Orijinalini görmek için tıklayınız : Benzİn zammi
Ucuzsa vardır bırsey dıye dusunmeyin dıyecegım ama o kadar hırsız var ki sektorumuzde.....
Buyuzden her zaman dıkkat...
3. Depo lpg bitiriyorum, menzil ve performans olarak sorun yok gibi, kullanmaya devam ettikçe yazacağım buraya. Benzin alacağım ama depom dolu, doğru yorum yapamam.
energy moil class kullanıcısıyım ben
class daha once göztepe den almıştım.
ben hiçbirinden sorun yaşamadım.
Ama LPG olayı değişik bir olay hilesi hurdası çok ona birşey diyemem.
Taksicinin mazot aldığı yerden alırım ben :D
ONURRBAKI
09-06-2019, 12:04
Cayirova classtan hep fullerdim sirket araci varken 40 50kurus assagi satarlardi en ufak sorun yasamadim hatta litre olarak shell le ayni km gidiyordu.
Aynı km yaptıktan sonra avantajlı olmazki :) çok daha uzun mesafe yapacak ki anlamı olsun :)
Kiralik clio ya mazot aldım pendikte full speed var. 50 tl denemek için. Sanki 30 tl lik almışım gibi bitti
Kiralik clio ya mazot aldım pendikte full speed var. 50 tl denemek için. Sanki 30 tl lik almışım gibi bitti
o berbat onu denedim ben çöp orda her türlü hile var e-5 inerken sağdaki istasyon benim dediğim pendikteki en ucuz mazot orada ama bir hile var
o berbat onu denedim ben çöp orda her türlü hile var e-5 inerken sağdaki istasyon benim dediğim pendikteki en ucuz mazot orada ama bir hile var
Benimki Ankara caddesi üzerinde idi gözdağı yolu .ama hiç duman falan atmadı:)
Burada bazı aytemizler tam 7 tl den satıyor litresini yani diğerlerinden 25 kr ortalama ucuz. Yakıt aldım menzilde sıkıntı yok. Rollinge çıktım gazlamada sıkıntı yok. Boşu boşuna shell 97 oktan tiribine giriyormuşum gibi gelmeye başladı.
Shell 97 tribi bende de var. Gerci forumda motor kiran Turbo RX8'in sahibi son benzini hemen evimin dibindeki Shell'den aldigini forumda yazmisti. Yani her Shell'e guvenmemek lazim.
Yine bizim muhitte Aytemiz kendi istasyonunu acti. Self Servis'li bolumde 6.58'di dun benzin. Depoyu girtlak fulledim. Dun yaklasik 80 km yaptim, herhangi birsey yok simdilik.
Shell 97 tribi bende de var. Gerci forumda motor kiran Turbo RX8'in sahibi son benzini hemen evimin dibindeki Shell'den aldigini forumda yazmisti. Yani her Shell'e guvenmemek lazim.
Yine bizim muhitte Aytemiz kendi istasyonunu acti. Self Servis'li bolumde 6.58'di dun benzin. Depoyu girtlak fulledim. Dun yaklasik 80 km yaptim, herhangi birsey yok simdilik.
Belirtmeyi unuttum. Fulleyecek kadar guvenmemin sebebi Aytemiz'in kendi istasiyonu olmasi. Franchise sube olsaydi fullemezdim.
Aytemiz'de kendi istasyonunda da hile, hurda vs. cikarsa artik denecek bisey yok.
Benzın ın performansına karar verırken afr saatı olan araclardan destek almak gerek.
Yada aractan log almak gerek....
Afr ile işi olanlar bence uzak dursun.
Firmanın kendi istasyonundan almalı afr ile işi olan adam.
Benzinliklere olan güvensizlikten her yarım depoya 5 er litre de tolyen atar oldum :D
Saliya kadar kesin zam var. Su 2 gun doldurun ...
Benzinliklere olan güvensizlikten her yarım depoya 5 er litre de tolyen atar oldum :D
bende artık güvenmiyorum hiçbirine, evimin orda BP ana istasyonu var sadece oradan almaya özen gösteriyorum. Ana bayi bile ne kadar dürüsttür bilemicem ama, çalışanlar bile farklı.
997TT, Murat abi zam gece gelir mi? bugün iş çıkışı dolduralım mı depoyu ışık yandı sayılır :D
Afr ile işi olanlar bence uzak dursun.
Firmanın kendi istasyonundan almalı afr ile işi olan adam.
Standart benzının kalıtesını anlamak ıcın.
Illa modlu araba olması gerekmez.
Şahın araban bıle varsa,kalıtesız yakıt ıle yakıt tuketımın artıcak,performansın dusucek.
bende artık güvenmiyorum hiçbirine, evimin orda BP ana istasyonu var sadece oradan almaya özen gösteriyorum. Ana bayi bile ne kadar dürüsttür bilemicem ama, çalışanlar bile farklı.
997TT, Murat abi zam gece gelir mi? bugün iş çıkışı dolduralım mı depoyu ışık yandı sayılır :D
Bugun petrol sabıt ama zam hala var,yarın gece gelır eger oglene kadar fıyatlar degısmezse.
Bugun petrol sabıt ama zam hala var,yarın gece gelır eger oglene kadar fıyatlar degısmezse.
Bu gece zam var ozaman
murat abi akşama zam var mı ?
Zam yok ama yapılma sınırında. En erken persembe.
mikelazi
11-06-2019, 17:27
afr göstergen yok ama
ltft aldığım yakıta göre
6-7
bazen 3-5 takılıyor acaba yakıt kalitesinin bir etkisi varmıdır.
sadece direk filtre var araçta
Mazotta indirim bindirim olur mu?
ErayCerit
18-06-2019, 14:54
Mersin Kargıpınarı-Kapet
Mersin Tömük - Kapet
5,59 Mazot.
Bayılıyorum böyle petrollere :)
İstanbul Kartal ve civarı benzin olarak hangi istasyonu önerirsiniz?
İstanbul Kartal ve civarı benzin olarak hangi istasyonu önerirsiniz?
Soğanlık yan yol üzerindeki shell'den alırım. Bir problem yaşamadım hiç. Shell'ciyimdir
Bende oradan alıyorum sürekli, devam ediyim o zaman
free-hifi
18-06-2019, 19:21
Soğanlık yan yol üzerindeki shell'den alırım. Bir problem yaşamadım hiç. Shell'ciyimdir
Hilal petrol? Kartal oto sanayi mi.
Hilal petrol? Kartal oto sanayi mi.
Aynen. Sanayinin dibi. Opet’in 200 mt ilerisinde.
Bir yorumun mu var? :)
Özgür biliyordur bir şeyler kesin:) bende şeyhli de 2 tane shell var onlardan alıyorum
enes_srb
18-06-2019, 21:19
Bende bp kullaniyordum surekli , depoyu bitirip shell den aldim araba sogukken bi degisik oluyor tekliyo gibiydi tekrar bp ye dondum duzeldi anlam veremedim
free-hifi
18-06-2019, 21:48
Ahaha yok sahipleri ni tanıyorum tanker şöförlerini vs yeni tanker de aldılar ama tank dip temizliği vs konularında bilgi sahibi değilim
Zam var ama cesaret ederler mı bılemedım....
Zam var ama cesaret ederler mı bılemedım....
Cesaret ederlerse hangi ürüne ne zaman ve ne kadar yansız abi?
