Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzİn zammi
Olamaz kı. Petrol 0 tl olsa bıle 3.5 tl den asagı dusmez.
Vergı yuku cok buyuk.
free-hifi
26-03-2020, 22:24
Total demirören ortaklığı gider ayak bp opet shell PO ya milyonlarca lira ceza yazdırıp gitti güzel hareket.
Total demirören ortaklığı gider ayak bp opet shell PO ya milyonlarca lira ceza yazdırıp gitti güzel hareket.
cezanın asıl sebebi ne sizce? Yani 4054 sayılı Kanun'un 4. maddesini ihlal ettiklerine dolayısyla adı geçen teşebbüslere aynı Kanun'un 16. maddesi uyarınca idari para cezası verilmesine 'nin açıklamasından ziyade yazdırıp gitti dediniz ya onu merak ettim :D
Total demıroren ortaklıgı yok,total sattı bu kokusmus pıyasadan.
Oyak alır almazda total e ve dıgerlerıne gecırdıler cezayı.
Bp de cıkıcak ulkemızden. Farkındamısınız,adam akıllı sırketler satıp gıdıyor.
Hukukun olmadıgı hıc bır yerde adam gıbı ınsan kalmıyor.
Armutun sapına,uzumun çopune mahkum olduk....
free-hifi
27-03-2020, 10:49
Total demıroren ortaklıgı yok,total sattı bu kokusmus pıyasadan.
Oyak alır almazda total e ve dıgerlerıne gecırdıler cezayı.
Bp de cıkıcak ulkemızden. Farkındamısınız,adam akıllı sırketler satıp gıdıyor.
Hukukun olmadıgı hıc bır yerde adam gıbı ınsan kalmıyor.
Armutun sapına,uzumun çopune mahkum olduk....
Haklılar abi gitsinler. Bu sene bir sürü bp bayisi Mülkiyetlerini bp ye kiralamak istiyor. Ben bp ye acenta başvurusu yaptım Aralık ayında çağırdılar ama piyasaya güvenip giremedim. Acenta olmak istiyordum. Vaz geötim
free-hifi
27-03-2020, 10:52
cezanın asıl sebebi ne sizce? Yani 4054 sayılı Kanun'un 4. maddesini ihlal ettiklerine dolayısyla adı geçen teşebbüslere aynı Kanun'un 16. maddesi uyarınca idari para cezası verilmesine 'nin açıklamasından ziyade yazdırıp gitti dediniz ya onu merak ettim :D
Bana gelen evrakta total e kesilmiş bir ceza yok. He diğerleri hak etti mi ihlaller yapılmış ettiler. Tüpçü nün temiz çıkması manidar. İlk tüpçü nün şikayet ettiğini herkes biliyor. Arşivimde vardı ama silinmiş. Şikayeti eden oydu.
Bana gelen evrakta total e kesilmiş bir ceza yok. He diğerleri hak etti mi ihlaller yapılmış ettiler. Tüpçü nün temiz çıkması manidar. İlk tüpçü nün şikayet ettiğini herkes biliyor. Arşivimde vardı ama silinmiş. Şikayeti eden oydu.
Evrak mı : )
Ceza evragı nasıl gelır yahu...
Total satıldı gecen ay,onu alan aırkete ceza kesıldı. Total dıye gecmez zaten,sırket unvanı gecer.
BP yakında satıp kacıcak.
Bı bunlara kalıcagız.
13krs geldı benzın e,gece yansır.
Tupcu bırseyı sıkayet edemez,edıcek yetenegıde yok. O sadece pıyon. Onlar uzerınden olusturulmus bır sıkayet.
Kısacası bahane....
Bu gece kı benzın ındırımı ve mazot zammından sonra dokar yukselmesıne ragmen bır benzın ındırımı daha belırdı.
Mazot da ındırım hala yok,o sınırda.
Lpg ye az kaldı,100krs bıle olur....
lpg bitti benzine geçtim valla
Benzın motorının ayrısmasının sebebı nedır? Arz talep mi yoksa hesaplama farklılıgımı
fasterhan
30-03-2020, 20:04
arabaya lpg taktırdık , daha adam akıllı indirim göremedik valla, heyecanla indirim gelmesini bekleyenlerdenim lpg'ye :)
AhmetKadir
30-03-2020, 20:06
arabaya lpg taktırdık , daha adam akıllı indirim göremedik valla, heyecanla indirim gelmesini bekleyenlerdenim lpg'ye :)
Ben benzinde biniyorum artik:D
E21hamza
30-03-2020, 21:51
Sanırım ben de bir süre benzinde bineceğim. Lpg de 7 litre benzinde 5 litre yakıyorum LPG ye indirim gelene kadar benzinle devam :D
Benzın motorının ayrısmasının sebebı nedır? Arz talep mi yoksa hesaplama farklılıgımı
Ikısı farklı emtıa. Dolar ve euro gıbı dusun.
Fıyatları farklı artığ farklı azalabılıyor.
Tabıkı benzıne gecın ama hesabı ıyı yapın. Ne kazandırıyorsa onu kullanın.
Devır hesap devrı.
ONURRBAKI
31-03-2020, 09:03
Bugün gazeteye düşen haber;
Akaryakıt fiyatlarında indirim bekleniyor. Petrol fiyatlarındaki düşüş nedeniyle benzinde 10, motorinde ise 8 kuruşluk indirim öngörülüyor. İndirimin bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıması bekleniyor.
Bir cogumuz icin benzin 1TL olsa ne olacak ki
Sokaga cikamiyorsun gezemiyorsun calisamiyorsun
Depo dolu olmus olmamis ne fayda.
Ne kadar acı..
Bir cogumuz icin benzin 1TL olsa ne olacak ki
Sokaga cikamiyorsun gezemiyorsun calisamiyorsun
Depo dolu olmus olmamis ne fayda.
Ne kadar acı..
zaten sikinti da bu. Sokaga cikabilir hale geldiğimizde yakıt yine 6-7 arasına yerlesecek gibi duruyor.
ONURRBAKI
31-03-2020, 13:02
Aslında herkes için aynı değil durum.
Ben işim nedeniyle hergün çalışıyorum otomobilimle gidip geliyorum, bir çok kişi için hayat böyle devam ediyor çevremde...
Aslında herkes için aynı değil durum.
Ben işim nedeniyle hergün çalışıyorum otomobilimle gidip geliyorum, bir çok kişi için hayat böyle devam ediyor çevremde...
