PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzİn zammi

Sayfa : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41

altugkocer
15-05-2018, 09:17
Allahtan havalar düzeldi,bisiklete binemeyip arabaya binmek moralimi çok bozuyordu. Şimdi her yere tekrardan bisiklet ile gidip gelebilirim.

Benim evle iş yeri arasında yaklaşık 350-370 metre kot farkı var. Arabayla zor çıkıyorum :D Yoksa bisiklet çok mantıklı

Anıl E.
15-05-2018, 09:18
Benim evle iş yeri arasında yaklaşık 350-370 metre kot farkı var. Arabayla zor çıkıyorum :D Yoksa bisiklet çok mantıklı

Temmuz'da bi müptezel tech ankara buluşması yapalım :D

altugkocer
15-05-2018, 09:22
Temmuz'da bi müptezel tech ankara buluşması yapalım :D

oooo can evimden vurdun :D yapalım tabi. Sanayide 50 sap bira da içebiliriz :D

BARR
15-05-2018, 09:23
Murat başkan ters psikoloji yaptı bu zamma sevindirdi.

GokhanRS
15-05-2018, 11:40
dün biri benzin zammını protesto etmiş (tabiki bordo facebooktan) arkadaşıda yoruma şunu yazmış, insan oğlu ne kadar nankör, 100bin tl lik arabaya biniyorsun 6 lirayı mı kınıyorsun. doymadınız yazmış.

yani müstehak demek ki bize. dünyada araç sahibi insan sayısı konusunda en gerilerde olmamıza rağmen istanbul ankara izmiri trafiğini baz alıp çok zenginiz v.s yazıyor insanlar.

hatta bu forumdaki arkadaşlarımız bile sürekli aynı şeyi yazıp duruyor. hayatları istanbul ankara izmirden ibaret çünkü.

BarKing
15-05-2018, 12:50
dün biri benzin zammını protesto etmiş (tabiki bordo facebooktan) arkadaşıda yoruma şunu yazmış, insan oğlu ne kadar nankör, 100bin tl lik arabaya biniyorsun 6 lirayı mı kınıyorsun. doymadınız yazmış.

yani müstehak demek ki bize. dünyada araç sahibi insan sayısı konusunda en gerilerde olmamıza rağmen istanbul ankara izmiri trafiğini baz alıp çok zenginiz v.s yazıyor insanlar.

hatta bu forumdaki arkadaşlarımız bile sürekli aynı şeyi yazıp duruyor. hayatları istanbul ankara izmirden ibaret çünkü.

Çünkü ZORUNDA değiliz fahiş fiyat vermeye benzine!!, Kendi saçma harcamalarının faturası bize kesiliyo,

free-hifi
15-05-2018, 13:36
rte nin cuma namazı konvoyu kaç litre yakıt harcıyordur ?

Yigit-Y
15-05-2018, 14:05
rte nin cuma namazı konvoyu kaç litre yakıt harcıyordur ?

Bir yıl boyunca cumaya gitmesin

52 tane öğrenciyi okutur hemde firt class okutur

Sarayı 6 ay kapatarak yılda 2 kere 500 tl yardımdan bahsediliyorsa

Cumanın yakıtı ile en az dediğim olur sanırım

Anu
15-05-2018, 14:13
Zamanında benzin 4-5 TL arasıyken arabanın her yerine dünyanın en pahalı yakıtını kullanıyoruz şeklinde çıktı bantlamıştım. 1 sene öyle gezdim, baktım kimsenin umurunda değil, yırttım attım. Şu an 98 cc vergisiz motora biniyorum yakıt yok, parça ucuz, tamir yok, bakım 30 TL o da sadece yağ. Başlarım zevkine de hobisine de araba aylardır yatıyor 3-5 km kullandım anca. Tepki için çok geç artık, herkes kendi başının çaresine baksın. Parası olan arabaya binsin, olmayan benim gibi motora terfi etsin.

Black_Eagle
15-05-2018, 14:23
petrol fiyatlarıda yukarda bi 30 kuruşluk güncelleme daha gelir mi?

TaGo
15-05-2018, 14:49
Arkadaşlar bundan önceki zamdan bu yana dolar ve brent petrol varil fiyatındaki değişim şu yönde.

Dolar o zamda 4.05 civarı iöiş, brent petrol ise 72-73 dolar, şuan 4.4x dolar ve varil fiyatıda 79 dolar. Tabiki lineer olarak artım olmuyor. yani dolara %10 geldi bir %10 da varil fiyatına geldi ikisini çarpalımyaklaşık %21 gibi bir zam olması gerekiyor gibi gelebilir ama öyle değil tabi. Yinede çooooook sağlam bir zam gelecek bu 18 kuruşlar hiçbir şey yani

BarKing
15-05-2018, 15:10
Ya diyorum köprüde kontak kapayalım eylem yapalımda, İşine gelmeyen herkese FETÖ diyip yafta yapıştırıyolar kanıtlayamadan bile ****** çocukları, Başımız yanar...bu kadar şey arasında derdin benzinmi dersenizde, Zaten herşeyin birikimi bu, Utanmadan sanki millet zenginleşiyo pişkince zam yapıyolar!! kuruşuna kadar çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah

mikelazi
15-05-2018, 15:27
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=vsilpwOlgKk)

mikelazi
15-05-2018, 15:28
YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=vsilpwOlgKk)

izleyin fakirleRR :P

Black_Eagle
15-05-2018, 15:47
Ya diyorum köprüde kontak kapayalım eylem yapalımda, İşine gelmeyen herkese FETÖ diyip yafta yapıştırıyolar kanıtlayamadan bile ****** çocukları, Başımız yanar...bu kadar şey arasında derdin benzinmi dersenizde, Zaten herşeyin birikimi bu, Utanmadan sanki millet zenginleşiyo pişkince zam yapıyolar!! kuruşuna kadar çoluğundan çocuğundan çıkar inşallah

demokrasi ile yönetilen ülkelerde çok mantıklı bir protesto ama dediğin gibi zaten onlara oy vermeyen yüzde 50 de olduğumuz için otomatikman vatan hainiyiz hepimiz bide protesto yaparsak fetocu,pkk lı , amerika ajanı ,israil uşağı vs vs bir sürü yeni adımız olur adil olarak yargılanamıyacağımız için de içerde boşuna yattığımızla kalırız

KÖROĞLU
15-05-2018, 16:02
izleyin fakirleRR :P

Toplu taşıma mı ile mi gidiyorsunuz derken ki o acıyan bakışlar hahahahah :D

330'a ötv siz niye millete vermiyorlar diye kimse sormuyor.

2015 de asgari ücret net : 1273 TL imiş.

ötv siz olarak bir asgari ücretli 259 Ay da alabiliyor bu aracı.

O da yemeden içmeden 21 yıl civarı bir süre yapıyor.

Yersen...

rain man
15-05-2018, 18:31
O kontak kapanana kadar fiyatlar artmaya devam edecek. Hele ki şu üretim ile kimse vergide düşüş beklemesin. Olası her iyi hareket sadece oy amaclı olacak. Ki önümüzde secim olmasına rağmen zamlar arka arkaya geliyor, göstermelik de olsa bir şeyler yapılamıyorsa ben secim sonu çok ama çok büyük bir kriz bekliyorum amatör izlenimlerim sonucunda.
tolga_kaan bi proje üret de profil fotondaki arkadaş gibi bir şeyler yapalım. Böyle olmayacak yoksa :)

997TT
15-05-2018, 19:30
Burda heen herkes bılıyor gemının su aldıgını ve kaptanın bızden herseyı sakladıgını....
Ama asıl soru su,sorumlulara gereken cezayı verebılıcekmıyız artık?

Emrecan-R
15-05-2018, 19:49
Burda heen herkes bılıyor gemının su aldıgını ve kaptanın bızden herseyı sakladıgını....
Ama asıl soru su,sorumlulara gereken cezayı verebılıcekmıyız artık?

Abi ben sanmıyorum.Çünkü hile karıştırılcak herzamanki gibi herşey onların ellerinde benim inancım kalmadı gideceklerinden.Halk olarak çoğunluğu sağlasak bile resmi sayılarda zor

997TT
15-05-2018, 20:27
Ne yapıcagız,kabul mu edecegız? Sacmalamayın,hakkımızı savunmamız gerek.
Bakın,eger tayyıp gıderseakp kalsın)avrupa dan bır cok kredı muslugu acılacak.Emın olun hıc bır sorun yasanmayacak.o kadar cok tepkı var kı,yapmamız gerekenlerı bıle ypamıyoruz. Malesef gereksız dusman topladık son 4 yıl.

CafCaf
16-05-2018, 00:05
vatan elden gidiyan iltica geliyah brakın bu mawaraları :D :D

EREN34
16-05-2018, 00:22
vatan elden gidiyan iltica geliyah brakın bu mawaraları :D :D

Sen önce dişlerini fırçala :D :D

fthdrn
16-05-2018, 02:03
Ne yapıcagız,kabul mu edecegız? Sacmalamayın,hakkımızı savunmamız gerek.
Bakın,eger tayyıp gıderseakp kalsın)avrupa dan bır cok kredı muslugu acılacak.Emın olun hıc bır sorun yasanmayacak.o kadar cok tepkı var kı,yapmamız gerekenlerı bıle ypamıyoruz. Malesef gereksız dusman topladık son 4 yıl.

Gezide biraz ses çıkarttık vatan haini olduk. Daha da kimse yüksek sesle bile konuşmaz.

DOHC
16-05-2018, 07:38
Benzin ve motorine yeni zam mı geliyor? - Ekonomiden guncel haberler (https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/benzin-ve-motorine-yeni-zam-mi-geliyor-2409653/)

rebelh
16-05-2018, 08:51
akşam yeni zamlar geliyor inşallah
dünü es geçtiler krize girdim elim ayağım titriyor
10 krş 20 krş reco ne verdiyse razıyım
bünye alıştı artık ayakta duramıyorum zam gelmedi mi

rebelh
16-05-2018, 08:54
Gezide biraz ses çıkarttık vatan haini olduk. Daha da kimse yüksek sesle bile konuşmaz.