Bende bp kullaniyordum surekli , depoyu bitirip shell den aldim araba sogukken bi degisik oluyor tekliyo gibiydi tekrar bp ye dondum duzeldi anlam veremedim
Benzer durumunu opet-shell arasında yaşamıştım zamanında. Opet ile soğukta rölanti ayarlamakta güçlük çeken araç shell'de ip gibi idi :/
Ahaha yok sahipleri ni tanıyorum tanker şöförlerini vs yeni tanker de aldılar ama tank dip temizliği vs konularında bilgi sahibi değilim
Akşam akşam iyi işkillendim hee :)
Ikı urunede 10-12krs zam var....
by_speedvw
22-06-2019, 21:37
kartal köprüsünden pendik köprüye gelmeden yan yolda total istasyonu yenilediler ve demirören lpg si satıyor 3.15 fiyat alan deneyen var mıdır soğuk motorda soğanlık real in ordaki opetten aldığımda araba saçmalıyor lpg enjektörleri ısınmadan ??? total e geçeceğim galibaa
free-hifi
23-06-2019, 02:52
kartal köprüsünden pendik köprüye gelmeden yan yolda total istasyonu yenilediler ve demirören lpg si satıyor 3.15 fiyat alan deneyen var mıdır soğuk motorda soğanlık real in ordaki opetten aldığımda araba saçmalıyor lpg enjektörleri ısınmadan ??? total e geçeceğim galibaa
Durmaz grup un istasyonlsrından biri fiyat politikası bölgeye özel aytemiz ile kapışıyor total ona göre onlara özel indirim yapıyor. Ama tabi bir total gaz değil tüpçü demirören den sonra zaten yakıtın da LPG nın kalitesi düştü bariz
Demıroren den bılemedım....
Son Dakika… Motorine 29 kuruş zam - Ekonomi haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/son-dakika-motorine-29-kurus-zam-5195704/)
canatakann
24-06-2019, 17:38
Benzin ne zaman abi 997TT :)
Son Dakika… Motorine 29 kuruş zam - Ekonomi haberleri (https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonomi/son-dakika-motorine-29-kurus-zam-5195704/)
Yanlıs,23krs.
1krs otv 22 pompa.
Benzin ne zaman abi 997TT :)
Yakın zamanda yok.
Eger dolar 5.70 gıderse 3 gun,ındırım olur.
Yanlıs,23krs.
1krs otv 22 pompa.
haberde de öyle yazıyor zaten
açıp okumaya üşendiniz sanırım
Mazot benzini litre fiyatı anlamında ne zaman kalıcı olarak geçer ? Görürmüyüz Türkiyede ?
haberde de öyle yazıyor zaten
açıp okumaya üşendiniz sanırım
Sen koydugunda hala 29 du.
Yani usenmeyip acsaydin okurdun. Hatta veridigin link de yani sonra duzeltme metni yayinlandi.
Mazot benzini litre fiyatı anlamında ne zaman kalıcı olarak geçer ? Görürmüyüz Türkiyede ?
Aslinda cokdan esitlenmeli fakat subvanse var.
Er yada gec olucak....
mikelazi
25-06-2019, 08:32
sabah radyoda dinledim mazota 23krş.zam gelmiş 1krş ötv den karşılanmış
pompaya 22krş yansımış :))))))
beklediğimiz hareketler
Eger dolar bugun de boyle kaparsa benzinde yarin gece 16krs civari zam var......
SON DAKİKA! Benzine bu geceden gecerli zam geliyor - Haberler (https://m.haberturk.com/son-dakika-benzine-bu-geceden-gecerli-zam-2498641-ekonomi)
Dovız ortalaması dusmez,hukumet de yemısım otv yı der ve 20krs bu gece...
dün burayı okuduktan sonra 200 liralık almıştım. isabet olmuş
emeği geçenlerin ta ..
7 olsun artık böyle hesaplamak güzel değil :D
ohhh buzlu buzlu :) ben hep 50 tl alıyorum diyenler nerde :D
dün burayı okuduktan sonra 200 liralık almıştım. isabet olmuş
emeği geçenlerin ta ..
Ben de 200 tl aldım 30 lt bile gelmedi. Menzile falan bakıp moral de bozmadım. Kısmen mutlu gibiyim bilemedim.
ohhh buzlu buzlu :) ben hep 50 tl alıyorum diyenler nerde :D
Onlar uzun zaman önce elendi :D 50 lira benzin alan adamın altında arabası yok artık
CüneytIşıkkent
26-06-2019, 14:14
Ben fulleyemediğim zamanlardada 200 200 gidiyorum artık 50 hiç nasip olmadı :D
Yakında etkisiz eleman olarak 50 tl minunun doldurma tutrarından çıkarılacak zaten :)
bende dün gece aldımda zam gelmemiş yada yansıtmadılar bilemedim
Aynen öyle. eskiden şundan 1 sene önce 50 TL'lik mazot alıp neredeyse İstanbulu geziyorduk.
şimdi min. 150 TL alıyorum her girdiğimde. aşağısı kurtarmıyor :D
Aynen öyle. eskiden şundan 1 sene önce 50 TL'lik mazot alıp neredeyse İstanbulu geziyorduk.
şimdi min. 150 TL alıyorum her girdiğimde. aşağısı kurtarmıyor :D
ben 20TL benzin atıp tipo ya 120km gidiyordum tey tey karbüratörlü tipo hem de :D
Zam her zaman ki yapılmıyor,zam mıktarı 29krs a cıktı. 27 krs pompaya yansır benzınde....
Nasılsa kendı ceplerınden vermıyorlar aq!
Neden herseyde uckagıt donuyor....
ben hep 100 tllik alıyomcular gitti onun yerine zam olmadan benzin aldım diyenler geldi...zamdan önce benzin aldınya çok güzel kar yaptın :) hatta o benzin hiç bitmeyecek:)
turboman
28-06-2019, 06:04
Allahtan havalar ısındıda araba hemen lpg ye geçiyor en son 1 ay önce 50 tl lik benzin almıştım daha bitmedi çok sevinçli çok mutluyum inşallah yaz bitmez ;)
arabasızadam
29-06-2019, 12:30
ben hep 100 tllik alıyomcular gitti onun yerine zam olmadan benzin aldım diyenler geldi...zamdan önce benzin aldınya çok güzel kar yaptın :) hatta o benzin hiç bitmeyecek:)
Bende en çok buna tutuluyorum bi depoda 10 lira fazla yada eksik versen ne farkeder giren girmiş.
Bende en çok buna tutuluyorum bi depoda 10 lira fazla yada eksik versen ne farkeder giren girmiş.
lpgli olunca o iş değişiyor :) http://www.techturkey.com/forum/videolar/237019-aytemiz_self_servis_deneyimi_lpgli_aracta_benzin_t uketimi_ne_kadar_lpg_afr_kontrolu.html
6,19'dan almıştım benzini fullerken en son 6,91'den aldım :)
02/07/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Benzinde 27 Krş/Lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur
https://mobile.twitter.com/trepgis
Bu totoslari takip ederek anlık girip çıkan zamlari ogrenebilirsiniz
Zam her zaman ki yapılmıyor,zam mıktarı 29krs a cıktı. 27 krs pompaya yansır benzınde....
Nasılsa kendı ceplerınden vermıyorlar aq!
Neden herseyde uckagıt donuyor....
.................
free-hifi
01-07-2019, 20:47
LPG 19 20 kuruş indirim gelmiştir
LPG deki haberi zam diye okuyup gidip depoyu fulledim...Beynime nasıl işlemişse indirim olmaz diye direk atlamışım, eve geldim indirim olduğunu okudum yıkıldım :D
Bir zamanlar düz 5 yap rahatlasın millet deniyordu.