Bizde de annem sağlıkçı olduğu için her sabah aracıyla gidip mesai bitiminde geliyor. Ancak diğer aracımız da depo doldurulduğu günden beri hiç hareket etmeden yatıyor.
ONURRBAKI
31-03-2020, 14:36
Gerçekten iş hayatı nedeniyle biçok kişi maalesef evde kalamıyor.
gokhankenar
31-03-2020, 16:00
LPG indirimi nerede kaldı yahu ay bitti :(
free-hifi
31-03-2020, 16:02
LPG indirimi nerede kaldı yahu ay bitti :(
Yarına 70 kuruş düşebilir
Düşse 2.5 lara virüsü de bitirseler eve gireni.. :D
by_speedvw
31-03-2020, 21:26
Deme bugun fulledim şimdi beklicez 350km yapmayı
free-hifi
31-03-2020, 21:55
Deme bugun fulledim şimdi beklicez 350km yapmayı
Murat abi daha iyi bilir belki 3 üne de uzayabilir
7 kr fark için lpg'ye gerek yok şu an. inince alırım artıkın. Araba biraz kurumlarını atsın modundayım
ortalama 90 kurus, sıze 3 haftadır hergun yazıyorum lpg ıle ılgılı.
Aybası dıye. Bu gece yada yarın gelır....
Sabır bıttı,ındıgı an alın bol bol.
Benzınde zam 8 krs zam olur. Ancak bugun kı fıyat hareketınden dolayıda ındırım olacak takıp eden gun.
AhmetKadir
01-04-2020, 12:10
7 kr fark için lpg'ye gerek yok şu an. inince alırım artıkın. Araba biraz kurumlarını atsın modundayım
Vuruyorsun kirbaci lancer a :)
Vuruyorsun kirbaci lancer a :)
hee 80 sabit :D
ortalama 90 kurus, sıze 3 haftadır hergun yazıyorum lpg ıle ılgılı.
Aybası dıye. Bu gece yada yarın gelır....
Sabır bıttı,ındıgı an alın bol bol.
ağzınız bal yesin bu haberi bekliyoruz dört gözle teşekkürler
95 kurus hayırlı olsun. D
Benzınde zam 8 krs zam olur. Ancak bugun kı fıyat hareketınden dolayıda ındırım olacak takıp eden gun.
Verdiğin erken bilgilendirmeler bence çok faydalı aslında ama değerini bilene tabiki. Ben kendi adıma sana teşekkür ederim abicim :)
free-hifi
01-04-2020, 18:07
LPG ciler 15 kuruş yakacak ama gidecekleri yol yok maalesef
gokhankenar
01-04-2020, 18:52
LPG ciler 15 kuruş yakacak ama gidecekleri yol yok maalesef
Bize gidecek yol çok. Özel sektorde olduğumuz için hala çalışıyoruz evde oturtmuyorlar :)
Verdiğin erken bilgilendirmeler bence çok faydalı aslında ama değerini bilene tabiki. Ben kendi adıma sana teşekkür ederim abicim :)
Bır kısıye bıle faydam olduysa ne mutlu.
free-hifi
01-04-2020, 23:08
02.04.2020 tarihli İSTANBUL-ANADOLU ili EPDK ya bildirilen otogaz pompa tavan fiyatimiz, 3,00 TL dir. Bol Kazanclar. B016
Bazı bayiler anlaşalım 2.99 da bırakalım diyorlar. Sabaha görürüz panoları.
by_speedvw
02-04-2020, 02:18
90 krş hayal oldu desene
sekizsilindir
02-04-2020, 05:03
https://i.hizliresim.com/A8lRhc.jpg (https://hizliresim.com/A8lRhc)
sabah 3,15 den indirimli satan. 3,70 den pahalı satan opet te de fiyat 2,99 du.
bp de 2,51 ve 2,54 gördüm.
Bır kısıye bıle faydam olduysa ne mutlu.
Sürekli takipteyiz :) verdiğin tüyolar önemli .
Ömer Musaoğlu
02-04-2020, 10:45
Abi benzine ne kadar daha gelir indirim ona göre fullemeye gideceğim 😊
16 FR 549
02-04-2020, 11:31
Haber sitelerinde 14 krs indirim geleceği yazıyor. Tabi net bilgiyi Murat abi verir.
2.38'den aldım. Bostancı Aytemiz
Benzınde dun yazdıgım ındırım 14 kurus olur ancak yarın aksam da zam var.
Yarın doldurun derım.
Lpg ıse en az 1 ay bu rakamlarda....
Yarın doldurun derım.
Bugün işten dönüşte alacaktım, yarın doldurayım bari :) Sağolasın abi
barakuda26
02-04-2020, 12:13
Lpg'de istasyon- gaz tercihiniz nereler? Aynı marka gazı farklı birçok şirket satıyor sanırım. Kalite baz aldığımızda nereyi öneriyorsunuz gaz markası veya istasyon markası olarak?
Lpg'de istasyon- gaz tercihiniz nereler? Aynı marka gazı farklı birçok şirket satıyor sanırım. Kalite baz aldığımızda nereyi öneriyorsunuz gaz markası veya istasyon markası olarak?
LPG'de BP'nin gazından memnunum ama 2 istasyon arasında bile hem menzil hem performans farkı çok. Bu yüzden kendiniz deneyerek en iyi istasyonu bulmalısınız çok fazla hava basma gibi olay dönüyor LPG'de.
Yarın doldurun derım.
Teşekkürler abi, takipteyiz :)
2.38'den aldım. Bostancı Aytemiz
anbelivibıl :D :D 8 sene önce falan bu fiyatlardaydı heralde
Geçenlerde başka faktör kurbanı olmadıysamm eğer aynı yanyol üzerinde olup da Bostancıdaki ve Kozyatağı köşedeki istasyonlar arasında fark gördüm gibi E320'de.
Bostancı'dan devam abi :) Oradan alıp yaptırdığım ayarla müthiş kıvamda akan araba Kozyatağından alınca tekrar ayar istedi.
LPG'cim de bu aralar tüm gazlarda bir sıkıntı var abi çok takılma dedi ama bilemiyorum.
Anadolu Hisarı Shell'i referans belledim oradan devam ediyorum bir süredir
ardicli2000
02-04-2020, 15:01
LPG'de BP'nin gazından memnunum ama 2 istasyon arasında bile hem menzil hem performans farkı çok. Bu yüzden kendiniz deneyerek en iyi istasyonu bulmalısınız çok fazla hava basma gibi olay dönüyor LPG'de.
Ben de BP den memnunum. Hem fiyat hem kalite olarak iyi düzeyde.
