http://www.youtube.com/watch?v=wsHXBYBITF0
    Videoları izlediniz dünkü araçla bugunkü aracın gidisi aynı mı sizce arada 50 hp lık fark yok mu, basınc yine aynı arada 50 hp fark var. Koltuklar gordugunuz üzere takılı ozellikle cektim... Sokup sokmediğini nerden bilicez demeyin diye...
    1. si 75-225, merak edenler için söyliyim dün 75-200 bastık. İkinci video da 100-200. Dünden farkı methanol ve 1 kademe avansla ethanol. Dün denediğiniz arac 350 hp idi. Birinci denemede size göre 3-4 boy gectiniz. İkinci denemede fark o kadarda olmadı. Üzerine methanolun acık oldugunu dusunun, videoları da ızleyın , ben size söyleyim, iddalı olmasın boy hesabı bilmem ama ben sizi gecerim. 106 350 lık bir 4 ceker 2.0 aracı goruldugu üzere geciyo ama 400 u gecemez. Bu yuzden defalarca bir daha deneyelim dedim. Geçiceğimi bildiğim için bunu söyledim. Sunu da dusunun bunun üstüne wg ı sıktırsam 1,60-1,55 de vites atsam, rs4 enjektoru takıp avansı daha da acsam fark ne olur. Bu haliyle 100-200 9,2 lerde -2 eğimde onuda belirteyim...
    Uzun uzun yazdım, mantık cercevesi icinde dusuncelerimi paylastım. Şimdi biri cıkar dalga gecer, kendini gruba iyi gösterir, beni rencide etmeye calısır, gaza getirmeye kalkar ama ben gelmem, bu numaraları yemem. (Dikkat ederseniz biri diyorum, yancı , şakşak cı demiyorum) çünkü yazdım ya yukarda tarzım değil saygızlık etmem. Bu arada sunu da herkes kabul etmeli burası Ecufast in sitesi, o yüzden ecufast cilerin baskın olması, üste cıkması da kendi firmalarını savundukları icin, son derece normal ve makul bi durum... Ben bu yuzden karsı tarafı destekleyenleri, ona gore comment yazanları son derece normal buluyorum...
    Şimdi siz sabaha kadar da yazsanız, baska konularada girseniz, 100 kiside bana karsı cıksanız, benim size karsı olan sakin ve dik durusum değişmiycek. Ne yapsanız beni kandıramıcaksınız. O yüzden rica ediyorum ya gidin baskasını bulun ya da daha fazla uzatmayın...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Levent Y.

Seni babanlar nüfusa geç yazdırmış bir 10 sene kadar sanırım.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

bahadırtelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @levent Y
    Helal olsun gectin vya gecildin sen eğlenmene bak keyfini bozma daha cok denersin
    Gecersen gecilirsin bu tarzını korursan herkes senle dnemek ister bence önemli olanda bu
    Bu arada 106 yada tebrikler kimsenin beklemediği kadar iyi bir araba oldugu için fazla tartışma yaratıyor

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent çim seni tanımıyorum ama efendiliğin ve terbiyenle seni tebrik ederim.pejo geçmiş golf geçilmiş nereye kadar.Bu işler böyle olmamalı.Daha yapıcı olunmalı ki biz hepimiz bir şeyler öğrenelim.burda takım tutar gibi arkadaş tarafı tutmak hiç kimseyi ileriye götürmez.Genç bir kardeşimiz bir şeyleri açıklığa kavuşturmaya çalışıyor.onu anlamak dinlemek ve fikirlerine katılamsanızda saygı duymak gerekir.
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

athem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @dem-er katiliyorum

Leventin yasi kucuk ama yazdigi seyler mantikli

Iki tarafida tanimam disardan gordugumu yaziorum

Yasi buyuk olanlarida gorduk laf bile soylenmiyo hemen yas muhabbetine giriyolar bilmiolarki onlar iyce cocuk olduklarini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araçlara maşallah fakat konu roll olunca herkes elinden geleni yapıyor. Leventy kardeşim senin tek eksiğin hırsının olmamasıydı boşver iki tarafında haklı olduğu yerler var konuyu da uzatmaya gerek yok.