çok ah aldılar çok hak yediler çok kişiye kıydılar ehpsini ilmik ilmik işledik biriktirdik
öyle kolay olmayacak kaybettik bitti dedirtmeyeceğiz hepsi hukukun önüne çıkacak 16 yılın tüm defterleri açılacak
oy çalar yine gitmez falan diye düşünenler var
ÇALAMAZ HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ bu ülkenin 1923ten beri gelen gelenekleri var bugün daha bir sıkı bağlıyız artık bu geleneklere
oyumuzu kullanacağız ve kaybedecekler
sonra o yandaşlara peşkeş çekilen her şey halkın cebine geri girecek
bakın 2 senede ne kadar güzel bir ekonomimiz olacak yeterki hakkı hakedene verelim

rebelh
16-05-2018, 09:00
Abi ben sanmıyorum.Çünkü hile karıştırılcak herzamanki gibi herşey onların ellerinde benim inancım kalmadı gideceklerinden.Halk olarak çoğunluğu sağlasak bile resmi sayılarda zor

öncelikle 16 nisanı şaibeli tutarak söylüyorum
her zaman sandıkta güçlüydüler
kırsalda köylerde kasabalarda ilçelerde muhafazakar illerde hep tek başlarınaydılar
bugün bir köy kahvesine gidin ya ahaber ya kanal7 izleniyor olur
o yüzden aldıkları oylara yalan gözüyle bakmayın 7 haziranda 1 kere kaybetti ama bahçeli arka çıktı rövanşını aldı
bu sefer arka çıkabilecek bir bahçeli yok ve parti bazında 35ten fazla alamayacak
3 güçlü muhalafeti var sandıkları koruyacak örgütlenecek
ve yanında seçimi neredeyse umursamayan bir mhp var
ekonomiyi bir kenara koyun, mazot et ekmek gübre tohum köylünün direk kullanım ürünleri ve son 2 senede geldikleri fiyatlar ortada
kırsaldan bile tepki alacaklar oy kaybedecekler çünkü köylünün oy verebileceği alternatif adaylar var bu sefer
karşısında bir kılıçdaroğlu bir bahçeli yok
bir akşener bir ince bir karamollaoğlu var doğuda demirtaş var
4 sene sonra gelen özürler boşa değil gemi batıyor kaybedecekler

ozoozo
16-05-2018, 09:07
Niyeyse bu ekonomik çöküşe ve zamlara sevinir oldum , sonları gelir inşallah. Fark etmeyen hala at gözlüğüyle bakan davarlarda durumun farkına varır. Zaten ekonomi çökmüş durumda , cebimize giren maaşımız her gün değer kaybediyor iyice saldım o yüzden. Çevremdekilere söz verdim bunların gittiği gün davul zurna çaldıracam diye , birde en çok yüreğimin soğuyacağı nokta, hani şu her yere peşkeş çekilen , her kuruma torpil ile giren , her ihale de yandaşa verilen , her türlü yolsuzluğu yapıpta Allah , kitap ağzından düşürmeyenlerin yargılandığı , ayakları götüne değe değe kaçtığı , ne kadar vakti zamanında peşkeş ile milyon TL leri vuranlara kayyum atandığında koca bir oh çekeceğim.

GokhanRS
16-05-2018, 09:17
çok ah aldılar çok hak yediler çok kişiye kıydılar ehpsini ilmik ilmik işledik biriktirdik
öyle kolay olmayacak kaybettik bitti dedirtmeyeceğiz hepsi hukukun önüne çıkacak 16 yılın tüm defterleri açılacak
oy çalar yine gitmez falan diye düşünenler var
ÇALAMAZ HİÇ BİR ŞEY YAPAMAZ bu ülkenin 1923ten beri gelen gelenekleri var bugün daha bir sıkı bağlıyız artık bu geleneklere
oyumuzu kullanacağız ve kaybedecekler
sonra o yandaşlara peşkeş çekilen her şey halkın cebine geri girecek
bakın 2 senede ne kadar güzel bir ekonomimiz olacak yeterki hakkı hakedene verelim

daha 2017 referandumundan önce kaç olay yaşandığını hatırlayalım. tek bir örnek vereyim, referanduma 3 ay kala Vodafone arenada patlayan bomba, 29 şehit (27si çevik kuvvet polisi) 166 yaralı. dakikalar içinde, hatta canlı yayın anında patlama olur olmaz akpli yetkili ne dedi? bombayı daeşin koyduğunu iddia etti, peki nerden biliyordu daha bomba patlayalı saniyeler dakikalar olmadan? Peşinden gelen cümlesi neydi? Parti tutmadan erdoğanın etrafında birleşmeliyiz, bu teroristlerin kökünü kazımalıyız... A haber!

bu arada bu ülkenin bakanının en kötü suriyeden Türkiye'ye bir roket sallarız sonra dalarız suriyeye diye ses kayıtları çıktı mı? Yalanlaya bildi mi o bakara makaracı?

Muhalefet bu olaylara bu kadar ipucuna rağmen, ses kayıtları dünyanın en ünlü teknoloji merkezleri tarafından gerçekliği doğrulandığı halde ne yapabildiler?

Hatta bütün bu olaylar adamların oyunu yükseltti ohal bile yoktu. Şimdi ohal üstüne ohal. Neredeyse muhalif kanal kalmadı hiç.

Ben o bomboları kesinlikle akp patlattı gibi bir iddiada bulunmuyorum. Gözümle görseydim bile bulunamazdım zaten sonum belli olurdu.

Ancak şu ülkede sadece polislerin askerlerin ipini azıcık gevşetse memur gibi sabah 9 akşam 6 takılın rahat edin biraz dese bile zaten bu olaylar olur... anlayana ipuçları açık.

997TT
16-05-2018, 09:22
Yeter ki inanın,iyi olucak her sey. Oylarımıza sahıp cıkalım.
Buarada,hangı ulkede verdıgın oy calınır suphesı yasıyorsun? Halımıze yazık....

rebelh
16-05-2018, 09:50
oy moy çalamazlar korkmayın
en fazla hdp noykot etseydi köylerde onların yerine oy kullanabilirlerdi o kadar
şimdi 4 tane muhalefet partisi var karşılarında yukarıda yazılanlar olduğu zaman halk herşeye rağmen bunlara destek veriyordu
bu ülkede iktidarı ekonomik olaylar ve darbeler değiştirdi
darbeler bile ekonomik sebepler barındırdı yaptıranlar tarafından
ekonomi çoh iyiciler çıksın gitsin de oy versin
inanın erdoğan tek başına kazanırsa üzülmem meclistede isterse 500 vekil alsın
bu iktidar gitti 2019da imfnin kapısını çalacaklar
sürdürülebilir bir ekonomi kalmadı bunların elinde
ingiltereden para dileniyorlar
borç veren yok para da tınne

dorukky
16-05-2018, 10:58
Bugun alyanslarini bozdurup kirasini odeyen gordum kuyumcuda bi ulke daha nekadar kotu olabilir?dot kadar gurcude bile dolar 2.4 kuresel krizden bi bizmi etkileniyoruz? Secimi bile beklemeleri bosa suanda birakip gitsinler. Insallah gelecek kisi su son 10 yilda zengin olan yeni yetme sirketlere el koyar bosa yapilan koprulerin sozlesmelerini fesheder satilan fabrikalari iptal eder

997TT
16-05-2018, 11:47
Bile bile bu hale gelmis olmak koyuyor bana...
Benzin mazot ve log ye zam var...

free-hifi
16-05-2018, 11:55
18:30 da mesaj atarlar yine :)

EREN34
16-05-2018, 11:59
Bile bile bu hale gelmis olmak koyuyor bana...
Benzin mazot ve log ye zam var...

Kaçar kuruş abi?

rebelh
16-05-2018, 12:05
gefleti, zılleti ve cehaleti tattık.
sıra sefalette.

KÖROĞLU
16-05-2018, 12:06
mazotta 6 ları ne zaman görürüz bu gidişle, bana çok uzak gelmiyor.

Bu arada zam üzerindeki baskıyı kaldırdılar gibi anlıyorum Murat abi 997TT peşpeşe devam edecek gibi bir his var içimde.

Zam'a sevinir olacağım aklımdan geçmezdi ama şuan o moddayım resmen.

free-hifi
16-05-2018, 16:27
Aygaz lpg de 8 kuruş indirime gitti bu geceden itibaren.

Le10ur
16-05-2018, 17:41
Mazota var mi bu gece

PunisheR
16-05-2018, 17:48
bugün yok yine ertelendi

997TT
16-05-2018, 18:51
inkar etmeye devam,hukumet tuprasa coktu resmen...
Mafya devlet nedir?

997TT
17-05-2018, 05:09
Benzin e zam kadar OTV indirimi gelicek...
Hayret!

BARR
17-05-2018, 06:54
Oyum AKP'ye çünkü akaryakıtta ÖTV indirime gittiler.

VETTE
17-05-2018, 07:29
Hayret!

24 hazirana kadar ibaresi eklemeyi unutmuşlar bence

rahmitanir
17-05-2018, 07:33
yalnız bu ötv indirimi "hep 50tl lik alana" yarayacak gibi:)

yaz sonuna ötv üst limitini tekrar düzenlerler, toptan çakarlar, aynı tas, aynı hamam...

MCN21
17-05-2018, 07:39
24 hazirana kadar ibaresi eklemeyi unutmuşlar bence

25 haziran masetleri akaryakitta duzenleme. Litre bazinde benzine 2, dizele 1.5tl zam geldi :D

hak_on
17-05-2018, 08:10
Hayret!
Yanlıs anlamadıysam bu durum sadece zammı engellicek :). 6tl nin altına inmesi hayal benzinin.

Ormanci
17-05-2018, 08:15
25 haziran masetleri akaryakitta duzenleme. Litre bazinde benzine 2, dizele 1.5tl zam geldi :D

Tersine çevirirler, zam kadar ÖTV artışı şeklinde... Misss.

TorqueTuning
17-05-2018, 08:19
24 Hazirana kadar popülizm şovu var memlekette, sonrası tufan!

free-hifi
17-05-2018, 08:29
sabit fiyatı ayarlasınlar kafa karışmasın 5,50 ve 6 iyidir aslında

powERS
17-05-2018, 09:05
Ay ne güzel halkını seven bir dövlettt...

İzmiri terkederken yakan yunanlıları hatırlattı..

DOHC
17-05-2018, 09:10
Benzinde OTV duzenlemesi gundem oldu - Ekonomiden guncel haberler (https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/benzinde-otv-duzenlemesi-gundem-oldu-2412214)

Ağa bizimle eğleniyor

997TT
17-05-2018, 12:02
Akaryakitda ki otv indirimi yada sabit fiyat hikayesinde konunun özü şudur;
1) Bugünden itibaren gelecek olan zamlar ÖTV’den karşılanacaktır.
2) Zam gelmez ise fiyat bugün hala ne ise yine o’dur.
3) Diyelim ki zam geldi ve bu ÖTV’den karşılandı ve akabinde piyasa koşulları çerçevesinde indirim geldi o vakit ÖTV indirilmiş kısımdan değil Resmi Gazete’deki yayın tarihinde geçerli olan ÖTV miktarına çekilecek. Yani ÖTV esnek hale getirilmiş oldu.

ozoozo
17-05-2018, 12:27
Hale bak.. 6,30 olan benzinin litre fiyatının sabitlenmesine sevinir olduk. Haliyle benzinin 6 tl nin altına düşmesi bu ekonomi ve piyasa şartlarında imkansız gibi bir şey oldu. 5-10 kuruş indirim gelse oda ÖTV den yapılan indirimi telafi edecek , bize yansıyan bir şey olmayacak :) Zaten bu şartlarda indirim gelme ihtimalini pek düşünmüyorum yarın bir gün birisi bu olayı eskiye çevirmeye çalışsa haşırt diye 1-2 lira zam yapılması gerekecek mevcut senaryo da.

burak10
17-05-2018, 12:27
3) Diyelim ki zam geldi ve bu ÖTV’den karşılandı ve akabinde piyasa koşulları çerçevesinde indirim geldi o vakit ÖTV indirilmiş kısımdan değil Resmi Gazete’deki yayın tarihinde geçerli olan ÖTV miktarına çekilecek. Yani ÖTV esnek hale getirilmiş oldu.

abi bu durum uzun vadede kalırmı kalsa da tüketici yararına olurmu?

powERS
17-05-2018, 12:31

Yanı dıyorlarkı bız bu fıyatı begendık bundan sonra urkutmucez sızı..