Şimdi düz 10 yap rahatlasın millet deniyor.
Hadi hayırlısı. Anlamadığım olay hem benzine zam geliyor hem tüm araçlara. Herşeye zam zam zam, bizim maaşlar tukaka
turboman
01-07-2019, 22:46
Bugün 3.19 dan aldım lpg yi sevindim biraz :)
Google >>> Polo 1.2 tsi lpg uyumu >>> enter
5 litre benzin yakıyorum zaten ama yine çok, LPG'de 6 yaksak düşnemiyorum yeniden km'de 20 kuruş yakabilmek çılgın olurdu :D
Şu şartlarda benzinli 1.2 polo ile LPG'li E320 aynı yakıyor ag
Zam gece yarısı uygulanacak diyolar ama opetin sitesinde zamlı fiyatlar mevcut.
Benzinliklerde de mi şu anda zamlı fiyat geçerli yoksa bu adamlar internet sitesini bir gün önceden mi güncelliyor?
CloudGrey
02-07-2019, 11:20
bugün devlet akaryakıttan vergileri kaldırıyorum dese , ülke kalkınır , şahlanır
mikelazi
02-07-2019, 11:30
LPG 19 20 kuruş indirim gelmiştir
yohhh artık
bugün devlet akaryakıttan vergileri kaldırıyorum dese , ülke kalkınır , şahlanır
Sokağa çıkamayız öyle olursa :)
Google >>> Polo 1.2 tsi lpg uyumu >>> enter
5 litre benzin yakıyorum zaten ama yine çok, LPG'de 6 yaksak düşnemiyorum yeniden km'de 20 kuruş yakabilmek çılgın olurdu :D
Şu şartlarda benzinli 1.2 polo ile LPG'li E320 aynı yakıyor ag
Yav aynı araç bende de var gün içi trafikte nasıl yakıyor o oranlara ulaşamadım bir türlü 7-7.5 arası geziniyorum.
CloudGrey
02-07-2019, 12:54
Sokağa çıkamayız öyle olursa :)
arabayla gezenler bizler için değil :)
" malların maliyetini düşürmek adına (gıda-giyim) üreticileri için dolaylı vergileri kaldırmalılar diyecektim :D
Devlet topladığı vergileri birilerine peşkeş çekmeseydi düzgün kullansaydı bu kadar vergi artışı yapmazdı... Buna rağmen yetmiyor, bu bütçe açığı ile vergiler arta ama azalmaz...
621 milyar TL vergi toplanmış geçen yıl ama yinede herkes çocuğunu özel okula göndermeye çalışıyor, sağlık hizmeti için özel sigorta yapıyor özel hastaneye gidiyor, özel güvenlikli siteye ek para vererek sahip olmak istiyor. Devlet bu topladığı vergiler ile eğitim, sağlık ve güvenlik olan 3 asli görevini yapamıyorsa paralar nerede diye sormak daha doğru bir tabir olur..
CloudGrey
02-07-2019, 14:05
Devlet topladığı vergileri birilerine peşkeş çekmeseydi düzgün kullansaydı bu kadar vergi artışı yapmazdı... Buna rağmen yetmiyor, bu bütçe açığı ile vergiler arta ama azalmaz...
621 milyar TL vergi toplanmış geçen yıl ama yinede herkes çocuğunu özel okula göndermeye çalışıyor, sağlık hizmeti için özel sigorta yapıyor özel hastaneye gidiyor, özel güvenlikli siteye ek para vererek sahip olmak istiyor. Devlet bu topladığı vergiler ile eğitim, sağlık ve güvenlik olan 3 asli görevini yapamıyorsa paralar nerede diye sormak daha doğru bir tabir olur..
belkide ??
https://i.hizliresim.com/dL0AJr.jpg (https://hizliresim.com/dL0AJr)
Yav aynı araç bende de var gün içi trafikte nasıl yakıyor o oranlara ulaşamadım bir türlü 7-7.5 arası geziniyorum.
Ben neredeyse hiç trafiğe girmemeye çalışıyorum işe git gel 4 yakıyorum.(sabah 3.5-3.8 arası kalıyor 20km mesafede) Arada caddeye indik ettik derken 5 oluyor :D Trafikte kalıyorsanız 7-7.5 normal. Caddede Şaşkınbakkal'dan marş basıp kasisler yüzünden hep 1.-2. vites tem'e kozyatağına çıkana kadar 9 falan yakıyor mesela
denizhandinc
02-07-2019, 14:39
+1...............
suan 1.6 lpgli bi arac 1.6 dizelden mantikli heralde yakit olarak? sessizlik ve bakim maliyetleride eklenince dahada albenili duruyo
suan 1.6 lpgli bi arac 1.6 dizelden mantikli heralde yakit olarak? sessizlik ve bakim maliyetleride eklenince dahada albenili duruyo
1.6 dizelle arkadaşım şehir içi 7 litre yakıyor sakinde /44 kuruş
ben 2.0 t ile lpgde 11 litre yakıyorum/35 kuruş
baban 1.4 tsi 160lık cc ile 8.5 litre yakıyor/60 kuruş
hepsi aynı lokasyonların ortalaması..
Zam hangi tarih hangi saatten itibaren geçerli?
Ankara eskişehiryolu mehmetçik vakfı opet zammı uygulamaya başlamış bugünden..
turboman
02-07-2019, 19:05
C180 1.8 lpg ile şehir içi km de 36 kuruş yakıyor 17- 9-10 ofsetli jantla dizeli unutturdu resmen ;)
EPDK, akaryakıtta kavgaya noktayı koydu (https://www.haberturk.com/epdk-akaryakitta-kavgaya-noktayi-koydu-2500768-ekonomi)
997TT
Bu sizin daha önce bahsettiğiniz bayi-ana firma muhabbetini çözüyor mu?
ontheair
03-07-2019, 10:25
7 liralık benzinde 70 kuruş kâr. Hadi otur paylaş.
mikelazi
03-07-2019, 13:56
arabam 4lt yaksa ne olur, 3.5lt yaksa ne olur fiyata bağğğhhh
idrisgürbüz19
03-07-2019, 17:58
Abi motorine tekrardan mı zam geldi
Akaryakıt Fiyatlarında indirim
02/07/2019 tarihinde geçerli olmak üzere
LPG’de 19 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
Es gecmisiz bu haberi
benzinde 10-11 kuruş indirim?
dolardaki düşüş benzine de yansır diye umutlu bir bekleyiş içerisindeyim
dolardaki düşüş benzine de yansır diye umutlu bir bekleyiş içerisindeyim
Aslında ındırım cok olurdu ama benzın cok arttı,petrol genel olarak stabıl ve dolar tl dustu.
12 kurus bugun ındırım olur.
Eger kar satısları olursa pazartesı tekrar 11 kurus ındırım olur.
Motorın de yok cunku emtıası yukarıda.
ardicli2000
04-07-2019, 12:13
02/07/2019 tarihinde geçerli olmak üzere
LPG’de 19 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
Es gecmisiz bu haberi
Benzine zam gelince koşa koşa gidip LPG almıştım. İndirim gelmiş. :Deli:
EPDK, akaryakıtta kavgaya noktayı koydu (https://www.haberturk.com/epdk-akaryakitta-kavgaya-noktayi-koydu-2500768-ekonomi)
997TT
Bu sizin daha önce bahsettiğiniz bayi-ana firma muhabbetini çözüyor mu?