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir sürü alaycı yorum yapıldı, ama hala ne kadar yapıcı cevaplar veriyorsun, helal olsun sana Levent kardeşim.

İki araca da tebrikler, bu deneme altında gerginlik ya da eğlence çıkarmaya çalışanlara da iki aracın sahiplerinin birbirine olan saygısı dur der sanırım.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @LEVENT senin ne denli bi efendi oldugunu duyuyordum ama bugün kendimcede tasdik etmiş bulundum..

saatlerdir konuyu okuyorum birde ben fazlalaık yapmayayım diyerekten konuya dahil olmak istemedim ama su bardaktan taştı ;

yahu kelalper beyefendi sen hiç hayatında TFSI veya TSI tecrübe ettin mi ? senin yıllar önce bindiğin rx serilerine benzemiyor işte bu araclar meth olayı bu araclarda gündüzle gece gii farklılık gösteriyor işkembeden konusmayı bırak !!! hangi konuya baksam tartışma ortamının içerisinde sen varsın , insanlara birşeyler empoze etme çabası içerisindesin yahu ben anlamıyorum böyle yaparak bugüne kadar neyi değiştirdin acaba sen ???akıl yaşta değil baştadır bak 21 yasında deyip küçümsediğin çocuk senden ne kadar efendi ve seviyeli!!!sizin gibiler yüzünden bu işlerden tiksinen bu foruma girmeyen onlarca insan var, bravo emelinize ulaşıyosunuz!!! ALLAH akıl fikir versin sana ne diyeyim....diğer konuya gelecek olursak 106 mermi gibi araba TR tarihine efsane olmuş,400 hp oldugu varsayılan AWD araçla kıyas içinde bulunması bile takdire şayandır yapanın yaptıranın hünerine kesesine sağlık büyük bir keyifle izliyorum/herkes izliyor lakin sapla samanı birbirine karıştırmamak lazım..GOLF R 400-410 hp oldugu vakit yani hiçbir ekstra yapılmadan kendi setupıyla koştugunda ng yi rahat geçer(iki aracta bu standartlarda oldugu vakit diyorum yanlıs anlasılmasın bu lafımda), ha bu sefer öle olmuş böle olmuş falan filan ng gecmiş leventte tebrik etmiş bidaha deneyin rollingten sonra dünyanın sonu gelip kıyamet kopmayacak ki??? !!!...herneyse bu hamur çok su götürür kalın sağlıcakla...

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levent iyi güzel konuşuyorsun.

Konu başlarında daha sempatik konuşuyordun Fakat bana öyle geliyorki bazı kişilerden aldığın mesajlar seni gaza getirdi , bunu tamamen kafamdan uyduruyorum , ben öyle olduğuna inanıyorum

Bunun dışında mesajlarını inceliyorum , genelde zehri ortaya atıyorsun ve çekiliyorsun.
    Tartışma yaratıcak bir konu açıyosun postun sonunu herneyse önemli değil tartışma çıkmasın tadında hava vererek bitiriyorsun. Ama benim anlamadığım gerçekten tartışma çıksın istemeyen adam ya da içine sine sine herneyse diyen adam senin gibi uzun uzun tartışma yaratıcak cümleler kurup sonuna herneyse yazmaz , ben buna inanıyorum.

Aslında konu başta gayet şeffaftı.
    Levent meth kapalıydı dedi.
    Mami abi sus s2k ile denediğimde gelirsin dedi.

İşte olayın burda kapanması gerekiyordu.Ama uzatıldı da uzatıldı ordan oraya çekildi konu şimdi ortada ne yapılacak deneme kaldı ne saygı.
    Konu bedavaya bu şekilde uzatılmasaydı zaten sus s2k ile ng nin denediği gece golf r da gidecekti bizde görecektik methanolun gücünü. Ama kendi kendinizi çıkmaza sürüklediniz .