6.20 den devam

zam gelırse otvden duserız

fıyat cekılırse otv yı koklerız.. 6.20 den devam..

ama madem bole bı ımkan vardı neden sımdı ?

Dedıgım gıbı Izmırı terkeden yunanlıların sehrı aleve vermesı gıbı bısey..Gelecek olan dusunsun..

mikelazi
17-05-2018, 12:38
mazot 3.5tl lerdeyken yapsanıza bunu

giren girdi nasılsa

seçim bir bitsin bizi kötü öpücekler gibi...

GokhanRS
17-05-2018, 15:22
eğer bunlar tekrar gelirse ve dediğin gibi çok fenaa öpecekler milleti. adamlar %30 asgari ücrete zam yaptığının ertesinde hemen her şeye vergi zammı v.s yaptılar.

bu kadar rüşvetten sonra var yaaa çooook korkutucu şeyler olabilir zam konusunda.

Ormanci
17-05-2018, 15:30
eğer bunlar tekrar gelirse ve dediğin gibi çok fenaa öpecekler milleti. adamlar %30 asgari ücrete zam yaptığının ertesinde hemen her şeye vergi zammı v.s yaptılar.

bu kadar rüşvetten sonra var yaaa çooook korkutucu şeyler olabilir zam konusunda.

Doğru ama bir yandan da bu kadar rüşvet, paniğin işareti gibi. Bu kadar hiç yapmamışlardı... Demek o kadar çekiniyorlar bu sefer.

Adamlar TV'de film yayımlıyor, Atatürk'ler, birlikler beraberlikler, kutuplaşma olmadan bilmemne demeler... Başta CHP veya benzer bi parti sanıyorsun, bi bakıyosun sonunda Türkiye vAKtidir diyor. Vay anasını arkadaş. Sanki iktidarda olan siz değildiniz 18 senedir.

CloudGrey
17-05-2018, 15:48
ben hazırım ;

https://i.hizliresim.com/QVk5LV.jpg (https://hizliresim.com/QVk5LV)

mehmet6r
17-05-2018, 20:00
Önümüzdeki 3-5 ay içinde brent petrol fiyatının 100dalara ulaşacağı öngörülüyormuş. Asıl o zaman göreceğiz ne olacak durumlar.

DOHC
17-05-2018, 21:07
Doğru ama bir yandan da bu kadar rüşvet, paniğin işareti gibi. Bu kadar hiç yapmamışlardı... Demek o kadar çekiniyorlar bu sefer.

Adamlar TV'de film yayımlıyor, Atatürk'ler, birlikler beraberlikler, kutuplaşma olmadan bilmemne demeler... Başta CHP veya benzer bi parti sanıyorsun, bi bakıyosun sonunda Türkiye vAKtidir diyor. Vay anasını arkadaş. Sanki iktidarda olan siz değildiniz 18 senedir.

Reklamın müziği de arak zaten.
Müziğin adı "Your god is dead" miş :)
Tam akplik

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=FT8nG9hv168)

PULAT
18-05-2018, 07:45
ÖTV için 17 Mayıs tarihindeki ötv oranı baz alınacakmış. Artış olmayacakmış ötv de. Bu da demek oluyor ki ucuzlarsa yakıt ki ben öyle bişey hiç hatırlamıyorum, fiyatta düşecek demektir. Tavan fiyat sabitlenmiş gibi duruyor. Bu uygulamayı benzin 5 tl lik psikolojik sınırı geçmeden evvel yapsalardı vaktiyle oy vermiş biri olarak gerçekten samimi karşılardım ama şu an ayan beyan gözümüze soka soka seçim yatırımı diyorlar.

wolkanku
18-05-2018, 08:00
ÖTV için 17 Mayıs tarihindeki ötv oranı baz alınacakmış. Artış olmayacakmış ötv de. Bu da demek oluyor ki ucuzlarsa yakıt ki ben öyle bişey hiç hatırlamıyorum, fiyatta düşecek demektir. Tavan fiyat sabitlenmiş gibi duruyor. Bu uygulamayı benzin 5 tl lik psikolojik sınırı geçmeden evvel yapsalardı vaktiyle oy vermiş biri olarak gerçekten samimi karşılardım ama şu an ayan beyan gözümüze soka soka seçim yatırımı diyorlar.

gerçekleri görebildiğiniz için şahsen mutlu oldum.
insanlar takım tutar gibi oy vermese bu iş bu noktalara zaten gelmezdi.
umarım bu seneki oylarınız ülkemiz için hayırlı olur.

uygarr
18-05-2018, 09:42
Tulumba `da Su Bitti Hepimize Geçmiş Olsun..

G.U.Z.
20-05-2018, 07:24
Döviz kuru ve petrol ile endeks değerlerindeki artış motorinde 32, benzinde 27 kuruş zammı gündeme getirdi. Bu tutarların karşılığına denk gelen ÖTV düşürüldü ve zamlar pompaya yansıtılmadı
Kaynak:Motorinde 32 kuruş benzinde 27 kuruş kur zammı yapılmadı - Haberler (http://m.haberturk.com/motorinde-32-kurus-benzinde-27-kurus-kur-zammi-yapilmadi-1975176-ekonomi)
Mazot 6.0x benzin 6.6x olacakti

imprezaWRC
20-05-2018, 10:29

Birde, Ahmet Davutoğlu'ndan beri sürekli bir Yeniden Diriliş modundalar, hayır arkadaş zannedersin partinin adı Walking Dead. Ölenler falan mı oldu da yeniden diriliş diyorlar. Yada ne bileyim iktidara sanki dün başka gezegenden geldilerde, olanı biteni sanki ilk defa görmüşler gibi reaksiyon veriyorlar. 2002'den beri Mars'lılar yönetiyordu, bize oy verin de gönderelim Marslı'ları gibi kelamlar.
2 senedir OHAL'deyiz, yetkinin de yetkisi ellerinde, hale bize yetki verin demeler.

VEDA filminde bir sahne var; Atatürk çiftçiye ülkenin durumundan bahsedip ne yapacaksın diye sorduyor. Paşam, bu çiti düşman kırana kadar benden sana hayır yok diyordu. Türk milleti malesef böyledir, çiti kırmazsan gerçekleri görmezler ve birlik olmazlar.

TorqueTuning
21-05-2018, 09:02
Birde, Ahmet Davutoğlu'ndan beri sürekli bir Yeniden Diriliş modundalar, hayır arkadaş zannedersin partinin adı Walking Dead. Ölenler falan mı oldu da yeniden diriliş diyorlar. Yada ne bileyim iktidara sanki dün başka gezegenden geldilerde, olanı biteni sanki ilk defa görmüşler gibi reaksiyon veriyorlar. 2002'den beri Mars'lılar yönetiyordu, bize oy verin de gönderelim Marslı'ları gibi kelamlar.
2 senedir OHAL'deyiz, yetkinin de yetkisi ellerinde, hale bize yetki verin demeler.

VEDA filminde bir sahne var; Atatürk çiftçiye ülkenin durumundan bahsedip ne yapacaksın diye sorduyor. Paşam, bu çiti düşman kırana kadar benden sana hayır yok diyordu. Türk milleti malesef böyledir, çiti kırmazsan gerçekleri görmezler ve birlik olmazlar.

Yersen!!!!

997TT
21-05-2018, 17:15
Sımdı zamlar durduruldu ve otv ınıyor ya.
Secım bıtsın,bak neler olucak....

34btr1907
21-05-2018, 18:32
ötv ındırımı olmasa son zamlarla guncel şu an ne olurdu fıyat hocam ?

34btr1907
21-05-2018, 18:34
yada seçimden sonra eski sisteme geçilince ne beklıyorsunuz 1.5 ay içinde 7 falan dıyorlar

Skyhawk34
21-05-2018, 18:50
ötv ındırımı olmasa son zamlarla guncel şu an ne olurdu fıyat hocam ?

Yanlış olmasın sputnikte sabah gördüğüm haberi yazıyım
Benzin : 6.5
Motorin: 6

ErkanCanS
21-05-2018, 19:53
Sımdı zamlar durduruldu ve otv ınıyor ya.
Secım bıtsın,bak neler olucak....

Akaryakıt fiyatlarını oluşturan denklemi bildiğiniz için size sormak doğru olur. Önümüzde ki seçimde iktidar değişir ve ülkenin siyaseti bambaşka bir hal alırsa akaryakıt fiyatları düşer mi ? Yoksa artık çok geç bu fiyatlara en azından 3-5 sene alışalım mı ?

_opeth
21-05-2018, 20:57
makro ekonomist ve finans tarihçisi russell napier, isviçre’nin neue zürcher zeitung gazetesine verdiği röportajında türkiye'yle ilgili bulunduğu tespittir. napier, türkiye'yi büyük bir krizin beklediğini ileri sürerek “türkiye’nin iflası başladı” dedi.

makro ekonomist ve finans tarihçisi russell napier, isviçre’nin neue zürcher zeitung gazetesine bir röportaj verdi.

napier yaptığı analizde, küresel piyasalarda 1980'lerin yeniden yaşanacağını ve türkiye'yi büyük bir krizin beklediğini ileri sürerek “türkiye’nin iflası başladı” dedi.

“400 milyar doları bulan borcu ödemeyecek durumda”

cumhuriyet’te yer alan habere göre; en geç seçimlerden sonra, türk lirasının muazzam değer kaybedeceğini söyleyen ekonomist napier, türkiye'nin 400 milyar doları bulan borcunu ödeyemeyecek duruma geldiğini ifade etti. bunun yaratacağı krizin en çok fransız ve italyan bankalarını vuracağını öngören iktisatçı, ab’nin bu bankaları kurtaracağını da ifadelerine ekledi.