Kar payı bu otana sabıtlenemez.
Bazı bayıler transfer parası alıyor,hıbe yada kredı alıyor. Herkese aynı kar payı olmaz. Bu sadece tavsıye nıtelıgınden oteye gecemez.
05/07/2019 tarihinde geçerli olmak üzere
Benzinde 11 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
Mazota ındırım gelır,yaklasık 14 krs. Tabı yarın emtıalarda sert hareket olmazsa....
09/07/2019 tarihinde geçerli olmak üzere
Motorinde 15 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
EPGİS auf Twitter: "Akaryakıt Fiyatlarında indirim
09/07/2019 tarihinde gecerli olmak uzere
Motorinde 15 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gercekleşmiştir." (https://twitter.com/trepgis/status/1148239585924829184)
ani yükselişe bağlı olarak bi kaç gün sonra yine zam gelir muhtemelen
Mazota ındırım gelır,yaklasık 14 krs. Tabı yarın emtıalarda sert hareket olmazsa....
Bu hafta cuma en gec 11 krs zam.
Tabi Trump istiklal marşı soylerse zam olmaz.
ahahahahah :D
olmaz dediğimiz neler oldu.. şaşırmayız..
09/07/2019 tarihinde geçerli olmak üzere
Motorinde 15 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
EPGİS auf Twitter: "Akaryakıt Fiyatlarında indirim
09/07/2019 tarihinde gecerli olmak uzere
Motorinde 15 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gercekleşmiştir." (https://twitter.com/trepgis/status/1148239585924829184)
nasıl yani 997TT Murat abi, bugün indirim geldi, Cuma yine mi zam :D
Şaşırmamak gerekiyor da abi, yine de şaşırdım
tcmb başkanı görevden alındı, kur hopladı. yakıt fiyatı da bize zıpladı. gayet normal :)
tcmb başkanı görevden alındı, kur hopladı. yakıt fiyatı da bize zıpladı. gayet normal :)
Kaçan her zaman bize zaten abi her zamanki gibi :)
Yapicak birsey yok malesef. İnşallah emtialar yükselmez. Ben 3 gun onceden yaziyorum,gerisi size kalmis.
Neden olduğunu herkes biliyor...
Bugün benzin yarin mazota zam var....
Bakalim Pazartesiye kalicak mi yine.
mikelazi
11-07-2019, 10:05
biraz önce radyoda duyunca direk buraya atladım.
dolar düşüyor,yakıt artıyor
Kaç kuruş sence abi?
22krs mazot ama yine pazartesiyi bekler bunlar.
E o zamanda çakma bayram,sali olur.
22krs mazot ama yine pazartesiyi bekler bunlar.
E o zamanda çakma bayram,sali olur.
var mı abi zam falan? ona göre bu akşam alayım
Benzine 11 motorine 15 kr geliyo bilginize
Aslında 20 kuruşmuş ama 9 kuruşuda ötv den karşılanmış allah razı olsun.
EPGİS
@trepgis
·
1 sa
Akaryakıt ürünlerinde ÖTV düzenlemesi;
17/07/2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Motorinde 3
Benzinde 9 krş/lt
Fiyat artışı gerçekleşmiş olup, artış ÖTV’den karşılandığından pompa fiyatlarına yansımayacaktır.
blumenberg
16-07-2019, 20:46
ankarada total var, yüzde 4-5 daha ucuza veriyorlar. 27-28 kuruş daha ucuz
Valla giren hep girdiği için 3 üne 5 ine pek bakamıyorum artık, ha 5 cm fazla girmiş ha 5 cm az, sonuçta giren giriyor....
İndirim geliyor....
Cuma yansir.
İndirim geliyor....
Cuma yansir.
İnşallah bugün yapılan zammı geri alacak kadar indirim olur :)
mikelazi
17-07-2019, 13:23
İndirim geliyor....
Cuma yansir.
bu akşam benzini fullicektim.
araç yarım depo cumayı bekliyebilirim :)
cuma indirim olsa ne :) bindirdiklerinin yanında :D
free-hifi
17-07-2019, 22:03
Dolar artmadı düştü..
Petrol fiyatları da artmadı..
Benzine neden mi zam?
Ankara’ya vergi yetişmiyor..
Ankara doymuyor..
Ankara hesap vermiyor..
Ankara denetlenmiyor..
Ankara denetlenemiyor..
Ankara’nın israfını, şatafatını durdurabilecek kimse yok
Ankara demokrasiyi sevmiyor..
UĞUR_GSI
17-07-2019, 23:03
Dolar artmadı düştü..
Petrol fiyatları da artmadı..
Benzine neden mi zam?
Ankara’ya vergi yetişmiyor..
Ankara doymuyor..
Ankara hesap vermiyor..
Ankara denetlenmiyor..
Ankara denetlenemiyor..
Ankara’nın israfını, şatafatını durdurabilecek kimse yok
Ankara demokrasiyi sevmiyor..
O Ankaranin gözünü toprak bile doyurmaz öyle açlar
Benzinde 20krs
Motorinde 18 krs indirim.
Yaklasik %40 i otv ye gider.
Bu aksam zor ama pazartesi gelir.
mikelazi
19-07-2019, 10:54
yıkadım,pakladım
göztepedeki classtan 6.96tl den fulledim dün gece
Benzinde 20krs
Motorinde 18 krs indirim.
Yaklasik %40 i otv ye gider.
Bu aksam zor ama pazartesi gelir.
Niye 20 Kuruş zam niye 20 Kuruş indirim ?
İnşallah bugun gelirde motorumu 70 TL ye fulleyip 330km yol yapabilirm :D
Gelmezse 80 TL civarına 330 KM yol yapmak zorunda kalacağım :(
onn_dear
19-07-2019, 12:36
yıkadım,pakladım
göztepedeki classtan 6.96tl den fulledim dün gece
Mersin de v power nitro 7.25 hala
Piyasamiz stabil degil,malesef bu oynaklik.
Uzerine hukumetin acgozlulugu....
Niye 20 Kuruş zam niye 20 Kuruş indirim ?
İnşallah bugun gelirde motorumu 70 TL ye fulleyip 330km yol yapabilirm :D
Gelmezse 80 TL civarına 330 KM yol yapmak zorunda kalacağım :(
olm senin matematiğinde zayıf.
10 litre benzin şuan 7.10tl / lt olduğunu varsayarsak.
71 tl ye gelıyor.
20 kurus inidirm gelse. 6.90tl / lt den 69 liraya 10litre alır 330 kmgidersin.
yani arada 2 tl oynuyo.
10tl 2 tl nin tam 5 katı.
5 x 2 : 10
bunu ilkokulda öğrendiğini umuyorum:
olm senin matematiğinde zayıf.
10 litre benzin şuan 7.10tl / lt olduğunu varsayarsak.
71 tl ye gelıyor.
20 kurus inidirm gelse. 6.90tl / lt den 69 liraya 10litre alır 330 kmgidersin.
yani arada 2 tl oynuyo.
10tl 2 tl nin tam 5 katı.
5 x 2 : 10
bunu ilkokulda öğrendiğini umuyorum:
https://sozlerin.enguzeli.net/image/okuyamadik-abi-durumumuz-yoktu.jpg
23/07/2019 tarihinde geçerli olmak üzere
Motorinde 13 KRŞ/LT pompa fiyatlarında indirim gerçekleşmiştir.
Zam geliyor.....