Opet alirdim hep ama onda filrte çok kirli çikardi. Ragülatorden siziyordu resmen. Biraktim.
gokhankenar
02-04-2020, 15:32
Şimdi işe gelirken BP den fulledim. Litre Fiyatı 2.44 :thinkerg:
barakuda26
02-04-2020, 15:51
Depolar dolu yakalandık indirime bu sefer araba yatıyor garajda günlerdir..
Senol Demirağlı
02-04-2020, 16:40
https://instagram.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t51.2885-15/e35/91543034_252929349073188_5932859764927648151_n.jpg ?_nc_ht=instagram.fsaw1-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=100&_nc_ohc=IPHAKbq48eQAX-EV1sx&oh=aa5f13d29be608f1bf1a69d78b4c13fc&oe=5EB00FA0
zOnstyLe
02-04-2020, 17:50
https://instagram.fsaw1-1.fna.fbcdn.net/v/t51.2885-15/e35/91543034_252929349073188_5932859764927648151_n.jpg ?_nc_ht=instagram.fsaw1-1.fna.fbcdn.net&_nc_cat=100&_nc_ohc=IPHAKbq48eQAX-EV1sx&oh=aa5f13d29be608f1bf1a69d78b4c13fc&oe=5EB00FA0
Hiç ihtiyacım olmamasına ragmen dun dısarı cıkmısken, kalan yarım depo'yu fulledim :D Şimdi bi ince pişmanlık yasıyorum.
Yakıtlar çok düştü ama arabalar kapıda yatıyor.
Kırk yılın başı benzin düştü ama oda kalitesiz şansımıza sokayım :)
Trump selman putin ile petrol konusunu ele almış ne çıkar acaba
ONURRBAKI
02-04-2020, 22:33
Mazot ile ilgili bir gelişme var mı acaba?
Uretımde kısıntıda anlasmıslar heralde yukselıs baslar
ONURRBAKI
03-04-2020, 08:38
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 20 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde motorin fiyatlarının da artması bekleniyor.
Sabah haberi
Pazartesı daha buyuk zam var,bılgınıze...
Mazotada gelıyor...
Mazotada gelıyor...
Saltanat buraya kadarmış he :)
Sağol abi bilgiler için, bugün 5.04'den V-Power doldurma keyfi valla güzeldi yıllar sonra :D
Mazotada gelıyor...
Fiyatlar artacakmı genel durum ne olacak acaba
GokhanRS
04-04-2020, 10:47
Ruble değerlenmeye başladı, bu anlaştıklarının işareti, yani fiyat yakında artar diye düşünüyorum bende.
Arkadaş LPG enjektörü de tam bozulacak zamanı buldu.
Zam var yazmısım ama fıyatlar artıcak mı dıye sormussun : )
Artıcak,zam var,yukselıcek,suankınden fazla olucak,daha fazla para verecegız,daha aklıma gelmedı valla.
ONURRBAKI
06-04-2020, 08:20
Artıcak,zam var,yukselıcek,suankınden fazla olucak,daha fazla para verecegız,daha aklıma gelmedı valla.
;)
bugün geceden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatında pompa fiyatına yansıyacak şekilde 15 kuruş zam bekleniyor.
bu da gazete haberi...
ya araba yatıyor ya lpg için sıkıntı oldu herhalde pislik mi birikti ne sürekli atıyor lpgden
depoyu doldurucam ama zaten kullanmıyorum diye doldurmadım bende bir süre benzinde mi kullansak depoyu boşaltıp
Manayla dün akşam çıktık hadi hem gezelim hem yakıt alalım diye.
Motorin'i 5.16 dan aldım. Bakalım yeni fiyat ne olacak.
Postu sürekli takip ediyorum. Genel durumla ilgili bilgi istemiştim sadece ilerleyen süreçle ilgili fikir var mı diye.
Yüksek olacak demek, zam var ve fiyatlar artacak. Hmm
Fiyatlar uzun vadede keşke bu aralarda kalsa indirimde istemiyoruz bu fiyatlar kalsın yeter
Özlemişiz benzinli araçla 100 TL ye ort. 300 km yapmayı yapabilmeyi..
Hondafatih
06-04-2020, 13:51
tofaş aracıma ay da 1 alıyorum 50 tl lik en son aldığımda 7 litre bile gelmemişti sanırım şimdi 10 lt geldi yüzümde güller açtı resmen
Benzıne kucuk ındırım var.
ONURRBAKI
08-04-2020, 10:11
motorinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 15 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Motorine son olarak 1 Nisan’da 8 kuruş indirim gelmişti.
Bugün gazetelerden...
Benzıne kucuk ındırım var.
Dün alacaktım servis dönüşü ama dedim dur konuya bakmadan alma :D
5,49 du Shell Konacık
ONURRBAKI
08-04-2020, 10:47
Sanırım dibi gördük, bu yapılacak büyük toplantıdan sonra yükselecek gibi duruyor, bilmiyorum 997TT Murat Bey ne der?
ghibli06
08-04-2020, 10:56
konu başlığı yakıda 'benzinde fiyat ayarlaması!' şeklinde değişecek bu gidişle :)
ONURRBAKI
08-04-2020, 11:24
aynen :) :)
konu başlığı yakıda 'benzinde fiyat ayarlaması!' şeklinde değişecek bu gidişle :)
Kıçı başı ayrı oynayan brentle dans falan da olabilir. :D
Akaryakıt Fiyatlarında İndirim
10/04/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 12,
Motorinde 9 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
Antalya'da akaryakıt lpg istasyonlarının çalışma saatlerini 07:00 - 21:00 arası açık olmasına karar verildi
İndirim yada zam yok mu ?
smtakdnz
15-04-2020, 13:57
mazota indirim var sanırım bugün
ONURRBAKI
15-04-2020, 16:39
Gazetelerde herhangi bir haber görünmüyor indirime ya da zamma dair.
Yarın 17krs cıvarı ındırım olur
Sanırım dibi gördük, bu yapılacak büyük toplantıdan sonra yükselecek gibi duruyor, bilmiyorum 997TT Murat Bey ne der?
Bır sure devam...
mazot indirimini bekliyorum depo dipte :)
İndirim değil de zam gelecek haberleri var sosyal medyada. Umarım doğru değildir
bugün shelden 5,33 den aldım, total 4,79 dan veriyordu :)
arada çok fark var? sebebi nedir? aytemiz'de oluyordu böyle fark.