şirketlerin borçları

özellikle döviz üzerinden borcu olan firmaların borçlarını ödemekte zorlandığını söyleyen ekonomist russell napier, türkiye'den otaş (türk telekom) ve doğuş holding örneklerini vererek bu şirketlerin şimdiden borç yapılandırmasına gittiğinin de altını çizdi.

global krizin türkiye’nin iflasıyla tetikleneceğini söyleyen napier, daha önce de türk hükümetinin dövize çıkış kontrolü getirmesinin de kaçınılmaz olduğunu iddia etmişti. 1567 sayılı türk parasının kıymetini koruma hakkında kanun'da geçtiğimiz hafta değişikliğe gidilmiş, yasaya aşağıdaki kısım eklenmişti:

''kıymetli madenler ve kıymetli taşlarla bunlardan mamul veya bunları muhtevi her nevi eşya ve kıymetlerin kambiyo, nukut, esham, tahvilat ve ticari senetlerle tediyeyi temine yarayan her türlü vasıta ve vesikaların alım satımı ile memleketten ihracı veya memlekete ithalinin tanzim ve tahdidine ve türk parasının kıymetinin korunması zımnında kararlar almaya bakanlar kurulu yetkilidir''

Ekonomist Russell Napier Turkiye icin felaket senaryosu yazdı (http://www.internethaber.com/ekonomist-russell-napier-turkiye-icin-felaket-senaryosu-yazdi-1873360h.htm)

Turkiye'nin iflası başladı (https://odatv.com/turkiyenin-iflasi-basladi-21051832.html)

<<Die Insolvenz der Turkei ist keine Frage der Zeit mehr - der Anfang ist schon gemacht>> | NZZ (https://www.nzz.ch/finanzen/fonds/der-dollar-kann-unheimlich-stark-werden-ld.1385691)

rebelh
21-05-2018, 21:03
ben daha kapsamlı bir makale bırakayım buraya tarihsel süreçte bakalım bugüne nasıl gelmişiz ve ileride ne olacak
bllombergten benjamin harvey yazmış
Yatırımcılar Turkiye hakkında neden artık urkek? (http://www.paraanaliz.com/2018/ekonomi/yatirimcilar-neden-turkiye-hakkinda-huzursuz-23279/)

997TT
21-05-2018, 22:26
Eger tayyıp gıderse,ekonomık gostergeler cıddı ıyılesıcek...
Cunku son 4 yıldır gereksız dusman cok fazla edındık.
Hatta sadece almanya dan,40mılyar dolar kaynak aktarılacak....
Malesef durum su,sızınle sorunumuz yok,basınızda kı yuzunden durum bu dıyorlar.
Fıyatlar duser....

Kadyr
22-05-2018, 05:19
Fıyatlar duser....

Hibe kaynak mı? Yada kredili destek mi? Bilmedigimden soruyorum aynı şeyi Turgut Özal giderse de yapacaz demişler ama olmamış ondan. Bu arada ekonomi kötü gidiyor diyenlerdenim ona göre cevaplarsınız.

EREN34
22-05-2018, 07:08
Kadyr

Eşim TR'deki büyük bankalardan birinde yönetici olarak çalışıyor. Dün arabada 2-3 dk. ülke ekonomisi konu oldu.

Seçimden sonra başa kim gelirse kucağına bombayı almış olacak. Kriz patlayacak ve etkileri yaklaşık 2 yıl sürmesi öngörülüyor dedi. Bankaların kulis dedikoduları anlaşılan bu yönde.

Hibe de olsa sonumuz belli gibi. Verebileceğim nacizan akıl, her harcama öncesi aklımıza "Olmazsa da olur" jingle lı reklamı getirmek.

ozoozo
22-05-2018, 08:36
Benzine 25 kuruş, motorine 23 kuruş zam geldi! Fiyatlara yansımadı - Finans haberlerinin doğru adresi - Mynet Finans Haber (http://finans.mynet.com/haber/detay/ekonomi/benzine-25-kurus-motorine-23-kurus-zam-geldi-fiyatlara-yansimadi/163283/)

hak_on
22-05-2018, 09:11
Burda daha detaylı...

Son Dakika… Akaryakıta bir zam daha - Ekonomiden guncel haberler (https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonomi/son-dakika-akaryakita-bir-zam-daha-2421622/)

997TT
22-05-2018, 09:30
Suan turkıye almaya calıstogı kredılerı alamaıyor.
Yatırım cok kısıtlı cekebılıyor.
Hepsı bu son 4 yılda gırdıgımız yol yuzunden.
Her ıkısıde,hem hibe hem kredıler ıle destek olunucak. Ozellıkle Almanya....
Suan zaten aktıf olarak hergun devaluasyon yasıyoruz ve adı konulmamıs krızdeyız....

anamur
22-05-2018, 09:39
tayyıp erdoğan giderse herşey düşecek mi yani mazot 4tl mi olacak?

rebelh
22-05-2018, 09:42
Fıyatlar duser....

abi eğer giderse yeni gelen imf olmadan bu ekonomiyi doğrultabilir mi?

Can's
22-05-2018, 09:44

Kesinlikle :icon_tup: 4 lira olmasa bile ciddi anlamda OHH BEE diyeceğimiz gelişmeler rahatlama olacaktır.

rebelh
22-05-2018, 09:45

kalırsa 8 tl olacak
giderse 6 tlde kalabilir fiyatı
dönüşü olmayan yola çoktan soktu bizi
insanlar bu ekonominin bu şekilde yürümeyeceğini yıllardır söyledir
ama hazır yiyen herkes gibi kimse tikine takmadı
hazır bitti borçta bulamıyoruz paramız eriyor
imf yakındır
inşallah erdoğan kazanır ve imfden bizzat o randevu alır

KÖROĞLU
22-05-2018, 09:47
Son cümleyi sevdim, gerçi u dönüşü konusunda master degree kendileri o yüzden bir kılıf uydurur. Zorla verdi der yine kandırır milleti.

anamur
22-05-2018, 09:49
abi şöyle bi durumda var burası konusu değil ama artık milletimiz doyumsuz oldu. mesela adamda 320d var 180ktl ye almış diyor bende niye 520xd yok buyur oda 500ktl elinde iphone 7 var niye x yok diyor. bi evde 4 kişi de ipnone x olsa 24k tl yapar yani doymuyoruz artık.

BarKing
22-05-2018, 09:53
abi şöyle bi durumda var burası konusu değil ama artık milletimiz doyumsuz oldu. mesela adamda 320d var 180ktl ye almış diyor bende niye 520xd yok buyur oda 500ktl elinde iphone 7 var niye x yok diyor. bi evde 4 kişi de ipnone x olsa 24k tl yapar yani doymuyoruz artık.

ayağını yorganına göre uzatcan zaten. ama o fiyatları vermek zorunda olmamalıyız, çok saçma, pancar motor arabaya kaç para çekiyolar,

streetracer_nos
22-05-2018, 10:01
Fıyatlar duser....

İste şimdi büyük oyunu gördüm.
Reyiz ülkemizi şahlandırıp ülkenin çıtasını uzaya taşıyınca a.b. nin üzerine yürümeye başladı.İçten içe kıskanıyorlardı.Korkuyorlar sıra bize de gelecek diye
İlk türk uzay aracı yapılıyor.Uzaya yerli ve milli karargahımızı kurup dünyadaki gelişmeleri ordan takip edeceğiz.
Allah' ın izniyle 82 berlin 83 paris 84 amsterdam 85 brüksel ..86 mars 87 jupiter 88 pluton

Bu tek adamdan öyle korkuyorlar ki...Reyiz adeta hepsine ben tek siz hepiniz dedi.Reyiz oyuna girince herkez ben oynamıyom diyip cıkıyor.
Yerli otomobiller, yerli füzeler, s400bluetec s500amg s600long füze rampalarıyla donatılan yurdumuzun her yerinden değerli maden fışkıran topraklarımızı işleyip kısa sürede borla çalışan 5000 hp 38 silindir yerli ve milli aracımızı yapıp dünyaya satacağaz.Artık tüm liderler mercedes yerine bizim borlu makinamızı alacak.0-100 -3sn. Tüm dünya bu araçları aldıktan sonra yerli ve milli yakıtımızıda almak zorunda
Şimdiden dünya ülkeleri sıraya girmiş durumda Öyle her isteyene de yok kapımızda sıraya girecekler sırayaaa

Tabi tüm bunları sindiremeyen ab ülkeleri ne yaptı.40 milyar $ ödül koydu.Dolar nedir biz böyle bir para birimini kabul ediyormuyuz?.Dış güçlerin çıkardığı üzerinde göz möz olan kağıt parçası
Fırına gittin 1 ekmek dedin 1 $dolar verebiliyomusun?

Büyük oyunu görün artık

Eyyyyy Dünya reyizi size Yedirirmiyiz ?
400 katrilyon dolarda verseler

Yedirmeyiz!!;)

Yigit-Y
22-05-2018, 12:09
Son Dakika: Benzine 25 kuruş, motorine 23 kuruş zam pompaya yansımadı - Haberler (http://m.haberturk.com/son-dakika-benzin-motorin-ve-lpg-ye-bir-zam-daha-yapildi-otv-den-dustu-1978209-ekonomi)

Amk seçimden sonra ağır sıçma var

powERS
22-05-2018, 13:16
işte biz o gün tükeneceğiz..

ErkanCanS
22-05-2018, 19:24
Bizim işimiz Almanın vereceği krediye kaldıysa , bırakalım seçimi bizi bu hale sokanlar kazansın. Onlar kazansın ki bu ekonomi onların elinde patlasın. Daha önce yine aynı şeyi yazmıştım. Bu erken seçimin içinde bir oyun var. Bu ekonominin patlayacağını anladılar , başkasının elinde patlatacaklar. Bu adamların bu kadar sönük , bu kadar yapıcı bir seçim çalışması yaptığı görüldü mü daha önce ? Ben oyumu reisi vermeyi bile düşünüyorum artık. Bu işin içinde başka iş var. Bu arada diğer ülkelerden aldığımız her kredi , hibe , yardım artık adını ne koydularsa tarihte kapitülasyon ismiyle kendine yer bulacak.

barisy
22-05-2018, 20:03
Geçen gün yansıtılmayan ile birlikte 6,6-6,7 civarı olması lazım şu an.

cookies
22-05-2018, 22:42
Hala sıcak para akışı, hala hibe, kredi..
Üretimsiz politik her zaman patlar.. Kredi - hibe boş iş..
Sürekliliği olan kalıcı iştirakler lazım..

Octavia RS
22-05-2018, 22:59
Konu artık hükümet konusu değil, milli konu oldu. Kötü bir yola girdik bu yüzden hükümetin değişmesi bizi şahlandırmicak bu çok açık inkar etmek saçmalık olur. Hükümet değişikliği ihtimalinde yerinde politikalar uygulanırsa kötü gidişat yerini nadasa bırakır kısa dönemde Türkiye'nin ekonomik iyileşmesinin imkanı yok matematik ortada finansal veriler ortada. Akaryakıta yine zam geldi fakat devlet arada ki farkı hazineden ödicek buda bir süre sonra patlak verecek ciddi şekilde bütçe açığı çıkacaktır. Döviz düşüşe geçemez 1-2 gün aşağı sallantılarla birlikte durumunu korur sonra yine artar dövizin uzun dönemli düşmesini beklemek hayal buda tabiki akaryakıta yansıyor. Akaryakıt konusunda ABD'nin İran'a uygulayacağı yaptırım çok önemli olacaktır zira İran'ın petrol ihracatına sınırlama gelirse akaryakıt fiyatları bu seferde dövizden bağımsız ambargodan dolayı artacaktır. Felaket tellallığı değil fakat çok açıktır ki bu yaz ve önümüzdeki kış zor geçicek umarım ülkemiz için en olumlu durum ne ise o olur.

Anıl E.
22-05-2018, 22:59
Hala sıcak para akışı, hala hibe, kredi..
Üretimsiz politik her zaman patlar.. Kredi - hibe boş iş..
Sürekliliği olan kalıcı iştirakler lazım..

Arkadaş ile bir iş kuralım düşüncesindeyiz,üretim adına dair;ama cesaretimiz el vermiyor şu piyasada.

Octavia RS
22-05-2018, 23:03
abi eğer giderse yeni gelen imf olmadan bu ekonomiyi doğrultabilir mi?