3'ü bir arada heralde abi, detay vermediğine göre :D
2 gun once petrol ve emtialar ortalamayi yukseltti.
Suan 9-11krs arasi.
Akaryakıt piyasası doları kurunu geçti ya. Bu ne böyle 10kr. indirim / 20kr. zam mehteran takımı gibi.
ceddin deden neslin baban..
painkller
23-07-2019, 13:27
2 gun once petrol ve emtialar ortalamayi yukseltti.
Suan 9-11krs arasi.
Teşekkürler abi, bir ara kızıyordun 1 ay öncesinden söylediğin zammı-indirimi paylaşıyorlar diye ama bizleri kırmayıp yine devam ediyorsun. Var ol.
Akaryakıt piyasası doları kurunu geçti ya. Bu ne böyle 10kr. indirim / 20kr. zam mehteran takımı gibi.
Tokyo borsası xD
Ortama 3 ila 6 gun onceden diyelim.
Buaralar piyasalar oynak.
İndirim yok mu bu aralar :)
Zam var... Hala yapilmiyor.
Dolar dusmezse yapılır.
S.Özeren
01-08-2019, 18:57
Lpg e 22 kurus indirim varmış bu geceden itibaren
Trump Çin'e vergi koydu, 30 dk içinde petrol %6 düştü........
Mazot ve benzıne zam vardı ancak dun petrolun sert dusmesıyle pazartesı yapılmayabılır.
Instagram post by Demini Almış Cumleler • Aug 4, 2019 at 9:05am UTC (https://www.instagram.com/p/B0vIT1SlwLp/?igshid=15k0ucmf1f5pl)
Sunu yapacak taştasli insan yok ki bizde
Instagram post by Demini Almış Cumleler • Aug 4, 2019 at 9:05am UTC (https://www.instagram.com/p/B0vIT1SlwLp/?igshid=15k0ucmf1f5pl)
Sunu yapacak taştasli insan yok ki bizde
Bu benzin zammı değil ya :) Bunu herşey için kullanıyorlar internette de ama bu Çin'de ki ulusal tatil dönüşü Pekin trafiği imiş :)
Bu benzin zammı değil ya :) Bunu herşey için kullanıyorlar internette de ama bu Çin'de ki ulusal tatil dönüşü Pekin trafiği imiş :)
Alala ama yapsak işe yaramaz mi baskan :)
Alala ama yapsak işe yaramaz mi baskan :)
Katılım az olursa Benzin zammı bahanesi ile iş apaçi buluşmasına dönebilir. :)
Katılım az olursa Benzin zammı bahanesi ile iş apaçi buluşmasına dönebilir. :)
Fetoden atarlar apaciden ziyade :)
Kaz dağında kiler çapulcu oldu bile :)
Bu hafta mazotta indirim dedikodusu var bizim ofiste :)
Bayram öncesi ne alaka? Bence sadece dedikodu.
Ne dersin abi? 997TT
Mazot suan zor ama benzinde 20-22krs indirim olmasi gerek yarin.
Emtialar çok düştü.
Eger dolar yardim eder yada emtialar daha da duserse,motorinde cuma iner.
Emtialar çok düştü.
Bilgiler için çok teşekkür ederim abi.
Emtialar çok düştü.
tamda benzinim bitiyodu. İndirim gelsin depoyu fulliyimde 4 TL kar ım olsun :)
Bu konuyu canlı görünce korkuyorum zam geldi diye :)
Bayram öncesi zam ya da zamcık var mı?
free-hifi
06-08-2019, 16:48
ntv haber geçti çin iran petrolunu alırsa petrol 20 dolaa düşer diye ihtimal olur mnu
Olmaz.
Benzin indirimi biraz daha fazla olabilir.
Mazot dedigim gibi.
ardicli2000
07-08-2019, 08:44
Olmaz.
Benzin indirimi biraz daha fazla olabilir.
Mazot dedigim gibi.
Bundle benzine 23 krş indirim bekleniyor haberi geçti.
Nedir abi vaziyet?
ardicli2000
07-08-2019, 08:47
28 krş muş pardon.
28 benzin,17 mazot olucak.
Eger dolar destek verirse sali tekrar indirim var.
28 benzin,17 mazot olucak.
Eger dolar destek verirse sali tekrar indirim var.
Zamları ötv den karşıladık okadar kardeş, indirimi de ötv den karşılıyoruz derlermi abi sence?
28 kuruş büyük bi indirim. böylesine aç biri kolay kolay yapmaz bu kadar büyük bişey bence.
AliGizda
07-08-2019, 12:18
Artık sevilmeye o kadar alışmışız ki, indirim haberini zam olarak okudum.
Otv eksigi bitti,direk son tuketici fiyatindan dusucek.
Mazot indirimi 24-27krs olur.
Hatta pazartesiye ek benzin indirimi cuma bile olabilir...
dieselpower
07-08-2019, 16:46
indirim ne zaman yansır abi yarın uzun yola çıkcam
yildirim34
07-08-2019, 16:53
indirim ne zaman yansır abi yarın uzun yola çıkcam
Benzin indirimi bu akşam 12den itibaren geçerli olacak,epdk twitter hesabından resmi olarak yayınladı
Şansıma edeyim arabayı toplamaya karar verdim kaporta boya döşeme elektrik motor şanzıman ne varsa ve araba ağustos sonuna kadar yatacak sanayilerde. Herhalde aldığımda şerefine 10 tl olur :(
Yazmistim yukarida...
İndirimleri 4 gun onceden yaziyorum, yukarıları okumanız yeterli...
Araç sahipleri dikkat! Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzinin litre fiyatında 18 kuruş, motorinin litre fiyatında ise 32 kuruş indirim bekleniyor. Dün ise benzinin litre fiyatına 28 kuruş indirim gelmişti.
Diye bir haber var.
Lpg deki düşüşün sebebi nedir benzinle mi ilgili ? 2.85 den aldım en son baya uygun rakam. Üçkağıt yapıyorlar biliyorum ama genel olarak bir düşüş var.
Kalıcı mıdır bu durum ?
Benzin ile qlqkasi yok,sonatrach fiyatlari cok geri geldi.
Tonu 286dolar malesef....
Uzerine rekabet var.
Log kullananlar altin zamanlarini yaşıyorlar,bol bol gezsinler.
Benzin ile qlqkasi yok,sonatrach fiyatlari cok geri geldi.
Tonu 286dolar malesef....
Uzerine rekabet var.
Log kullananlar altin zamanlarini yaşıyorlar,bol bol gezsinler.
ileriye dönük olarak da lpnin avantajı devam eder mi abi?
ardicli2000
08-08-2019, 14:51
Lpg deki düşüşün sebebi nedir benzinle mi ilgili ? 2.85 den aldım en son baya uygun rakam. Üçkağıt yapıyorlar biliyorum ama genel olarak bir düşüş var.
Kalıcı mıdır bu durum ?
BP den 2.76 ya aldım en son. Diğer BP ler 2.86. Basınç 13 barda. KM de hiç değişiklik yok. 86 TL ye depo doldu :D (3 lt varmış içinde ama olsun)
Ben çok memnunum valla :)
Bu indirimlere dolar destek vermedi.
Eger 5.3x lere duserse yine indirim.var.
Motorin ve benzin fiyatlarında 09.08.2019'dan itibaren geçerli olmak üzere indirime gidilecek.
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) alınan bilgiye göre, söz konusu indirim motorinde pompa fiyatlarına ortalama 34 kuruş, benzinde ise 18 kuruş olarak yansıyacak.