Mehmetmert
20-04-2020, 21:03
ABD’de petrol fiyatı sıfır doların altını gordu: Satıcılar, alıcılara odeme yapmak zorunda kalabilir - Sputnik Turkiye (https://tr.sputniknews.com/ekonomi/202004201041873160-son-37-yilin-dibine-vuran-petrol-sudan-ucuz-teksasta-alicilar-Wti-variline-2-dolardan-fazla-odemeye/)
https://i.hizliresim.com/OkMYzJ.png (https://hizliresim.com/OkMYzJ)
Akaryakıta indirim var mı
Brent ama %1.5 düşmüş. Ona bakılmıyor muydu indirimi anlamak için :D :)
Mehmetmert
20-04-2020, 22:21
Bu ham sanirim indirimle alakasi yok diye biliyorum ama genede ilginc bir an oldugu icin attim ben :)
Indirim falan olucak mı var mı bilgisi olan ona göre yarın depoyu fulleyeceğim :D boşa fullemiş olmayalım.
ONURRBAKI
20-04-2020, 22:46
Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş pompa fiyatlarına yansıyor. Üst üste gelen indirimlere bu gece yarısı bir yenisi daha eklenecek. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 5 kuruş indirim yapılması bekleniyor.
depoyu dolduracaklar üstüne para verecekler :D
fiziki teslimatlı abd ham petrol kontratları dün gece -3,70 usd görmüş
yani gidip depodan 1 varil petrolü almanız için size para verdiler :)
ONURRBAKI
21-04-2020, 10:25
Benzinde yine 8 krş indirim yolda, peki mazota etkisi olur mu bu fiyat düşmelerinin?
mikelazi
21-04-2020, 10:25
gelde evde otur şimdi :))))))
Bu gece 8krs benzinde indirim var
Motorinde yok. Ancak fiyatlar çok hızlı değişiyor
Wti fiyatlarını kaale almayın.
Bu anomali talep düşğklüğğnden ve kontrat vadesinin gelmesinden kaynaklı. Kontrat vadesinde fiziki olarak ham petrol alamayacak durumda olan traderlar kontratı geri satmak durumunda. Fiziki alabilexek olanların da stokları dolu. Ayrıca stoplananlar da mevcut. Fiyat çöktükçe çöktü. Haziran kontratları Pers günü yukarda açılır ama etkisi olacaktır bu düşüşün.
Peki ya petrol 1 kuruşa inse Türkiye’de benzin kaç para olur? Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl petrol fiyatı 1 kuruşa inse bile Türkiye’de akaryakıtta maktu ÖTV alınıp onun da KDV’si hesaplandığı için 1 litre benzinin 2.97, 1 litre motorinin ise 2.41 liradan daha düşük fiyata satılamayacağını söyledi.
Peki ya petrol 1 kuruşa inse Türkiye’de benzin kaç para olur? Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl petrol fiyatı 1 kuruşa inse bile Türkiye’de akaryakıtta maktu ÖTV alınıp onun da KDV’si hesaplandığı için 1 litre benzinin 2.97, 1 litre motorinin ise 2.41 liradan daha düşük fiyata satılamayacağını söyledi.
Ama tabi ki öyle bir şey olmayacak. Gerekli ÖTV ayarlanması yapılıp 1 kuruş olan yakıtı gene bugün ki seviyelerden alacağız
yürüyen araçlarla ekonomi döndürmek,:soru: inşallah b planımız vardır.
Sektor dısından olunca malesef yanlıs rakamlar cıkıyor : )
Yahu bayıler ve dagıtım sırketlerı para kazanmasın mı? 3.35 ıle 3.55 cıvarı olur.
Su var,hukumetın otv gelırı yerlerde. Sacma sapan vergıler koyuyorlar. Innaılmaz para basılıyor,bakalım ne olucak.
Sektor dısından olunca malesef yanlıs rakamlar cıkıyor : )
Yahu bayıler ve dagıtım sırketlerı para kazanmasın mı? 3.35 ıle 3.55 cıvarı olur.
Su var,hukumetın otv gelırı yerlerde. Sacma sapan vergıler koyuyorlar. Innaılmaz para basılıyor,bakalım ne olucak.
Siz yanlış okudunuz galiba
Vergi uzmanı devletin aldığı vergiden bahsetmiş
1 kuruş olsa dahi devlet min bu rakamı alacağından ötürü
Verilen rakamlardan aşağı satılamayacak
Uzman vergilerin inanılmaz yüksek olduğundan bahsetmiş
Dağıtım , bayi karı ve işleme maliyetine değinilmemiş
bu geceden itibaren mazota 41 benzine 31 kuruş indirim bekleniyor.
Yasak baslıcak gece alamayız ındıırmlı yakıttan buseferlık erken yansıt salardı keske
bu geceden itibaren mazota 41 benzine 31 kuruş indirim bekleniyor.
Sektörün neresindesiniz ?
Teyidli bir bilgi mi ?
İndirim bilgisini bende aldım ama denildiği gibi sokağa çıkma yasagina denk geliyor
Sektörün neresindesiniz ?
Teyidli bir bilgi mi ?
düzenli olarak mazot alıyorum.
düzenli olarak mazot alıyorum.
Sektörden değilsen yazma !
Engelliyorum Seni :nokta::nokta:
Sektörden değilsen yazma !
Engelliyorum Seni :nokta::nokta:
işinize karıştığım için özür dilerim :(
İndirim bilgisini bende aldım ama denildiği gibi sokağa çıkma yasagina denk geliyor
31 Kuruş için indirim için 3150 tl ceza yediler... Yarın haberlerde görürüz böyle başlıkları :D :D
31 Kuruş için indirim için 3150 tl ceza yediler... Yarın haberlerde görürüz böyle başlıkları :D :D
kesin :D 10krktr
denizhandinc
22-04-2020, 16:16
hahah ilk aklıma gelen bu oldu
hahah ilk aklıma gelen bu oldu
aslında iyi indirim 2 cadde üstümde opet var bi kaçamak yapmaya değer mi diye düşündürtmüyor değil :D :D
ErayCerit
22-04-2020, 18:49
yasak bitene kadar geri zam gelmez umarım
depoyu doldurucaktım yarın doldurayım ya bize yasak yok nasılsa :D ondan sonra full 1 ay yatar araba zaten..
Siz yanlış okudunuz galiba
Vergi uzmanı devletin aldığı vergiden bahsetmiş
1 kuruş olsa dahi devlet min bu rakamı alacağından ötürü
Verilen rakamlardan aşağı satılamayacak
Uzman vergilerin inanılmaz yüksek olduğundan bahsetmiş
Dağıtım , bayi karı ve işleme maliyetine değinilmemiş
Tam tersi,adam Xxx fiyattan satılacağını söylemiş....