Kadroyla alakalı, bu ülkede ciddi anlamda iyi ekonomistler ve finans uzmanları var hatta birisi şuan Başbakan yardımcısı fakat üstlerden fırça yediği için kendisini gösteremiyor. Eğer iyi bir kadro çıkarılırsa imf ye gerek kalmayacaktır çünkü toparlanmanın reçetesi çok açık imf de bizim 'yeni' kadrolarımızda aynı şeyi uygulayacaktır.

997TT
22-05-2018, 23:24
Piyasaya sıcak para gelmeden duzelmez.
Kredılerle betona degıl,ıstıhdam yaratıcak ışlere yatırılmalı.
Buyuk tasarufa gıdılmelı...
Populıst işlere dur denmelı...

ErkanCanS
23-05-2018, 01:05
Eskiden bu tarz durumlarda kalınca 8 uçak , 50 araçlık Suud kafilesi gelir , sarayda yemekler yenir hallolurdu. Piyasadaki sıcak para eksikliği Arabistan'ın içinde bulunduğu durumlarla alakası olabilir mi ? Arabistan'ı yöneten prens Muhammed bin Selman , saray baskınında öldü deniliyor. Bununla ilgili bir açıklama yok , olaydan sonra adamın görüntüsü de yok. Arabistan'da son aylarda değişik şeyler oluyor.

hddsheriff
23-05-2018, 01:18
Mevcut hükümet yeniden seçilirse sıcak para gelse bile bizi kurtarmaz , o yüzden bunlar gitmeden bu çile bitmeyecek

_opeth
23-05-2018, 07:27
kaostan geri dönüş var. sıfırladığı affettiği vergileri alsaydı bugün ötv de düşerdi, vatandaşın cebi rahatlardı.

Bu arada limonataya ötv geldi ne kadar kolay hazımsadık değil mi?

jeffy
23-05-2018, 07:32
Bu adamlar bu seçimide 'Bu hale bunlar getirdi kalsınlarda ellerinde patlasın' diyenlerin oylarıyla kazanabilirler..

EREN34
23-05-2018, 07:36
kaostan geri dönüş var. sıfırladığı affettiği vergileri alsaydı bugün ötv de düşerdi, vatandaşın cebi rahatlardı.

Bu arada limonataya ötv geldi ne kadar kolay hazımsadık değil mi?

Ayrana gelmedikçe sorun yok

cookies
23-05-2018, 08:49
Mevcut partiyi zaten kaale almıyorum da, diğer partilerin ekonomik planlarını bilen var mı? Var sayımlar üzerine konuşuluyor da devamlı..
Biz düzelteceğiz.. Ama nasıl?
Ne Akşener'in ne İnce'nin açıklamaları tatminkar değil.. Seçimden sonra görürsünüz tarzı yaklaşımlar..

rebelh
23-05-2018, 08:53
Mevcut partiyi zaten kaale almıyorum da, diğer partilerin ekonomik planlarını bilen var mı? Var sayımlar üzerine konuşuluyor da devamlı..
Ne Akşener'in ne İnce'nin açıklamaları tatminkar değil.. Seçimden sonra görürsünüz tarzı yaklaşımlar..

bence seçimden sonra göreceğiz ülke ne halde
şu an saraydaki ve etrafındakiler hariç hiç kimse ülkenin reel mal varlığını bilmiyor ki bir öngörüde bulunabilsinler
yıllardır sayıştay raporlarından haberimiz yok
kasalarda ne var olması gereken ne hortumlanan ne kadar
ekonomik olarak kimsenin yeni hükümetten beklentisi olmasın uzun bir süre
adamlara market emanet ettik marketin üstüne kredi çektiler içindekileri boşalttılar şimdide rafları satıp verecek elimize 4 duvarı

cookies
23-05-2018, 09:09
bence seçimden sonra göreceğiz ülke ne halde
şu an saraydaki ve etrafındakiler hariç hiç kimse ülkenin reel mal varlığını bilmiyor ki bir öngörüde bulunabilsinler
yıllardır sayıştay raporlarından haberimiz yok
kasalarda ne var olması gereken ne hortumlanan ne kadar
ekonomik olarak kimsenin yeni hükümetten beklentisi olmasın uzun bir süre
adamlara market emanet ettik marketin üstüne kredi çektiler içindekileri boşalttılar şimdide rafları satıp verecek elimize 4 duvarı

Bakalım.. bir ümit.. bir temenni.. Daha kötüsü olabilir mi diyorum da.. En azından optimum değerlere ulaşalım.. Fazlasını gerçekleştirebilecek bir hareket / siyasi oluşum hala görmüyorum onu demek istiyorum.. Önce ekonomi.. Para olunca eğitimde iyileşiyor sanayide.. Basit.

Anıl E.
23-05-2018, 09:14
Bakalım.. bir ümit.. bir temenni.. Daha kötüsü olabilir mi diyorum da.. En azından optimum değerlere ulaşalım.. Fazlasını gerçekleştirebilecek bir hareket / siyasi oluşum hala görmüyorum onu demek istiyorum.. Önce ekonomi.. Para olunca eğitimde iyileşiyor sanayide.. Basit.

Para vardı da saçma sapan yerlere harcandığı ve eğitim-sanayi önemsenmediği için bu haldeyiz zaten.

ümit bitti.

cookies
23-05-2018, 09:20
Ben iş yeri açtım geçen sene bu sene kapattım.. İşe harcadığımdan çok muhasebe- vergi stopaj- ötv cart curta para harcamışım..
Bu sistemi kökünden değiştirecek bir sistem oturtulmadıkça ekonomi hiç rayında olmayacak..

rebelh
23-05-2018, 09:22

hocam ekonomi bitti
yakında martılar bize simit atacak
ben iktidar değişse dahi en az 2 sene bu sıkıntıyı yaşayacağımızı düşünüyorum
iktidar kalırsa 5 seneden daha fazla sürebilir elindeki yetkilerle
seçimin erkene alınma sebebi zaten bu öngörülenlerdi
sonra seçim ayağına keseyi iyice açıp faiz hakkında absürt şeyler söyleyince yabancı iyice korktu
şimdi elimizde güvence olarak hiç bir şey yok geleceğimizi ipotek etmiş bir iktidar var
o yüzden yeni gelenin ekonomik anlamda işi çok zor

SekoLive
23-05-2018, 09:27

bu ülkede cok kıtlık savaş v.s. görülmüş insanlar ekonomik sıkıntıyı çekmişler

ama son zamanlarda yaşanan adaletsizlikler bence daha buyuk yaralar açtı

yeni birisi gelirse mutlaka adaleti düzeltmeli cam kırana 5 sene haraç kesene 5 gün ceza veriliyor. kufur edene 20 sene adam oldurene 2 sene ceza verılıyor.

bence ekonomi olarak mevcutunda gelecegınde cok fazla kendı başına yapacak bıseylerı yok. Ekonomiyi hep birlikte bi şekilde düzeltiriz oncelikle toplumsal uzlaşmayı adaleti sağlamalı gelenler. kutuplaşmayı çözmeliler.

Anıl E.
23-05-2018, 09:33
Dayı herkesin dilinde gelenler şunu yapmalı bunu yapmalı var da, geleceğine nasıl inanıyorsunuz :)

her şey bitti ,the end . Kimse kendini kandırmasın her şey aynı şekilde devam edecek.

dorukky
23-05-2018, 09:51
Merkez para basip kredi dagittikca dolari tutamazlar. Cok tl dagitip kriz yok gibi gostermeye calisiyolar

imprezaWRC
23-05-2018, 13:05

Söylerlerse ne olacağını yazayım.
Hemen, bunlar varya bunlar bak böyle düzeltecekmiş diye teneke çalarlar sonra aklında başında biri çıkar ama ikisinin de söylediği doğru der, iki adayın söylediklerini ertesi mitingde meydanlarda sanki kendi fikirleriymiş gibi söylerler.

BARR
23-05-2018, 13:15
Dolar bu kadar arttı hani nerede benzin aynı fiyat bak hükümet cebinden verip vatandaşı düşünüyor hani soyguncuydu bu hükümett?????

.::Büyük oyunu boz::.

TorqueTuning
23-05-2018, 13:17
6 ay yapsın bu hareketi göreyim kim delikanlı?!

bomberr
23-05-2018, 13:17
Aklıma bir şey geldi. Düşülen ÖTV zammı kurtarmazsa ne olacak? Yani ÖTV den daha fazla zam gelirse:D

DOHC
23-05-2018, 13:21
Aklıma bir şey geldi. Düşülen ÖTV zammı kurtarmazsa ne olacak? Yani ÖTV den daha fazla zam gelirse:D

Büyüklerimiz düşündü bunu merak etme sen.
Belli bir tarihten önceki değerin altına düşürülmeyecek ÖTV.

BARR
23-05-2018, 13:24
Hükümet sağolsun kafamız rahat, dolduruyorum depoyu rahat rahat zamsız. Eskiden olsa kuyruk beklerdik!!1!!11!!

free-hifi
23-05-2018, 13:27
Off yine ötv ye girecek bu akşam :D

MCN21
23-05-2018, 13:43
Hükümet sağolsun kafamız rahat, dolduruyorum depoyu rahat rahat zamsız. Eskiden olsa kuyruk beklerdik!!1!!11!!

Reis benim oyumu kaybetti. Tam istanbul trafigi azalacak benzin 7-8 lira oldu diye rahat edecektik zam yapmayi biraktilar.

EREN34
23-05-2018, 13:47
Off yine ötv ye girecek bu akşam :D

Neyden dolayı ne kadar girecek :D

Toplam ne kadar oldu ?

Canselmo
23-05-2018, 14:00
melih gökcek twitter dan yine birşeyler söylemiş
24 HAZİRANDAN SONRA PİYASAYA 30 MİLYAR DOLAR POMPALAYINCA SEYREYLEYİN GÜMBÜRTÜYÜ.
DOLAR TEPETAKLAK DÜŞECEK İNŞAALLAH...
O DOLAR TÜCCARLARININ HALİNİ BİRLİKTE GÖRECEĞİZ İNŞAALLAH...
HELE CUMHURBAŞKANIMIZI % 55/60’LARLA SEÇELİM GÖRECEKSİNİZ SONUÇLARI İNŞAALLAH...

free-hifi
23-05-2018, 14:01
Neyden dolayı ne kadar girecek :D

Toplam ne kadar oldu ?

bu artışların akaryakıta yansıması kesin olacak

EOZDAG
23-05-2018, 14:08

Hocam bence mitingleri izlerseniz veya manifestolarını okursanız öyle çokta havada kalır yada seçimden sonra görürsünüz cinsinden değil. Ince; Ilk olarak örtülü ödenek özel uçak saray vs. yüksek harcama kalemlerinden kısarak başlayacağım ardından, yargı bağımsızlığını ispatlayıp yatırımcı çekeceğim üretime ve üreticiye destek vereceğim diye devam ediyor. Bu tabiki öyle piyasaya para pompalamak gibi anında etkisini gösteren bir şey olmayacaktır lakin piyasaya bırakılan para kadar kısa ömürlü de olmayacaktır.