Buna göre, Ankara'da ortalama 6,41 liradan satılan motorinin litre fiyatı 6,07 lira olacak. Motorinin litresi İstanbul'da 6,35 liradan 6,01 liraya, İzmir'de 6,43 liradan 6,09 liraya inecek.
Ankara'da ve İzmir'de ortalama 6,77 liradan satılan benzinin litre fiyatı ise 6,59 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul'da 6,70 liradan 6,52 liraya inecek.
2;67 dem LPG aldım bugün eski efsane 20 kuruş değerime geri döndüm çok şükür
Bu fiyatlardan alabildiginiz kadar alin. Zam bile olabilir bayram sonrası.
ileriye dönük olarak da lpnin avantajı devam eder mi abi?
Kesin,suan LPG li arac bakmak istiyorum.
Bugün libadiye totalden aldım 5.77 dizel istasyon extra indirimli
free-hifi
09-08-2019, 19:40
Bugün libadiye totalden aldım 5.77 dizel istasyon extra indirimli
Menzil hesabı yap konuşalım sonra
ben benzınıyle test yaptım shell ile aynı.yıllarca boş kaldı o benzinlik. kendi karından feragat edıyorlar bence ınsanlar alışsın diye.
free-hifi
11-08-2019, 22:54
1 varil petrol fiyatı ;
10 Ağustos 2018
(5,94 x 69,5)= 413 TL
10 Ağustos 2019
(5,50 x 58,3 )= 321 TL
Fark :%-23
Kur ve Petrol fiyatına göre 1 litre benzin fiyatı % 23 daha ucuz olması gerekirken fiyat %7 daha pahalı !
Bugun istanbulda saçma sapan bi benzinci gördüm yeni açılmış 6.33 e kurşunsuz yazıyordu.
Bu nasıl oluyor yahu. Korktum shell den 6.47 e fulledim yinede.
1 varil petrol fiyatı ;
10 Ağustos 2018
(5,94 x 69,5)= 413 TL
10 Ağustos 2019
(5,50 x 58,3 )= 321 TL
Kur ve Petrol fiyatına göre 1 litre benzin fiyatı % 23 daha ucuz olması gerekirken fiyat %7 daha pahalı !
enflasyon olmayan ülkeler için olabilir tabi. :)
1 varil petrol fiyatı ;
10 Ağustos 2018
(5,94 x 69,5)= 413 TL
10 Ağustos 2019
(5,50 x 58,3 )= 321 TL
enflasyon olmayan ülkeler için olabilir tabi. :)
Benzinin emtia fiyatlarina baktiniz mi?
Bugun istanbulda saçma sapan bi benzinci gördüm yeni açılmış 6.33 e kurşunsuz yazıyordu.
Bu nasıl oluyor yahu. Korktum shell den 6.47 e fulledim yinede.
Ne markaydi istasyon ve nerede?
Ne markaydi istasyon ve nerede?
Topkapı civarlarında görmüştümde adına sanına bakmadım abi. Tabela renklerini ilk defa gördüm. Yeni bir benzinci muhtemelen.
yıldırımbyzt
12-08-2019, 13:17
Topkapı civarlarında görmüştümde adına sanına bakmadım abi. Tabela renklerini ilk defa gördüm. Yeni bir benzinci muhtemelen.
Class olabilir mi
Class olabilir mi
Evet class mış. İnternetten fiyatlarına baktım 6.33 yazıyor.
Yorumlarınada baktım. "Ucuz diye gittim 1km de daha fazla yaktım" diye yorumlar var.
Libadiye Total %5 indirimli
Class kullanıyorum hem LPG hem benzin puana kadar memnunum. İstasyon çok işlek bir yerde dandik ürün satamaz diye düşünüyorum. 2:67 dem gaz alıyorum, 19 20 kuruşa kadar düştü tüketimim.
997TT abi Aytemiz'in benzin kalitesi hakkinda yorumun nedir?
Oturdugum muhitte kendi istasyonlari var, self servis muhabbetiyle 6.30'a kadar dusuyor. Fiyat cezbedici ama kalite nasildir?
Deneyin derim. Performans beklentiniz yoksa kullanin ve mutlaka test edin.
Ben aytemiz kullanıyorum koşuyolunda self servis olarak alıyorum. 1.0 tsi ile kullanıyorum memnunum yani bi beklentim yok zaten pis olmaması harici :D
Bayram da doldurun. Tatil yarin bitiyor sanırım,vaziyet alın.
AliGizda
15-08-2019, 09:59
Dün Mehmetçik Vakfı Opet' ten ağzına kadar doldurdum, 1,5 ay yeter heralde bana :)
Bayram da doldurun. Tatil yarin bitiyor sanırım,vaziyet alın.
abi hafta sonu uzun yola çıkacağım. Bugünden doldurayım mı depoyu?
Mazotta zam/indirim bilgisi var mı hafta sonuna kadar :)
Class Merter den alıyorum.
Aşırı iyi
mikelazi
15-08-2019, 14:20
gemlik oksijen shellde fulledim. 6,06tl den.
5lt lik bidonum vardı,kalibrasyon kontrolü ayağına onuda fulledim %99
her tatil gidiş ve dönüşümde uğrarım :)
abi hafta sonu uzun yola çıkacağım. Bugünden doldurayım mı depoyu?
Mazotta zam/indirim bilgisi var mı hafta sonuna kadar :)
gemlik oksijen shellde fulledim. 6,06tl den.
5lt lik bidonum vardı,kalibrasyon kontrolü ayağına onuda fulledim %99
her tatil gidiş ve dönüşümde uğrarım :)
Yazmistim,bugun zam var ama pazartesiye birakilabilir. 20 mazot,9 benzin.
Ancak emtialar düşüşte.
%99 ise baya çalıyor,neden gidiyirsun ki?
mikelazi
16-08-2019, 10:58
Yazmistim,bugun zam var ama pazartesiye birakilabilir. 20 mazot,9 benzin.
Ancak emtialar düşüşte.
%99 ise baya çalıyor,neden gidiyirsun ki?
%99 a bile normal karşılıyoruz.
hırsızlığa nasıl alıştırılmışsak.
işin gerçeği bidon tıkabasa doldu 5lt.de %100 yazamadım nedense,%99 yazdım :)
bence şehirlerarası yollarda %99 bile iyi rakam.
tatile git gelde uğrak yerim oldu,başka yerden mazot alamıyorum.pendik-yalova feribotundan(orhangaziden geçmem) sonra direk otobana çıkar uğrarım yakıtımı alır,kahvemi içer devam ederim.
Supheniz gercekse,ugramayin ugratmayin lutfen.
Hirsizlik 15 senedir iyice makul karsilaniyor.
Çalıyor ama çalışıyor olmaz.
mikelazi
17-08-2019, 09:46
ist. anadolu yakasında şurdan alın diceniz bir yer varmı???
senelerdir feneryolu shellden fullerim hep
İşin üstadı Murat abi zaten de ben de kendi tecrübelerimi aktarayım.
Zamanında benzinci pompa yazarkasa işi yapıyordum.
Bahsettiğin istasyon Shell Türkiye ye ait ve pompa bakım, filtre değişimleri, tank temizliği falan ne gerekiyorsa anında ve yetkili servisine yaptıran bir istasyon.
Güvenle yakıt alabilirsin.
Ataşehir Shell de şahıs yeridir ama iyidir. Aslen minibüsçülükten gelseler de dürüst esnaflardır.