Yani fiyatlama sadece vergilerden oluşmuyor....
Buyuzden bilememiş.
Alın size bir hesap, boş beleş yazmaktan iyidir;
Benzinin Tüpraş çıkış fiyatı 0.81tl(81 kuruş)
Motorinin çıkış fiyatı 1.15tl......
yasak bitene kadar geri zam gelmez umarım
Şuan an için 36krs benzin,12 mazota zam var.
Ama.fiyatkar çok hızlı değişiyor.
zOnstyLe
23-04-2020, 19:27
Buradasın ama dokunamıyorum cok sacma :(
Akaryakıt Pompa Satış Fiyatları | Shell Turkiye Turkiye (https://www.shell.com.tr/suruculer/shell-fuels/akaryakit-pompa-satis-fiyatlari.html)
AhmetKadir
23-04-2020, 20:19
Iviri ziviri benzin 1.5 olsa saka gibi depo 100 liraya dolacak :D
Hayali bile güzel
85 tl aldı depo bugun. 300km yapmıstım. 1.3 dizel astra h full şehiriçi ortalama hız 22km.
Şuan an için 36krs benzin,12 mazota zam var.
Ama.fiyatkar çok hızlı değişiyor.
Ciddimisiniz goz acip kapayana kadar degisiyor hersey
Şuan hala 23.04 tarihi gösteriyorlar abi.
Zam gerçekleşti mi acaba?
turbo&quattro
24-04-2020, 01:47
Burada litresi 45 cent fln su an. Bazi eyaletlerde 24 +ente dusmus litresi.
Zam.bu gece yapilicak ama döviz düştü,emtialar zig sağlı.
Zammın bir kısmı gitti.
Malesef petrol ve döviz dusulerinin anca 3 de 1 i yansiyabiliyor. ***** 3 de 2 si vergi.....
yeni yakıt aldım 200 tl 41.6lt (benzin) şimdilik herhangi bi zam bilgisi yok dedi pompacı abi :)
Burada litresi 45 cent fln su an. Bazi eyaletlerde 24 +ente dusmus litresi.
ağlamak istiyorum
turbo&quattro
24-04-2020, 21:01
ağlamak istiyorum
Bikac ton benzin alayim bari hahah
Dogalgaz da durum nasıl? Gecen sene 2.6lardan bu sene 1.7lere inmiş faturalara yansımıyor amma
Depoyu fulledim bugün 185TL tuttu.. 320TL civarına doluyordu..
(Polo 45lt depo tek diş benzin ort.)
Motorine zam yada indirim gelcek mi çiftçiyim tankeri doldurcam
Güncel bilgi var mıdır :)
Dün fullemedim 200 TL' lik aldım benzin.
Zam varsa gidip fulliyim yoksa bekliyim :)
by_speedvw
28-04-2020, 21:19
Lpg ay sonu düşüş varmı
zOnstyLe
28-04-2020, 21:58
Gecen haftalarda shell'den depoyu fullemiştim duz benzin koymus pompacı sonradan farkettim deponun yarısı bitti araba sacma sapan titriyor gaz kesiyor benzinden oldugunu dusunuyorum. Oktan arttırıcı kullanacagım iş yaparmı ? Kullanan ve tavsiye eden varmı ?
onn_dear
29-04-2020, 21:50
Benzin en son 5.01 'di diye hatırlıyordum. Az önce shell v-power aldım 5.28' den. Ne çabuk yükselmiş tekrar. Gerçi manuel FR' la 270 km.de tekrar fulledim 80 tl yakıt aldı.
Benzinden 100TL yaptığımı karı doğal gaza 120 TL olrak geri verdim elde var -20 ;)
Benzine bu gece 16 kuruş zam geliyormuş
Lpg ye ay bası 11 krs cıvarı zam.
Benzın ve mazotada 18krs zam olur
by_speedvw
05-05-2020, 23:45
Piyasa çok dalgalanınca konu çok gerilere düşmüş güncellemeler ne olur bilgisi olan varmı
ONURRBAKI
06-05-2020, 09:11
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 20,motorine 27 kuruş zam yapılması bekleniyor. Zam, pompa fiyatına yansıyacak.
Haberlerde böyle bir bilgi geçiyor.
Sabah sabah moralinizi bozmak gibi oldu ama :D
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 20,motorine 27 kuruş zam yapılması bekleniyor. Zam, pompa fiyatına yansıyacak.
Haberlerde böyle bir bilgi geçiyor.
Sabah sabah moralinizi bozmak gibi oldu ama :D
Mehter takmı gibiyiz... akşam eve giderken doldurayım bari depoyu.
mikelazi
06-05-2020, 09:42
5.38tl den dün fulledim
Bu gece zam var. Depoda ne fark eder bilmiyorum ama.depolar dolsun.
28krs mazot
21 benzin şimdilik
5.38tl den dün fulledim
Üzerine de 5 kuruş gelmişti zaten azalmışken 100 lira alıp trendi izleyelim diyorduk
Bu gece zam var. Depoda ne fark eder bilmiyorum ama.depolar dolsun.
28krs mazot
21 benzin şimdilik
Brent daha düşmez, düşse de bizdeki dolarla indirime sebep olmaz, "bundan sonra varsa yoksa zam" desek yanlış olmaz heralde abi?
Gidip doldurayım bari :(
painkller
06-05-2020, 14:07
Üzerine de 5 kuruş gelmişti zaten azalmışken 100 lira alıp trendi izleyelim diyorduk
Brent daha düşmez, düşse de bizdeki dolarla indirime sebep olmaz, "bundan sonra varsa yoksa zam" desek yanlış olmaz heralde abi?
Gidip doldurayım bari :(
Bence bundan sonra arabası olan her birey için şov başlıyor. Benzini, parçası, yağı. Bakalım parçaları da 50 liralık alabilecekler mi ?
yeminle şu benzin indir kaldır zam indirim bıktım yeminlen .******nun donuna döndü.
mikelazi
07-05-2020, 10:16
50tl lik alanlar yakında ben hep 50$ lık alıyorum demeye başlar.
denizhandinc
07-05-2020, 10:45
yeminle şu benzin indir kaldır zam indirim bıktım yeminlen .******nun donuna döndü.
ben merak ediyorum baska ülkelerde de böyle oluyor mu?