Manifestonun detayları; Muharrem İnce secim manifestosunu acıkladı - Son Dakika Haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/ince-secim-manifestosunu-acikliyor-2417384/)

KÖROĞLU
23-05-2018, 14:09
24 HAZİRANDAN SONRA PİYASAYA 30 MİLYAR DOLAR POMPALAYINCA SEYREYLEYİN GÜMBÜRTÜYÜ.
HELE CUMHURBAŞKANIMIZI % 55/60’LARLA SEÇELİM GÖRECEKSİNİZ SONUÇLARI İNŞAALLAH...

İnşallah maşallah 24 Haziran da "yallah" Umarım.

Hayatınız yalan be yazık size. Size kanan cühelaya da yazık, körler ver sağırlarsınız sayenizde biz de ezilip gidiyoruz güzelim ülkemde.

EOZDAG
23-05-2018, 14:09

Babasının parası mı, yoksa maaşından biriktirdiği paramıymış ?

KÖROĞLU
23-05-2018, 14:12
mann adasına yapılan eft ler mi acaba ?

Nasıl yattılar salağa , soran da kimse yok bu arada belgeler gerçek çıktı, ah bu muhalefet elinde koz işte vursana masaya.

hddsheriff
23-05-2018, 14:34

Adama demezler mi niye 24 haziranı bekliyorsun vatan hayinimisin diye ? Şimdi sür piyasaya düşsün dolar.

imprezaWRC
23-05-2018, 16:09
Dün itibariyle benzin ve motorine gelen zam satış fiyatına yansıtılmadı. Bu nedenle; Benzinde 2,37 TL olan ÖTV 2,12TL’ye Motorinde 1,79TL olan ÖTV 1,56TL’ye çekilmiştir. Her iki ürün için günlük ortalama 11 milyonTL vergiden vazgeçilmiştir!

Ozan Bingol (@ozanbingoll) | Twitter (https://twitter.com/ozanbingoll)

uygarr
23-05-2018, 16:26
Pompaya gene zam geldi diye son dakika haberlerini özleyeceğim lâiklik elden gidyehhh diye boyabatlı daykoya sormak lazım ne olucak bu halimiz

_opeth
23-05-2018, 16:55
Ozan Bingol (@ozanbingoll) | Twitter (https://twitter.com/ozanbingoll)

bu gidişle akaryakıttan ötv alamayacaklar. yıl adeta 1998 olacak.

997TT
23-05-2018, 20:26
Butce hazırlanırken,akaryakıttan gelecek otv gelırıne ve emeklılere bu maas ıkramıye vs dusunulmemıstı.
Bu sene butce buyuk acık verecek.
Gelelım dıger partılerın ekonomık programı yok dıyen kardesıme;yahu sadece yanlıslarını duzeltse ve musrifce harcalamalarını kesse,1 yılda bır cok sey fark eder....

dasemert
23-05-2018, 22:51
Kıbrıs da litre fiyatı 4.30 TL.Az önce gece 00.00 dan sonra 5.30 TL olacağını söylediler :confused:

alpeRS
23-05-2018, 23:58
Zam iptal,200 litre benzin stoğu yapmaya gidiyordum 12 den once iptal oldu dediler almadim.

Korollacı
24-05-2018, 07:40
Adama demezler mi niye 24 haziranı bekliyorsun vatan hayinimisin diye ? Şimdi sür piyasaya düşsün dolar.

demiyorlar demedikleri gibi hala daha boyle insanlari salak yerine koyan aciklamalar yapiyorlar. be amk fetocusu madem oyle simdi parayi surun piyasaya millet rahatlasin ne yani 24 haziranda siz secilmezseniz kriz mi ciksin memlekette. iste bunlarin vatanseverligi bu kadar o oturdugunuz koltuk kol dayamasi ile beraber girsin...

dasemert
24-05-2018, 08:09
Zam iptal,200 litre benzin stoğu yapmaya gidiyordum 12 den once iptal oldu dediler almadim.

Gece 12'den sonra gittim bende benzinci zam gelecek ama 1 lira değil bir kaç kuruş gelir,aksamdan beri herkes full doldurup gidiyor dedi.Gece saat 1'de 4.30 dan aldım yine.

KÖROĞLU
24-05-2018, 08:16
Vergi ile ilgili güzel bir konuşma, tavsiye ederim dinlenmeli.

YouTube (https://youtu.be/JXUluZmiGTM)

_opeth
24-05-2018, 08:22
Gece 12'den sonra gittim bende benzinci zam gelecek ama 1 lira değil bir kaç kuruş gelir,aksamdan beri herkes full doldurup gidiyor dedi.Gece saat 1'de 4.30 dan aldım yine.

ben gittiğimde 3,87 idi baya yükselmiş ona göre. gideli 9 ay olmuş

dasemert
24-05-2018, 08:29
ben gittiğimde 3,87 idi baya yükselmiş ona göre. gideli 9 ay olmuş

Maalesef git gide artıyor burası da.Ama yine şükür diyoruz napalım :)

_opeth
24-05-2018, 08:45
Maalesef git gide artıyor burası da.Ama yine şükür diyoruz napalım :)

yaşamak için her tarafın jdm olması bile bana yeter aslında :)

Cimmeria
24-05-2018, 09:11
minibüs caddesi bp her gün kıçım kıçım arttırıyor, her gün 2-3 kuruş artıyor, en son bu sabah 6.29du, dün sabah 6.26ydı...

baskan96
24-05-2018, 16:00
Ötv düzenlemesinden sonra devamlı zammı yapıştırıp 'ötv ile bize yansıtmıyorlar' ama en son pompaya zam yansıtılan zam geldiğinden bugüne kadar kur hep dalgalandı ve zam yapılan fiyatlardan 9-10 kuruş yukarılarda seyrederken zam yapıldığı söylendi.. Halbuki brentin fiyatı dahi kuruş bazında oynamadı... İyilik yapıyorlar yine de bizi borçlu çıkartıyorlar yahu :D

powERS
24-05-2018, 17:37
İyilik yapıyorlar yine de bizi borçlu çıkartıyorlar yahu :D

https://youtu.be/toWwF-sU8_M?t=5s

baskan96
24-05-2018, 18:09
https://youtu.be/toWwF-sU8_M?t=5s

YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=lj-c7E7FUaw)

Aynı bahçeli bir videoda kaç sefer yalan söylemiş, Behzat Ç. Harun gibi nasıl el frenini çekmiş izliyoruz..

speedy34
02-06-2018, 08:24
An itibariyle benzin 2.1395 -1.21% oranında düşüşte!

Benzin canlı grafiğini bu sayfadan (http://www.petrol-fiyatlari.com/benzin/) inceliyorum. Bakalım benzin daha ne kadar düşecek?

997TT
03-06-2018, 01:35
Benzin de emtialara bagli dusus var ama dolar sagolsun 2 gunde cok yukseldi.
Indirim mumkun degil,zaten yeni yapildi indirim.(otv oynuyor,siz hissetmiyorsunuz)

onn_dear
03-06-2018, 07:26
Indirim mumkun degil,zaten yeni yapildi indirim.(otv oynuyor,siz hissetmiyorsunuz)

Şu an ötv indirimini/oynatmayı kaldırsalar kaç lira zam gelmesi lazım? Zira muhtemelen secimden sonra olacağı bu.

ozoozo
03-06-2018, 07:40

ÖTV den dolayı konu biraz sessiz kaldı, sen yine vakit buldukça yazar mısın abi ? Seçimden sonra ÖTV eskiye döndüğünde bizi nasıl sürprizler bekliyor , yada iniyor mu biniyor mu görelim bu süreçte :)

997TT
03-06-2018, 09:34
Simdilik 47krs....
Dusunun,kocaaa devlet butce yapiyor,en onemli gelir kalemi akaryakittan gelen vergiler ve onu secim yatirimi icin kaybediyorsun. Ne oluyor? Butce buyuk acik veriyor,e hukumet cepten para koymayacagina gore? Borclanmasi gerek yada ek vergiler koymasi gerek.
Bakın yaklaşık 50jrs zam gelse bile makasi kapatir ama bunca zaman verilen acigi kapamaz....
Ustune emeklilere ikramiye ve sacma sapan ek harcamalar...
Yolumuz yol degil.

Yigit-Y
03-06-2018, 10:15
Seçimden sonra mazot direk 6 benzin 7 üstüne gelecek

Bu ötv olayı uzun soluklu gidemez

mrwope
03-06-2018, 10:18
6.30 Tl'den depoyu doldurdum bugun.Kosuyolu Shell istasyonu... 4 aydir arac sahibiyim litre basina 1 tl zam geldi :mad:

B-Devi
03-06-2018, 10:26

Olmaz önce seçim. Lafa gelince Amerika, avrupa ve israil ekonomik saldırı yapıyo, çok yoğun bir saldırı altındayız. Ama seçim vaadine gelince doların düşmesi bizim elimizde ama önce oy vermeniz lazım. Seçmen bunu anlayacak kadar eğitimli olsa %10'u geçemez bunlar.

_opeth
04-06-2018, 12:42
ötv ile dengeleme olmazsa benzin 6,70'lere dayanmış olacaktı muhtemelen

TaGo
07-06-2018, 15:29
Basit teorik bir soru sormak istiyorum, lütfen konu hakkında yetkili arkadaşlar cevap verebilirmi?

Göz gör göre zamlar yansıtılmadığına, gerekli zorunlu zamlar ötv den düşüldüğüne göre. Bu eylem sona erdiğinde yakıt fiyatlarında ciddi bir artış olacağını hepimiz öngörüyorsak. Şuan akaryakıt konusunda eskisi gibi karaborsacılık yapmakmı gerekir? Yani aslında kenara paramız kadar akaryakıt alıp koymak mantıklımı? esas soru bu

997TT
07-06-2018, 15:58
En guzel kazanc stokdan gelıyor zaten... yada zararından...

mikelazi
08-06-2018, 16:14
48lt depom full
anca bukadar stoklayabiliyorum :)

SULTANOGLU
08-06-2018, 16:19
80 lt depo ile yatırım yapıcam :D

İbrahim33
08-06-2018, 19:04
beynim durdu , 350 liraya 750 km yaptım. km de kaç kuruşa geliyor ? ya da 6.30 dan litresi 100 km de ne yakmışım ?

araç 1.2 clio 4

GokhanRS
08-06-2018, 19:08
46 kuruş, gayet iyi bu fitlyatlarla.

Kullanıcı
08-06-2018, 20:22
beynim durdu , 350 liraya 750 km yaptım. km de kaç kuruşa geliyor ? ya da 6.30 dan litresi 100 km de ne yakmışım ?

araç 1.2 clio 4

46.6 kuruşa denk gelmesi lazım, atmo benzinli araç içi normal değerler zati b sınıfı benzinli araç kendilerinden beklenenden fazla yakarlar hep):

W211 fl e200 komp. depoyu fulledim 60 litre aldı yaklaşık 400 tl'ye doluyor karışık kullanımda klima açık hep 400 km gidemedim artık benzinli araç hayal oluyor

streetracer_nos
08-06-2018, 20:41
Millet lt.fiyatina bakiyoda iste mazotla benzin ayninpara diye.dizelde cokunce ortalama ziplamiyo benzinde tepetaklak oluyo mazot candir.yusek suratte lpg de sacmaliyo

300 hp olsun ama mazotlu

997TT
09-06-2018, 08:12
i8 ile,3\4 depo benzin ile 1040km yaptim. 4.1lt ortalmam var ve neredeyse hepsi şehir ici....