Koşuyolu E5te karşılıklı shelller. Baban petrol. Std seviye.
Aynı firmanın kozyatağı minibüs cD shelli var. Orası sirkülasyondan dolayı daha iyi bence.
Z.kamil mezarlık shell iyidir.
Eskiden olsa Bostancı E5 total derdim ama Demirören sonrası iptal.
Çarpazındaki Aytemiz de iyidir.
Ziverbey bp biraz üçkağıtçı bence
S.cedit bp iyi
Şu shell v power ı almaya gerek varmı abi? Normal benzinle arasındaki fark nedir? Veya her 4 depo normal benzinde, 1 defa 1 depo vpower al temizle orantısı gibi bi mantık varmı?
mikelazi
17-08-2019, 12:40
Bahsettiğin istasyon Shell Türkiye ye ait ve pompa bakım, filtre değişimleri, tank temizliği falan ne gerekiyorsa anında ve yetkili servisine yaptıran bir istasyon.
Ataşehir Shell de şahıs yeridir ama iyidir. Aslen minibüsçülükten gelseler de dürüst esnaflardır.
Aynı firmanın kozyatağı minibüs cD shelli var. Orası sirkülasyondan dolayı daha iyi bence.
S.cedit bp iyi
o zaman aynı yerden fullemeye devam.
buarada ziverbeydeki bp biraz değil baya baya sıkıntılı.zamanında ordan aldığım mazotla yolda kalmıştım.yakıt aldığım araçta bp nin kamyonetiydi bide(35nc) :) depoda mazottan çok su vardı :P
çevremde çok kişi şikayetçi ordan.
S.cedit bp iyi
Ataşehir de hastanelerin karşısındaki Shell Şahıs yeri mi ben mi yanlış anladım ?
Ataşehir de hastanelerin karşısındaki Shell Şahıs yeri mi ben mi yanlış anladım ?
Ben en son çalışırken evet şahıstı. Acıbadem hastane karşısı. Şu zamanında roll için buluşuln yer
Ben en son çalışırken evet şahıstı. Acıbadem hastane karşısı. Şu zamanında roll için buluşuln yer
zkamil mezarlık arası PO oldu
zkamil mezarlık arası PO oldu
sahibi foruma üye o arkadaş.
PO ya kiraya vermişler.
Hatta Sirkeci'de kösedeki kaldırılan benzillik vardı sahipleri onlardı.
Sonra yer olarak orayı gösterdiler.
Düzgün esnaflardı.Ama şuan PO ya kirala verildi. PO kendi bayisi kötü yakıt olmaz düşüncesindeyim.
Pazartesiye 17kr motorine - 6kr benzine zam beklentisi yüksek bilginize.
Maltepeye gelirim dersen beklerim :)
Edit: üstteki mesaja
haber düştü bile
SON DAKİKA Haberi! Benzin ve motorinde fiyat artışı bekleniyor (https://www.haberturk.com/benzin-ve-motorinde-fiyat-artisi-2513866-ekonomi)
mikelazi
17-08-2019, 14:41
Maltepeye gelirim dersen beklerim :)
maltepede altayçeşmede oturuyorum.iş kadıköy
işe giderken feneryolundan fullerim.
sizin yer hangisi
maltepede altayçeşmede oturuyorum.iş kadıköy
işe giderken feneryolundan fullerim.
sizin yer hangisi
Girne mahallesinde Çamlık Fırının karşısındaki Opet
Senelerdir opet tercih ederim. Ayrılık çesmesindeki Nautilus alışveriş merkezine inerken sagdaki Karacaahmet mezarlık karsısındaki opetten alırım tek istasyon iyidir :)
free-hifi
17-08-2019, 20:36
Girne mahallesinde Çamlık Fırının karşısındaki Opet
Görev nedir orada
free-hifi
17-08-2019, 20:37
Senelerdir opet tercih ederim. Ayrılık çesmesindeki Nautilus alışveriş merkezine inerken sagdaki Karacaahmet mezarlık karsısındaki opetten alırım tek istasyon iyidir :)
İBB ye ait istasyon Harem opetin müdürü iken belediye nin çoğu aracı orayı değil beni tercih ederdi ;)
Görev nedir orada
Sahibiyimm
İBB ye ait istasyon Harem opetin müdürü iken belediye nin çoğu aracı orayı değil beni tercih ederdi ;)
Olabilir. Bayadır ordan alıyorum hiçte sorun yaşamadım çok şükür
Bazi sirketler deterjan katkisi koyuyor.
Ama oyle 1 depoda temizlik mumkun degil.
Sirketlerin kendi yeri gebel olarka iyidir.
Ben benzinde BP ciyim. E5 bistancidan alirim.
Zam zaten carsamba gelmisti....
free-hifi
18-08-2019, 12:07
Sahibiyimm
Memnun oldum bende opet dolayoba istasyon müdürüyüm.
Petrolcunun şahsa ait yada firmaya ait olduğunu anlıyabileceğimiz bir platform varmıdır ?
free-hifi
18-08-2019, 13:47
Petrolcunun şahsa ait yada firmaya ait olduğunu anlıyabileceğimiz bir platform varmıdır ?
Fiyat panosu altı yada İnternet siteleri.
Yok işte benzin almadan direk görebileceğim bi internet sitesi varmı diye sormak istemiştim :D panoya hiç bakmamıştım birdahakine panoyada bakayim.
by_speedvw
20-08-2019, 10:57
Memnun oldum bende opet dolayoba istasyon müdürüyüm.
Dolayoba şu kurtköy ün üst kısmına açılan opet mi ben doğuşta çalışıyorum her gün 1 paket sigaranız var bende 😁👍
free-hifi
20-08-2019, 13:09
Dolayoba şu kurtköy ün üst kısmına açılan opet mi ben doğuşta çalışıyorum her gün 1 paket sigaranız var bende
Pendik spor tesisi üstü kartal cezaevine giderken kesin görmüştürsün beni blackline megane 4 vardı beyaz :D
aposport
20-08-2019, 14:05
Uzun yıllar FIAT grubuna bindiğimiz için OPET e zorlandık.
Sonrasında TOTAL i keşfettik. 1 depoda en az 40 km daha fazla yol gitmeye ve daha az siyah duman atmaya başladık.
Ancak Total Demiroren e geçtikten sonra bende mecburi olarak Shell e döndüm.
Son 1 yıldır ise ŞAHIS SHELL istasyonları ile SHELL A.Ş. istasyonları arasındaki kalite farkını iyice hisseder oldum. ( Siyah duman olsun, menzil olsun )
Bunu SHELL A.Ş. ye defalarca yazamama rağmen bir gelişme olmadı. Hatta cevap bile verme gereği duymuyorlar.
Bayii karının düşmesinden mütevellit, 997TT in bahsettiği oyunlar / üçkağıtlar iyice belirginleşti artık.
Zam yakın,ozellıkle mazota...
Cok fazla hılelı mal var,bılgınıze. Durust ıstasyonlarınızdan vazgecmeyın.
aposport
21-08-2019, 07:29
Zam yakın,ozellıkle mazota...
Cok fazla hılelı mal var,bılgınıze. Durust ıstasyonlarınızdan vazgecmeyın.
Selam,
Bazı arkadaşlar özelden yazmışlar, tüm şahıs Shell lerin de mi sıkıntı var diye.
Öyle bir şey yok ve olamaz. Dürüst çalışan şahıs bayii ler illaki var ve hala çoğunlukta olduklarına inanıyorum.
Onları tensip ederim.