Valla ben dayanamadım dün doldurdum tekrar
310 km şehir içi 146 TL yakıt aldı. 0,47 krş a geliyor km de.
Ne güzel arabalarda az yakmaya başlamıştı bu zam işleri iyi olmuyor.
Kısa mesafe haftada bir de hanımı götürüp getirmekten yakıt ihtiyacım pek olmuyor ondan takip etmeyi bıraktım. Benzin ikinci yakıt al uyarısını verene kadar yakıt almayacağım
6 aydır Almanya da yaşıyorum geldiğimde dizel 1.20 ,benzin 1.27, lpg 59 euro idi. Şuan yaklaşık 1 aydır, dizel 0,96- 1.04 , benzin 1.17-20, lpg sabit 0,55 cent. Gün içinde borsa hesabı 3-5 cent inip çıkıyor sadece
yarın yine 15-20 kuruş zam varmış, bundan sonra da yön yukarı diye 12'den önce doldurdum ben de artık
Amerika'da sürekli değişiyor, yaz-kış arası %50 fark ediyor yazın 2 liraya kışın 1 liraya alabiliyorsun gibi bir oranda (en azından NJ'de öyleydi). ama haberi/duyurusu yapılmıyor zaten kimsenin umrunda değil ne olursa olsun hep ucuz :D eyalet eyalet de çok değişiyor vergi oranları sebepli
ONURRBAKI
14-05-2020, 11:07
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 7 kuruş, motorine ise 12 kuruş indirim bekleniyor.
İndirimlerin ardından benzinin litresi İstanbul'da ortalama 5,40 liraya, Ankara'da 5,54 liraya, İzmir'de 5,57 liraya gerileyecek. Motorinin litresi de İstanbul'da ortalama 5,16 liraya, Ankara'da 5,24 liraya, İzmir'de 5,26 liraya gerileyecek.
Bugün haberlere düşen bir bilgi...
Belki lazım olan olur
Bu haftayı zamla kalıyoruz ve yeni haftayida zamla açacağız(kapanış önemli)
yarın yine 15-20 kuruş zam varmış, bundan sonra da yön yukarı diye 12'den önce doldurdum ben de artık
Amerika'da sürekli değişiyor, yaz-kış arası %50 fark ediyor yazın 2 liraya kışın 1 liraya alabiliyorsun gibi bir oranda (en azından NJ'de öyleydi). ama haberi/duyurusu yapılmıyor zaten kimsenin umrunda değil ne olursa olsun hep ucuz :D eyalet eyalet de çok değişiyor vergi oranları sebepli
Amerika'da yaz-kışın yanında istasyonlar arası da çok fark var, Los Angeles'ta aynı kesişimin karşılıklı iki köşesindeki benzincilerde (biri Shell, biri daha lokal bişeydi) aynı tip yakıtta neredeyse 1 dolar fark vardı :D Seattle'dan San Francisco'ya inerken yolda benzin appinden en ucuz hangi istasyonda diye arayıp ona göre mola vermiştik hatta
Aksam depoyu fulleyelim mi yani? Önümüz zamlı ise
Arabayı neredeyse hiç kullanmıyorum depo 60lt bugun servisten alacam arabayı eve giderken ışık yakar sanırım. Depoda 20 lira oynar gerci :)
painkller
15-05-2020, 18:11
Abi sağolasın, takibe devam. 1 kuruş dahi olsa ne diye fazla verip ceplerini doldurayım.
Dedim ya,zamla kapadık,zamla acagız.
Valla ben dayanamadım dün doldurdum tekrar
310 km şehir içi 146 TL yakıt aldı. 0,47 krş a geliyor km de.
Ne güzel arabalarda az yakmaya başlamıştı bu zam işleri iyi olmuyor.
Bende bugün doldurdum 320 km gezmişim. 150si uzun yol, 95 tl aldı.
ErayCerit
27-05-2020, 20:04
Dedim ya,zamla kapadık,zamla acagız.
Abi güncel durum nedir yüklü miktar alım yapacam mazot,indirim beklentimiz varsa bekleyeceğim
lpg ye 20 kr. zam bekleniyor çarşamba gğnğnden geçerli.
Gelen son dakika haberine göre; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), son dönemde akaryakıt fiyat marjlarının olması gerekenin çok üzerine çıktığının tespit edilmesi üzerine şirketleri fiyatların makul seviyeye çekilmesi yönünde uyarırken, fiyatların düzelmemesi halinde tavan fiyat kararı alınabileceğini belirtti.
Son dakika... EPDK Başkanı akaryakıt şirketlerini uyardı! - Son Haberler - Milliyet (https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/son-dakika-epdk-baskani-akaryakit-sirketlerini-uyardi-6224976)
Tüketiciyi en çok mağdur eden kim acaba.
Bayinin 5-7 kuruşuna yorum yapacak bilgim yok ama resmi olarak yayınlanan tablolardan hesap yapacak kadar bir şeyler biliyorum.
3.3635 Vergisiz fiyat (kdv ihmal edildi) bunun %75'i kadar ÖTV eklendiğinde perakende fiyata ulaşıyoruz. % 75
https://i.hizliresim.com/rLpHpq.jpg (https://hizliresim.com/rLpHpq)
Kaynak: ÖTV LİSTESİhttps://www.gib.gov.tr/fileadmin/mevzuatek/otv_oranlari_tum/otv02042020_1sayili.pdf
Kaynak: Akaryakıt perakende fiyatları:
İstanbul Akaryakıt Fiyatları | OPET (https://www.opet.com.tr/istanbul-akaryakit-fiyatlari)
Black_Eagle
03-06-2020, 14:49
Son dakika: EPDK Başkanı acıkladı! Akaryakıtta indirim geliyor - Son Haberler - Milliyet (https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/son-dakika-epdk-baskani-acikladi-akaryakitta-indirim-geliyor-6226310)
Bayilerin kar marjını düşürüp indirim olarak yansıtılacakmış bu geceden itibaren
Cimmeria
03-06-2020, 14:53
ulkedeki kriz yonetiminin hastasiyim ya, ekonomi krizde, vatandasta para yok, devlet olarak mucadele yontemin ek vergi koymak, kamu bankalarina zararina kredi verdirerek halka ev araba satmaya calismak, benzinde indirim yapmak icin vergiyi azaltmak yerne bayilerin karlarini dusurtmek...
hakikaten muhtesem
Bu gece 37 kr benzine 32 kr mazota zam gelecekmiş çüş diye bağırdım okuduğumda doğrumu bu ya
Bu gece 37 kr benzine 32 kr mazota zam gelecekmiş çüş diye bağırdım okuduğumda doğrumu bu ya
malesef doğru birazdan iniyorum fullemeye.