Mr.Bilal
10-06-2018, 03:53
i8 ile,3\4 depo benzin ile 1040km yaptim. 4.1lt ortalmam var ve neredeyse hepsi şehir ici....

Hayeller, hayatlar abi senin durum :) toyota prius bile alamam ben şuan :D

Onurkk06
10-06-2018, 11:27
Bundan 1 2 sene önce fluence ze ye heves ettim 30 bin di fiyatları ortalama şimdi 55 60 olmuş hata ettik gene :)

997TT
11-06-2018, 00:33
Hayeller, hayatlar abi senin durum :) toyota prius bile alamam ben şuan :D

Bende ulasim için kullanmıyorum :) Ama az yakiyor...

KÖROĞLU
11-06-2018, 08:56

araç 1.2 clio 4

46,67 Kuruş / KM tüketmiş. 100 Km de de 7.4 Litre tüketmiş. Aşağıdaki linkten dosyayı indirirsen ödediğin tutarı / yakıt fiyatını / yaptığın km yi yazarsna km de ne yakmışsın ve 100 km de kaç lt tüketmişsin sana gösterecek.

İndir YAKIT HESAPLAMA xlsx (http://dosya.co/4ww7toq9lycu/YAKIT_HESAPLAMA.xlsx.html)

DOHC
22-06-2018, 21:28
997TT
Seçim geldi çattı.
Bugün itibariyle benzin ve mazot kaç tl olmalı normalde?

997TT
23-06-2018, 09:12
Yaklasık 50 ser krs zam olmalı.

TaGo
23-06-2018, 14:17
Ben araç depolarını dün fullettim. Son zamsız alılverişler bunlar

2jz
23-06-2018, 16:42
İnsanları güzel uyuttular.

Bugün nakliyeci bana ''2 aydır akaryakıta zam gelmiyor, 24 hazirandan sonra reis seçilince istikrar gelir en az 1.5 lira düşer'' diye anlatıyor.

Adamın ötv ayarlaması yapıldığından haberi yok.

Neyse yapılan ötv düzenlemesini anlattım. Adamın dediğimden bir şey anladığını sanmıyorum. ''Faiz lobisi, dış güçler seçim öncesi operasyon yapıyor, kandırıyorlar sizin gibi gençleri'' dedi.

Adama ekonomi doktorası yaptığımı söyledim. ''Her şey okuyarak olmuyor büyük resmi göremiyorsunuz'' dedi.

En baştakinden en alttakine kullandıkları kelimeler aynı. Televizyonlar iyice ezberletti bu kelimeleri insanlara.

KÖROĞLU
23-06-2018, 16:50
Hahhahaha büyük resmi göremiyormuşuz :) süpermiş o bak. Ulan bunlar çok fena ya.

Yigit-Y
23-06-2018, 17:14

Bugün nakliyeci bana ''2 aydır akaryakıta zam gelmiyor, 24 hazirandan sonra reis seçilince istikrar gelir en az 1.5 lira düşer'' diye anlatıyor.

Neyse yapılan ötv düzenlemesini anlattım. Adamın dediğimden bir şey anladığını sanmıyorum. ''Faiz lobisi, dış güçler seçim öncesi operasyon yapıyor, kandırıyorlar sizin gibi gençleri'' dedi.

Adama ekonomi doktorası yaptığımı söyledim. ''Her şey okuyarak olmuyor büyük resmi göremiyorsunuz'' dedi.

En baştakinden en alttakine kullandıkları kelimeler aynı. Televizyonlar iyice ezberletti bu kelimeleri insanlara.

AMK AMELESİ

dedim bende kusuruma bakmaz isen :D

dayanamadım

2jz
23-06-2018, 17:27
AMK AMELESİ

dedim bende kusuruma bakmaz isen :D

dayanamadım

Yanındayken kafayı yedim ya yaşlı başlı adam, sövemedimde :D

_opeth
23-06-2018, 18:30

https://galeri13.uludagsozluk.com/722/24-eylul-2016-moody-s-kredi-notu-indirimi_1189517.jpg

RafetAraç
23-06-2018, 19:04
https://galeri13.uludagsozluk.com/722/24-eylul-2016-moody-s-kredi-notu-indirimi_1189517.jpg

abi süper olmuş bu :))

Yigit-Y
23-06-2018, 19:50

Bunlar yüzünden IQ şartı getirilmeli

Belli bi IQ altında türkçe konuşmasını bilmeyen oy kullanmamalı

Yoksa bunun seçtiği ülkeyi yönetneye çalışır işine eder bırakmaz da :)

uygarr
23-06-2018, 20:30

Büyük Fotoğraf de amk kamyonu seni

mikelazi
25-06-2018, 10:19
yakıtta son durum ne olur.

dün 5.72den fulledim.

rebelh
25-06-2018, 10:34
en sevdiğim konu canlanmaya başlar artık :D
ee ne zman serbest bırakıyoruz ötvyi?

PuT
25-06-2018, 11:03
dün fulledim bunlar affetmez 10 lira filan yapar :D

sword
25-06-2018, 11:51
akaryakıt bir boğa gibi zincirinden(ötv) kurtulmayı beklıyor :D

Ormanci
25-06-2018, 11:54

Akaryakıttan ziyade devlet bekliyor, kaybı çıkaracak :D Akaryakıtın kaybı yok ki :)

darkred
25-06-2018, 12:31
Ben kısa vadede akaryakıta ciddi zamlar geleceğini düşünüyorum. Seçim ortamı nedeniyle hükümet benzin'e gelen zamları ÖTV den kısarak pompa fiyatlarına yansıtmadı. Ancak dün akşamdan sonra istenilen sonucun alınmasıyla ÖTV ile absorbe ettiği farkları tekrar pompaya yansıtacak çok geçmeden 6,7 - 6,8 fiyatlarına geleceğini düşünüyorum.

Hepimize Allah kolaylık versin bu fiyatlarla arabaya binmek cidden zor.

Yigit-Y
25-06-2018, 12:35
Beyler acele etmeyin 5 yıllık gang bang yakında başlayacak.

size tavsiyem bir tane at alın :D

b.arica
25-06-2018, 12:38
Her gün 12 km yol katediyorum. B sınıfı ehliyette 50CC'ye kadar motor kullanmaya müsade ediyor. 1 tane alıp işe onunla gidip gelicem sanırım en temizi o.

mikelazi
25-06-2018, 15:55
Her gün 12 km yol katediyorum. B sınıfı ehliyette 50CC'ye kadar motor kullanmaya müsade ediyor. 1 tane alıp işe onunla gidip gelicem sanırım en temizi o.

50cc trafikte sıkıntı yaratır.ezerler valla :)

100-150cc arası düşün derim.

Berkan
25-06-2018, 16:03
Beyler acele etmeyin 5 yıllık gang bang yakında başlayacak.

size tavsiyem bir tane at alın :D

arpa saman falan onlarda ithal değilmi :D

BARR
25-06-2018, 16:19

Durex-Okey çok zamlandı.

Anıl E.
25-06-2018, 16:22

''İnsanların ithal ettiği ürünlere saygı duyacaksınız,saygı.''

RESPECT

Met
25-06-2018, 16:47

Benzinli araba aldık ya, kullandırtmayacaklar illa :D
Zaten haftada 1-2 biniyoz, o da haram olcak :D

ÜSTÜNERC
25-06-2018, 16:49
Kışın benzin cok rahat 7 lira görürsünüz.

VETTE
25-06-2018, 16:52
Orta direk şaban misali kavanozdaki zeytine ekmek banardı ya:)ben de garajda emektarı bir kaç dk çalıştırıp kurşunsuz benzin kokusunu bünyeye çekiyorum sonra stop edip şirket aracı kiliyo sümbülle devam:)

997TT
25-06-2018, 18:50
6.80 yada 7 falan tahmınlerı nasıl yapılıyor cıdden merak merak edıyorum.
Bana da ogretın de,bıraz para kazanalım....

barakuda26
25-06-2018, 19:12
997TT abi senin tahminler ne yönde nasıl bi yol izleyecekler bu benzin zammı ötv konusunda?

GokhanRS
25-06-2018, 20:32
Yiğit milleti batırmak mı istiyorsun dostum.

Bisiklet tavsiye et. Hem ekmekte obez olmayalım diye yıllar içinde 3de birine düştü gramajı. Sağlıklı yaşam için herşey.

Yigit-Y
25-06-2018, 20:53

Kalan yemeği bayat olan ekmeği ıslatıp verecez

Ne arpası samanı ne ettin sen

Dış mihrap

Arpa lobisi başkanı seni :):):)

Grimlord
25-06-2018, 21:08
Benzinli araba aldık ya, kullandırtmayacaklar illa :D
Zaten haftada 1-2 biniyoz, o da haram olcak :D

Dur daha, yeni başladın :D Kolay mı öyle benzinli giderli arabaya binmek :D

Yigit-Y
25-06-2018, 21:39
Bu devirde 4 tekerleğe sahip motorlu taşıt alıp kullanan

Kişiler gerçekten ülke kahramanları

Onlar sayesinde emekli maaşlar ödeniyor

Külliyenin lambaları yanıp altın varaklardan taze sıkılmış portakal suları hüpletiliyor.

Yandaş firmaların kasalarına paracıklar giriyor

Delikanlı kahramanlar selam olsun

Az kaldı daha büyük zaferler sizi bekliyor

Benzin 7 Mazot 6 olunca madalya gelebilir

997TT
26-06-2018, 08:19
Mesela bugun lpy ye zam geldı ama yansıtılmayacak,otv den dusecek.
2-3 hafta ıcerısınde “feda sezonu” adı altınca gecırmeler baslayacak.

Yiğit G.
26-06-2018, 13:23
http://i.hizliresim.com/DD4X0l.jpg

Quantum
26-06-2018, 14:02
Eskiden seçim ertesi zamlar peş peşe gelirdi. Yine öyle bişey bekledim ama olmadı. Kondisyon eksikliği görüyorum iktidarda.. Bir an önce yapıştırmalılar zamları.. Ciddi istiyorum..

free-hifi
26-06-2018, 14:35
Murat abi nin de dediği gibi uyarılar geldi. Bütçe açığı yüzünden ÖTV mevzusu patlayacak. Ay sonu stoklu girin dediler

997TT
26-06-2018, 19:44
Sız sımdı haftaya gorun,heyytt be... vira bismıllah.

Grimlord
26-06-2018, 20:22
Çelik donları giyelim diyeceğim, onu bile deler bu zamlar. En iyisi kevlar falan giymek.

bkaraca
26-06-2018, 20:28
Yetmez ama EVET !

GokhanRS
26-06-2018, 20:48

hayırlı işler abi :D

hddsheriff
26-06-2018, 21:13

Abi parça parça mı geçirecekler yoksa altın vuruş mu ?