Yok yalancılar yok üstüme kırdılar .. Biraz zekice davranmak gerekiyor. Sessiz kalıp günü geldiğinde konuşmak egrekiyor. Bilmem Mami abiye hiç dikkat ettiniz mi ? Benim gözümde adam bunları yaşamış görmüş biliyor olanları ve olacakları , buraya uzun uzun yazsa herşeye bir cevap verse konunun biryere ulaşamayacağını biliyor kısa ve net konuşuyor kimseyi aldırmıyor.
    İzleyenler hertürlü yorumu yapabilir Levent ama sen insanlaırn gazına gelip ya da kendin sabredemeyip konuyu bu şekilde uzatmasaydın mami abi deneyecekti zaten..

Not Levent sakın beni yanlış anlama , senin hakkında kötü düşünerek yazmadım. Ayrıca bunca mesaja karşı verdiğin cevaplar gayet makul , ben senin yerinde olsaydım kim bilir belki bu kadar sakin kalamazdım bile ,ama dediğim gibi boşuna uzatıldı..
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Levent iyi güzel konuşuyorsun.

Konu başlarında daha sempatik konuşuyordun Fakat bana öyle geliyorki bazı kişilerden aldığın mesajlar seni gaza getirdi , bunu tamamen kafamdan uyduruyorum , ben öyle olduğuna inanıyorum

Bunun dışında mesajlarını inceliyorum , genelde zehri ortaya atıyorsun ve çekiliyorsun.
    Tartışma yaratıcak bir konu açıyosun postun sonunu herneyse önemli değil tartışma çıkmasın tadında hava vererek bitiriyorsun. Ama benim anlamadığım gerçekten tartışma çıksın istemeyen adam ya da içine sine sine herneyse diyen adam senin gibi uzun uzun tartışma yaratıcak cümleler kurup sonuna herneyse yazmaz , ben buna inanıyorum.

Aslında konu başta gayet şeffaftı.
    Levent meth kapalıydı dedi.
    Mami abi sus s2k ile denediğimde gelirsin dedi.

İşte olayın burda kapanması gerekiyordu.Ama uzatıldı da uzatıldı ordan oraya çekildi konu şimdi ortada ne yapılacak deneme kaldı ne saygı.
    Konu bedavaya bu şekilde uzatılmasaydı zaten sus s2k ile ng nin denediği gece golf r da gidecekti bizde görecektik methanolun gücünü. Ama kendi kendinizi çıkmaza sürüklediniz .

Yok yalancılar yok üstüme kırdılar .. Biraz zekice davranmak gerekiyor. Sessiz kalıp günü geldiğinde konuşmak egrekiyor. Bilmem Mami abiye hiç dikkat ettiniz mi ? Benim gözümde adam bunları yaşamış görmüş biliyor olanları ve olacakları , buraya uzun uzun yazsa herşeye bir cevap verse konunun biryere ulaşamayacağını biliyor kısa ve net konuşuyor kimseyi aldırmıyor.
    İzleyenler hertürlü yorumu yapabilir Levent ama sen insanlaırn gazına gelip ya da kendin sabredemeyip konuyu bu şekilde uzatmasaydın mami abi deneyecekti zaten..

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Denememi konusumu siyaset meydanımı belli değil anlamadım gitti ben bu işi. .eskiden kanal 6 daki programlar böyle idi .
    Scorpion TypeR

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Levent Y.

Seni babanlar nüfusa geç yazdırmış bir 10 sene kadar sanırım.
    Bu konudan oncede videolArindaki filan yorumlarindan yasi buyuk saniodum verdigi cvplardan dolayi, bu konudada iyice gosterdi kendini..

@levent Y Son yazinda hersey acik net, daha fazla birsey yazmaya gerek yok.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)