Benzinde 70krs Luk ne artış oldu? Doviz yükselmedi petrol ucmadi nerden girdi bu saplama cart diye
zOnstyLe
08-06-2020, 21:51
https://i.hizliresim.com/4FFTo9.jpg (https://hizliresim.com/4FFTo9)
Benzinde 70krs Luk ne artış oldu? Doviz yükselmedi petrol ucmadi nerden girdi bu saplama cart diye
brent 18 dolardan 42 dolara çıktı ama
Fabrikalar ulaşım tekrar başladığı için talep artışı akaryakıtada yansıdı
Bizde bayiler ne yapacak bilmiyorum ama kredi kartı olayına komisyon farkı duydum
O olursa bir zam daha gelebilir
brent 18 dolardan 42 dolara çıktı ama
Ama Brent Mayıst başından 30 dolar sonrasında 35 dolar arası seyrediyordu geçen haftaya kadar. 5 USD artış 40krs olarak geliyorsa bize yandık.
Ama Brent Mayıst başından 30 dolar sonrasında 35 dolar arası seyrediyordu geçen haftaya kadar. 5 USD artış 40krs olarak geliyorsa bize yandık.
evet maalesef yandık ama petrol fiyatları bir süre daha 40-45 bandında seyredebilir üst seviye olarak
var mı indirim bindirim?? depoyu dolduracagim ona gore
edemirbas
22-06-2020, 19:09
Akaryakıta cifte zam! (https://tr.motor1.com/news/430057/akaryakita-cifte-zam/)
Benzin'e 24, motorine 23 kuruş zam demişler
Bu gece yine benzin-motorin-otogaz’a zam varmış. Miktarı bilen var mı?
ONURRBAKI
01-07-2020, 16:49
Daha dün gece indirim yaptılar?
Bu gece yine benzin-motorin-otogaz’a zam varmış. Miktarı bilen var mı?
benzin+motorin-- 11/12 kuruş
LPG 22 kuruş
Daha dün gece indirim yaptılar?
Artık herhangi bir indirim haberi gördüğümde çelik donumu giyiyorum.
Konu 3. Sayfaya gitmiş.
Benzin Litre - Dizel şu an 5.39TL. Ucuza satan markalara... (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=627147881237930&id=1132444413556956) Murat hocam video konusunda fikrinizi alayım 997TT
yazın pek indirim haberi alacağımızı sanmıyorum :(
Altınla yatıp altınla kalkar olduk. Buralar sakinledi
Bugün yarın zam haberi gelir heralde. Kurlar bayağı yükseldi.
7 ağustos 2020 akaryakıt zammı (http://zxro.com/u/onizleme.php?e=e7-agustos-2020-akaryakit-zammi--6625572)
mazota bu geceden itibaren16 kuruş diye bildirim geldi benzinlitre uygulamasından.
her ay başı lpg zammı olur bu ay olmadı hayret
her ay başı lpg zammı olur bu ay olmadı hayret
önümüzdeki ay çift tarife zam yaparlar.
CloudGrey
11-08-2020, 09:21
Son dakika… Benzine buyuk zam yolda - Ekonomi haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonomi/son-dakika-benzine-buyuk-zam-yolda-5980910/)
Doğru,yapabilir ama bu şirket o değil.
LPG de indirim olmadı çünkü fiyat çok düşmedi ve kur yardım etmedi.
Otogazda zam oldu ancak eşel mobılden karsılandı
fatihcakin
08-09-2020, 19:10
Dün opetten 3.45 olan LPG fiyatını görünce almadım,
10 dakika önce aldım 3.64 :)
ardicli2000
09-09-2020, 16:05
Bursa BP 3.57
Çok fena bindirmişler zammı.
Bursa BP 3.57
Çok fena bindirmişler zammı.
O yine iyi. Konyaaltında 3,95 oldu :(
Mazotda iniyor sessizce :)
Yakında zam ederler yine :)
"sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 28 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 25 kuruş zam gelmesi bekleniyor. "
Otto_Skorzeny
18-09-2020, 14:40
"sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 28 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 25 kuruş zam gelmesi bekleniyor. "
Vay sporgazetesi...
Oleeeyyy doğalgaz bulduuuukkkk 🥳🥳🥳🥳🥳
Bütün dünya önümüzde diz çökecek...
Benzin motorin fiyatlarında yükselme olur mu?
murat abi daha iyi bilir ama kura ve brente bakınca olması lazım gibi geliyor
Onurkk06
05-11-2020, 18:24
Beyler bu gece mazota 10 kuruş zam mı geliyor?
Beyler bu gece mazota 10 kuruş zam mı geliyor?
evet malesef bu aksam geliyor..
Benzin fiyatlarına 17 Kasım 2020'den itibaren geçerli olmak üzere 32 kuruş fiyat indirimi bekleniyor. Motorin grubunda ise 16-17 Kasım tarihleri arasında fiyat değişimi beklenmiyor.
Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatına 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor.
mikelazi
25-11-2020, 14:11
çok iyi rakam
Yakında dolar inişinden bi 35 daha iner :D
onn_dear
25-11-2020, 21:18
Yakında dolar inişinden bi 35 daha iner :D
Ben olsam kuruş indirmem. Herkes hayatından memnun, yollar araba dolu sığmıyoruz. Mersin de bile 10km lik yolu 50 dakikada gider olduk. Litresi 20 tl de olsa herkes susar, alır yoluna bakar...
tlgylmz106
28-01-2021, 23:56
Yeni yılda hiç indirim görememişiz konu altlarda kalmış nette bir kaç yerde LPG'de 70 kuruş gibi bi indirim gelecek diye okudum ama konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
Ben olsam kuruş indirmem. Herkes hayatından memnun, yollar araba dolu sığmıyoruz. Mersin de bile 10km lik yolu 50 dakikada gider olduk. Litresi 20 tl de olsa herkes susar, alır yoluna bakar...
toplu taşımaya binmeye korkuyor insanlar. şahsen ben işe servisle gidiyorum ancak eşime metro ile gideceği yerlere bile arabayla gitmesini söylüyorum. ben gencim bana bişey olmaz diyemiyor insan 30-40 yaşında ne delikanlılar yenik düştü bu hastalığa. pahalandıkça insanlar başka şeylerden kısıyor ama sağlığı işin ucunda olunca mecburen araç kullanan çok insan var. 2 paralık arabaların değerlenmesi de biraz bu sebeple oldu hiç tutulmayan araçlar bile yükseldi çünkü iyi kötü ayağımı yerden kessin toplutaşımada başıma ne gelir diye düşünerek araç almaya yöneldi insanlar.