997TT
26-06-2018, 23:09
Alıstırarak,urkutmeden sevicekler,pardon gecırıcekler pardon ya,zam işte :)

Yigit-Y
27-06-2018, 08:25

Haftaya kesin ise ben şimdiden taştaş geçmeye başlıyayim mi :):)

Anıl E.
27-06-2018, 08:31
Yapıştır gelsin be domaldım bekliyorum.

jeffy
27-06-2018, 08:33
Alıstırarak,urkutmeden sevicekler,pardon gecırıcekler pardon ya,zam işte :)

peki abi bu parça parça geçirmelerin pardon sevmelerin sonucunda tahmini bir fiyat beklentin varmı... Yada şöyle sorayım son 2 aydır ÖTV den karşılamasalardı şu anda ne kadar olurdu benzin?

DOHC
27-06-2018, 08:39
peki abi bu parça parça geçirmelerin pardon sevmelerin sonucunda tahmini bir fiyat beklentin varmı... Yada şöyle sorayım son 2 aydır ÖTV den karşılamasalardı şu anda ne kadar olurdu benzin?

powERS
27-06-2018, 08:42
O zaman.

https://youtu.be/Q9lzImj7We4

Anıl E.
27-06-2018, 08:43
O zaman.

https://youtu.be/Q9lzImj7We4

KOYDUK mu derken,yalan söylemiyorlardı.

jeffy
27-06-2018, 08:46

Görmemişim teşekkür ederim ;)

997TT
27-06-2018, 09:52
Eger dolar 4 e duserse,petrol de 60 dolarlara seyır ederse,bır umut var....

BARR
27-06-2018, 09:57
Beyler aslan besleyen yemini düşünmez yani abartmayın hayret birşey...

S.Özeren
27-06-2018, 10:30
Eger dolar 4 e duserse,petrol de 60 dolarlara seyır ederse,bır umut var....

Halamin bıyıkları olsa amcam olurdu abi :)

Evrenoz
27-06-2018, 17:38
1 Temmuza 80 kuruş diyorlar?
Var mıdır aslı astarı

TaGo
27-06-2018, 17:55
Asla okadar ayağına sıkmaz hükümet. yayarak 2 aya 80 kuruş olurmu dersen evet olabilir. Ama tahminim şuanki olması gereken zam miktarıda 80 kuruş değildir tahmini 50 kuruşlar civarı. Tabi tahmini diyorum

atituti
27-06-2018, 19:23
umarim herşeye 3-5 kati zam gelir , benim tuzum kuru aq 52 squat düşünsün

Anıl E.
27-06-2018, 19:36
umarim herşeye 3-5 kati zam gelir , benim tuzum kuru aq 52 squat düşünsün

harbiden o kadar tuzu kuru olan var mı ya :)

vectra-tuner
27-06-2018, 19:50
997TT abi,

Ne zaman zam gelicek? Vuslata erecekmiyiz?

EREN34
27-06-2018, 20:01
80 kuruşu ben de duydum. Şaka desin biri

atituti
27-06-2018, 20:15
80 kuruşu ben de duydum. Şaka desin biri

kanki 1-2 ay'a yayarak saplıcaklar 80 i , senin araba 1.4 olsaydı mazot 10 tl bile olsa 25 kuruş yakacaktın :p

EREN34
27-06-2018, 20:18
kanki 1-2 ay'a yayarak saplıcaklar 80 i , senin araba 1.4 olsaydı mazot 10 tl bile olsa 25 kuruş yakacaktın :p

Kanka koşarken 2.5, yakarken 1.4 benim araba :D

Harbi 80 kuruş zaman mı yayılacak yoksa 1 temmuz mu?

GokhanRS
27-06-2018, 22:16
beyler nereden duyuyorsunuz bunları, öyle olsa murat abi buradan uyarır fulleyin diye. kendide fuller depoları :D

Alpii
27-06-2018, 23:09
Ekşi Sözlükte dillenince her yere düştü haber. Postu giren arkadaşta sildi hemen entrysini. Şimdi herkes duydum diyor sadece

free-hifi
27-06-2018, 23:24
Öyle bir zam olursa saat 18 de açıklanır gece gelecek her istasyonda 120.000 litre stok olduğunu düşünün. İmkan verir mi

MCN21
28-06-2018, 03:26
Beyler aslan besleyen yemini düşünmez yani abartmayın hayret birşey...

1.2 1.4 hacimli aslanciklar? :heyoo:

onn_dear
28-06-2018, 07:27
Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkanı İmran Okumuş, bazı sosyal medya paylaşımlarında yer alan, "1 Temmuz 2018'den itibaren akaryakıtta Özel Tüketim Vergisi'nin (ÖTV) aralıklı olarak artırılacağı ve bunun zam olarak pompa fiyatlarına yansıyacağı" yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.

AKARYAKIT ÜRÜNLERİNİN ÖTV'SİNDE ARTIŞ ÖNGÖRÜLMÜYOR

Okumuş yaptığı yazılı açıklamada, iktidardan kendilerine "akaryakıt ürünlerinin ÖTV'sinde herhangi bir artış öngörülmediği" bilgisi ulaştığını kaydetti.

"ASILSIZ OLAN BU TÜR BİLGİLERE İTİBAR ETMEYİN"

Bazı dağıtım şirketlerinin de bayilerine benzer şekilde zam iddialarını içeren mesaj gönderdiğini aktaran Okumuş, "Bugün, 1 Temmuz 2018 tarihinden itibaren akaryakıt ürünlerinin ÖTV'sinin aralıklı olarak artırılacağı ve bunun pompa fiyatlarına zam olarak yansıyacağına ilişkin sosyal medyada bazı paylaşımlar yapılmış ve bazı dağıtım şirketleri bayilerine bu içerikte mesajlar göndermiştir. Asılsız olan bu tür bilgi ve paylaşımlara itibar edilmemesini, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bilgilerine sunarız." ifadelerini kullandı.

powERS
28-06-2018, 07:37
1.2 1.4 hacimli aslanciklar? :heyoo:

Olaya şöyle bakmak lazım.

Aslanda Hayvan Kedide Hayvan ve bunlar aynı familyadan, biz kedi seviyoruz.

997TT
28-06-2018, 07:39
Fiyat tahmini Tahmini yapılmaz,hesaplamasi yapilir.
Suan 180krs zam yapsa,kime ne diyeceksin,bitti artik o is.
Onumuzde ki hafta yapilacak,miktari belli degil sadece.
Dun sabah itibariyle kayip 800milyon tl. Secim rusvetiydi,simdi gercekler...

Mutlu Değerli
28-06-2018, 14:49
Arabaların yakıt ortalamaları düştükçe onu zamla oranlayan hökümed gibi hökümed.

CloudGrey
28-06-2018, 15:20
dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz baksanıza

kardeş bu ülke 8 yıldır dünyanın en pahalı benzini kullanıyor.
sen sanki biraz bunu yazmakta geç kaldın :D

gespenster
28-06-2018, 15:27
gelsin cezalar gelsin zamlar

kelalper
28-06-2018, 16:22
vergi oranındaki sübvansiyon kalktığı zaman görün siz fiyatı. Veyrona can veren benzin veyrondan hızlı uçacak

Mutlu Değerli
28-06-2018, 16:24
dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz baksanıza

Sene 2004 filan. Bi tane caravelle nin ön camında da bu dediğin yazıyordu

Mutu
28-06-2018, 17:28
Ben 3 asgari ücrete yakın aylık gelirle, 3lt yakan motora binerken bile benzin alırken acı çekiyorum. Bana bu fiyat koyuyor yani. ASgari ücretliler hallerinden ve yönetimden memnun çünkü araba dahi alamıyorlar, alsalarda sanırım binemedikleri için dertleri yok.

sekizsilindir
28-06-2018, 18:34
1 Temmuz için açıklama yapmışlar..

Benzine zam gelecek mi? (http://www.yenicaggazetesi.com.tr/service/amp/benzine-zam-gelecek-mi-196693h.htm)

https://i.hizliresim.com/dBkrgr.jpg (https://hizliresim.com/dBkrgr)

GokhanRS
28-06-2018, 19:13
3 temmuzda açıklama yapan puis, biz söyledik 1 temmuzda olmayacak dedik, o açıklamada 2 temmuz için birşey demedik :D

VETTE
29-06-2018, 06:45
Çarşamba günü Ankara Kayseri seyahatim vardı günü birlik.Toplam 4 tane radar vardı güzergahta.dün de Ankara içi 3 ayrı OLMADIK yerde uygulama gördüm sadece ceza yazmaya yönelik modifiyeli ve hafif ticari araç ceviriyorlardı.Çok hızlı başladı çalışmalar. O açık kapanacak... demiş kesin birileri

KÖROĞLU
29-06-2018, 07:11
Çarşamba günü Ankara Kayseri seyahatim vardı günü birlik.Toplam 4 tane radar vardı güzergahta.dün de Ankara içi 3 ayrı OLMADIK yerde uygulama gördüm sadece ceza yazmaya yönelik modifiyeli ve hafif ticari araç ceviriyorlardı.Çok hızlı başladı çalışmalar. O açık kapanacak... demiş kesin birileri

Abi kesseler ne olur cezayı, 6 ay sonra bir af çıkartıp aslını taksitlendiriyorlar.

Geçen birisi destek istedi yapılandırma için bi girdim baktım adamın 10 bin TL mtv tpc cezası var. Ödemiyorlar ki.

Bekliyoruz bakalım bu kadar verilenleri nasıl geri alacaklar.

VETTE
29-06-2018, 08:41
Bu arada yine yoldayım Afyonkarahisar a gidiyorum.Polatlı ya gelmeden 2. Radar ne kadar çok paraya ihtiyaç var siz düşünün?

Eyüp
29-06-2018, 11:20

Dün akşam ticari araç ile Beylerbeyi’nden Fener’e ordan Bostancı’ya gidene kadar 3 çevirmeye girdim..

EREN34
29-06-2018, 23:17
İlk iş günü Temmuz’da olacak. Sıkı tutunalım mı?

mikelazi
30-06-2018, 14:50
scooter candır

25tl ile 140km.

Lee-on!
30-06-2018, 16:59
Seçim öncesi ÖTV indirimini dayiyacaklarmis sanırım arkadaş aradi depoyu gülle (!) 80 krs ! zam geliyor diye astarı var mı acep.

GokhanRS
30-06-2018, 19:54
Seçim öncesi ÖTV indirimini dayiyacaklarmis sanırım arkadaş aradi depoyu gülle (!) 80 krs ! zam geliyor diye astarı var mı acep.

Arkadaşın ne iş yapıyor?

Zam mutlaka gelirde, ne kadar gelir, ne zaman gelir bilinmez. İhtiyacın olacaksa yakıta erken almak iyi bu saatten sonra nasılsa indirim olmayacağı kesin en azından.

Lee-on!
30-06-2018, 23:53
Arkadaşın ne iş yapıyor?

Zam mutlaka gelirde, ne kadar gelir, ne zaman gelir bilinmez. İhtiyacın olacaksa yakıta erken almak iyi bu saatten sonra nasılsa indirim olmayacağı kesin en azından.

Muhendis.
Aslında bizdeki psikoloji hep ters calisiyor. Eylem yapıp kontak kapatmamız gerekirken zam yememek için depoyu fulleyip adamların ekmeğine bal suruyoruz. Buna ben de dahilim.