Yakıt konusunda tek eşlilik önemli :P Her marka ve her istasyondan alırım devri bitti maalesef...
Yakıtını menzil olarak beğendiğiniz, motor tarafında sıkıntı yaşamadığınız, kısacası güvendiğiniz firma ve istasyonunuzdan vazgeçmeyin.
CüneytIşıkkent
21-08-2019, 08:26
Sefaköye çıkan rampadaki TP hakkında ne düşünüyorsunuz benzinleri e10 olarak satılıyor pompalarda ama değer mi değmez mi nedir sizce ?
Durust ıstasyonlar tabıkı var,guvendıgınızden vazgecmeyın.
CüneytIşıkkent
21-08-2019, 11:18
Durust ıstasyonlar tabıkı var,guvendıgınızden vazgecmeyın.
Abi bir üst posttaki konu hakkında sen ne düşünüyorsun acaba ?
PO yakıtı nasıldır genel olarak.
%4 indirim verdiginden dolayi PO dan aldim. Daha ilk depo hic kullanma firsati olmadı. Araba dandik 206 1.4 benzinli.
Selam,
Bazı arkadaşlar özelden yazmışlar, tüm şahıs Shell lerin de mi sıkıntı var diye.
Öyle bir şey yok ve olamaz. Dürüst çalışan şahıs bayii ler illaki var ve hala çoğunlukta olduklarına inanıyorum.
Onları tensip ederim.
Yakıt konusunda tek eşlilik önemli :P Her marka ve her istasyondan alırım devri bitti maalesef...
Yakıtını menzil olarak beğendiğiniz, motor tarafında sıkıntı yaşamadığınız, kısacası güvendiğiniz firma ve istasyonunuzdan vazgeçmeyin.
Bende her zaman ana istasyonlardan almaya çalışıyrum. şehir içi zaten çok şükür ki evimin yakınında BP Ana istasyonu mevcut ve hep aynı pompadan almaya özen gösteriyorum. gerçekten özellikle menzil de ana istasyon ve şahıs farkını ben çok hissetmiştim eski araçlarımda.
by_speedvw
21-08-2019, 16:51
Pendik spor tesisi üstü kartal cezaevine giderken kesin görmüştürsün beni blackline megane 4 vardı beyaz :D
Genelde uğruyorum test güzergahım orası 👍
free-hifi
21-08-2019, 18:06
Beklerim çaya
Ankara-eskişehir yolu-gorgion avm yi geçince mehmetçik vakfı opet i nasıl bilirsiniz?
Po ıyıdır,bp de shell de aytemız de.
Ama bayı yada ısletmecı gotse yapılıcak bır sey yok.
Istasyonların kalıtelı oldugu verdıgı hızmetten ve sattıgı yakıt,emtıalardan bellı olur.
Bunu da sız kullandıkca ve karsılastırdıkca anlayacaksınız.
Bizim burada aytemiz müşterilere hep birşeyler ikram ediyor gecen tabakta tatlı verdiler şaşırdım ...:)
Ankara-eskişehir yolu-gorgion avm yi geçince mehmetçik vakfı opet i nasıl bilirsiniz?
Denk geldikçe oradan alıyorum bir sıkıntı yaşamadım.
997TT
Akaryakıt istasyonlarında yeni donem başlıyor! Gorurseniz sakın şaşırmayın! - Galeri - Otomobil - 23 Ağustos 2019 Cuma (https://m.sabah.com.tr/galeri/otomobil/akaryakit-istasyonlarinda-yeni-donem-basliyor-gorurseniz-sakin-sasirmayin/19)
Gerçekleşme ihtimali? :)
Bız daha self servıse gecemedık :)
Litre bazında benzine 16 kuruş, motorine 11 kuruş zam yapılmasına karar verildi. 27 Ağustos Salı gününden itibaren geçerli olacak.
Üzdü..
997TT
Akaryakıt istasyonlarında yeni donem başlıyor! Gorurseniz sakın şaşırmayın! - Galeri - Otomobil - 23 Ağustos 2019 Cuma (https://m.sabah.com.tr/galeri/otomobil/akaryakit-istasyonlarinda-yeni-donem-basliyor-gorurseniz-sakin-sasirmayin/19)
Gerçekleşme ihtimali? :)
Bayram tatilinde yaklaşık 2000 km yol yaptım yolda hep depo kapağı açık araba gördüm opetin reklamındaki gibi. Sonra yemek için durduğumda bir baktım benim kapağıda kapatmamış pompacı niye kapatamıyorlarsa.
Böyle bir sistemde motorcular nasıl alacakki
997TT bir soruda benden abi, bp shell opet gibi yerler yol üstünde 6.30-6.40 arası satarken bilinmedik yerlerde 5.35 e kadar yerler gördüm birine sordum bizde opetten alıyoruz dedi bu nasıl olabiliyor?
Tuprasdan alıp adam gıbı satanlarda sorun yok. Musterısı olmayan ıstasyonlar karından kısıp rekabet ederek musterı kapmaya calısıyor.
Ama bır kısım ıse,hıle katıyor işe. Kımı pompada kımı tankda.
Tuprasdan alıp adam gıbı satanlarda sorun yok. Musterısı olmayan ıstasyonlar karından kısıp rekabet ederek musterı kapmaya calısıyor.
Ama bır kısım ıse,hıle katıyor işe. Kımı pompada kımı tankda.
Abi benzine nasıl hile katabilirler ? Piyasada genelde benzine asla hile katılamaz gibi bir tabir dolaşıyorda.
Birde işi bilene sormak lazım tabi ki. Anlamıyoruz bu konulardan *****..
optimus_prime
25-08-2019, 09:59
Abi benzine nasıl hile katabilirler ? Piyasada genelde benzine asla hile katılamaz gibi bir tabir dolaşıyorda.
Birde işi bilene sormak lazım tabi ki. Anlamıyoruz bu konulardan *****..
hile konusu eskisi gibi degil artik, epdk kimsenin gozunun yasina bakmiyor.
Petrolu genelde ya tuprastan yada opetten alir kucuk istasyonlar, ortalama %7-8 kar marjlari vardir, bunu dusurup musterisine uygun fiyat verebilir. bundan dusuk fark olan istasyon da ya ayakta kalmaya calisiyordur, yada ceza riskisini goze alarak katki vs hile yapiyordur.
Babam opet ust duzeyden emekli olmasina ragmen, ben oldum olasi hep shellden ve belli istasyondan aliyorum, buyuk markalarda bile dandik istasyonlarda sorun cikabiliyor bayi mantigindan dolayi
Kucuk buyuk hıc bır ıstasyon malı tuprasdan alamaz. Ancak dagıtım sırketı olanlar alabılır. Yada opet,s oıl,po,ant oil,shell(kucuk buyuk ornek yazdım)
Ortalama kar marjı her ıstasyona gore degısır. Istasyon dagıtım sırketınındır,farklıdır. Kıralıktır farklıdır,sahısındır yone farklıdır. Dagırım karı ıle bayı karı ancak bu işi goturebılıyor. Otekı turlu,bır cok hıle mumkun.
Epdk gozunun yaşına bakmıyorsa,guney/dogu ve doguda hatta ıc anadolu bolgesınde neden bır cok kacak yakıt var?
Ayrıca hıle sadece yakıtda da olmuyor.
Yazacak cok sey varda,buraya gereksız bılgı olur.
Guvendıgınız bayıden şaşmayın,markası ne olursa olsun.
en basiti sayacı yanlış gösterme hilesidir heralde.