Yeni yılda hiç indirim görememişiz konu altlarda kalmış �� nette bir kaç yerde LPG'de 70 kuruş gibi bi indirim gelecek diye okudum ama konu ile ilgili bilgisi olan var mı?
bir kısmı eşel sisteme yansıyacak muhtemelen. o değerleri göremeyeceğiz
Herhalde hepsi yansıdı ya, dolar 1 tl düştü neredeyse, benzinde gram oynama olmadı. Bi ara 10 küsür kuruş indi falan, sonra bir daha ses çıkmadı.
benzinde de çoğu ötvden karşılandı bildiğim kadarıyla. benzin litre uygulamasını tavsiye ederim bu durumlar için
Bir çok zam geldi aslında siz hissetmediniz.
tlgylmz106
30-01-2021, 22:50
Memurlar.Net (https://www.memurlar.net/haber/951901/otogazda-70-kurusluk-miktar-otv-den-karsilaniyor.html?amp=1&__twitter_impression=true)
Şimdi okudum evet öyleymiş abi malesef
Tavan fiyat uygulaması ne zaman bitiyor? Uygulamadan sonra ne kadar zam gelir
Uzun süredir zamlar ÖTV den karşılanıyor.
yarın akşamdan sonra fiyatlarda değişiklik var sanırım .
Fiyatlar nasıl olur çiftçilik yapıyorum ona göre mazot tankerini doldurcam
Talih.b16
17-05-2021, 14:40
yağda alın varsa imkan, yağda çok zamlandı, ikinci zamda geldi, fiyatlar uçtu.
9-11krs zam geldı,sımdılık.....
barakuda26
20-05-2021, 08:17
Sağlam zam geldi pompa fiyatlarına..
55 krs benzin
67 krs motorin
35 krs Otogaz a ÖTV zammı geldi sabaha karşı.....
En boktan işletmeden, taksiciden şundan bundan bile vergiyi toplamayı beceremeyen, bunun yerine her fırsatta maaşlı çalışana, arabalara, benzine, daha bir sürü tüketim kaleminde sırtımıza çöken devlete, uzun zamandan beri yaptığımı yapmaya devam ediyorum;
HELAL ETMİYORUM.
Verdiğim vereceğim vergiler de haram zıkkım olmaya devam ediyor.
HARAM ZIKKIM OLSUN.
Mümkün olan en kısa sürede gitmeleri dileği ve duası ile...
Bu millete az bile az az az. Yazıklar olsun.
Hadi bakalım araç sahipleri destek hibelerine ortak olduk :)
MertSerhanÖ.
20-05-2021, 10:19
İyi bayramlar kahramanlar,OOHHH.
https://www.youtube.com/watch?v=HQzrOBKr3bA
Petrol ve gaz çıkartıcaz inş bu sene 2023'te benzin 1tl, mazut 1tl.
Grimlord
20-05-2021, 11:20
1.2 litre arabaya binemez olduk ya, haram zıkkım olsun. Lanet ettirdiler artık.
Millet su diye benzin içiyor, biz teneke kutusu kadar motorlu arabaya benzin hesabı yapıyoruz ya.
Mesaj konuda kalsın, 20 tl falan olunca okur mutlu oluruz
Bu sefer ciddi abarttılar. % olarak değişim:
Benzin, motorin ve LPG ile bazı akaryakıt ürünlerinden alınan özel tüketim vergisi (ÖTV) yüzde 54, yüzde 78 ve yüzde 189 oranında artırıldı.
https://i.sozcu.com.tr/wp-content/uploads/2021/05/20/epgis.jpg
Pandemi'den zarar gören esnafa 3.000 TL destek için; Haydi şimdi, el ele, hep beraber benzinliğe....
Arkasında kapı gibi vatandaş var.. sırtı yere gelmez bizim ekonominin
barakuda26
20-05-2021, 11:32
Petrolle yıkanıcaz bi kaç seneye sizde hiç anlayışlı değilsiniz yahu idare edin birazcık :D :D
Bence;
Atıyorum akıllarında %50 zam yapmak vardır. Önce %78 yapıp, tepki gelince %50'ye çekme taktiğini uygulayacaklar.
Yani her zamanki gibi "Ölümü gösterip, bayılmaya razı edecekler". Sonra birileri secde edip "PADİŞAHIM ÇOK YAŞA" diyecek.
Normal binek bir otomobil bile 400 tl ye fullenecek yani aklım almıyor çok sinir bozucu bir durum
Bence;
Atıyorum akıllarında %50 zam yapmak vardır. Önce %78 yapıp, tepki gelince %50'ye çekme taktiğini uygulayacaklar.
Yani her zamanki gibi "Ölümü gösterip, bayılmaya razı edecekler". Sonra birileri secde edip "PADİŞAHIM ÇOK YAŞA" diyecek.
Yok, bu sefer öyle bile olmadı.
Direkt çaktılar.
Daha önce 1-2 gün öncesinde haber gelirdi şu kadar artacak vs diye, hiç haber falan vermediler. Haber olduğu gün çaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat diye arttı :)
O kadar acıkmışlar.
Yok, bu sefer öyle bile olmadı.
Direkt çaktılar.
Daha önce 1-2 gün öncesinde haber gelirdi şu kadar artacak vs diye, hiç haber falan vermediler. Haber olduğu gün çaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat diye arttı :)
O kadar acıkmışlar.
Acıkmışlar değil, azm.... neyse şimdi rtük'e takılmayalım :D
Lpg fiyat 3.86 olmuş çıldırmamak elde değil arkadaş ya
vatandaşa verdikleri 3 krş yardımı burdan çıkarıyorlar heralde
Ama biraz uyum arkadaşlar İzmire 300-500 otoban parası veriyoruz ..depoyu 1000 liraya fullememiz lazım ki uyum olsun düşük kalmış depo doldurma.. ayar cekiyorlar..
S.Özeren
20-05-2021, 22:22
Bütün bildiğim küfürler amin
ya zaten 0.9 arabaya biniyorum bu zamdan sonra ya tüp takacağım yada az yaksın diye yazılım atacağım ortalık çok karışık
painkller
21-05-2021, 11:07
artık bayır aşağı stop etme devri.
artık bayır aşağı stop etme devri.
Peygamber vitesi candır..